لطفا شماره کارت؟
خریدم 100% قطعیه...
ارسال شد.
________
Last edited:
لطفا شماره کارت؟
خریدم 100% قطعیه...
امروز از ترمینال گرفتم.
ممنون . ریختمش توی شیر فردا نتیجه رو همینجا اعلام میکنم
بهرام جان آدرسو پخ کن برام
بیام هم ببینمت هم جند تا سوال دارم هم حضوری بخرم:cigar:
1.قارچ به مرور از شیر تغذیه و رشد میکنه به هیچ عنوان خواصش از بین نمیره چون زندست و درحال فعالیته!خیلی جالبه! دارم روش یکم تحقیق میکنم به احتمال خیلی زیاد منم میخوام! از وقتی که من یادم میاد همیشه ما ماست رو خونه درست میکردیم و همیشه برای یک قاشق ماست مانده قبلی رو به عنوان مخمر اضافه میکردیم! ولی این روش رو تا حالا نشنیده و ندیده بودم!!
چند تا سوال عمر مفید قارچ چقدر است یعنی به مرور زمان خواص پزشکی از بین نمیره؟
تکثیرش چقدر طول میکشه؟ مثلا برای دو برابر شدن چقدر زمان لازمه؟
به طور مثال یک سفر 2 هفته ای یا بیشتر پیش میاد برای زنده نگه داشتن چه کار باید کرد؟
در صورت خوردن قارچ ایا خطری داره؟
برای جان گرفتن دوباره باید حتما درون شیر قرار داده بشه؟
ایا طعم ماستش خیلی ما با ماست عادی فرق داره؟
ممنون
امروز از ترمینال گرفتم.
ممنون . ریختمش توی شیر فردا نتیجه رو همینجا اعلام میکنم
البته من بیشتر برای خواص درمانی مصرف و معرفی می کنم در این مورد اطلاعی ندارم.در کل خوشمزه هستشدادا شنیدم اگه اینا رو مدت زیادی تو دوغ نگه داری خلوص الکل این معجون بالا میره ( و خیلی خوشمزه میشه )
نتیجه رو بی زحمت یا خبر بده یا تو تاپیکش بگو
اینم آموزشش برای دوستایی که خریدن
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=41
آموزش بالا با عکسه ، ضمنا خیلی تاکید شده که از ظروف فلزی استفاده نشه !
اینم هست
قارچ کفیر
اینم هس
دوغ - تالار گفتگوی هنر آشپزی - صفحه 3
فدای همه
خب دوستان
قارچ دیروز عصر به دستم رسید (بسیار سریع عمل کرد) ولی هزینه باربری 5000 تومان شد جهت اطلاع دوستان
دیشب حدود 800 سی سی شیر تهیه کردم و شیر رو بهش دادم بخوره تا ماست کفیر تولید کنه
بعد از 12 ساعت رفتم و مراحل جدا سازی رو انجام دادم
ماست تولید شده بود البته چون زود رفتم سراغش غلظت اون بین ماست و دوغ بود
سپس آب اضافه کردم
میدونین که طعم سلیقه ای هست !
من به هیچ عنوان دوغ ترش یا ماست ترش دوست ندارم همیشه هم ماست ******* تهیه میکنم
این کفیر مزه اش مقداری ترش بود و باب سلیقه و انتظار من نبود
طعمی که من انتظار داشتم دقیقا طعم کفیر کاله بود که اینطور نبود
با راهنمایی های بابک گرامی ترجیح بر آن داده شد که زودتر برداشت انجام شود که شیرین باشد و این ترش بودن و یا شیرین بودن با تجربه بدست میاد
مهمترین قسمت ساپورت خوب فروشنده گرامی هست که هم پیگیری داشتن در رسیدن محصول به دست بنده و هم سوال های بنده را کاملا پاسخ دادن
تجربیاتم رو به مرور زمان در این تاپیک اعلام میکنم
منم میخوام دوست عزیز
شرایط خرید لطفا
عزیز دو تا سوال:
1. قارچ شما مشخصه که از کجا اومده؟ به عبارت دیگه اصالت اون مال کدوم کشوره؟
2. من خیلی دلم میخواد ازتون بگیرم ولی اینکه توی این شرایط بد اقتصادی روزی 1 لیتر شیر بگیرم، کلی وقت بزاریم و درست کنیم... شاید برای یکی دو ماه مشکلی نباشه ولی بعدش خسته میشیم مثل بقیه می ریزیم دور. شما ببینید میتوانید روشی پیدا کنید که هفته ای یک بار یک لیتر درست کنیم؟! یعنی 6 روز یه کاریشون کنیم که بخوابن! یا هفته ای 2 بار؟ خداییش هر روز، روزی یک لیتر شیر در دراز مدت هم بخوایم حساب کنیم علاوه بر ضرر مادی، فزونی کلسیم میاره واسه آدم!
