تو جعبه اورجینالش هست.تو جعبه اورجینالش هست یا خود فروشنده ها اینارو روش گذاشتن؟
راستی grand 2 هم اومده,شما هنوز نیاواردین؟
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_grand_2-5862.php
بله عزیز رسیده سفید و مشکی موجوده قیمت 320 تومنسلام داداش star pro رسید؟
رنگ و قیمت بی زحمت
سفیده گرامینوت 2 موجوده؟ پ.خ بدید
یکم قیمتش بالارفته واسه همین کمیاب شدهسلام
جمال خان چه خبر از نوت ها؟ مشکل کمیابی شون برطرف نشد؟ کی باز به بازار تزریق میشن؟
موجوده لیست گوشی ها به همراه قیمتشون وشرایط خرید درصفحه اول تاپیک پست اول موجوده از همونجا مطالعه بفرماییدگلسی استار داری داداش؟ شرایط و قیمت پخ ..
مرسی. اصلا مشخص نیست شرایطش کی عادی و مثل قبل میشه؟یکم قیمتش بالارفته واسه همین کمیاب شده
الانم گیر میاد ولی قیمت فضاییه
ﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ؟520ﻟﻮﻣﯿﺎ ﭼﻪ ﺭﻧﮕﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟
سلام من یه اس 4 مینی میخوام دیروز هم بهتون مسیج دادم . لطفآ شماره کارت رو برام بفرست . مر30 ...
الان واریز کنم کی میرسه ؟ ته قیمت هم بده .
تایید میشه انشالله صبح ارسال میکنممبلغ واریز و منتظز دریافت هستم .با تشکر از دوست عزیز....
داداشم سفید داشتم که دیروز تموم شد الان موجود ندارمﻛﺴﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ؟
والله نمیتونم بیخود بهتون قول بدممرسی. اصلا مشخص نیست شرایطش کی عادی و مثل قبل میشه؟
ضمنا یه سوال دیگه. شنیدم بعضی 9005 ها چون سفارش اروپا هستن ممکنه با آپدیت های بعدی لاک بشن. ولی سفارش آسیایی ها خیر. اینایی که شما اخیرا آوردین سفارش اروپا نبودن که؟
موجوده عزیز رنگ سفید قیمت رو تو صفحه اول گذاشتمنوت 2 چقدر جمال جان؟موجود داری؟
ﺭﻧﮓ ﺯﺭﺩﺵ ﺗﻮ ﺳﻔﺎﺭﺷﺘﻮﻥ ﻫﺴﺖ؟ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺳﻔﯿﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ ﺍﻻﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
داداشم تا نرسه نمیتونم قول رنگ رو بدم انشالله هفته آیندهﺭﻧﮓ ﺯﺭﺩﺵ ﺗﻮ ﺳﻔﺎﺭﺷﺘﻮﻥ ﻫﺴﺖ؟
ﻛﻲ ﻣﻴﺎﺭﻳﻦ؟
همچین چیزی نیست الان قیمتش حدودا ۱۸۴۰ هست. میخوای بااین قیمت؟ضمنا یه سوال دیگه. شنیدم بعضی 9005 ها چون سفارش اروپا هستن ممکنه با آپدیت های بعدی لاک بشن. ولی سفارش آسیایی ها خیر. اینایی که شما اخیرا آوردین سفارش اروپا نبودن که؟