• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

linux-lover

Registered User
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
3
محل سکونت
127.0.0.1
خیلی جالبه! دارم روش یکم تحقیق میکنم به احتمال خیلی زیاد منم میخوام! از وقتی که من یادم میاد همیشه ما ماست رو خونه درست میکردیم و همیشه برای یک قاشق ماست مانده قبلی رو به عنوان مخمر اضافه میکردیم! ولی این روش رو تا حالا نشنیده و ندیده بودم!!

چند تا سوال عمر مفید قارچ چقدر است یعنی به مرور زمان خواص پزشکی از بین نمیره؟
تکثیرش چقدر طول میکشه؟ مثلا برای دو برابر شدن چقدر زمان لازمه؟
به طور مثال یک سفر 2 هفته ای یا بیشتر پیش میاد برای زنده نگه داشتن چه کار باید کرد؟
در صورت خوردن قارچ ایا خطری داره؟
برای جان گرفتن دوباره باید حتما درون شیر قرار داده بشه؟
ایا طعم ماستش خیلی ما با ماست عادی فرق داره؟


ممنون
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
37
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
امروز از ترمینال گرفتم.

ممنون . ریختمش توی شیر فردا نتیجه رو همینجا اعلام میکنم

دادا شنیدم اگه اینا رو مدت زیادی تو دوغ نگه داری خلوص الکل این معجون بالا میره ( و خیلی خوشمزه میشه :D )
نتیجه رو بی زحمت یا خبر بده یا تو تاپیکش بگو
اینم آموزشش برای دوستایی که خریدن
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=41

آموزش بالا با عکسه ، ضمنا خیلی تاکید شده که از ظروف فلزی استفاده نشه !
اینم هست
قارچ کفیر
اینم هس
http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=339&PN=3
فدای همه
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
بهرام جان آدرسو پخ کن برام
بیام هم ببینمت هم جند تا سوال دارم هم حضوری بخرم:cigar:

ارسال شد.

خیلی جالبه! دارم روش یکم تحقیق میکنم به احتمال خیلی زیاد منم میخوام! از وقتی که من یادم میاد همیشه ما ماست رو خونه درست میکردیم و همیشه برای یک قاشق ماست مانده قبلی رو به عنوان مخمر اضافه میکردیم! ولی این روش رو تا حالا نشنیده و ندیده بودم!!

چند تا سوال عمر مفید قارچ چقدر است یعنی به مرور زمان خواص پزشکی از بین نمیره؟
تکثیرش چقدر طول میکشه؟ مثلا برای دو برابر شدن چقدر زمان لازمه؟
به طور مثال یک سفر 2 هفته ای یا بیشتر پیش میاد برای زنده نگه داشتن چه کار باید کرد؟
در صورت خوردن قارچ ایا خطری داره؟
برای جان گرفتن دوباره باید حتما درون شیر قرار داده بشه؟
ایا طعم ماستش خیلی ما با ماست عادی فرق داره؟


ممنون
1.قارچ به مرور از شیر تغذیه و رشد میکنه به هیچ عنوان خواصش از بین نمیره چون زندست و درحال فعالیته!
به مرور قارچ های جدید جای قدیمی هارو میگیرن.
2.تو یک ماه تقریبا دوبرابر میشه.
3.میشه توی دوغی که خودش تولید می کنه (البته باید بدون افزونی هایی مثل نمک و.. باشه)توی یخچال یکی دوهفته نگه داشت.
البته دمای یخچال نباید زیاد سرد باشه(درجه ی 1 خوبه)
4.نباید خورد.باید تو مراحل آمده سازی نوشیدنی کفیر از صافی ریز عبور بدین تا قارچ های اندازه یک چهارم عدس تو صافی بمونه.(ریزترین اجتماع قارچ ها همین اندازست)
5.بله از شیر تغذیه می کنه.
6.نسبتا" خوشمزه تره البته بیشتر بصورت نوشیدنی کفیر میخورن.
در خدمتم.
امروز از ترمینال گرفتم.

ممنون . ریختمش توی شیر فردا نتیجه رو همینجا اعلام میکنم

موفق باشید.

