namakdooon
Registered User
- نوشتهها
- 1,052
- لایکها
- 30
موجودی هرچی دارین بذارین
آقا جمال گوشیایی دیگه نمیاری جز سامسونگ؟؟
موجودی هرچی دارین بذارین
داداش من گرگانم یک اس3 میخوام.اعتماد سازی چیجوریاست؟اگه بشه یک واسطه یعنی یک کاربر معتبر و با سابقه واسطه قرار بگیره من خریدارم.پخ بدید
سلام
Xperia SL قیمت داری ؟
چک کردم اوکیه داداشبه امید خدا پس فردا بدستتون میرسه (ایشون گالکسی گرند خرید)
با پیشتاز ارسال شد
چک کردم اوکیه داداش
مرسی
آقا جمال واریز شد کدپیگیرم بهت دادم دیگه خبر ارسال با شما
سلام از سوني U يه قيمت بهم ميديد ممنونم
اس ۲ ها سری جی هستش یا معمولی ؟
سلام
آقا همچنان Nexus 4 در دسترس نیست ؟ این مدل چی LG 4X HD ؟
dadash bia soraghe samsung o sony gir dadi be LG chera. nexus 4 ham migan ziad jaleb nis albate man khodam tarafdaresham
سونی که واقعا آخه به تکرار رسیده ! فکر کره چون آیفون همه مدل هاش به هم نزدیکن این هم باید همه رو یه شکل بزنه ! دوربینش رو شما نگاه کن ! زده 12 مگاپیکسل ولی خدایی 8 هم نیست ! ضد آب می خوام چه کنم آخه اونم تا عمق یه متر ! بهتر بود می گفت گوشی های قابل شستشو تا اینکه بگه ضد آب ! :دی بعد دنبال چهار هسته ای هستم که خوش قیمت با امکانات باشه . سونی چه مدلی رو پیشنهاد میدی شما ؟ برام پردازش خیلی خوب و دوربین خوب و نمایشگر عالی خیلی مهمه (دو زار می خوایم پول بدیم - سیسمونی هم می خوایم :دی) !
سامسونگ هم فعلا پرچمش دست S III هست که قیمت واقعیش همین 1450 هست و خب مردم کارکرده رو باید 1200 بدن ولی همه کارکره رو می خوان بدن 1500 !! تازه شنیده ها و دیده ها میگه که بدنه خیلی ضعیفی داره !
LG مسئله اش اینه که هم سخت افزار خوبی داره هم نمایشگر خوبی داره . دوربینش هم همون 8 هست ! اندازه ادعاش !
حالا شما پیشنهادی داری بهم بگو . خدا خیرت بده
سلام دوست عزیزسلام
آقا همچنان Nexus 4 در دسترس نیست ؟ این مدل چی LG 4X HD ؟
سلام دوست عزیز
باور کنید اینورا اصلا گیر نمیاد ال جی
اونایی هم که دارن قیمت خون آدمیزاد میفروشنش
اگه چیز دیگه ای میخواید درخدمتم
عجیبه ها ! ایرانی جماعت واقعا بعد از انقلاب با سه قابلیت به طور پیش فرض به دنیا میاد : 1 سیاستمداری 2- کلاهبرداری 3-پزشکی ! و امان از ملتی که کوچکترین آگاهی نسبت به کالا ندارند و فکر می کنند چون S III مثلا 1450 هست پس 4X ]م قیمتش باید 1400 باشه . در صورتی که خبر ندارند واقعا چه کلاه گشادی داره میره سرشون !
مرسی عزیز . شما اچ تی سی هم قیمت بگیر چندتا به لیستت اضافه کن . خبرها میگه که طرفدارهای اسمارت فون ها خیلی بین One x , S III گیر می کنند