داداش با http://forum.persiantools.com/t351768.html تعویض داشتی خبرم کن...
100 درصد مایل به تعویضم و مبلغ اضافی رو بهتون سر میدم که بیشتر از 800 هم میشه برای گوشیتون...
تعویض با دیزایر اچ دی + 300تومن سر.+با بیتس.کرمانشاهم.(یعنی گوشی خودم 550 +300تومن سر بابت گوشیتون و بیتسش)
دوست عزیز من دیروز یه نکسوس تقریبا یه کم خط داشت خریدم 850 این گوشی شما 700می ارزه من خریدارم من تو پایتخت مغازه دارم
ببخشید ولی دیزایر اچ دی 600 تومن نمیارزه؟!(تو همین فروم و موبایل دات آی آر و بازار تا 650 فروختن.) :lol:سلام شرمنده قیمتتون خیلی نامعقوله و اینکه تجربه کار با دیزابر اچ دی رو داشتم و به اون قیمتی که دادید زیاد نمیارزه
بازم ممنون بابت پیشنهاد همشهری
از کی تاحالا ایکس ای شده 700 دادا اچ دی 2 دیگه کسی زیر 600 نمیده این که جایه خود داره شما هم جایه دیگه بز خری کن تو سر مال مردم میزنیدوست عزیز من دیروز یه نکسوس تقریبا یه کم خط داشت خریدم 850 این گوشی شما 700می ارزه من خریدارم من تو پایتخت مغازه دارم
از کی تاحالا ایکس ای شده 700 دادا اچ دی 2 دیگه کسی زیر 600 نمیده این که جایه خود داره شما هم جایه دیگه بز خری کن تو سر مال مردم میزنی
سلام داداش هندزفری این قسمت دهنی صدا شکسته صدارو درست رد میکنه؟؟ مشکلی نداره ؟؟ چون بیشتر میخوام باهاش تماس جواب بدم
با اجازه وحید جان هیچ فرقی ندارن فقط رنگ بدنشون فرق داره که مخصوص پک هایه هم هستنیک عدد سوال فنی(البته شما آپ حساب کنین)
سنسیشن xe بهتره یا xl چرا؟ مممنون میشم راهنمایی کنین...
با اجازه وحید جان هیچ فرقی ندارن فقط رنگ بدنشون فرق داره که مخصوص پک هایه هم هستن
با توکیا 101 تعویض داری