دادا شنیدم اگه اینا رو مدت زیادی تو دوغ نگه داری خلوص الکل این معجون بالا میره ( و خیلی خوشمزه میشه :D )
نتیجه رو بی زحمت یا خبر بده یا تو تاپیکش بگو
اینم آموزشش برای دوستایی که خریدن
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=41

آموزش بالا با عکسه ، ضمنا خیلی تاکید شده که از ظروف فلزی استفاده نشه !
اینم هست
قارچ کفیر
اینم هس
دوغ - تالار گفتگوی هنر آشپزی - صفحه 3
فدای همه
البته من بیشتر برای خواص درمانی مصرف و معرفی می کنم در این مورد اطلاعی ندارم.در کل خوشمزه هستش:D
میشه به مدت 12یا 18 یا 24 یا 30 یا حداکثر 48 ساعت قارچ رو توی شیر برای تهیه نگه داشت.
البته یه درصد ناچیز الکل داره که به نظر اکثر علما موردی نداره ولی باز مصرف کننده میتونه از مقلد خودش سوال کنه.
لینک های خوبی دادین ممنون.
 
  • Like
Reactions: ugi

919

Registered User
تاریخ عضویت
16 می 2005
نوشته‌ها
160
لایک‌ها
3
خب دوستان
قارچ دیروز عصر به دستم رسید (بسیار سریع عمل کرد) ولی هزینه باربری 5000 تومان شد جهت اطلاع دوستان

دیشب حدود 800 سی سی شیر تهیه کردم و شیر رو بهش دادم بخوره تا ماست کفیر تولید کنه
بعد از 12 ساعت رفتم و مراحل جدا سازی رو انجام دادم
ماست تولید شده بود البته چون زود رفتم سراغش غلظت اون بین ماست و دوغ بود
سپس آب اضافه کردم
میدونین که طعم سلیقه ای هست !
من به هیچ عنوان دوغ ترش یا ماست ترش دوست ندارم همیشه هم ماست ******* تهیه میکنم
این کفیر مزه اش مقداری ترش بود و باب سلیقه و انتظار من نبود
طعمی که من انتظار داشتم دقیقا طعم کفیر کاله بود که اینطور نبود
با راهنمایی های بابک گرامی ترجیح بر آن داده شد که زودتر برداشت انجام شود که شیرین باشد و این ترش بودن و یا شیرین بودن با تجربه بدست میاد

مهمترین قسمت ساپورت خوب فروشنده گرامی هست که هم پیگیری داشتن در رسیدن محصول به دست بنده و هم سوال های بنده را کاملا پاسخ دادن
تجربیاتم رو به مرور زمان در این تاپیک اعلام میکنم
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
خب دوستان
قارچ دیروز عصر به دستم رسید (بسیار سریع عمل کرد) ولی هزینه باربری 5000 تومان شد جهت اطلاع دوستان

دیشب حدود 800 سی سی شیر تهیه کردم و شیر رو بهش دادم بخوره تا ماست کفیر تولید کنه
بعد از 12 ساعت رفتم و مراحل جدا سازی رو انجام دادم
ماست تولید شده بود البته چون زود رفتم سراغش غلظت اون بین ماست و دوغ بود
سپس آب اضافه کردم
میدونین که طعم سلیقه ای هست !
من به هیچ عنوان دوغ ترش یا ماست ترش دوست ندارم همیشه هم ماست ******* تهیه میکنم
این کفیر مزه اش مقداری ترش بود و باب سلیقه و انتظار من نبود
طعمی که من انتظار داشتم دقیقا طعم کفیر کاله بود که اینطور نبود
با راهنمایی های بابک گرامی ترجیح بر آن داده شد که زودتر برداشت انجام شود که شیرین باشد و این ترش بودن و یا شیرین بودن با تجربه بدست میاد

مهمترین قسمت ساپورت خوب فروشنده گرامی هست که هم پیگیری داشتن در رسیدن محصول به دست بنده و هم سوال های بنده را کاملا پاسخ دادن
تجربیاتم رو به مرور زمان در این تاپیک اعلام میکنم

ممنون از توضیحات خوبتون.

