• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده ساعت Tissot اصل سوئيس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
تمام اجناس (باز هم تاکید میکتم تمام اجناس) از طریق دبی یا بندرگاه های دیگه وارد ایران میشن! تمام شرکتها هم تو دبی دفتر فروش خاورمیانه دارند. و اینطوری نیست که محصولی مستقیما وارد ایران بشه! نه ساعت و نه هیچ وسیله دیگه ای!

داداش من اگه از تجارت سررشته ای داشته باشی میدونی که اینی که شما میگی دلیل بر اصل نبودن نیست.

شمایی که اعتبار ساعت فروشی چواهریان رو میبری زیر سوال دیگه حرفی باقی نمی مونه. ببخشیدا ولی اگه 1% ساعت شناس بودی این حرف رو نمیزدی.

باز هم ممنون از اظهار نظرت. دوست گلم ما عمرمون رو تو راه ساعت گذاشتیم حالا دیگه فرق ساعت اصل و فیک رو ندونیم و ندونیم کدوم فروشگاه تو ایران اصل فروش و کدوم نیست باید سرمون رو بزاریم زمین و بمیریم دیگه

با این حرفها هم قیمت کاهش نخواهد یافت...

محض اطلاعت این هم لینک ebay :

http://cgi.ebay.fr/MONTRE-TISSOT-1853-CHRONOGRAPH-L875-975K-ACIER-INOXYDABLE-/160728334083

هرچند شمایی که جواهریان رو معتبر نمیدونید چه برسی ebay رو.

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان جسارتا باید بگم که این ساعت بهیچ عنوان اصل نیست. شما اگه برید سایت رسمی تیسوت به آدرس tissot.ch اونجا تمام مدلهایی که تیسوت تولید کرده و میکنه هست و شما این مدلو نمیبینید. البته شبیه این ساعت چند تا مدل میبینید ولی اگه با دقت نگاه کنید با این ساعت تفاوتهای اساسی داره(هم رنگ صفحه و هم عددهای تو صفحه). تو سایت آمازون یا ebay که معتبرین سایتهای فروش هستن و فقط محصول اصل میفروشن هم هرگز این مدلو نمیبینید ولی اگه تو سایتای متفرقه بگردید خیلی به سختی این ساعتو پیدا میکنید که البته قیمتش نصف قیمت مدل txl اورجینال هست.مدلهای اصل بالای 400 دلار قیمتشونه تو همه سایتا ولی این ساعت حدود 200 دلار قیمتشه تو اون سایتا. البته ماهان جان مقصر نیست و قطعا ازین موضوع خبر نداشته و به اون بنده خدا هم بجا اصل فروختن ترکای نامرد!!!!

هر مدل ساعت تیسوت با یه عدد یا همون refrence code مشخص میشه (مثلا T60.1.587.72) که مدل و رنگ صفحه و نوع و رنگ بند و حتی نوع سگک بند رو نشون میده. بسته به کشورهای مقصد بعضی رنگ بندی ها و بند ها متفاوت میشه. کمپانی هم ممکنه بر اساس تقاضا یا اشباء بازار یک مدل یا رنگبندی خاص رو عرضه یا متوقف کنه. موجود نبودن این رنگ بندی در سایت و در حال حاضر دلیل تقلبی بودن نیست. همونطور که بودنش دلیل اصل بودن نیست!!! در ضمن همین کانفیگ رنگ و بند رو با چند روز قبل تو یه ساعت فروشی در ضلع شمالی خیابون جمهوری نرسیده به لاله زار تو ویترین دیدم.
در ضمن مدل های سالهلی مختلف از لحاظ جزئیات ممکنه با هم کمی تفاوت کنن. نمونه میزارم از txl امسال که تو سایت تیسوت هست : (دقت کنید همون txl هست ولی رفرنس با 61 شروع شده)
www.tissot.ch screen capture 2012-4-24-15-27-53.png
و مدل قبلی با رفرنس کد 60 که از آمازونه:
Amazon.com: Tissot TXL/TXS_Watch Watch T60.1.587.72: Watches

T60.1.587.72.jpg

بعضی فیک ها اون قدر خوب ساخته میشن که نمایندگی هم تا پشت ساعت رو باز نکنه نمیتونه تشخیص بده. حالا این طور قاطعانه حکم دادن اونم با چند تا عکس فکر میکنم کمی بی انصافیه برادر.
من راجع به اصل یا بدل بودن این ساعت نظری ندارم ولی فکر میکنم نباید زود قضاوت کرد و حکم رو هم رسما اعلام کرد!

