Armadillo
Registered User
جمال خان خبری نشد از این 9005 مشکی بالاخره؟
مشكل از ايشون نيستش برادر سايتو بهم ريختن واسه همين اينجوري نشون ميدهسلام
داداش خداوکیلی خودت میدونی قیمتا رو توی پست اول چک کنی ؟
خداییش چشام چپ شد آخرشم نتونستم یه گوشی حول و هوش 800 تومن واسه دوستم پیدا کنم
جون جدت یه ویرایش اساسیش کن
دمت گرم
داداش از یه جای دیگه تهیه کنین تا من انقد شرمندتون نشمجمال خان خبری نشد از این 9005 مشکی بالاخره؟
داداش الان قیمتارو زدم نگاه کنیدسلام
داداش خداوکیلی خودت میدونی قیمتا رو توی پست اول چک کنی ؟
خداییش چشام چپ شد آخرشم نتونستم یه گوشی حول و هوش 800 تومن واسه دوستم پیدا کنم
جون جدت یه ویرایش اساسیش کن
دمت گرم
سلام عزیز. قیمت که تو تاپیک زده شده ولی هزینه پست و بسته بندیش یه ۱۰-۱۲تومنی میشه که اونو نصف میکنیم به عنوان تخفیفتونداداش جمال سلام من یه هواوی وای300تک سیم قطعا میخوام صب هم پولو واریز میکنم تهش با پول پست چن حساب میکنید پخ بزنین ممنون منتظرم
نه بابا این چه حرفیه... من سپردم به چند جا ولی خب پلمب ندارن اکثرا. می خواستم ببینم هیچ خبری نشد یا اینکه حدودی هم معلوم نیست کی می رسه؟ فکر نکنم هیچ کدوم از مشتری هاتون مثل من انقدر اذیت شده باشن و بد شانس بوده باشن سر یه گوشی خریدن.داداش از یه جای دیگه تهیه کنین تا من انقد شرمندتون نشم
واسه شماره حساب ها به موبایلم اس ام اس بدیدداداش شماره حسابتونو پخ بدین با شماره تماستون تا353تومن واسه هواوی وای300تک سیم واریز کنم و تدرس رد پخ کنم براتون فوری
تایید میشه ارسال شد.پول یه هواوی وای300تک سیم واریز شد و ارسال کردن و کدرهگیری رو دادن ممنون از اقا جمال گل
قیمتارو زدم تو تاپیک تو صفحه ۱۹۰سلام.
قیمت
5s gray
s3
s4
620فقط مشکی دارملومیا 620 زرد یا صورتی موجوده؟
920 زرد یا سفید چی؟
قیمت ها رو هم لطف کید بگید
راستی الان تو بازار نصف گوشی های 920 رفرش هستن،تضمینی هست دیگه؟
بزرگوار آن Deal Thread را خالی بگذارید دگر ایرادی نخواهد بودبچه ها چرا هر کاری میکنم ک امتیاز بدم نمیشه همه ی فیلد ها رو هم پر میکنم اما این خطا رو میده:
Please select valid deal thread