خوبه قبلش گفتم 2 تا سوال
بالاخره یه راهی باید باشه... هر روز که نمیشه 1 لیتر شیر خرید و نیم ساعت وقت صرف درست کردن و برداشتن قبلی کرد. شما که الآن چند ماهه استفاده میکنید، مشکلی نداشتید؟ از نظر تامین شیر و هزینه و وقت همیشه ok بوده براتون؟
/
برم یه سرچی بزنم... یه روز توی شیر و دو روز توی آب اگه بشه که خیلی عالیه...
آخه میدونید که هیچ دو کفیری مثل هم نیستند. توی نت یکی میگه مال من از استرالیا اومده، یکی میگه از ترکیه اومده... گفتم شاید شما بدونید origin کفیر شما از کدوم کشوره. به هر حال هر کجا باشه، ایران نیست و شناسنامه نداره... باید گذرنامشون رو نگاه کنید!
اگه اینطور باشه که میفرمایید که خیلی عالی میشه... من یه کم در مورد این روش پرس و جو کنم اگه مشکلی برای قارچها پیش نیاد، مزاحمتون میشم. (چی کار کنیم دیگه... خانواده کم جمعیت مصرفش کمه روزانه به کارش نمیاد :blush: )
راستی نحوه شیرین درست کردن و ترش درست کردن ماست کفیر رو هم بی زحمت آموزش بدید... اینجا باشه به درد ملت میخوره. مثلا" پدر من ماست شیرین دوست دارن، ولی من ماست ترش... اگه هر دو نوع رو بشه درست کرد که نور علی نور میشه.
یک سوال داشتم این قارچ رفته رفته کم میشه ؟ یا رشد میکنه زیاد میشه؟ یا ثابت میمونه ؟
منظورم اون خود قارچ اصلی هست که میخریم
بهرام جان آدرس لطف كن حضوري خدمت برسم
Sent from my iphone 5
ی سوال داشتم دادا
من همه قارچها رو ریختم داخل ی تنزیف(پارچه توری) بعد انداختم داخل شیر این کار رو کردم که راحتتر بتونم قارچ ها رو از ماست خارج کنم ... اینکار عیبی نداره...؟
الان نزدیک 24 ساعت هست در دمای 22 درجه و در جای تاریک ی ماست شلی توید شده ...بزارم بمونه سفتتر میشه؟
ولی قارچ مشخص که یک ذره بزگتر شدن(خیلی کم)..
ی سوال دیگه.... اگه داخل ماست بزاریم چی میشه قارچ ها زنده میمونند و فعالیت میکنند؟یا موقعی که می خواهیم با شیر ماست معمولی درست کنیم و مایع ماست به شیر اضافه کردیم کفیر هم اضافه کنیم چه اتفاقی می افته؟(ماست عادی نه کفیر...) ایا این دفعه مایع تولید شده به ماست نزدیک تر خواهد بود؟
با سپاس فراوان از شما بابت پاسخ
دوستان توجه داشته باشید که شما همون 20 گرم برای یه عمر براتون کافیه
دلیل:شما یه قاشق چای خوری رو که با شیر ترکیب کنی میزاری جای تاریک 1-2 روزه تبدیل به کفیر میشه
میتونید این فرایند رو تکرار کنید تو هر دوره با همون قارچ ضمن اینکه قارچ رشد میکنه و بیشتر هم میشه.با توجه به این شما دیگه نیازی به خرید کفیر ندارید و قارچ زنده خواهد ماند تا هرموقع که فرایند رو تکرار کنید بدون مشکل.
سلام دوستان.
آقا این کفیر خیلی خوبه خواصش هم که نگو!
ما یه آشنا داشتیم به ما کفیر داد و شروع به استفاده کردیم، تکثیر و تکثیر و... چندین خانواده مختلف بودیم که داشتیم واقعا یه چیز هیولاییه این معجون... (البته ما یه مدت نرسیدیم بهش و از دست رفت دیگه فعلا فرصت نشده بریم دوباره تهیه کنیم)
یه نکته بگم! این کاله و نمیدونم یکی دیگه اسمش چی بود اومدن نوشیدنی کفیر زدن و میفروشن! واقعا بد مزه و حال به هم زنه! نمیدونم توش چی میزنن! اصن خیلی دااااااااااغونه!
اما اینی که از خود قارچ کفیر ما میگرفتیم یه چی دیگه بود. من اصن طعم هیچ نوشیدنی و دوغ دیگه یی رو قبول ندارم. لذا خودتون بگیرین و درست کنین و طعم بی نظیرش رو احساس کنین... سمت این پاستوریزه های کاله و... نرید که فاجعه هستن...
آاااااااااااااااااااااااپ برای فروشنده محصولات سلامتی
اگه اینجوی باشه که همه میان میخرن پرورش که دادن
باز دوباره اینجا تاپیک میزنن واسه فروش
سودشم که خوبه
سلام دوستان من هم یک مقدار از دوستمون خریدم منتظرم برام ارسال کنن