من خودم به شخصه این شربت رو برای این میخورم چون مزه اش برای من نوستالژی داره و از مزش لذت میبرم ! مثل آب پرتقال ، چایی ، دوغ یا هر نوشیدنی دیگه .... خیلی اهمیتی به خواص درمانیش نمیدم و برام مهم نیست ...
ولی دوست عزیز شما چطور به این نتیجه رسیدید که هیچ تاثیری نداشت ؟ گروه تحقیقاتی دارید ؟ آزمایش های بلند مدت روی اثراتش انجام دادید ؟ یا فکر کردید دارید عرق سگی میخورید که میخواستید 2 تا پیک برید بالا اثراتش رو ببینید ؟
فکر نمیکنم اینکه شما به اون یک نتیجه ی خاصی که مد نظرتون بوده نرسیدید معنیش این باشه که این نوشیدنی کلا هیچ تاثیری نداشته
من خودم به شخصه این شربت رو برای این میخورم چون مزه اش برای من نوستالژی داره و از مزش لذت میبرم ! مثل آب پرتقال ، چایی ، دوغ یا هر نوشیدنی دیگه .... خیلی اهمیتی به خواص درمانیش نمیدم و برام مهم نیست ...
ولی دوست عزیز شما چطور به این نتیجه رسیدید که هیچ تاثیری نداشت ؟ گروه تحقیقاتی دارید ؟ آزمایش های بلند مدت روی اثراتش انجام دادید ؟ یا فکر کردید دارید عرق سگی میخورید که میخواستید 2 تا پیک برید بالا اثراتش رو ببینید ؟
فکر نمیکنم اینکه شما به اون یک نتیجه ی خاصی که مد نظرتون بوده نرسیدید معنیش این باشه که این نوشیدنی کلا هیچ تاثیری نداشته
ایشون اصلا از من خرید نکردن.مشخص نیست چیوبه اسم کامبوچا مصرف میکنند! دوست عزیز سعی کنید مصرف نوشیدنی بیش تر از نصف فنجان در روز نباشه.با آب فراوان هم میل نمائید.
از رو توضیحات فهمیدم که این قارچو باید در چای مخلوط کرد اما من نفهمیدم این قارچ کیلوییه ؟ گرمیه ؟ دونه اییه؟ جامده مایعه ؟ باید بخریم خودمون پرورش بدیم یا چیزی که از شما میگیرم رو مصرف کنیم.طرز تهیه اش طبق نوشته سخته
از رو توضیحات فهمیدم که این قارچو باید در چای مخلوط کرد اما من نفهمیدم این قارچ کیلوییه ؟ گرمیه ؟ دونه اییه؟ جامده مایعه ؟ باید بخریم خودمون پرورش بدیم یا چیزی که از شما میگیرم رو مصرف کنیم.طرز تهیه اش طبق نوشته سخته
دوست عزیز اگه بخوام بصورت بسیار مختصر و مفید توضیح بدم شما بعد از اینکه دمنوش (طبق بروشور) دم کردی لایه های قارچ که بنده ارسال کردم رو اضافه میکنی و بعد از یک هفته هم لایه جدید داری هم اینکه شربت کامبوچا با خواص درمانی بالا داری.کل مباحث بصورت کامل در بروشور توضیح داده شده.در صورت رعایت نکات بروشور نیازی به خرید مجدد قارچ نیست.
دوستان لطفا توضیحات را به دقت بخوانید. خواصی که این دو قارچ معجزه گر دارند می تواند در بهبود سطح سلامت و زندگی شما تاثیر به سزایی داشته باشند دوستانی که از طریق موتورجستجو با تاپیک آشنا شدند یا تمایل به ثبت سفارش تلفنی دارند می توانند با شماره زیر تماس بگیرند:
مشاهده پیوست 602976 فروش ویژه قارچ کفیر و قارچ کامبوچا به مدت محدود با تخفیف ویژه! پرداخت 45000 تومان به جای 52000 تومان
ابتدا واریز مبلغ 45000 تومان به حساب: > بانک ملی:
شماره حساب:
0106304886009
شماره کارت:
6037991331021380 > بانک پاسارگاد:
شماره کارت
5022291001725207
(بنام امیرحسین محبی) توضیحات:
لطفا بعد از پرداخت مشخصات کامل از قبیل(نوع پرداخت-آدرس کامل-فامیلی و شماره تماس) را ازطریق پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید. نکته:
لطفا نوع ارسال (باربری ترمینال یا تیپاکس) را از طریق پیام خصوصی مشخص کنید توجه:تخفیف ویژه فقط شامل خرید همزمان قارچ کفیر و کامبوچا می شود.
