620فقط مشکی دارم
920 زرد وسفید ومشکی دارم
من هنوز نمیدونم رفرش چیه؟
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
گویا1520 راهی کشور های همسایه شده! بزرگوار اطلاعی ندارید؟
620فقط مشکی دارم
920 زرد وسفید ومشکی دارم
نمیتونم بگم بارخودم چه روزی میرسه . اصل بودن گوشی و لوازم رو من تضمین میکنم
620فقط مشکی دارم
920 زرد وسفید ومشکی دارم
انشالله به محض رسیدن من هم میارمگویا1520 راهی کشور های همسایه شده! بزرگوار اطلاعی ندارید؟
فردا به موبایلم اس ام اس بدید چشم پیگیری میکنمسلام آقا جمال
من همون گوشی همکارتون که پلمپ نیست میخوام
آقاجمال من یه شما اعتماد دارم لطفا خودتون دیگه گوشی و ظاهر گوشی و باتری و قلم و لوازم رو چک کنید که آک و اصل باشند.
و حتماهم میخوام ویتنام یا کره و سفید رنگ باشه .
لطف کنید و شماره کارتتون رو برام بفرستید .
(اگه میشه یه تخفیف کوچیک هم بهم بدین )
۸۸۵تومن920 چند در میاد؟ خریدارم
الان موجود نیست ولی میارم بزودیعزیز s4 miniدو سیم موجود داری؟
چه رنگی؟قیمت؟
اگه نه ،احتمال داره بیاری؟مرسی
سلام ببخشید اینجا سوال میپرسم چون قیمتای صفحه اول خیلی بهم ریختس
htc desire 500 و sony xperia SP چنده قیمت روزش ؟
قیمت ها رو بروز نمیکنید؟؟؟؟
دوستان عزیزم لیست گوشیهای موجود و قیمتاشون تو صفحه ۱۹۰ تاپیک موجوده به اونجا مراجعه کنید تا انشالله وضعیت سایت یکم درست بشهSIII i9305 قیمت چند؟چه رنگی موجود داری + ساخت کجاس خودش و باتریش
ممنون
شما جون بخواه عزیزاقا جمال قیمتات واسه همکار چطوریه؟؟
تعداد بخایم
+++++++++++++++++++++++++
دوستان پست اول رو فعلا نمیشه ویرایش کرد
http://forum.persiantools.com/threads/عدم-ویرایش-پست-اول-تایپیک.503969/
واسه اینه که موجودیم تموم شده عزیزرفتم اونحا ولی 9305 ندیدم
شرمنده عزیز مثله اینکه ۹۲۰هایی که رسیده همشون مشکل دارن قراره پس بفرستمبه عنوان آخرین سوال قبل از خرید میتونم بپرسم فرصت تست هم میدید یا نه؟ چون الان اکثر لومیا 920 های موجود در بازار مشکل دارن،مشکل آنتن و خیلی مشکلات دیگه و همین یک هفته پیش یکیشو پس فرستادم
اکثر 920 های موجود رفرش هستند و حتی بعضی از فروشنده ها خودشون هم خبر ندارن،رفرش یعنی این گوشی ها معیوب بودن و به کارخانه سازنده پسش فرستادن،کارخانه هم تعمیرش کرده و دوباره به قیمت ارزونتری میفروشه
اگه فرصت تست داره همین فردا یکیشو میخرم
فعلا که راهی واسش نزاشتنجمال دادا داستان جدول چیه مگه نمیشه درستش کرد؟![]()
قیمتارو تو صفحه ۱۹۰ببینیدآقا جمال Huawei G610 مشکی دارید ؟ چند قیمت ؟ تو پست اول نبود!
ممنون احسان جانبا اجازه بچه ها و داش جمال من نحوه ی امتیاز دادن رو توضیح بدم خیلی خلاصه
زیر عکس جمال جان یه گزینه هست نوشته add feedback رو میزنین بعد یه صفحه ظاهر میشه که گزینه اول seller میزنین (خریدار) بهد گزینه positive میزنین (مثبت) بعد فیلد thread URL رو خالی میزارین و فیلد short review رو تجربه خرید رو از جمال مینویسین بعد همونو کپی بزنین توی کادر آخر بنویسین و در آخر add feedback بزنین و تمام
مثل تصویر زیر
گوشی Glaxy S4 I9500 سفید و آکبند با گارنتی اکسیوم دبی(معروفترین گارانتی در دبی) با قیمت 1820 درهم معادل 1485000 تومان به فروش میرسد.تحویل حضوری در مشهد و کرج و اصفهان
عزیز کسی که خریدار هست میشه Buyer و باید Buyer رو انتخاب کنه. اونی که می فروشه میشه Seller.با اجازه بچه ها و داش جمال من نحوه ی امتیاز دادن رو توضیح بدم خیلی خلاصه
زیر عکس جمال جان یه گزینه هست نوشته add feedback رو میزنین بعد یه صفحه ظاهر میشه که گزینه اول seller میزنین (خریدار) بهد گزینه positive میزنین (مثبت) بعد فیلد thread URL رو خالی میزارین و فیلد short review رو تجربه خرید رو از جمال مینویسین بعد همونو کپی بزنین توی کادر آخر بنویسین و در آخر add feedback بزنین و تمام
مثل تصویر زیر