smpd
Registered User
SHN 5503 رو چند میدید ؟
آدرس رو براتون پخ کردم عزیزمحمد خان آدرس رو نفرستادی
مدل های eqw و eqs هیچ فرقی ندارن فقط مدل های eqw به سفارش امریکا و مدل های eqs سفارش آسیاآقا محمد عزیز تو ایران که میدونم نیست منظورم این بود که سفارش بدمم نمیارید!
این مدل ef550 یه ورژن redbull هم داره اونم نمیتونید واسم بیارید؟
÷مشاهده پیوست 74214
سلام عزیز فعلا اون مدل ها موجود نیست ...نه دوست عزیز من اون مدل هایی رو گفتم که شما موجود نداشتید و گفتید باید سفارش بدید تا براتون بیارم
سلام عزیز اگه رسید بهتون خبر میدم والا فعلا که کمیاب شدسلام اقا مدل edf 119 bkهنو به دستتون نرسید؟
من منتظر جواب هستم.
پخ کردم عزیزSHN 5503 رو چند میدید ؟
سلام اگه بخاین براتون میاریم رنگ طلایی که زیاد تو سایت کاسیو ببینید انتخاب کنیدمحمد جان این مدلو دارین؟
LTP-1325D-7A2V
LTP-1325D-7A2V - Watches - CASIO
غیر از این، ساعت زنانه که رنگ طلایی باشه، چیا دارین؟
ممنون
راستی EF-500D هم داری؟
اگه اینو داشته باشی، 100% میخوام.
EF-500BP-1AV
آدرس رو براتون پخ کردم عزیز
مدل های eqw و eqs هیچ فرقی ندارن فقط مدل های eqw به سفارش امریکا و مدل های eqs سفارش آسیا
مدل های eqw رادیو کنترلر دارن که فقط تو امریکا ۳ ۴ تا کشور دیگه کار میکنه کارش اینه تو این کشورا برین خودشون اتوماتیک تنظیم میشن
ساعت ef 550 red bull قیمتش ۳۰ تومان از مدل معمولی گرون تر فرقش فقط تو همون مارک رد بول هست
سلام عزیز فعلا اون مدل ها موجود نیست ...
سلام عزیز اگه رسید بهتون خبر میدم والا فعلا که کمیاب شد
مدل های efa 133 و efa 131 رو دیدین اون مدل ها هم خیلی زیبا هستن
پخ کردم عزیز
سلام اگه بخاین براتون میاریم رنگ طلایی که زیاد تو سایت کاسیو ببینید انتخاب کنید
بلاخره کدوم استیل یا اون استیل مشکی ؟
سلام من بین این مدل ها رو پسندیدم ولی الان که مدل های جدید تر گذاشتی گیجججججججج :wacko::wacko: شدم چیکار کنم یه مقدار مدل ها توضیح بده ساعت مورد نظر من دیجیتال/ اسپرت/ ترجیحا رنگش هم مشکی نباشه برای G shock می خواهم بند استیل نباشه (چرم یا پلاستیک) عقربه طلایی / اینا همش تو یک ساعت پیدا نمیشه و قیمت نهایت 150 منتظر پیشنهادت و راهنمایت هستم. هم دیجیتال هم انالوگ
EF 503
GA 110
AMW 705
EF539
GA 100
EF 558 SG
EFA 131
bem 501
SGW 400
ef 562
AMW 710
متاسفانه ساعت ها زیاد شد بیشتر باید فکر کنم حالا:wacko:
اون ساعت حدود ۶۰۰ تومان هستمحمد جان این چقدر خوشگله قیمتش چند چوقه
EFX 520 sp
فعلا نداریم ولی میاریم این مدل هارو
شما کدوم مدل رو میخاین ؟محمد جان از Suunto چه مدلایی داری ؟
مدل Suunto Core چه رنگاییشو داری ؟ قیمت ؟
هیچ فرقی ندارن فقط ظاهری فرق دارن prg 510 فعلا تو ایران نیست ...جواب ما رو ندادی...
مدل prg-510 بند تیتانیوم چه قیمته ؟
مدل prg-500 چه فرقی با prg-510 میکنه ؟
سلام بله اما اگه تولید شده باشه یه سری مدل ها تولید میشن اما هنوز پخش نشدن ...اگه باشه میاریم ...محمد خان
این مدلها رو ببین داری
PRG-250T-7
PRG-510GB-4
یک سوالی هم دارم. می تونی اگر مدلی در سایت int کاسیو دیدم برای بیاری مثلا گرونتر دربیاد از سایتش اما برام وارد کنی.
چک کردم پخ جواب دادم عزیزآقا محمد پخ رو چک کنید.
مرسی
با سلام عزیز اون مدل core all black حدودا قیمت بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ تومان هستراستی محمد خان این دوتا رو هم اگه داری بهم قیمت میدی
Suunto Core All Black
این مدل در سایتتون بود اما قیمت نداشت فکر کنم موجود نداشتید.
و این مدل که خیلی طلبشم اگر باشه برای خانمم.
Suunto D9tx
محمد جان نگفتی اینو داری؟ قیمت؟
EF-500BP-1AV