قیمت این مدل رو می خواستم اگر میشه برام پ. خ . کنید
GW6900F-7
دوست عزیز این ساعت رو بخوام می تونید برام تهیه کنید و قیمت اون رو اعلام کنید اگر میشه
قیمت این مدل رو می خواستم اگر میشه برام پ. خ . کنید
GW6900F-7
سلام عزیز اون مدل فعلا موجود نیست ... قیمت 4019 حدود ۱۰۰ تومان هستسلام آقا قیمت اون مدلی که گفتمو گرفتید ؟
فعلا که نه موجود نیستدوست عزیز این ساعت رو بخوام می تونید برام تهیه کنید و قیمت اون رو اعلام کنید اگر میشه
ای بابا، عجب شانسی دارم. هر چیو پسند می کنم موجود نیست.
محمدجان این چطور؟
EF 547D 1A1V
همین رنگش :
مشاهده پیوست 74443
فعلا نه اگه موجود باشه خودمون ازش تعداد میاریم ...اگه prg-510 تیتانیوم بخوام میتونید برام بیارید ؟
موجود نیست باید سفارش بدین ...سلام و خسته نباشید
این مدلها دارین؟
EFA120
EFA121
EFA122
مخصوصا این مدل
EDIFICE - Watch - Products - CASIO
موجود هست و چتده؟
فعلا ga 100 موجود داریم که ۲ تا بیشتر نیست مشتری هم زیاد داره...نظرم عوض شد تصمیم دارم یه ساعت آنالوگ و دیجیتال بگیرم مثل ga100 , ga110 ضد اب و .... راستی تو این مدل ها بند چرمی یا برزنتی هم موجود داری چون من تعریق بدنم زیاده الان با استیل و فلز مشکل دارم . ساعت خودم اسپریت ه سه موتوره/ کرنومتره /بند استیل/ می خوام شبیه هم نباشن مثل مدل Ef 562 که شما پیشنهاد دادید. ترجیها بزرگ باشد . راستی مدل های ga100 , ga110 رنگیش و داری؟
با تشکر
نه سایت خیلی قیمتاش هنوز آپدیت نشدهمحمد جان سایت آپدیت هست؟:blink: مخصوصا قسمت اقلام موجودی؟
قیمتی حدود ۱۱۰ ۱۲۰ تومان هستببخشید من متوجه نشدم
پرسیدم EFA120 دارین فرمودین خیر باید سفارش بدین
یعنی سفارش بدم میارین؟
خب باید قیمتش بدونم که بتونم سفارش بدم؟
اگه یک لطف بکنین قیمتش دربیارین من میخوام حتما
مخصوصا اون مدلی که سایتش گذاشتم
چون خیلی دنبال این ساعتم
ممنون
ga 100یک سوال دیگه
از بین مدلهای زیر کدوم برحسب تجربه پیشنهاد میکنین؟
EFA 119
EFA 120
EFA 121
EFA 122
SGW 400
GA 100
ملاک واسه من زیبایی و پرکاربرد بودنه
ممنون از راهنماییتون
قیمت این مدلها هم بفرمایین ممنون میشم
سلام قیمت 130 هم حدود ۳۸۰ هستسلام
سوالهای ما توی صفحه قبل بی جواب موند
ساعت PRG-130T-7V قیمتش همونیه که توی سایتتون هست 360 یا قیمت بازارچه اینجا 390؟
ساعت Suunto X10 خورشیدی هست یا فقط باتری داره؟ ساخت خود فنلاند یا چین؟
نه فعلاآقا این دو مدل رو موجود نداری ؟
EF-534D-7AV
EF-545D-1AV
۴۷۰ همین حدودمحمد جان قیمت این Suunto All Black چنده دقیقا ؟
فقط همون مدل که تو تاپیک زدم موجود هستببخشید این مدلا رو دارید؟کلا از 1250 کدومارو موجود دارید
G-1250BD-1A NEW
G-1500BD-1A NEW
اگه موجود نبود و خواستیم سفارش بدیم چند تموم میشه؟
با سلام من یه ساعت efe 500 از همین آقا خریدم.بابت اجناس خیالتون راحت باشه.راستی این رو هم بگم دیروز با ساعتم از طرف شیشه دو سه تا گردو شکستم یه خش هم نیفتاد:lol:
خوب شما ساعت های که تو سایت نیست انتخاب میکنید ما نداریم این رنگ رو نداریم اما سفارش بدین موجود باشه میاریم ...
نه این مدل فعلا موجود نیست ...عزیز اگه مدل EF 547D 1A1V رو سفارش بدیم که بیارید، چقدر طول میکشه و قیمتش چقدر در میاد؟
سلام شما که مدل efa 120 l گفته بودین میخاین اون مدل موجود هست قیمت ۱۱۰ تومان مدل efa 121 همون حدود باید باشهسلام محمد خان
یک لطفی میکنین شرایط خرید واسم پ خ کنین؟
من مدل EFA121 میخوام
فرمودین باید سفارش بدم
چوری سفارش بدم؟
کل پول بریزم به حسابتون؟
ممنون میشم واسه خرید راهنمایی کنین