احسانبزرگي
Registered User
حالا اونجا لینک دی 1هم میزاریم باز میپرسین دوستان دی 1که جمال موجود داره مدل lte هست لینکشم گزاشتم دیگه همه چیش رو زده
میشه لینک رو دوباره قرار بدین.دارم وسوسه میشم ال رو بفروشم اینو بخرم.حالا اونجا لینک دی 1هم میزاریم باز میپرسین دوستان دی 1که جمال موجود داره مدل lte هست لینکشم گزاشتم دیگه همه چیش رو زده
ممنون از شما فقط گارانتی دارند؟
ارسال شده توسط هواوي (G600)
دوستان عزیز همونطور که تو پست اول تاپیک نوشتم گوشیهای بنده گارانتی ندارن یا اگر هم داشته باشند واسه ایران نیستببخشید دوست عزیز بنظر شما از نظر دوربینش کیفیت دی 1 بهتره یا یا لومیا 720؟(صرف نظر از مگا پیکسلشون)
از بین 600 610 و دی 1 کدوم یکیو پیشنهاد میکنید؟گارانتی هم دارن؟
به نظر که گوشی خوبی میاد.اما حیف که لوازم جانبیش گیر نمیاد(برچسب و گارد) من هم میخوام بخرمش.اما فعلاً لوازمشو پیدا نکردم.به محض اینکه گارد و برچسب گیرم بیاد میخرمش.قیمتش هم که عالیه.داش جمال واسه این گوشی هم لوازم بیار دیگهآقا من 01e را میخوام کسی نظری نداره؟؟ارزش خرید داره؟و این هم مثل دی 1 کیفیت دوربینش خوبه؟از نظر شارژش چطوره؟
24ساعتخوب مهلت تست دارند چند ساعت؟
ارسال شده توسط هواوي (G600)
اکثرا همینطورن ولی شانس شما نوت۳ شدیدا بالا رفته الان حول و حوش ۱۹۰۰ هستکلا دوستان علاقه زیادی به مطالعه نکردن پست های صفحه اول دارن نمی دونم چرا.
-----------
جمال جان با توجه به قیمت سامسونگ ها که زدین تو پست اول، فکر کنم خوشبختانه قیمت هاشون به روال قبلی برگشته نه؟ نظر شما چیه؟
G510 منظورتونه؟ فقط تکسیمشو دارم اختلاف قیمت زیادی ندارنبا سلام
Y510 دوال سیم موجود نیست؟
دو سیم ش گرون تره یا همین قیمته؟
آقا من 01e را میخوام کسی نظری نداره؟؟ارزش خرید داره؟و این هم مثل دی 1 کیفیت دوربینش خوبه؟از نظر شارژش چطوره؟
لوازمشو ندارم. اس ام اسش مشکلی ندارهداداش شما لوازم این گوشیو ندارین؟اس م اس فارسیش مشکلی نداره؟
ندارم بزرگواردوست من قیمت Lumia 1520 رو میفرمایید بی زحمت؟
دوسیم این مدل نه g525 بردارید گوشیه خوبیه دوسیم هم هستتا اخره هفته یه چند روز اینور و اونور مدل دو سیم G510 موجود نمیشه؟
z1 چه قیمت موجود هست؟
5s 64چند؟ one xl چی؟
سلام دوستان موجود ندارمسلام
سفيد ٦٤ ايفون قيمت ؟
سلام بزرگوار قیمتارو تو پست اول تاپیک زدمسلام.
قیمت G700 G610 G510 لطف میکنید؟