اینجا بازارچه هستش عزیزم . جای توهین نیسن . اینکه کرم داری یا نه رو هم من خبر ندارم . ولی کسی که این بند و بساطو راه انداخته مار داره نه کرم .
شما ها که میگید موجودی ندارید . پس اشکالی نداره که من هم تو بازار دخالت کنم . چون دوستان از دلال بازی خوششون میاد . هر کس گوشی هایر میخواد تعدادی که میخواد و شماره موبایلشو و پولی که حاضره پرداخت کنه به ایمیلم بفرسته . [email protected]
اینجا بازارچه هستش عزیزم . جای توهین نیسن . اینکه کرم داری یا نه رو هم من خبر ندارم . ولی کسی که این بند و بساطو راه انداخته مار داره نه کرم .
شما ها که میگید موجودی ندارید . پس اشکالی نداره که من هم تو بازار دخالت کنم . چون دوستان از دلال بازی خوششون میاد . هر کس گوشی هایر میخواد تعدادی که میخواد و شماره موبایلشو و پولی که حاضره پرداخت کنه به ایمیلم بفرسته . [email protected]
سلام داداش
موجودی چی داری؟
قیمت
و هم چنینلطفا برای من هم ارسال بفرمایید
امروز توی آل دیجیتال داشتم میچرخیدم یهو چشمم به یه هایر w910 افتاد....به نظرتون چه قیمتی گذاشته بود؟؟؟؟
1 تومن ناقابل ... بشتابید تا نبردنش
سلام داداش
موجودی چی داری؟
قیمت
لطفا برای من هم ارسال بفرمایید
910 میتونم واسه دوستان بگیرم و خودم بخدا ندارمو هم چنین
امروز توی آل دیجیتال داشتم میچرخیدم یهو چشمم به یه هایر w910 افتاد....به نظرتون چه قیمتی گذاشته بود؟؟؟؟
1 تومن ناقابل ... بشتابید تا نبردنش
عزیز میشه لینک بدی من پیدا نکردم
جالبه
علی آقا گارد برای 910 نیومده؟؟؟؟
خیرw860 موجود هست؟ قیمتش چنده؟
نه متاسفانهداش علی قرار بود یه گوشی جدید معرفی کنی //
هنوز جنسات نرسید دادا
سلام دوستان.چند تا سوال.
1:اين گوشي هاي هاير منو فارسي داره؟ يا كلا از فارسي پشتيباني ميكنه؟ اگه آره فارسي رو شكسته و جدا تايپ نمبكنه؟
2:منوي گوشي به چه صورت هست؟ منو داره(مثل سامسونگ) يا بايد همه برنامه هارو روي دسكتاپ داشت (مثل گوشي هاي هوآوي)؟
3:كيفيت گوشي در چه حد هست؟ (ال سي دي-دوربين-صدا و ..)
4:جي پي اس داره؟
5:امكان نصب برنامه توي مموري داره؟(مهمتر از اون طرح آندرويد هست يا واقعا آندرويد هست؟) امكان آپديت وجود داره؟