• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاده لپ تاپ 10 اینچ ایسوس Eee Pc 1005pxd ( سفید )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
قطعا قیمتتون مناسبه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
سلام دوست عزیز ، شیراز هستم ، جعبه که گفتم نداره ، متعلقات خود لپ تاپ فقط شارژر اورجینال خودش ، خط و خش نداره ( به جز اون موردی که گفتم ) نه برادر جائیش داغ نمیکنه و سر و صدا هم الحمدلله نداره ، اگر خریدار باشید و پیشنهادتون هم معقول باشه به روی چشم تست میزارم ( یکی از دوستان هم یکی دو مورد خواست و انجام دادم ، یه دفعه اومد گفت 600 !!! اگر پیشنهاد شما هم کمتر از پایه هست بهتره بیخیالش بشین برادر )
با سلام
فكر كنم گذاشتن تست از هارد و سي پي يو اصلا براي شروع تايپيك اصلا بايد وجود داشته باشه يعني جزو ملزومات فروش يك لپ تاپ دست دوم هست
چه من خريدار باشم چه نباشم اين حق همه كسايي هست كه ميخان تو مزايده شركت كنن بدونن چي ميخرن از شما كه فروشنده معتبر هستيد بعيده

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
با سلام
فكر كنم گذاشتن تست از هارد و سي پي يو اصلا براي شروع تايپيك اصلا بايد وجود داشته باشه يعني جزو ملزومات فروش يك لپ تاپ دست دوم هست
چه من خريدار باشم چه نباشم اين حق همه كسايي هست كه ميخان تو مزايده شركت كنن بدونن چي ميخرن از شما كه فروشنده معتبر هستيد بعيده
سلام برادر , نميدونم علت ناراحتى شما چيه , در مورد مطالبى که فرمودين لطفا قانونى که ميگه براى فروختن لپ تاپ گذاشتن تست هارد و سى پى يو الزاميه تا من و ديگر دوستان استفاده کنيم , البته چون قوانين بازارچه رو نخوندين نميدونيد , نداريم ! ولى قانونى داريم که ميگه شما اگر خريدار نيستى حق دخالت و پست دادن بيجا و احيانا فتوا دادن در تاپيک ديگران رو نداريد ,
البته ناگفته هم نمونه دوست عزيز که من تا الآن سابقه نداشته جنسى رو بفروشم که خريدار تمام زير و بم و پيدا پنهانش رو نديده باشه , البته باز هم تأکيد ميکنم خريدار نه شما ! ياعلى

godfather_2978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باتشکر
جنس صحیح و سالم به دستم رسید.

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
اینجا هم دیر رسیدمممممممممممممم

ali.bahari