• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ساعت کوهنوردی Gps دار، غواصی ،اسپرت و... Casio ژاپن و Suunto فنلاند با قیمت استثنایی

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
مدل EF-509L-7AV باتریش خورشیدی نیست؟
اگه نه تو اتین سبک چی دارین نوری باشه؟
نخیر نوری نیست تو اون سبک هم چیزی نداریم مدل های نوری فقط eqs 500 و g1200 با مدل های prg
سلام این مدلو دارین؟

http://www.casio-intl.com/wat/edifice/edifice_chrono/ef-524.html#524d

تو این سایت زده 64 دلار قیمت شمام اگه تو همین حدودا باشه خیلی خوبه :دی

http://bagandcart.com/new-casio-edifice-chronograph-watch-ef-524d-7av-ef524d.html
نخیر قیمت ما اون قیمت ها نیست خنده داره میرن میگردن تو همه سایت ها یه قیمت پیدا میکنن که از همه جا ارزون تر باشه بعد میان میزارن اینجا ....
سلام داداش
قیمت و شرایط خرید مدل PRG 130 رو بی زحمت برام پیغام خصوصی کن .
اگه ممکنه یه کم از امکانات و جنس بند و عکس هم ازش بذاری ممنون میشم .
یه سوال هم دارم اینکه ارزششو داره براش هزینه کنم یا با همین امکانات با پول کمتر میتونم یه همچین چیزی بخرم ؟
قیمت اون ساعت با بند تیتانیم ۳۱۰ هزار تومان و بند پلاستیک ۲۶۰ تومان بعد اگه جزر مد و ۲۰۰ متر ضد آبی برات مهم نیست ساعت prg 240 همه شرایط رو داره فقط ۱۰۰ متر هست و نمایش جزر و مد نداره
بعد اینکه می ارز ه هزینه کنید یا نه بستگی به خودتون داره
خوب من چیکار باید بکنم اون سایت ۴۰ تا مدل زده که همه قیمتش ۲۰ تا ۳۰ تومان از من گرون تر حالا اون مدل به هر دلیل یا اینکه نداره یا اینکه قلابی یا شایدم اصل من اصلا چیزی نمیدونم حالا به هر دلیلی ارزون تر زده شما برید بخرید البته اگه داشته باشه در ضمن من دارم همه ساعت هارو گارانتی میکنم که هیچ کس اینکارو نمیکنه دارم تضمین اصل بودن میدم دارم حضوری میفروشم که هیچ کسی تو اینترنت اینجوری کار نمیکنه بعد هم قیمت من مشخص هست و من ۸۵ تومان اون ساعت نمیدم :دی فکر نکنم کسی اصل اون ساعت این قیمت بده اگرم داد مبارکتون باشه ...

Last edited:

jojo_2000

Registered User
لایک‌ها
2

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
خواهش میکنم مبارکت تون باشه ....

مبارکتون باشه ....

پخ کردم

اگه موجود باشه قیمت باید حدود ۱۱۰ تومان باشه اما قیمت دقیق فردا بهتون میگم لطفا شماره تماستون برم پی ام کنید ...

منEF-524SP1 رو توي مغازه قيمت 100 تومن ديدم قيمت 137 تومن هم ديدم اما نميدونم تفاوتي از نظر كيفيت ميكنن يا نه.از روي ظاهر كه چيزي دستگيرم نشد و هيچ تفاوتي نداشتن.توي اي بي هم سزچ كردم آكبند از 64 دلار هست به بالاي 200 دلار....
لطفا به [email protected] برام ارسال كنيد
EF-524D-1AV
EF-517D-2AV
EF-525D-2AV
EF-521D-2AVDF

Last edited:

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
منEF-524SP1 رو توي مغازه قيمت 100 تومن ديدم قيمت 137 تومن هم ديدم اما نميدونم تفاوتي از نظر كيفيت ميكنن يا نه.از روي ظاهر كه چيزي دستگيرم نشد و هيچ تفاوتي نداشتن.توي اي بي هم سزچ كردم آكبند از 64 دلار هست به بالاي 200 دلار....
لطفا به [email protected] برام ارسال كنيد
EF-524D-1AV
EF-517D-2AV
EF-525D-2AV
EF-521D-2AVDF

به این سادگی نمیشه تشخیص داد ساعت اصل هست یا نه مگر اینکه جفتش کناره هم باشه...