به درخواست دوستان عزیز قارچ کامبوجا هم تولید و آماده عرضه شد.لطفا برای آشنایی با این قارچ معجزه گر توضیحات را بخوانید.
آشنایی با قــارچ معجزه گـر کــامبوجــا (اکسیر طـول عـمر و درمان بـیـماری ها)
کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماریهای جدید نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد. اکثر پزشکان و حکیمان نوشیدن کامبوجا را برای تمام بیماری ها توصیه می کنند. اما باید توجه داشت که نه کامبوجا و نه هیچ یک از محصولات دارویی طبیعی، داروی همه ی دردها نیستند. تندرستی یعنی ایجاد تعادل در جسم و روح و عواطف انسان. دلیل اینکه یک بیماری معالجه می شود این است که علت آن کشف و آثارش، یکی یکی از بین برده می شود.شربتی مانند کامبوجا در صورتی می تواند مفید واقع شود که بین **** غذایی و نحوه زندگی و رفتار شما تعادل برقرار باشد. یکی از مواردی که درباره کامبوجا ادعا می شود تقویت سیستم ایمنی برای کمک به درمان بیماریهاست. کامبوجا از طریق پاک سازی خون و تقویت کلیه ها سموم بدن ما را از بین میبرد و نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد.و گفته می شود اثر آن در پیشگیری و درمان بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر در دنیا شناخته شده است.اینکه کامبوجا روز به روز هوادان بیشتری پیدا کرده و بعنوان منبع حیات شناخته شده است، آدمی را به هیجان می آورد. این موجود زنده ی عجیب، شربت حیات بخش و گوارایی تولید می کند که در خانه و توسط تمام افراد خانواده به آسانی قابل تهیه است.
برخی از خواص نوشیدنی کامبوجا:
1. تقویت سیستم ایمنی 2.هزم آسان پروتئین ها، چربی ها و قندها 3. افزایش طول عمر 4.کاهش چربی خون 5.جلوگیری از سرطان معده و روده 6.پیشگیری از نشانه های نامطلوب یائسگی 7.درمان آب مرواررید 8.درمان ناهنجاری قلبی 9.درمان اختلالات بی خوابی 10.درمان دیابت 11.موهارو سیاه کرده و از ریزش می کاهد 12.پیشگیری از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد 13.درمان بواسیر 14.چین و چروک پوست را بر طرف می سازد 15.بهبود ورم مفاصل 16.درمان آبله و زونا 17. درمان ترشح غدد عروقی پا 18. درمان انواع آبسه 19. درمان کبد چرب کمتر از 3 ماه 20.کاهش ناراحتی های قلبی 21.میزان قند خون را تنظیم می کند 22.درمان نارساییهای کبد وکلیه 23.تنظیم فشارخون 24.عامل لاغر شدن و کنترل وزن 25.جلوگیری از پیشرفت برخی سرطانها و ایدز 26. قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در پيشگيري از سکتههاى قلبى است 27.افزایش جریان خون 28. برطرف کننده ناراحتیهای عضلانی 29. سرفههای آسمی می کاهد 30. حساسیت اعصاب دردناک و ضعف اعصاب را بهبود میبخشد. 31. بیماری نقرس را درمان می کند 32. فلجی ام.اس MS را درمان می کند. 33. روماتيسم و درد مفاصل را درمان ميكند 34. صبح ها هنگام برخاستن از خواب انرژي بيشتري را احساس مينمائيد 35. قوای میل جنسی را افزون می کند و....
علاوه بر این،
قارچ کومبوجا عاملى مؤثر در جلوگیرى از سکتههاى قلبى شناخته شده
به اعتقاد پزشکان ”کومبوجا“ همان اکسیر حیات بخشى است که دستیابى به آن همیشه آرزوى بشر بوده است.
مصرف آن از ریزش موها، چین و چروک پوست و سخت شدن رگها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن و پیرىجلوگیرى مىکند.
