• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوق العاد انواع گوشی های هایر w910 و w801 و w850 و w860 با قیمت فوق العاده

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
سلام اقا حامد
1: بله منو فارسی داره فارسی هم میشه تایپ کرد و کلا با فارسی مشکل نداره
2:مثل همه ی گوشی های اندرویدی منو داره
3: کیفیت عالی نسبت به قیمت
4:بله
5:الان اندروید 4.1 براش اومده و اندرویدش واقعیه

البته فکر نکنم آندروید 4.1 رسمی باشه...

hamed221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مرسي بابته جوابتون.به نظرتون ارزش خريدن داره اين گوشي ها؟ آخه هنوز اسمشم كسي نميدونه وشناخته شده نيست.مثل مارك هوآوي نباشه كه تو سايت mobile.ir (قسمت نظرات كاربران) ناراضي هستن اكثرا

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
مرسي بابته جوابتون.به نظرتون ارزش خريدن داره اين گوشي ها؟ آخه هنوز اسمشم كسي نميدونه وشناخته شده نيست.مثل مارك هوآوي نباشه كه تو سايت mobile.ir (قسمت نظرات كاربران) ناراضي هستن اكثرا

بله با امکاناتی که داره نسبت یه قیمتش 100 در صد ارزش خرید داره تنها ایرادی که داره به نظر من اینکه باتری خورش زیاده البته با استفاده معمولی یک روز جواب میده

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13

نسبت به قیمتش خیلی خیلی عالیه...
شما انگار با این قیمت میخوای گوشی مشابه Xperia V بخری...
من که خودم دارم و برای 2تا از قومامونم خریدم...
تا حالا هیچکدوم به مشکلی بر نخوردیم...

hamed221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله با امکاناتی که داره نسبت یه قیمتش 100 در صد ارزش خرید داره تنها ایرادی که داره به نظر من اینکه باتری خورش زیاده البته با استفاده معمولی یک روز جواب میده

نسبت به قیمتش خیلی خیلی عالیه...
شما انگار با این قیمت میخوای گوشی مشابه Xperia V بخری...
من که خودم دارم و برای 2تا از قومامونم خریدم...
تا حالا هیچکدوم به مشکلی بر نخوردیم...

خيلي چشممو گرفته اين هاير ولي كاش تو بازار بود كه از نزديك باهاش كار ميكردم آخه با بدبختي همين پولو جمع كردم اينجور كه شما ميگين كه باتريش فيلم ميشه برام يكم دلمو زد..
يه ليست جور كردم موندم كدومش به صرفه هس كه قيمتش و به امكاناتش بصرفه گرونم نباشه (نهايت 600 تومن)
هاير w910
اچ تی سی Desire V- Desire X - Desire U - One V - Desire 200 -
سامسونگ Galaxy Ace 2 I8160 - Galaxy S Duos S7562 -
سونی Xperia J
فكر هوآوي هم بودم ولي انگار مشكل زياد دارن(مثلا لرزش گير نداره دوربينشون) Ascend G510 U8951 - Ascend G526 - Ascend G525
يه سيم يا دو سيم بودنش برام فرق نداره.بيشتر برام اندازه lcd ترجيحا حدود 4تا 4.5 - cpu و ram و باتري اهميت داره
اگه بتونين راهنماييم كنين ممنون ميشم

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
خيلي چشممو گرفته اين هاير ولي كاش تو بازار بود كه از نزديك باهاش كار ميكردم آخه با بدبختي همين پولو جمع كردم اينجور كه شما ميگين كه باتريش فيلم ميشه برام يكم دلمو زد..
يه ليست جور كردم موندم كدومش به صرفه هس كه قيمتش و به امكاناتش بصرفه گرونم نباشه (نهايت 600 تومن)
هاير w910
اچ تی سی Desire V- Desire X - Desire U - One V - Desire 200 -
سامسونگ Galaxy Ace 2 I8160 - Galaxy S Duos S7562 -
سونی Xperia J
فكر هوآوي هم بودم ولي انگار مشكل زياد دارن(مثلا لرزش گير نداره دوربينشون) Ascend G510 U8951 - Ascend G526 - Ascend G525
يه سيم يا دو سيم بودنش برام فرق نداره.بيشتر برام اندازه lcd ترجيحا حدود 4تا 4.5 - cpu و ram و باتري اهميت داره
اگه بتونين راهنماييم كنين ممنون ميشم