در ضمن ساعت خودم رو که تو صفحه قبل از خودش و کارتش عکس گذاشتم رو تو سایت تیسوت نتونستم پیدا کنم.

پا نوشت: خوشحال شدم با شما که امروز برای اولین بار تو سایت ثبت نام کردین و اولین و دومین پست هاتونم اینجا دادین آشنا شدم.

aminbadboy

Registered User
لایک‌ها
12
تمام اجناس (باز هم تاکید میکتم تمام اجناس) از طریق دبی یا بندرگاه های دیگه وارد ایران میشن! تمام شرکتها هم تو دبی دفتر فروش خاورمیانه دارند. و اینطوری نیست که محصولی مستقیما وارد ایران بشه! نه ساعت و نه هیچ وسیله دیگه ای!

داداش من اگه از تجارت سررشته ای داشته باشی میدونی که اینی که شما میگی دلیل بر اصل نبودن نیست.

شمایی که اعتبار ساعت فروشی چواهریان رو میبری زیر سوال دیگه حرفی باقی نمی مونه. ببخشیدا ولی اگه 1% ساعت شناس بودی این حرف رو نمیزدی.

باز هم ممنون از اظهار نظرت. دوست گلم ما عمرمون رو تو راه ساعت گذاشتیم حالا دیگه فرق ساعت اصل و فیک رو ندونیم و ندونیم کدوم فروشگاه تو ایران اصل فروش و کدوم نیست باید سرمون رو بزاریم زمین و بمیریم دیگه

با این حرفها هم قیمت کاهش نخواهد یافت...

محض اطلاعت این هم لینک ebay :

eBay | MONTRE TISSOT 1853 CHRONOGRAPH L875/975K ACIER INOXYDABLE

هرچند شمایی که جواهریان رو معتبر نمیدونید چه برسی ebay رو.
دوست گلم, این ساعتی که لینکشو گزاشتی تو ebay اصله و منم حرفی ندارم. تو سایت خود تیسوت هم بری عینش هست. قیمتشم به یورو هست و به دلار میشه همون بالای 400 دلار که من گفتم. ولی مشکل اینه که ساعت تو این نیست. تا اونجا که من دارم میبینم رنگ صحفه ساعت شما نقره ایه ولی رنگ صحفه این مشکیه,درست نمیگم؟؟البته تو سایت تیسوت صحفه سفیدشم هست ولی اونم با ساعت شما کلی تفاوت داره. شاید جواهریان هم همین صحفه مشکیه رو داره و من چون نرفتم ببینم نمیتونم اظهار نظر کنم.
در ضمن من این حرفها رو نزدم که قیمت کاهش پیدا کنه و چون خریدار این ساعت نیستم اصلا برام مهم نیست. فقط خاستم خریدارا مطلع باشن و با دید باز خرید کنن که بعدا مشکلی پیش نیاد.شاید شما درست بگی و تحقیق بیشتر در این زمینه به عهده خود خریدار.
ضمننا من شاید از تجارت سررشته نداشته باشم ولی یه چیزو خوب میدونم که الان تو ایران جنس اصل تقریبا پیدا نمیشه, از کفشو لباسو ساعت بگیر تا ادکلنو ....(به استثنای لوازم الکتریکی) . اینو میگم چون خودم خوره همه اینایی هستم که گفتم و واسه همین همیشه سعی میکنم چیزایی که میخامو از طریق فامیل یا آشنایان از آمریکا یا اروپا تهیه کنم.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
مرسی از اینکه نگران خریدارها هستی ولی شما کاسه داغ تر از آش نباش. من که میدونم شما آیدی دوم کدوم کاربری پس بهتره بحث رو همینجا تموم کنیم.