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
حالا شما بخر اگه اصل بود یا تقلب خبرشو به ماهم بده:blush:

مگه خودش میتونه بفهمه اصل یا غیر اصل :دی بعد ۶ ۷ ماه که رنگش رفت آب توش رفت :دی اون موقع میفهمه اصل بود یا غیر اصل :د

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
:rolleyes: دوباره ۱ سری ساعت گذشتم تو فروش فوق العاده تا روی یه سری کم بشه :د کسی زیر قیمت من نمیتونه ساعت بده :دی
ساعت bem 501 ساعت ef 509 ساعت ef 558 ساعت ae 1000 و ae 2000 گذشتم تو فروش فوق العاده برین حالشو ببرین :د در ضمن تمام ساعت ها به شرط اصل بودن و ۱ سال گارانتی کامل موتوری ...به همرام پست رایگان به کل ایران

mamalinexbox

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت هاتون واقعا عالی هستند منم میخوام تا 2 3 روز دیگه یه دونه ازتون بخرم

getsimore

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز قيمت هاي گفته شده از قيمت بيرون آپ تره.تمامي ساعت هاي g-shock با گارانتي دايا مي باشند.من خودم رفتم يكي از نمايندگي هاي g-shock قيمت مثلا ga-100 =105t
يكم بالا نزدي قيمت هاتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزيز قيمت هاي گفته شده از قيمت بيرون آپ تره.تمامي ساعت هاي g-shock با گارانتي دايا مي باشند.من خودم رفتم يكي از نمايندگي هاي g-shock قيمت مثلا ga-100 =105t
يكم بالا نزدي قيمت هاتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد داداش میشه قیمت نمایندگی کاسیو برای من بزنید...والا اون لیست که من دارم میگه که کل ساعت های من به جز ۲ یا ۳ مدل زیر قیمت نمایندگی کاسیو
اگه شما قیمت نمایندگی کاسیو داری ساعت prg ۵۰۰ قیمت نمایندگی ۴۹۳ تومان ساعت که ما میدیم ۳۴۰ تومان
ساعت prg 130 قیمت نمایندگی ۴۲۰ هزار تومان که ما میدیم ۲۶۰ و ۳۱۰
ساعت efe 500 قیمت نمایندگی ۲۲۰ هزار تومان که ما میدادیم ۱۹۰
ساعت g 1200 قیمت نمایندگی ۳۲۰ هزار تومان که ما میدیم ۲۵۵
و......
اون وقت رو چه حسابی میگین قیمت ما بالاس میشه بگین ؟
اگه قیمت نمایندگی میدونی پس خوب میدونی چنده اگرم نمیدونی میخوای برات قیمت نمایندگی کاسیو send کنم که دستت بیاد
در ضمن ساعت ga 100 یه ساعت کمیاب نمایندگی اصلی کاسیو ازش زیاد نداره خیلیم کم گیر میاد مخصوصا رنگ آبیش تو تهران هم شاید ۲ تا ساعت فروشی اینو نداشته باشن که اون ها هم زیر ۱۵۰ ۱۶۰ تومان این ساعت نمیدن
یا شما از قیمت ها اطلاع نداری یا خودت زدی به ندونستن :دی تمام قیمت های من زیر نمایندگی کاسیو و بعضی قیمت ها هم زیر قیمت عمده نمایندگی کاسیو مثل g1200 و مدل های prg

Last edited:

getsimore

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز اگه شما به قيمت هاتت مطمئن هستي چرا ناراحت ميشي.والا خودت تو پستت زدي برو قيمت بگير .من اولش مي خواستم از شما ga-100 خريداري كنم.رفتم ديدم اينطوري.اگه قرار باشه هركسي ايجا فقط قيمت بده و نذاره بقيه اعلام نظر كنن كه نميشه.اما باشه.من قيمت هارو نميدونم اما از اونجايي كه شما عرض كردي اين حرفو.ميرم واست قيمت ميگيرم..همشو اعلام ميكنم.اما مدل ga-100 اگه خواستين ميتونم تل بدم خودتون تهيه كنين.
لطفا آدرس وب سايت كه اعلام كردي شركت كه ساعت ها را گارانتي كرده را اعلام كنين.با تشكر

getsimore

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز قصدم ضايع كردن نيست!!!اما به قول دوستمون kalaghnews ""صٌرفا جهت اطلاع اين اطلاعات"" رو براي همه ميزارم
شركتي كه شما معرفي كردن يك شركت مجاز براي صادرات و واردات طبق اين لينك زير
شركت تصویر یاد (سهامی خاص):
براي مطالعه اطلاعات شركت اينجا كليك كنيد

http://www.ecomiran.com/fa/companys.php?id=cb4f402eb317c47e1d5fea10a200cb64&pid=6246