البته من دیشب حدودای 10.30 فهمیدم مشکل ترش بودن کفیر های ایشون کجاست وتلفنی اطلاع دادم .به امید خدا حتما مشکلشون حل میشه تا ایشون هم از ما راضی باشن :)
 

Hotaxis

Registered User
تاریخ عضویت
6 جولای 2011
نوشته‌ها
291
لایک‌ها
45
محل سکونت
IRAN ☆ ESF
برای من بعد از 20 ساعت تبدیل به ماست شیرین و دلچسب شده بود.

من درب شیشه رو کاملا سفت نکردم تا گاز تولیدی خارج بشه. ودر دمای 21 درجه و مکانی تاریک قرارش داده بودم

کفیر های ارسالی رو توی 600 میلی شیر ریخته بودم. و امروز پس از صاف کردن دانه های کوچیک دیروز، بزرگتر شده بودند.

هزینه باربری برای من 6000 تومن شد
 
Last edited:

linker

Registered User
تاریخ عضویت
19 می 2006
نوشته‌ها
664
لایک‌ها
55
محل سکونت
تهران
با تشکر از اقای محبی عزیز بسته به دستم رسید بسته بندی بسیار مناسب بود...

الان رفتم که اولین ماست کفیرم درست کنم
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
منم میخوام دوست عزیز
شرایط خرید لطفا

ارسال شد.

عزیز دو تا سوال:

1. قارچ شما مشخصه که از کجا اومده؟ به عبارت دیگه اصالت اون مال کدوم کشوره؟

2. من خیلی دلم میخواد ازتون بگیرم ولی اینکه توی این شرایط بد اقتصادی روزی 1 لیتر شیر بگیرم، کلی وقت بزاریم و درست کنیم... شاید برای یکی دو ماه مشکلی نباشه ولی بعدش خسته میشیم مثل بقیه می ریزیم دور. شما ببینید میتوانید روشی پیدا کنید که هفته ای یک بار یک لیتر درست کنیم؟! یعنی 6 روز یه کاریشون کنیم که بخوابن! :D یا هفته ای 2 بار؟ خداییش هر روز، روزی یک لیتر شیر در دراز مدت هم بخوایم حساب کنیم علاوه بر ضرر مادی، فزونی کلسیم میاره واسه آدم! :D

ببینید شرایطی پیش میاد شما مسافرت میری یا شیر نمیتونی بخری اون موقع میتونی تا 3 روز توی آب تو یخچال نگه داری.

البته بگم تو این حالت فعال کفیر متوقف شده و ضعیف میشن چون از شیر تغذیه و رشد می کنن.

در کل اگه روند یه روز تو شیر ، یک یا دو روز تو آب مشکلی پیش نمیاد.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
خوبه قبلش گفتم 2 تا سوال :D

بالاخره یه راهی باید باشه... هر روز که نمیشه 1 لیتر شیر خرید و نیم ساعت وقت صرف درست کردن و برداشتن قبلی کرد. شما که الآن چند ماهه استفاده میکنید، مشکلی نداشتید؟ از نظر تامین شیر و هزینه و وقت همیشه ok بوده براتون؟

/

برم یه سرچی بزنم... یه روز توی شیر و دو روز توی آب اگه بشه که خیلی عالیه...

در مورد اصالت باید برم شناسنامه هاشونو نگاه کنم :D

البته توجه داشته باشید یه لیتر شیر تبدیل به ماست غلیظ میشه 2 3 4 برابر نوشیدنی کفیر میده که ارزش غذاییش از شیر بیشتره.(کلیه بنده سنگ سازه از چند متخصص پرسیدم گفتند مصرفش مشکلی نداره)

نزدیک به یک ساله منو خانوادم استفاده می کنیم.در مورد شیر اکثرا" شیر فله که لبنیاتی سر کوچه میاره مصرف می کنیم.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
آخه میدونید که هیچ دو کفیری مثل هم نیستند. توی نت یکی میگه مال من از استرالیا اومده، یکی میگه از ترکیه اومده... گفتم شاید شما بدونید origin کفیر شما از کدوم کشوره. به هر حال هر کجا باشه، ایران نیست و شناسنامه نداره... باید گذرنامشون رو نگاه کنید! :D

