سلام. کلا گوشی های من بدون گارانتی هستن. قیمت ها رو تو صفحه اول تاپیک زدم رنگ سفید و مشکی دارمسلام. یدونه sony sp , و یدونه m میخواستم .بدون گارانتی . موجود دارید ؟ قیمت ؟ چ رنگ هایی موجوده ؟
S4 mini doual موجوده؟داداشم تا نرسه نمیتونم قول رنگ رو بدم انشالله هفته آینده
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
جوابتونو دادم عزیزسلام داداش یه galaxy star pro مشکی میخواستم
بی زحمت شماره کارت پخ بدید
جسارتا اگه راه داره ی تخفیفم منظور کنید ممنون
فعلا موجود ندارمS4 mini doual موجوده؟
چه رنگی؟
قیمت؟
نه من که این همه صبر کردم وایمیسم تا شرایطش عادی بشه دیگه چه کنیم. البته قیمتی که شما دارین میدین باز خیلی خوبه نسبت به 1920 و 1950 که الان دارن میدن.همچین چیزی نیست الان قیمتش حدودا ۱۸۴۰ هست. میخوای بااین قیمت؟
سلام . جسارت نباشه کدوم شهر بودید و کی خرید کردید؟سلام، یک عدد گوشی huawei g525 توسط بنده از آقای گل محمدی خریداری شد، کاملا از خریدم راضی هستم، با تشکر از آقای گل محمدی بابت قیمت های خوبشون![]()
سلام ۷۲۰تومن. حضوری هم میشه با مگبایلم تماس بگیرید 09149844830سلام g700 چند؟ چه رنگي؟
ميشه حضوري خريد كرد؟ اگر ميشه آدرسو پ.خ كنيد
سلام هواوی و سامسونگ موجود دارم هرکدومو خواستید درخدمتمبا سلام من تصمیم به خرید دو عدد تبلت عالی و 10 اینچ دارم لطفا راهنمایی بفرمائید از کدام مارک و مدل میتوانید برایم تهیه نمائید . متشکرم
موجود ندارمnote3 n9005 ساخت کره میخوام داری مسیج بم بده ممنون
موجود نیستقیمت ال جی جی پرو رو فوری بگو ببینم چنده
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
از خوزستان (شوشتر) البته خیلی دیر اعلام کرد شرمندهسلام . جسارت نباشه کدوم شهر بودید و کی خرید کردید؟
قیمتشو ندارم دوست عزیزداداش نمیدونی قیمتش چنده،
فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk
فردا انشاللهجمال جان z1 تموم کردی؟کی میاری؟
مبارکتون باشه داداش امشالله که راضی باشید امتیازتون رو ثبت میکنم.از خوزستان (شوشتر) البته خیلی دیر اعلام کرد شرمنده