rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
یک 20 وات با پست معمولی می خوام
لطفا شماره کارت برام ارسال کنید
متشکرم
متشکرم
چشم دوست عزیز . پ.خ دادمیک 20 وات با پست معمولی می خوام
متشکرم
پ.خ دادم دوست عزیزمنم یک دونه 20 وات آفتابی میخوام ( با پست سفارشی )
لطفا" هزینه ارسال و شماره حساب رو بفرستید
امروز 93/9/29 مبلغ 28500 تومان واریز گردیدپ.خ دادم دوست عزیز
ممنون دوست عزیز ، سعی میکنم امروز تحویل دفتر پستی بدمامروز 93/9/29 مبلغ 28500 تومان واریز گردید
ممنون بابت نظرتون دوست عزیز.لامپ 20 وات چند روز قبل به دستم رسید.
بدنه پلاستیکی محکم به نظر می رسه. فن و هیت سینک داره که تقریبا هیچ صدایی نداره. فکر می کردم لامپ 20 وات نور بیشتری داشته باشه که مسلما تصورم غلط بود. خیلی هم از چیزی که فکر می کردم بزرگتره!
در کل کاملا راضی هستم.
ممنون که نظرتون رو گفتید . در مورد آفتابی راستش با نور آفتابی پارس شهاب مقایسه کردم و سعی کردم مثل اون دربیاد ، لامپ 200 وات حدود 2000 لومن نور داره که 360 درجه پخش میشه اما این لامپ ها حدود 1700 لومن هست که با زاویه حدود 160 درجه پخش میشه و مقدار زیادی از نور در واقع هدر میره ، قصد دارم یه لامپ 21 وات با 102 عدد led درست کنم اما در سایز قاب 13 وات که حدود 2300 لومن هم نور داره ! و همون قیمت 20 وات الان هستش . روی لامپ های ذرتی که زاویه تابش 360 درجه دارن هم دارم کار میکنم که اگه بشه با هزینه کم تولید کرد دیگه نقصی ندارنبا تشكر ، لامپ 20 وات منم رسيد البته سفارش من لامپ آفتابي بود ولي مهتابي فرستادن ، ضمن اينكه بدليل زاويه تابش لامپ ، هر چه از زير لامپ اون ور تر ميري مقدار روشنايي كمتر ميشه ولي هيچ صدايي از لامپ نشنيدم و تيپ جالبي داره
من قبلا" در اين فضا لامپ 200 وات رشته اي استفاده ميكردم و روشنايي خوبي داشت ولي براي رسيدن به اون روشنايي بايد حداقل از 2 تا لامپ 20 وات استفاده كنم
سلام دوست عزیزسلام برادر
اقا کدوم اینا اندازه لامپ رشته ای ۱۰۰ وات نور میده و قیمتش روی ۱۰ عدد چند میشه
دیگه اینکه جایی که من استفاده میکنم گرد و خاک زیاده و فن فکر نکنم ۲روز هم دوام بیاره مدلی که با همون هیتسینک کارش راه بیوفته و نسوزه داری
قیمت هم یجوری بده که واسه من بصرفه ۱۰ تا لامپ رشته ای کارگاه رو باز کنم و اینا رو ببندم چون هزینه برقش واسم مهم نیست فقط چون سوخت و سوز رشته ای ها بالاست میخوام از اینا بخرم وگرنه هزینه برق توی بقیه دذستگاه ها گم هست
لامپ های سری جدید 21 وات کی آماده میشن؟ منتظرمممنون که نظرتون رو گفتید . در مورد آفتابی راستش با نور آفتابی پارس شهاب مقایسه کردم و سعی کردم مثل اون دربیاد ، لامپ 200 وات حدود 2000 لومن نور داره که 360 درجه پخش میشه اما این لامپ ها حدود 1700 لومن هست که با زاویه حدود 160 درجه پخش میشه و مقدار زیادی از نور در واقع هدر میره ، قصد دارم یه لامپ 21 وات با 102 عدد led درست کنم اما در سایز قاب 13 وات که حدود 2300 لومن هم نور داره ! و همون قیمت 20 وات الان هستش . روی لامپ های ذرتی که زاویه تابش 360 درجه دارن هم دارم کار میکنم که اگه بشه با هزینه کم تولید کرد دیگه نقصی ندارن
سلام دوست عزیز.لامپ های سری جدید 21 وات کی آماده میشن؟ منتظرم
زیادی داغ نمیشن؟
در ضمن، نفهمیدم چرا نور هدر میشه!
سلامسلام led power توش کار شده ؟
داداش پس وقتی اماده شد پیام بده مذاکره کنیم،ممنونسلام دوست عزیز
از اونجا که محیط استفاده کارگاه هست پس بهتره کلا دور اینا رو خط بکشیم و از مدل بدنه آلومینوم استفاده کنیم که تا 10 روز دیگه آماده میشن . نمیدونم لامپ 100 وات شما چند لومن نور میده اما اکثرا حدود 1000 لومن نور میدن ولی این مدل جدید از 54 led استفاده میکنه و حداقل 1200 لومن نور واقعی میده ، توان مصرفیشون هم 12 وات هست . میانگین عمرشون هم 30 هزار ساعته ، قیمت تکی 17000 ، واسه 10 تا دونه 15000 میتونم حساب کنم. دقت کنید تهران لامپ با همچین مشخصاتی ولی بدنه پلاستیکی و یه لایه آلومینیوم که باعث میشه led تا 90 درجه ! داغ بشه حدود 20 تومن به بالا هستش . اما دمای این مدل که گفتم کمتر 65 درجست.
مدل های آلومینیومی رسید ، فقط هزینه حمل بیشتر از اون چیزی شد که تخمین زده بودم ، صفحه اول مشخصاتش رو نوشتمداداش پس وقتی اماده شد پیام بده مذاکره کنیم،ممنون
بله همگی e27 هستن ،سرپیچ e27 هست؟
شما کدوم شهر هستید؟