اگه اینطور باشه که میفرمایید که خیلی عالی میشه... من یه کم در مورد این روش پرس و جو کنم اگه مشکلی برای قارچها پیش نیاد، مزاحمتون میشم. (چی کار کنیم دیگه... خانواده کم جمعیت مصرفش کمه روزانه به کارش نمیاد :blush: )

راستی نحوه شیرین درست کردن و ترش درست کردن ماست کفیر رو هم بی زحمت آموزش بدید... اینجا باشه به درد ملت میخوره. :rolleyes: مثلا" پدر من ماست شیرین دوست دارن، ولی من ماست ترش... اگه هر دو نوع رو بشه درست کرد که نور علی نور میشه. :D

میپرسم بهتون میگم.

در مورد ترش و شیرین شدنش بستگی داره کی قارچ هارو از کفیر جدا کنید بسته به میزان شیر و کفیر تقریبا تو 18 ساعت شیرین میشه 24 ساعت نسبتا" ترش دلچسب و..

یک سوال داشتم این قارچ رفته رفته کم میشه ؟ یا رشد میکنه زیاد میشه؟ یا ثابت میمونه ؟

منظورم اون خود قارچ اصلی هست که میخریم

رفته رفته رشد میکنه و تکثیر میشه.کلا خاصیت قارچ ها همینطوره.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
ی سوال داشتم دادا

من همه قارچها رو ریختم داخل ی تنزیف(پارچه توری) بعد انداختم داخل شیر این کار رو کردم که راحتتر بتونم قارچ ها رو از ماست خارج کنم ... اینکار عیبی نداره...؟

الان نزدیک 24 ساعت هست در دمای 22 درجه و در جای تاریک ی ماست شلی توید شده ...بزارم بمونه سفتتر میشه؟

سلام.

شخصا" تا به حال این کارو نکردم اما حدس میزنم باعث بشه که خوب تخمیر نشه.به نظرم این کارو نکنید بهتره.جدا کردنشون که خیلی آسونه.وقتی مایع بدست اومده بعد تخمیر رو داخل آبکش پلاستیکی ریختید و یکم تکون دادین قارچ ها نمایان میشن یکم آب بدون کلر اگه بریزین روش فقط قارچ ها باقی می مونه.

در مورد سفت شدنش به مرور با بزرگ شدن قارچ ها قدرتشون بیشتر میشه و مایع غلیظ میشه البته هیچ وقت به سفتی ماست نمیشه (برای مثال زدن به ماست تشبیه کردم)در مورد شیرین یا ترش شدن هم بستگی داره تو چه ساعتی بردارید 12یا 18 یا 24 یا 30 یا حداکثر 48 هر چه زود تر بردارید شیرین تر خواهد بود.

سوال بود درخدمتم موفق باشید.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
ولی قارچ مشخص که یک ذره بزگتر شدن(خیلی کم)..

ی سوال دیگه.... اگه داخل ماست بزاریم چی میشه قارچ ها زنده میمونند و فعالیت میکنند؟یا موقعی که می خواهیم با شیر ماست معمولی درست کنیم و مایع ماست به شیر اضافه کردیم کفیر هم اضافه کنیم چه اتفاقی می افته؟(ماست عادی نه کفیر...) ایا این دفعه مایع تولید شده به ماست نزدیک تر خواهد بود؟


با سپاس فراوان از شما بابت پاسخ

من تاحالا امتحان نکردنم ولی فکر نمی کنم رشد کنند و از بین خواهند رفت.این قارچ فقط میتونه از شیر تغذیه کنه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلامت خود و خانوادتون رو با کفیر تضمین کنید.
 

momonina10

Registered User
تاریخ عضویت
10 ژوئن 2012
نوشته‌ها
1,753
لایک‌ها
59
محل سکونت
tehran
دوستان توجه داشته باشید که شما همون 20 گرم برای یه عمر براتون کافیه
دلیل:شما یه قاشق چای خوری رو که با شیر ترکیب کنی میزاری جای تاریک 1-2 روزه تبدیل به کفیر میشه
میتونید این فرایند رو تکرار کنید تو هر دوره با همون قارچ ضمن اینکه قارچ رشد میکنه و بیشتر هم میشه.با توجه به این شما دیگه نیازی به خرید کفیر ندارید و قارچ زنده خواهد ماند تا هرموقع که فرایند رو تکرار کنید بدون مشکل.
 

