• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG ----- فروش فوق العاده انواع مدل گالکسی آکبند(پایین ترین قیمت بازار)

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
آقا جمال گوشیایی دیگه نمیاری جز سامسونگ؟؟

داداش سفارش بدید هر جنسی که باشه اگه موجود بود درخدمتم

موجودی هرچی دارین بذارین

فعلا هرچی که موجوده گذاشتم

داداش من گرگانم یک اس3 میخوام.اعتماد سازی چیجوریاست؟اگه بشه یک واسطه یعنی یک کاربر معتبر و با سابقه واسطه قرار بگیره من خریدارم.پخ بدید

داداش من همه جوره درخدمتم
باسابقه ترین کاربر این سایت آقای حجت صمدی manihs هستن
با ایشون هماهنگ میکنیم واسه وساطت اگه میخواید بفرمایید تا معامله رو جوش بزنیم

سلام
Xperia SL قیمت داری ؟

نه داداش موجود نیست فعلا

hamed14365

Registered User
لایک‌ها
242
آقا جمال واریز شد کدپیگیرم بهت دادم دیگه خبر ارسال با شما

alex.morfin

Registered User
لایک‌ها
1
سلام از سوني U يه قيمت بهم ميديد ممنونم

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
اس ۲ ها سری جی هستش یا معمولی ؟

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

آقا همچنان Nexus 4 در دسترس نیست ؟ این مدل چی LG 4X HD ؟

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
dadash bia soraghe samsung o sony gir dadi be LG chera. nexus 4 ham migan ziad jaleb nis albate man khodam tarafdaresham

سونی که واقعا آخه به تکرار رسیده ! فکر کره چون آیفون همه مدل هاش به هم نزدیکن این هم باید همه رو یه شکل بزنه ! دوربینش رو شما نگاه کن ! زده 12 مگاپیکسل ولی خدایی 8 هم نیست ! ضد آب می خوام چه کنم آخه اونم تا عمق یه متر ! بهتر بود می گفت گوشی های قابل شستشو تا اینکه بگه ضد آب ! :دی بعد دنبال چهار هسته ای هستم که خوش قیمت با امکانات باشه . سونی چه مدلی رو پیشنهاد میدی شما ؟ برام پردازش خیلی خوب و دوربین خوب و نمایشگر عالی خیلی مهمه (دو زار می خوایم پول بدیم - سیسمونی هم می خوایم :دی) !

سامسونگ هم فعلا پرچمش دست S III هست که قیمت واقعیش همین 1450 هست و خب مردم کارکرده رو باید 1200 بدن ولی همه کارکره رو می خوان بدن 1500 !! تازه شنیده ها و دیده ها میگه که بدنه خیلی ضعیفی داره !

LG مسئله اش اینه که هم سخت افزار خوبی داره هم نمایشگر خوبی داره . دوربینش هم همون 8 هست ! اندازه ادعاش !

حالا شما پیشنهادی داری بهم بگو . خدا خیرت بده

ice_life_2012

Registered User
لایک‌ها
6
سونی که واقعا آخه به تکرار رسیده ! فکر کره چون آیفون همه مدل هاش به هم نزدیکن این هم باید همه رو یه شکل بزنه ! دوربینش رو شما نگاه کن ! زده 12 مگاپیکسل ولی خدایی 8 هم نیست ! ضد آب می خوام چه کنم آخه اونم تا عمق یه متر ! بهتر بود می گفت گوشی های قابل شستشو تا اینکه بگه ضد آب ! :دی بعد دنبال چهار هسته ای هستم که خوش قیمت با امکانات باشه . سونی چه مدلی رو پیشنهاد میدی شما ؟ برام پردازش خیلی خوب و دوربین خوب و نمایشگر عالی خیلی مهمه (دو زار می خوایم پول بدیم - سیسمونی هم می خوایم :دی) !

سامسونگ هم فعلا پرچمش دست S III هست که قیمت واقعیش همین 1450 هست و خب مردم کارکرده رو باید 1200 بدن ولی همه کارکره رو می خوان بدن 1500 !! تازه شنیده ها و دیده ها میگه که بدنه خیلی ضعیفی داره !

LG مسئله اش اینه که هم سخت افزار خوبی داره هم نمایشگر خوبی داره . دوربینش هم همون 8 هست ! اندازه ادعاش !

حالا شما پیشنهادی داری بهم بگو . خدا خیرت بده

nexus ro man khodam kheili ghabol daram dadash. alie mahsolatesh. ama dostam ke amricas goft onja aslan barkhalafe on nexus ghabli azash esteghbal nashode o kheili bahash moshkel daran. albate man paye o asas harfam one ke khob chize mohemi ham nis:-D
ama s3 kheiliha migan bazi hash gir mikone bazi mogheha ya masalan hamon jensesh adam dastesh ke migire vaghean fek mikone .... be harhal man sony tx ro kheili khosham omade hamechizesh alie vali dorbinesh 13 niis vagheish! kamtare. ama keyfiat safhash kheili khobe shafaf tare s3 has ama s3 rangash vagheyi tare. s3 shode shansi har 10tash momkene 1kish bezane to zoghet. nemidonam wala man ke khodam daram tab nexusamo mifrosham ya s3 ya tx bgiram

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
سلام

آقا همچنان Nexus 4 در دسترس نیست ؟ این مدل چی LG 4X HD ؟
سلام دوست عزیز
باور کنید اینورا اصلا گیر نمیاد ال جی
اونایی هم که دارن قیمت خون آدمیزاد میفروشنش
اگه چیز دیگه ای میخواید درخدمتم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوست عزیز
باور کنید اینورا اصلا گیر نمیاد ال جی
اونایی هم که دارن قیمت خون آدمیزاد میفروشنش
اگه چیز دیگه ای میخواید درخدمتم

عجیبه ها ! ایرانی جماعت واقعا بعد از انقلاب با سه قابلیت به طور پیش فرض به دنیا میاد : 1 سیاستمداری 2- کلاهبرداری 3-پزشکی ! و امان از ملتی که کوچکترین آگاهی نسبت به کالا ندارند و فکر می کنند چون S III مثلا 1450 هست پس 4X ]م قیمتش باید 1400 باشه . در صورتی که خبر ندارند واقعا چه کلاه گشادی داره میره سرشون !

مرسی عزیز . شما اچ تی سی هم قیمت بگیر چندتا به لیستت اضافه کن . خبرها میگه که طرفدارهای اسمارت فون ها خیلی بین One x , S III گیر می کنند

ranko

Registered User
لایک‌ها
1,435
عجیبه ها ! ایرانی جماعت واقعا بعد از انقلاب با سه قابلیت به طور پیش فرض به دنیا میاد : 1 سیاستمداری 2- کلاهبرداری 3-پزشکی ! و امان از ملتی که کوچکترین آگاهی نسبت به کالا ندارند و فکر می کنند چون S III مثلا 1450 هست پس 4X ]م قیمتش باید 1400 باشه . در صورتی که خبر ندارند واقعا چه کلاه گشادی داره میره سرشون !

مرسی عزیز . شما اچ تی سی هم قیمت بگیر چندتا به لیستت اضافه کن . خبرها میگه که طرفدارهای اسمارت فون ها خیلی بین One x , S III گیر می کنند

چشم آقا احسان

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش پ خ شد لیستم برای خرید فردا فقط من صبح واریز کردم حتما تا شب برسه دستم بازم ممنون

بالا