سلام فعلا چیزی نداریمدوست عزیز زنانه چیزی دارین الان؟
سلام نه نداریم اما اگه بخاین میاریم
سلام عزیز قیمت های G shock ها آپدیت نیستن قیمت ها اندکی پایین اومدن ویرایش میکنمسلام
ببخشید قصد جسارت ندارم ولی قیمتهاتون خیلی بالاست
من G-SHOCK GA 110 رنگ مشکی رو توی بازار بزرگ تهران از نمایندگی کاسیو با گارانتی 315 قیمت کردم (مشکی و سفید) ولی شما 410 میدید
البته گفت لیست قیمت آبان ماه 390 هستش
سلام تو سایت suunto.com اطلاعات کامل ساعت هستببخشيد مدل Suunto Core All Black زمان طلوع و غروب شيراز رو هم نشون ميده؟
واقعا حیرت آور هستند ...
خاهش میکنمتشکر که پیگیری کردید.
قیمت جدید رو ندارم در اومد بهتون اطلاع میدمقیمت روز ساعت bem 501؟
سلام G shock دقیقا همون مدل که تو سایت هست داریمسلام
این 3 مدلو دارید اگه هست قیمت اخرشو برام پ.خ کنید:
1.GA-110FC-2A
2.GA-100-1A2
[h=2]GA110GB-1A.3[/h]
[h=2][/h]
سلام عزیز.لطفا مدلهایه موجود جی شاکو واسم پخ کنید....بینه جی شاکایه اصله ژاپن یا ژاپن مود چین ازنظره کیفیت فرقی وجود داره ازنوعه کیفیتو مقاومت....
باشه حتمامیتونین یه مزنه قیمت از اون ساعت بهم بدین؟
EF 550 ef 560 3f 558 ef 554چند مدل پرفروش ef با قیمت معرفی میکنین
نمیدونم والا با nod و kasper مشکلی نداره
سلام های کپی همه مدل ها بین ۱۸۰ تا ۱۹۰ هستقیمت اورجینال و های کپی این مدل ها رو اعلام میکنین
ef539
ef554
ef550
ef558
ef560
سلام تا ۲۰۰ تومان Ae 2000 خوبه ۲۰۰ متر ضد آب ۱۰ سال باتری اگرم مدل استیل دوست دارین از مدل های های کپی میتونین انتخاب کنینسلام من دنبال یک ساعت خوب هستم که همه ی امکانات داشته باشه البته نمیخام زیاد هزینه کنم و میخام تا 200 تومان باشه شما چی پیشنهاد میکنی؟؟؟؟ (برای من امکانات مهم نه زیبایی)
هر ساعتی کارایی خاص خودش دارهاز همشون توپ ترهG-shok
سلام چند تا سوال در مورد G-1200B-1ADR دارم
این ساعت ضد ضربه , ضد آب و ضد خش واقعی هست ؟ اصلا همه مدلهای جی شاک اینطوری هستند یا بعضی از مدلهاش اینطوری اند ؟
من کارم با آب زیاده و امکان ضربه خوردن هم خیلی هست آیا با این ساعت میتونم به راحتی کار کنم و خیالم از بابت خش نیوفتادن و ... راحت باشه و همیشه دستم باشه ؟ (بیشتر میخوام بدونم اون تستهایی که روی این ساعتها مثل (زیر ماشین گذاشتن وفریزر کردن و بعدش تو آبجوش گذاشتن حقیقت داره یا تبلیغاتی هست؟)
این ساعت باطری میخوره یا نوری و یا اتوماتیکه ؟
رنگ آبی این ساعت هم موجود دارید ؟ اگر ندارید پیدا میشه ؟
قیمتش الآن با تخفیف چنده ؟
کجای تهران هستید اگر میشه آدرستون رو بفرمایید
ببخشید زیاد شد :blush:
مر30
سلام ساعت ارتفاع سنج زیاد داریم اما ساعتی که سرعت باد بزنه نداریمسلام دوست عزیز
من 2 ساعت نیاز دارم یکی که هم حالت مجلسی داشته باشه و هم استفاده روزانه مثل bem 501 و ساعت دوم رو برای زمانی که میرم شکار نیاز دارم و می خوام مثل ساعت تک تیرانداز ها باشه و سرعت باد و ارتفاع و این قبیل پارامتر هارو نشون بده...
شما میتونین به من کمک کنین و 2 نمونه رو بهم معرفی کنین یعنی هم مجلسی و هم برای شکار...؟
ممنونم
ساعت تک تیرانداز ها داره...سلام ساعت ارتفاع سنج زیاد داریم اما ساعتی که سرعت باد بزنه نداریم
اوکی بله ما نداریم ازون مدلساعت تک تیرانداز ها داره...
واسه مجلسی و روزانه چی پیشنهاد می کنید ؟
سلام این مدل من های کپی ندیدیم تاحالاآقا از این مدل کپی دجه یک( که دقیقا عین خودش باشه و نشه تشخیص داد) دارین؟
قیمتش؟ BEM 506gl