و اين هم آدرس دوم براي مطالعه اطلاعات شركت اينجا كليك كنيد

http://irlister.com/?view=companies&id=23126

خوب اين از شركت شما,,, كه حتي سايت شركتشونم با مشكل مواجه و update نيست!!!!فكر كنم هاستشون رو از هاست ايران گفتنlol
فقط محض اطلاع www.dayagrp.com جالب اينجاست كه به نظر من اين شركت خودش زير گروه شركت دايا سيستم(با توجه به آدرس وب سايتشون كه برگرفته از نام dayast)
خوب حالا من رفتم يه سلچ كوچولو زدم يه سري اطلاعات دستگيرم شد
اولا:به گزارش وب سايت

MBANEWS
با اين تيتر :

راهکارهای CASIO برای گرفتن سهم از بازار دوربین های دیجیتال ایران

شرکت دایا سیستم به عنوان نماینده اختصاصی دوربین های دیجیتال CASIO معرفي كرده

و اينم آدرس شركت و نمايندگي ها و بقيه مخلفات
شرکت دایا سیستم به عنوان نماینده اختصاصی دوربین های دیجیتال و محصولات كاسيو

حالا من فكر ميكنم با اين اوصاف يا تو تو باغ نيستي يا خودت زدی به ندونستن :دی

Last edited:

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزيز قصدم ضايع كردن نيست!!!اما به قول دوستمون kalaghnews ""صٌرفا جهت اطلاع اين اطلاعات"" رو براي همه ميزارم
شركتي كه شما معرفي كردن يك شركت مجاز براي صادرات و واردات طبق اين لينك زير
شركت تصویر یاد (سهامی خاص):
براي مطالعه اطلاعات شركت اينجا كليك كنيد

http://www.ecomiran.com/fa/companys.php?id=cb4f402eb317c47e1d5fea10a200cb64&pid=6246

و اين هم آدرس دوم براي مطالعه اطلاعات شركت اينجا كليك كنيد

http://irlister.com/?view=companies&id=23126

خوب اين از شركت شما,,, كه حتي سايت شركتشونم با مشكل مواجه و update نيست!!!!فكر كنم هاستشون رو از هاست ايران گفتنlol
فقط محض اطلاع www.dayagrp.com جالب اينجاست كه به نظر من اين شركت خودش زير گروه شركت دايا سيستم(با توجه به آدرس وب سايتشون كه برگرفته از نام dayast)
خوب حالا من رفتم يه سلچ كوچولو زدم يه سري اطلاعات دستگيرم شد
اولا:به گزارش وب سايت

MBANEWS
با اين تيتر :

راهکارهای CASIO برای گرفتن سهم از بازار دوربین های دیجیتال ایران

شرکت دایا سیستم به عنوان نماینده اختصاصی دوربین های دیجیتال CASIO معرفي كرده

و اينم آدرس شركت و نمايندگي ها و بقيه مخلفات
شرکت دایا سیستم به عنوان نماینده اختصاصی دوربین های دیجیتال و محصولات كاسيو

حالا من فكر ميكنم با اين اوصاف يا تو تو باغ نيستي يا خودت زدی به ندونستن :دی

loooooooooooool
داداش اولا که ادب داشته باش دوما من کارم ساعت هست شما نمیخواد چیزی یاد من بدید چقدر سریع خودتون سنگ رو یخ کردی عزیز من سرچ تون مثل اینکه کامل نبوده
این هم تمام نمایندگی ها اصلی که تو سایت اصلی کاسیو آورده شده تصویر بعد برای اطلاع تصویر یاد همون دایا می باشد جلو اسم ایران ببین واسه اطلاعات عمومی هم خوبه شاید دیگه در مورد چیزی که نمیدونید دیگه نظر ندید
شما که در مورد ساعت چیز زیادی نمیدونید بهتر نیست کلا حرفش نزنید که آخرش ....
بعد هم تو تاپیک لطفا اسپم نکنید... دوست عزیز :)
اینم عکسش :د :D
dteyw8ywc8b3wlm7un17.jpg

اینم لینکش چیزی دیگه هم بود در خدمتم فیلمش میخو ای بزارم :د lol

برای دیدن نمایندگی های کاسیو دوست عزیز اینجارو کلیک کن :D heh!!!

