قطر ظرف چقدره؟من الان میخوام 10 لیتر تو یه ظرف درست کنم و 4 تا تیکه قارچ 10در10 سانت دارم. هر چهار تارو بندازم تو یه ظرف 10 لیتری میشه؟
40سانتقطر ظرف چقدره؟
پهناش زیاده عزیز.شاید تا تشکیل لایه جدید سه هفته زمان نیاز باشه.40سانت
قشنگ پهنه
تشکیل لایه جدید به مقدار قارچی که میذاریم توش بستگی نداره؟4تا قارچ 10در10 کافی نیست؟پهناش زیاده عزیز.شاید تا تشکیل لایه جدید سه هفته زمان نیاز باشه.
نه اتفاقا مفیدهسلام این قارچ رو که بعد مصرف خاک گلدون بزاریم برای گل ضرر نداره؟
بستگی داره ولی چون حجم زیاده شاید زمان بیشتری نیاز باشه تا تشکیل بشه.تشکیل لایه جدید به مقدار قارچی که میذاریم توش بستگی نداره؟4تا قارچ 10در10 کافی نیست؟
کلا نسبت سطح به حجم چقدر باید باشه؟ واسه 10 لیتر چقدر سطح اندازست؟
نگفتید اگه چند تا قارچ بندازم مشکل پیش میاد یا نه؟
لطفا به همه سوالا جواب بدید
سلام قطر ظرفتون زیاد بوده برای همین نازک شده.سلام .قارچهی من رنگش سفید و نازک هستن قطرشم حدود 17 الی 20سانت هست ظرفم.الان 8روز میشه و قرچ حدود 2 میلی متر کلفتیش شده میتونم بردارم؟ایا همین قارچ برای بعدی جواب کارم رو برای تکثیر بعدی میده؟
سلام.اتفاقا به شدت توصیه میشه .سلام این قارچ رو که بعد مصرف خاک گلدون بزاریم برای گل ضرر نداره؟
بستگی به دمنوشی که تهیه میشه داره به نسبت خوش طعمه.داداش توضیحات کاملِ کامل بود.
واقعا جالبه ! چای خوش طعمی هست ؟
من اسپور یه سری قارچ می خوام مثل Amanita muscaria و...
اگه می تونی برام پیدا کنی ممنون میشم
فقط قارچ قابل عرضه هستش.لیتری چند؟
عزیز برای هر موجود زنده ای باید حوصله به خرج داد.چه برسه که باعث افزایش سطح سلامتی هم باشه!من هم قارچ کفیر و هم کامبوجا رو از ایشون خریداری کردم. ممنون از این دوست خوبمون
از کفیر چند بار و از کامبوجا هم یکبار استفاده کردم. باید حوصله بخرج بدین وگرنه مثل من بعد یکی دو ماه میندازینش دور
سلام.بسته شما رسید؟شرایط خرید قارچ رو لطفا برای من ارسال کنید
ممنون .
سلام بله رسید ممنون امتیاز هم تقدیم شدسلام.بسته شما رسید؟