خریدار من هم مطمئنا شخصی آشنا به مسائل روز ساعت هست و کسی از روی دلخوشی ساعت تیسوت نمیخره. باید ساعت شناس باشه.

و اما در مورد رنگ صفحه که ادعا میکنی با ساعت من فرق داره اینکه دیگه خنده دار ترین حرف دنیا بود و بیشتر شبیه یه چک بود تا اظهار نظر کارشناسانه.

و کاملا هم مشخصه که چقد خوره هستید. شما نخر عزیزم، شما هیچی نخر نه ادکلن، نه کفش و لباس و ... اصلا هیچی نخر ولی تو دهات ما جاهایی هست که اصلشو میفروشه اگه رات افتاد بیا با هم بریم به اونا هم بگو ...

یا حق

هر مدل ساعت تیسوت با یه عدد یا همون refrence code مشخص میشه (مثلا T60.1.587.72) که مدل و رنگ صفحه و نوع و رنگ بند و حتی نوع سگک بند رو نشون میده. بسته به کشورهای مقصد بعضی رنگ بندی ها و بند ها متفاوت میشه. کمپانی هم ممکنه بر اساس تقاضا یا اشباء بازار یک مدل یا رنگبندی خاص رو عرضه یا متوقف کنه. موجود نبودن این رنگ بندی در سایت و در حال حاضر دلیل تقلبی بودن نیست. همونطور که بودنش دلیل اصل بودن نیست!!! در ضمن همین کانفیگ رنگ و بند رو با چند روز قبل تو یه ساعت فروشی در ضلع شمالی خیابون جمهوری نرسیده به لاله زار تو ویترین دیدم.
در ضمن مدل های سالهلی مختلف از لحاظ جزئیات ممکنه با هم کمی تفاوت کنن. نمونه میزارم از txl امسال که تو سایت تیسوت هست : (دقت کنید همون txl هست ولی رفرنس با 61 شروع شده)
مشاهده پیوست 137673
و مدل قبلی با رفرنس کد 60 که از آمازونه:

مشاهده پیوست 137675

بعضی فیک ها اون قدر خوب ساخته میشن که نمایندگی هم تا پشت ساعت رو باز نکنه نمیتونه تشخیص بده. حالا این طور قاطعانه حکم دادن اونم با چند تا عکس فکر میکنم کمی بی انصافیه برادر.
من راجع به اصل یا بدل بودن این ساعت نظری ندارم ولی فکر میکنم نباید زود قضاوت کرد و حکم رو هم رسما اعلام کرد!

در ضمن ساعت خودم رو که تو صفحه قبل از خودش و کارتش عکس گذاشتم رو تو سایت تیسوت نتونستم پیدا کنم.

پا نوشت: خوشحال شدم با شما که امروز برای اولین بار تو سایت ثبت نام کردین و اولین و دومین پست هاتونم اینجا دادین آشنا شدم.

مرسی دوست گلم از زحمتی که کشیدی.

شما حجت رو تموم کردید.

صحبتهای کارشناسانه دوست جدیدمون به یه هدف دیگه انجام شده. ایشون اصلا با ساعت آشنایی ندارند. میفرمایند چرا رنگ صفحه ساعت شما با لینک فرق داره! من جواب ایشون رو چی بدم؟؟؟

مرسی داداشی خیلی محبت کردی.