mehdicvl

Registered User
تاریخ عضویت
26 فوریه 2011
نوشته‌ها
419
لایک‌ها
141
محل سکونت
فعلا که تهرون :دی
سلام دوستان.
آقا این کفیر خیلی خوبه خواصش هم که نگو!
ما یه آشنا داشتیم به ما کفیر داد و شروع به استفاده کردیم، تکثیر و تکثیر و... چندین خانواده مختلف بودیم که داشتیم واقعا یه چیز هیولاییه این معجون... (البته ما یه مدت نرسیدیم بهش و از دست رفت دیگه فعلا فرصت نشده بریم دوباره تهیه کنیم)

یه نکته بگم! این کاله و نمیدونم یکی دیگه اسمش چی بود اومدن نوشیدنی کفیر زدن و میفروشن! واقعا بد مزه و حال به هم زنه! نمیدونم توش چی میزنن! اصن خیلی دااااااااااغونه!
اما اینی که از خود قارچ کفیر ما میگرفتیم یه چی دیگه بود. من اصن طعم هیچ نوشیدنی و دوغ دیگه یی رو قبول ندارم. لذا خودتون بگیرین و درست کنین و طعم بی نظیرش رو احساس کنین... سمت این پاستوریزه های کاله و... نرید که فاجعه هستن...

آاااااااااااااااااااااااپ برای فروشنده محصولات سلامتی ;)
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوستان توجه داشته باشید که شما همون 20 گرم برای یه عمر براتون کافیه
دلیل:شما یه قاشق چای خوری رو که با شیر ترکیب کنی میزاری جای تاریک 1-2 روزه تبدیل به کفیر میشه
میتونید این فرایند رو تکرار کنید تو هر دوره با همون قارچ ضمن اینکه قارچ رشد میکنه و بیشتر هم میشه.با توجه به این شما دیگه نیازی به خرید کفیر ندارید و قارچ زنده خواهد ماند تا هرموقع که فرایند رو تکرار کنید بدون مشکل.

بله کاملا" درسته.ممنون

سلام دوستان.
آقا این کفیر خیلی خوبه خواصش هم که نگو!
ما یه آشنا داشتیم به ما کفیر داد و شروع به استفاده کردیم، تکثیر و تکثیر و... چندین خانواده مختلف بودیم که داشتیم واقعا یه چیز هیولاییه این معجون... (البته ما یه مدت نرسیدیم بهش و از دست رفت دیگه فعلا فرصت نشده بریم دوباره تهیه کنیم)

یه نکته بگم! این کاله و نمیدونم یکی دیگه اسمش چی بود اومدن نوشیدنی کفیر زدن و میفروشن! واقعا بد مزه و حال به هم زنه! نمیدونم توش چی میزنن! اصن خیلی دااااااااااغونه!
اما اینی که از خود قارچ کفیر ما میگرفتیم یه چی دیگه بود. من اصن طعم هیچ نوشیدنی و دوغ دیگه یی رو قبول ندارم. لذا خودتون بگیرین و درست کنین و طعم بی نظیرش رو احساس کنین... سمت این پاستوریزه های کاله و... نرید که فاجعه هستن...

آاااااااااااااااااااااااپ برای فروشنده محصولات سلامتی ;)

واقعا از خواص کفیر هرچی بگم کمه.حالا طعمش هم یه طرف!

ممنون دوست عزیز :)
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
اگه اینجوی باشه که همه میان میخرن پرورش که دادن
باز دوباره اینجا تاپیک میزنن واسه فروش

سودشم که خوبه

شاید باورتون نشه ولی یکی از اهداف این کار بالا بردن سلامت هموطنامه.

سلام دوستان من هم یک مقدار از دوستمون خریدم منتظرم برام ارسال کنن

بله امروز براتون ارسال میشه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
با توجه به تغییرات قوانین جدید بخش بازارچه تصمیم گرفتم دوباره تاپیک رو به جریان بندازم.
 
بالا