سلام ۴۰۰ هزار تومانقیمت ادی فایس 558 برنزی چنده؟
کلا همه ساعت های کاسیو موتور ژاپن هستساعت بند چرمی
استاندارد
ژاپنی
قیمت مناسب
وجود داره کلا ؟؟
سلامسلام اقا محمد قیمت این دو تا ساغت و بی زجمت بدین ga 100 ga 110
من قصد خرید این ساعت رو داشتم G-1200B-1ADR
شما نوشته بودین موجودی دوعدد...چند بار طی دوروز هم به شماره مغازتون زنگ زدم متاسفانه کسی پاسخگو نبود...چندتا سوال داشتم...
بعد اومدم یکدفعه قیمت رو دوبرابر کردین...اگه موجودی داشتین باید با همون قیمت هم میفروختین...و اگه پاسخگو میبودین من الان با همون قیمت 500 تومن خریده بودم...
سلام اون قیمت ها برای قدیم بوده یک ماه هست عوض شده من چون قیمت ها ثابت نبود عوض نمیکردم درضمن اگه ۳ سال پیشم خریده بودم به قیمت که امروز هست میفروختم شما دلار خریده باشین ۱۰۰۰ تومان الان که ۳۵۰۰ تومانه میفروشین همون ۱۰۰۰ تومان ؟!!!!!!!!!
سلام جواب دادماگه میشه پی ام ما هم جواب بدید.....
سلام اون مدل هایی که گفتین نداریم مدل های کپی هم کیفیت خوبه هیچ وقت به پای اصلی نمیرسهسلام
EFR-523BK-1AV
رو دارید؟چنده؟مشاهده پیوست 240436
EF 503 و EF-543 چنده؟
اونایی که قیمت کپی دارن، کپیش هم موجوده؟ کیفیت کپیش چطوره؟
سلام چیزی که پشت ساعت کپی و اصلی حک شده کاملا یکسان است فقط ساعت اصلی هولوگرام مستطیلی آبی داره اما کپی گرد هستسلام.من خریدارم و قصد پرس و جوی اضافی ندارم,فقط میخواستم قبل از خرید چندتا سوال کنم..
1-آیا ساعت های کپی همان هایی هستند که پشتشان عبارتJapan mov'tcased in china
حک شده,هستند یا آنها اصل اند؟
2-شما بین ef539,ef554وef560 هر 3 در رنگ سفید کدوم رو پیشنهاد میکنید؟از نظر کارایی و دوام و زیبایی؟(در مدل کپی)
3-مدل ef554 تو سایت کاسیو رنگش سفید و آبیه,اما اینجا سفید و مشکی است؟
4-آدرستون برای خرید حضوری رو میخواستم.
آقا شما بین کپی 554,560 و 539 (سفید) کدوم رو پیشنهاد میکنید؟از لحاظ کارایی و زیبایی و ابهت؟کدوم صفحش بزرگتره؟
554 تو سایت کاسیو سفید وآبی هست.چه جوری شما سفید و مشکیش رو دارید؟
سلام فعلا این مدل ها نیومدهسلام
عزیز این مدلهای جدید رد بول مثل eqw-a1110 تو بازار موجود هستن؟شما نمیارید؟
اگر نیست تا کی باید صبر کرد برای خرید این مدلها(فکر کنم 3مدل هستن)؟
سلام ساعت های سانتو قیمتشون خیلی کم بالا رفته بود و فلا تغییر هم نکردهسلام
قیمتهای Suunto با توجه به پایین اومدن دلار تغییر نکرده؟ و مدلهای دیگه Suunto رو هم موجود دارین؟
ممنون
سلام ممنون میشم قیمت و موجودی مدل های زیر رو بگید:
558
554
560