griefcottage
Registered User
سلام آقا جمال گوشی xperia L منم رسید...ممنونم.امتیازم دادم
مگه امکان ویرایش پست اول هست؟سلام بزرگوار قیمتارو تو پست اول تاپیک زدم
Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
سلام گرامی مبارکتون باشه انشالله که راضی باشین. جسارتا کدوم شهر بودید ؟سلام آقا جمال گوشی xperia L منم رسید...ممنونم.امتیازم دادم
بله عزیز امکانش هستمگه امکان ویرایش پست اول هست؟
یا فقط برای فروشنده معتبر هست؟
من از مهراباد..مرسیسلام گرامی مبارکتون باشه انشالله که راضی باشین. جسارتا کدوم شهر بودید ؟
ببخشید دوست عزیز بنظر شما از نظر دوربینش کیفیت دی 1 بهتره یا یا لومیا 720؟(صرف نظر از مگا پیکسلشون)
از بین 600 610 و دی 1 کدوم یکیو پیشنهاد میکنید؟گارانتی هم دارن؟
سلام موجود ندارمسلام قیمت لومیا ۹۲۵ رو میخواستم
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
سلام بزرگوارسلام شرمنده میشه یه لینک از مدل d1 hw01 بدید من هرچی گشتم مشخصاتش را پیدا نکردم.
ارسال شده توسط هواوي (G600)
با کسب اجازه از داش جمال،9505 خیلی بهتره.اگه توی نت تفاوتشون را سرچ بفرمایید خودتون متوجه میشین.اما در کل هر 2 مدل اس4 مشکلات خاص خودشون را دارند.سلام اقا جمال
I9505 بهتره یا i9500
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
میشه بصورت خصوصی بیشتربهم توضیح بدی از مشکلات جفتشون....با کسب اجازه از داش جمال،9505 خیلی بهتره.اگه توی نت تفاوتشون را سرچ بفرمایید خودتون متوجه میشین.اما در کل هر 2 مدل اس4 مشکلات خاص خودشون را دارند.
تاحالا کسی از سایت نخریده حضوری به دوستان فروختم راضی بودن فعلا موجودی تموم شدهکسی هوآوی 01e خریده؟شارژ خوب نگه میداره؟کیفیت دوربینش خوبه؟؟؟؟
تا سفارش بدید بیاد چند روز طول میکشه؟مدل اصلی دی1 هم سفارش بدین با متعلقات.تاحالا کسی از سایت نخریده حضوری به دوستان فروختم راضی بودن فعلا موجودی تموم شده
فعلا مشخص نیستتا سفارش بدید بیاد چند روز طول میکشه؟مدل اصلی دی1 هم سفارش بدین با متعلقات.
نه متاسفانهLenovo A820 میاری؟
فک کنم با موبایلم تماس گرفتید عرض کردم خدمتتونداداش جمال یه وای300میخوام تک سیم رنگ سقید شماره حساب بدید تو پخ