دوست عزیز بهت پیشنهاد می کنم در خرید هایرw910 اصلا شک نکنید ٬گوشی هایی که گفتی رو قورت میده به گرد پاش هم نمیرسند٬در مورد باطری باید بگم - من قبلا اکسپریا s داشتم هیچ تفاوتی با اون نداره ٬ دوستان زیادی حساس هستند- به هر حال تصمیم نهایی با خودتون هستش بنچمارک گوشی هایی که نام بردی بزور به 6000 میرسه ولی این در کمترین حالت 16000 هستش٬ در حالی که بنچمارک گالاکسی نوت 11000 و اکسپریا s هم 9000 هست٬تنها مشکلی که داره کاستوم رام زیادی نداره همچنین آپدیت رسمی به آندروید4.1یا بالاتر نمیشه(که نمیشه مشکل حسابش کرد)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
دوستان یه نکته ایی رو باید عرض کنم: گوشی هایر آپدیت رسمی آندروید 4.1 نداره و آخرین ورژن آندروید رسمی آن 4.0.4 هستش- اما کاستوم رام 4.1 داره...

hamed221

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز بهت پیشنهاد می کنم در خرید هایرw910 اصلا شک نکنید ٬گوشی هایی که گفتی رو قورت میده به گرد پاش هم نمیرسند٬در مورد باطری باید بگم - من قبلا اکسپریا s داشتم هیچ تفاوتی با اون نداره ٬ دوستان زیادی حساس هستند- به هر حال تصمیم نهایی با خودتون هستش بنچمارک گوشی هایی که نام بردی بزور به 6000 میرسه ولی این در کمترین حالت 16000 هستش٬ در حالی که بنچمارک گالاکسی نوت 11000 و اکسپریا s هم 9000 هست٬تنها مشکلی که داره کاستوم رام زیادی نداره همچنین آپدیت رسمی به آندروید4.1یا بالاتر نمیشه(که نمیشه مشکل حسابش کرد)

سخته انتخابش اخه ميگن هاير طرح اصلي هم داره(اينو ديگه كجاي دلم بذارم!).كسي ميدونه شيراز گير مياد يا نه؟ اصلا از كجا ميشه گير آوردش!!
بعدشم حالا اگه اين نشد بين اونا نظر خاصي ندارين؟ آخه يه جورايي دو دلم نميخوام ريسك كنم

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
سخته انتخابش اخه ميگن هاير طرح اصلي هم داره(اينو ديگه كجاي دلم بذارم!).كسي ميدونه شيراز گير مياد يا نه؟ اصلا از كجا ميشه گير آوردش!!
بعدشم حالا اگه اين نشد بين اونا نظر خاصي ندارين؟ آخه يه جورايي دو دلم نميخوام ريسك كنم

من در جریان اکثرمشکلات بچه ها تو این سایت بودم اما تا به حال ندیدم کسی طرح این گوشی رو تو این سایت بفروشه یا به خاطر طرح بودن گوشی ناراضی باشه البته منم شنیدم یه گوشی شبیه این هست که دو سیم کارتست و بعضی ها به جای 910 میندازن پس اگه خواستید در این مورد اطمینان داشته باشید باید گوشی تک سیم باشه

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان کیفیت دوربین 910 در حد کدوم گوشیه ؟

در حدی هست که قابل قبول باشه واست. دوربین 8 با فیلم بردار فول اچ دی
نمیدونم در حد کدوم گوشی ولب نمونه عکساش رو تو فروم مربوط به خودش میتونید ببینید بعضی از فروشنده ها هم نمونه عکسشو گذاشتن

emer62304

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هایر 850 و 860 اگه موجوده قیمت کف؟

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان باز هایر رسید سری اولش که متاسفانه نشد اینجا خبر بدم این سری دومشه
تک 465
تعداد 450
در خدمت شما هستم
09193052923

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
دوستان باز هایر رسید سری اولش که متاسفانه نشد اینجا خبر بدم این سری دومشه
تک 465
تعداد 450
در خدمت شما هستم
09193052923
مرسی داداش کارت درسته :wub:

بچه ها این هایر رو بخرید که هیچ جا مثل اینجا ارزون تر گیر نمیارید...

alinana

Registered User
لایک‌ها
551

hosein.blak

Registered User
لایک‌ها
299
شارژر اصلیش همراهشه یا قدیمیاست؟؟گارد براش نمیارین؟

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
شارژر اصلیش همراهشه یا قدیمیاست؟؟گارد براش نمیارین؟

شارژر همراهش همش یکیه عزیز
کسی عوض نمیکنه
نگاه به تبلیغات شرکت نکن
میخوای پلم تحویلت بدم تا خیالت راحت شه
خیر گارد رو اقای بحرینی اوردن دیگه قیمتش مناسبه انصافا
ارادتمند

بالا