در واقع با مصرف ”کومبوجا“ طول دوران جوانى افزایش مىیابد و زمان پیرى دیرتر فرا مىرسد. پژوهشگران و پزشکان براى اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقى که در آنجا بهطور سنتی، قارچ کومبوجا بهصورت محلول در نوعى نوشیدنى استفاده مىشود اشاره مىکنند. آنها مىگویند: بسیارى از کسانى که در مناطق کوهستانى قفقاز یا مناطق روستائى سیبرى مانند ”یاکوتایا“ در اوکراین، تبت یا اسپانیا زندگى مىکنند بیشتر از یکصد سال سن دارند و یکى از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ ”کومبوجا“ است. البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمىگیرند که شرایط اقلیمى و ژنتیکى نیز در این مورد نقش عمدهاى دارد.
اگرچه ”کومبوجا“ نوعى قارچ است اما در واقع به شکل نوشیدنى مورد مصرف قرار مىگیرد، یک نوشیدنى ساده که ترکیبى است از چاى معمولى و شکر که با استفاده از قارچ کومبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیائى آن تغییر کرده است. گزارشهاى علمى بسیارى که تاکنون دربارهٔ قارچ کومبوجا نوشته شده است نشان مىدهد که به عقیدهٔ پزشکان این مواد در فرآیند شیمیائى بدن نقش مهمى ایفاء مىکنند آنها معتقد هستند چاى کمبوجا یک مادهٔ غذائى مکمل به حساب مىآید که مصرف آن سیستم دفاعى بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیرى از بیمارىها مىشود.
حتی FDA(وزارت غذا و دارو)برروی تحقیق کرده است ودر موردخواص آن علاقه مند بوده است.
طریقه مصرف:
به منظور سالم زندگی کردنبهتر است که به مدت 3هفته در هر ماه (21 روز) روزانه یک فنجان قبل از غذا بنوشید و یک هفته مصرف را قطع نمایید.
به منظور رفع ناراحتی های خاص مانند مشکلات دفع، ضعف کبد، رماتیسم، نقرس و تصفیه خون توصیه میکنیم که روزانه حدود دو فنجان (400 سی سی) طی سه تا شش ماه بنوشید و بعد به مدت یک ماه قطع و مجددا شروع کنید.
ضمنا این قارچ در عرض 1 هفته پرورش یافته و قابل تکثیر است.
طرز تهیه چای کامبوجا
با 10 لیوان آب جوش 2 پیمانه چای (سیاه یا سبز) دم می کنیم، سپس 10 لیوان چای را از صافی رد می کنیم و در یک کاسه بلوری یزرگ میریزیم و یک لیوان شکر و 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب به آن اضافه می کنیم. وقتی مایع ولرم شد، قارچ کامبوجا را در آن قرار می دهیم و با دست کاملا آن را در سطح مایع پهن می کنیم و ظرف حاوی نوشیدنی را به مدت یک هفته در یک جای تاریک (مانند کابینت آشپزخانه) و گرم (دمای اتاق) قرار می دهیم و روی آنرا با یک پارچه توری (اکسیژن باید به قارچ برسد) می پوشانیم تا گرد و خاک یا چیز دیگری در آن نریزد. بعد از یک هفته قارچ جدیدی بوجود می آید که بعضا روی سطح کاسه را می پوشاند. در این زمان نوشیدنی آماده شده و باید قارچها را از داخل آن در آوریم و نوشیدنی را از صافی پارچه ای عبور دهیم و در یخچال بگذاریو میل کنیم.
آیا اندازه و شکل قارچ اهمیت دارد؟
خیر؛ مادام که قارچ از یک مادر سالم به وجود بیاید، هیچ مشکلی وجود ندارد. یک تکه قارچ به اندازه 5 تا 10 سانتیمتر مربع به خوبی عمل خواهد کرد. گاهی قارچ بچه ای که از مادر جدا می شود، دارای سوراخی است که توسط حباب هوا و یا پارگی ایجاد شده است. این قارچ نیز بدرستی عمل خواهد کرد.
چنانچه برای مدتی به سفر برویم چه اتفاقی می افتد؟
قارچ کومبوچا، چنانچه در مایع کومبوچا و در ظرف در بسته در یخچال باشد به مدت 3 تا 6 ماه در حال استراحت بسر خواهد برد. لازم است فضای خالی بین قارچ و در ظرف وجود داشته باشد.
