داداش شرمنده اون 32 رو نگاه نکردی فول اچ دی هست یا نه؟
اصلا مشخص نشده روی کارتنش . معلوم نیست که اچدی هستش یا فول اچدی
داداش شرمنده اون 32 رو نگاه نکردی فول اچ دی هست یا نه؟
سلام مبلغ واریز شد منتظر ارسال هستم
متشکر
تایید میشه ایشالا راضی باشین ازش و به پای هم پیر بشینتیوی توسط استارتر ارسال شده حالا منتظرم ببینم کی میرسه
دوست من تلویزیونی که ارزون باشه و قابلیت ساپورت فول اچدی رو داشته باشه چی موجود دارین. لطف کنید و یک لینک هم برام بفرستین. امکان معامله حضوری در چه شرایطی هست؟
سلام دوست عزیز!!!قیمت هاتون عالیه//ال ای دی 55 یا 60 سامسونگ یا ال جی ندارید؟البته بدون ضمانت باشه که قیمتش پایین باشه..ودرضمن قیمت عمده اون الی دی سامسونگ 40 چنده؟اگه روتعداد بالای 20 برداشتم؟!منتظرم پ.خ بده یا ایمیل بزن /
کدوم شهرید؟
پیگیری میکنم اگه بود خبرتون میکنمسلام
دوست عزیز
تو هرمزگان
تی وی های جدید شارپ سری 8-7 پیدا میشه ؟
60 Inch 3D TVs from Sharp: Quattron 60 Inch TVs | LC60LE755U
تایید میشه انشاالله شنبه براتون ارسال میشه3 عدد led lg 32ln542b از آقای رحمانی خریداری کردم
بنده هم میخوام یه 40 سامسونگ بگیرم که این بانک لعنتی ما بازی در میاره هر روز . .... به دوستان عزیز بگم که پولتون سر راه هم شده بزارید اما تو مهر نزارید . تو سال 2014 !!! به شبکه ی شتاب وصل نیست !!! رفتم میگم آقا این پولو میخوام بریزم به این شماره حساب ( آقای رحمانی عزیز ) میگه ماکه عضو شتاب نیستیم ! نمیشه !!!!! :blink:
میگم خوب راهش چیه ؟! کارت به کارتم که نمیشه کرد . میگه میتونی نقدی بگیری و ببری تو بانک طرفت واریز کنی به حسابش . میگم خوب پولشو بده دستی ببرم واریز کنم میگه پول نداریم الان !!!
خوب شد دستگیرم نکردن . تا جایی که توان داشتم فحش دادم بهشون ...
خلاصه درس بگیرید و تو مهر حساب باز نکنید که پشیمون میشید . داداش محمد گل من هر جور شده تا فردا واریز میکنم . شما شنبه زحمت ارسال رو بکشی عالی میشه داداش
فقط موقع بسته بندی پلاستیکم روش بکش !!! اینجا بارون میاد ! یه وقت توش بارون نره بیچاره بشیم !