aminbadboy

Registered User
لایک‌ها
12
از لحن صحبت کردنت که تندو پرخاشگرانس مشخصه کم اوردی و جوابی برا سوال من نداری. به قول اون دوست گلت که حجت رو تموم کرد! رفرنس کد ساعت همه چیز ساعتو از جمله رنگ صحفه و ... رو مشخص میکنه. یعنی دو ساعت با رنگ صحفه متفاوت دو تا ساعت متفاوتن و رفرنس کد متفاوت دارن پس انقد این مسیله رو کوچیک ندون. کاش بجا این صحبتا یه سایت معتبر معرفی میکردی که ساعت تو باهمون مشخصاتش از جمله همون رنگ صحفه و... رو داشت و رفرنس کد ساعتم میداد تا من بهت ثابت کنم اون رفرنس کد با رفرنس کد ساعتای صحفه مشکی اصل تیسوت یکیه درحالی که نباید یکی باشه. اگه سایتی معرفی میکردی که ساعتتو با همه مشخصاتش و یه رفرنس کد منحصر به فرد گذاشته بود من نتنها حرفمو پس میگرفتم درحضور همه بلکه خودم اولین مشتری ساعتت میشدم.
عزیزم من به اندازه سن تو ساعت فروختم به ملت پس تو به من نگو از ساعت سر در نمیاری.
بیشتر بنظر میاد تو و اون دوست گلت که هر چی میگی چشم بسته تایید میکنه و کلی حجت برا همه جور میکنه یه کاربر با دو آیدی باشید ولی من آیدی دوم کاربری نیستم و این آیدی رو درست کردم فقط برا اینکه جواب شماهارو بدم تا با جو سازی و حجت الکی اوردن و تایید الکی کردن حرفای همدیگه به کسی این ساعتو نندازید.
دیگه حرفامو زدم و جواب شمارو دیگه نمیدم و تو این سایتم کاری ندارم.
شاید حرفایی که زدم درست نباشه و هیچ تاکیدی بر درست بودن ادعاهام ندارم.
تحقیق و تصمیم گیری با مشتریا. بای

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
از لحن صحبت کردنت که تندو پرخاشگرانس مشخصه کم اوردی و جوابی برا سوال من نداری. به قول اون دوست گلت که حجت رو تموم کرد! رفرنس کد ساعت همه چیز ساعتو از جمله رنگ صحفه و ... رو مشخص میکنه. یعنی دو ساعت با رنگ صحفه متفاوت دو تا ساعت متفاوتن و رفرنس کد متفاوت دارن پس انقد این مسیله رو کوچیک ندون. کاش بجا این صحبتا یه سایت معتبر معرفی میکردی که ساعت تو باهمون مشخصاتش از جمله همون رنگ صحفه و... رو داشت و رفرنس کد ساعتم میداد تا من بهت ثابت کنم اون رفرنس کد با رفرنس کد ساعتای صحفه مشکی اصل تیسوت یکیه درحالی که نباید یکی باشه. اگه سایتی معرفی میکردی که ساعتتو با همه مشخصاتش و یه رفرنس کد منحصر به فرد گذاشته بود من نتنها حرفمو پس میگرفتم درحضور همه بلکه خودم اولین مشتری ساعتت میشدم.
عزیزم من به اندازه سن تو ساعت فروختم به ملت پس تو به من نگو از ساعت سر در نمیاری.
بیشتر بنظر میاد تو و اون دوست گلت که هر چی میگی چشم بسته تایید میکنه و کلی حجت برا همه جور میکنه یه کاربر با دو آیدی باشید ولی من آیدی دوم کاربری نیستم و این آیدی رو درست کردم فقط برا اینکه جواب شماهارو بدم تا با جو سازی و حجت الکی اوردن و تایید الکی کردن حرفای همدیگه به کسی این ساعتو نندازید.
دیگه حرفامو زدم و جواب شمارو دیگه نمیدم و تو این سایتم کاری ندارم.
شاید حرفایی که زدم درست نباشه و هیچ تاکیدی بر درست بودن ادعاهام ندارم.
تحقیق و تصمیم گیری با مشتریا. بای

هر طور دوست داری فکر کن. خوشحال شدم و لذت بردم از هم صحبتی با شما. حالا تو سن من رو از کجا میدونی پسر گل؟

صحبت به اصطلاح تند من بخاطر این بود که شما که از موضوعی اطلاع نداری نظر کارشناسی ارائه میدی. ببین پسر جون من اگه از چیزی سر در نیارم تو اون موضوع وارد نمیشم. ولی شما که با اظهار نظرهاتون مشخص کردید چند مرده حلاجید. کارشناس بودن با ادعا کردن نیست که شما می فرمایید به اندازه سن من ساعت فروختید. اولا این ادعاتون هم غلطه دوما ادعا کردن دلیل نیست. شما باید حرف منطقی بزنید.