چند بار می شود از یک قارچ استفاده کرد؟
حدود 5 تا 6 نوبت؛ زیرا بیش از این تعداد دفعات نمی تواند بدرستی عمل کند. همیشه یک قارچ بچه سالم در یخچال داشته باشید تا در موقع لزوم از آن استفاده کنید.
شنیده ام که طرف صاف قارچ باید رو به بالا باشد. آیا فرق می کند که کدام طرف رو به بالا باشد؟
در هر دو حالت قارچ جدید بر روی قارچ قبلی تشکیل می شود. در هر حال پرده های نازک و لزجی در سط زیرین قارچ پدید می آید. بهتر است طرف صاف قارچ رو به بالا باشد.
آیا قارچ نیاز به هوا دارد؟
بله، چنانچه کومبوچا را در قفسه گرم نگهداری می کنید در آن را کمی باز بگذارید تا هوا جریان داشته باشد. شیشه را نبندید ولی با پارچه ای روی آن را بپوشانید و با کش محکم کنید. بدون وجود اکسیژن، در جریان تخمیر، قارچ فعالیتی نخواهد داشت و شرایط نامساعد منجر به تشکیل کپک خواهد شد.
وقتی می خواهم به قارچ دست بزنم، آیا باید انگشترهایم را در بیاورم؟
این کار ضروری نیست. حتی می توانید قارچ را با قیچی تمیز ببرید و یا آب را در قوری برقی با المنت فلزی بجوشانید. فقط در جریان تخمیر است که نباید از ظروف استیل و یا آلومینیومی استفاده کنید (ظرف آلومینیومی تحت هیچ شرایطی برای استفاده در تخمیر توصیه نمی شود).
آیا زنان حامله و بچه شیرده می توانند کومبوچا بنوشند؟
بهتر است با پزشک خود مشورت کنید. طی این دوره از مصرف کافئین بپرهیزید. بنابراین، می توانید از انواع چای گیاهی مانند مقدار کمی برگ تمشک، گل قاصدک، اقطی و گورگیاه استفاده کنید. از بکار بردن انبه بپرهیزید، زیرا ممکن است منجر به سقط جنین شود.
اگر کومبوچا ترش شد چه می شود؟
این امر نشان می دهد که بیش از زمان لازم نگهداری شده است. در این حالت قابل خوردن است و ضرری ندارد و می توانید برای مطبوع کردن طعمش مقداری آب و یا آب میوه به آن بیفزایید. دفعه بعد زودتر به سراغ آن بروید. بهترین موقع وقتی است که نه ترش باشد و نه شیرین.
آیا در خلال تخمیر باید در جای تاریک باشد؟
برای جریان تخمیر احتیاجی به نور نیست. حتی نور می تواند موجب تأخیر در تخمیر شود. ثابت شده است که انواع قارچهای تک سلولی و ذرات موجود در کومبوچا، نسبت به نور خورشید و پرتو فرابنفش حساس اند؛ بنا براین حتماً آن را در سایه نگه دارید.
نکات مهم:
دستها باید کاملا تمیز باشد
از ظرف یا قاشق فلزی نباید استفاده کرد
هیچگونه جسم خارجی نباید در ظرف باشد
در طول یک هفته نباید ظرف را تکان بدهیم یا مایع را هم بزنیم
قارچها را در ظرف شیشه ای در بسته می توانیم داخل یخچال به مدت طولانی نگهداری کنیم.
2.واریز به حساب > بانک ملی:
شماره حساب:
0106304886009
شماره کارت:
6037991331021380 > بانک پاسارگاد:
شماره کارت
5022291001725207
(بنام امیرحسین محبی) مبلغ پرداختی: 20/000 تومان توضیحات:
لطفا بعد از پرداخت مشخصات کامل از قبیل(نوع پرداخت-آدرس کامل-فامیلی و شماره تماس) را ازطریق پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید. نکته:
لطفا نوع ارسال (باربری ترمینال یا تیپاکس) را از طریق پیام خصوصی مشخص کنید
بعید می دونم این همه خاصیت درست باشه لطفا رفرنس علمی بده. فقط شنیده ام قارچ کفیر باکتری مفید داره ولی اطلاعات بیشتری ندارم. مطمئن هستید؟ لطفا چند مقاله در این زمینه بگذارید که از لحاظ علمی ادعای شما پذیرفته باشه.