Last edited:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دوستان میتونن از آدرسی که میدم ساعت های کاسیو رو با قیمت مناسب و حضوری تهیه کنن!

تهران , خیابان 15 خرداد , بازار بزرگ , پاساژ طلا , طبقه ی دوم , فروشگاه رفیع طایفی!

اگه یادتون باشه!

http://forum.persiantools.com/t155332.html

mohamad_skiller

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان میتونن از آدرسی که میدم ساعت های کاسیو رو با قیمت مناسب و حضوری تهیه کنن!

تهران , خیابان 15 خرداد , بازار بزرگ , پاساژ طلا , طبقه ی دوم , فروشگاه رفیع طایفی!

اگه یادتون باشه!

http://forum.persiantools.com/t155332.html

بله اما اگه به کسی فروخت :د جایزش ماله شما ....

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
بله اما اگه به کسی فروخت :د جایزش ماله شما ....
یعنی چی برادر به کسی فروخت؟

کافیه اسم منو بیاری تا کلید مغازه رو بهت بده!

من 20 ساله آقای طایفی رو میشناسم برادر!

من حتی آدرس خونش رو هم دارم!

اخلاقش یه کم تنده اما اگه بدونی چی میخوای بخری حتما بهت جنس میده!

ضمنا محض اطلاع شما میگم آقای طایفی خودش جنساش رو از جای دیگه تهیه میکنه که اون رو هم آدرسش رو دارم!

ایشون هم قیمت رو بالا میدن!

getsimore

Registered User
لایک‌ها
0
داداش تو هنو بلد نيستي با مشتريات چطو صحبت كني...با اين تاپيكي هم كه زده شد معلوم شد كه شما اينكاره نيستي.
از اين دست بگير به اون دست بده اي...:blush:
شما اگه لحن صحبتت درست بود بي احترامي نميشنيدي.
من ترجيح ميدم با اين اوصاف از عمده فروش بخرم نه خرده فروش.
يا علي:cool:

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بصورت كلي مي پرسم محض اطلاع، آيا اين ساعت ها كه ادعا ميشه اصلي هستن (حالا كاسيو كه ميگن ژاپنيه و مارك هاي ديگه سوئيس و ...) اينها Replica هستند؟ يعني كپي برابر اصل ساعت هاي اصلي هستند؟ مثل اين ساعت ها كه دقيقا مشابه اصل كپي شدن و به اسم كپي هم در سايتها فروخته ميشن و قيمتهاشون هم تو رنج قيمت هاي شماست :rolleyes:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
یعنی چی برادر به کسی فروخت؟

کافیه اسم منو بیاری تا کلید مغازه رو بهت بده!

من 20 ساله آقای طایفی رو میشناسم برادر!

من حتی آدرس خونش رو هم دارم!

اخلاقش یه کم تنده اما اگه بدونی چی میخوای بخری حتما بهت جنس میده!

ضمنا محض اطلاع شما میگم آقای طایفی خودش جنساش رو از جای دیگه تهیه میکنه که اون رو هم آدرسش رو دارم!

ایشون هم قیمت رو بالا میدن!

مگه قيمتاش چقدر تفاوت داره كه به برخورد تند و بداخلاقيه آقاي طايفي بيارزه؟

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
بصورت كلي مي پرسم محض اطلاع، آيا اين ساعت ها كه ادعا ميشه اصلي هستن (حالا كاسيو كه ميگن ژاپنيه و مارك هاي ديگه سوئيس و ...) اينها Replica هستند؟ يعني كپي برابر اصل ساعت هاي اصلي هستند؟ مثل اين ساعت ها كه دقيقا مشابه اصل كپي شدن و به اسم كپي هم در سايتها فروخته ميشن و قيمتهاشون هم تو رنج قيمت هاي شماست :rolleyes:
ساعت هایی که ایشون میفروشن اصلی هستند و هیچ مشکلی هم ندارند!

منتها درک درستی از فروش ساعت تو مغازه ای تو تندیس با مغازه ای تو بازار ندارند!

اون مغازه ای که ساعت 300 تومنی رو میده 400 یا 500 یا هر قیمتی مشتری خاص خودش رو داره و اون مغازه ای هم که میده 300 مثل

آقای طایفی به فروشنده جماعت میفروشه و اصطلاحا خریدارهاش خودشون اینکارن!

اما محدودیتی در فروش ایجاد نکرده شما هر وقت که خواستید میتونید تشریف ببرید و بگید به طور مثال یک EF 550 D میخوام

اگه نداد با من!

بالا