شما با حضورت تو این تاپیک، این تاپیک رو به بی راهه بوردی. نشد میدونی اصطلاح ترول از کجا شکل گرفت. یه سرچ کن میفهمی. شما نماد یک ترول واقعی هستی.

از ساعت سررشته ای نداری و هی هم تاکید میکنی شاید من اشتباه میکنم و غیره ولی میای و موش دوانی میکنی! یا مطمئنی فیکه که دلیل قانع کننده بیار (که من ساعت رو مجانی میدم بهت) یا ایراد بنی اسرائیلی نگیر.

من با دوست عزیزی که اومدن و اطلاعاتی رو برای آدم بی اطلاعی مثل شما قرار دادند هیچ آشنایی ندارم. حتی اسم ایشون رو هم نمیدونم و حتم دارم ایشون هم من رو نمشیناسه. من اظهار نظر تو این تاپیک رو آزاد گذاشتم و اگه روند تاپیک رو دنبال میکردی میدیدی شما اولین نفر نبودی که به اصل بودن این ساعت شک کردی ولی من سعی کردم با دلیل حرفم رو ثابت کنم.

الانم هیچ اسراری ندارم که شمای نوعی قبول کنی با نکنی. شمایی که رنگ صفحه رو نشونه ی عدم اصالت میدونی یا ساعت فروشی جواهریان رو با اصالت نمیدونی دیگه با خودت مشکلت رو حل کن.

کسی که به اندازه سن من ساعت فروشی به اندازه سن من هم اصول خرید و فروش رو یاد بگیر ... خوبه دوستان از نزدیک با یه ترول هم آشنا شدند...

-------------------------------------- \\\\\\\\ پ . ن ///////// --------------------------------------

از همه دوستان تشکر میکنم که با شرکت تو بحث این تاپیک رو انقد داغ کردن (خداییش خودم لذت بردم و بهره بردم)

همچنین از دوستانی بزرگواری که تو پ.خ راهنمایی هایی فرمودند سپاسگذاری میکتم.

و از همینجا رسما فروش ساعت رو منطفی اعلام میکنم.

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن! پس بهتره ساعت (اصل یا تغلبی) پیش خودم بمونه و عزیز دیگری رو درگیر نکنم...

با تشکر فراوان

ماهان

Last edited:

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
این مدل txl هست نوع کورنوگرافش. پرفروش ترین ساعت tissot شد و هنوز هم تولید میشه و نوش هم هست تو بازار. قیمتش تو نمایندگی سال 89 که من بند چرمیشو خریدم 360 بود. (بند استیل 80 تومن اون موقع گرونتر بود).
الان آمازون زده 487 دلار اون وقت شما چطوری 100 تا 200 قیمت میزاری؟؟؟!!!!
اگه این قیمت گرفتی بدون فیکش رو بهت انداختن وگرنه با دلار خیلی خیلی خیلی دولتی هم کسی نمی تونه اصلشو این قیمت بده.
نماینده رسمیشم شرکت بهین کیش هست و شعبه اصلیش تو گیشا .(البته خیلی نمایندگی داره.)
Tissot

یه فیکش رو هم دارم (البته تک موتوره) که حرف دوستمون رو در مورد دکمهء تنظیم تایید میکنه و 60 خریدم. (کلا فرق شکل 6 ضلعی دکمه تنظیمها رو دقت کنید)
فیکش هم کورنو گراف دارش تو بازار هست. (کیفیت و قیمت فیک ها هم متنوع هست)
با اجازه دوستمون عکس هردو رو هم میزارم شاید به دوستان کمک کنه در افتراق اصل.
یه کارت international warranty هم هست که اگه دوستمون داشته باشه دوستان دیگه با اطمینان کامل میتونن خرید کنن.( نمونش تو عکس هست و باید مهر و امضا فروشنده رو داشته باشه.)
مشاهده پیوست 136167
مشاهده پیوست 136168
مشاهده پیوست 136166

با اجازهء استارتر البته......اگه نظرتون نبود بفرمایید ادیت بشه.
ِِD:

سلام...بحث چرا؟ ساعت اصله...صد در صد
اگه نمونه اتوماتیک داشتی من خریدارم.
یا حق. خوب بفروشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا