• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<<<<<< فروش لامپ های LED 13.5 ,17, 20 وات با کیفیت بالا >>>>>>>

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
یک 20 وات با پست معمولی می خوام
لطفا شماره کارت برام ارسال کنید

متشکرم

firoozgol

Registered User
لایک‌ها
16

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
لامپ 20 وات چند روز قبل به دستم رسید.
بدنه پلاستیکی محکم به نظر می رسه. فن و هیت سینک داره که تقریبا هیچ صدایی نداره. فکر می کردم لامپ 20 وات نور بیشتری داشته باشه که مسلما تصورم غلط بود. خیلی هم از چیزی که فکر می کردم بزرگتره!

در کل کاملا راضی هستم.

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
لامپ 20 وات چند روز قبل به دستم رسید.
بدنه پلاستیکی محکم به نظر می رسه. فن و هیت سینک داره که تقریبا هیچ صدایی نداره. فکر می کردم لامپ 20 وات نور بیشتری داشته باشه که مسلما تصورم غلط بود. خیلی هم از چیزی که فکر می کردم بزرگتره!

در کل کاملا راضی هستم.
ممنون بابت نظرتون دوست عزیز.
راستش اول 13 وات تولید کردم بعدش 20 وات ، خودمم فکر میکردم نور 20 وات بیشتر از این باشه که بنظر میاد ، اما چون زاویه پخش نور کمه قسمت زیادی از نور به هدر میره و توی محیط کوچیک آنچنان تفاوتی با 13 وات نداره اما تو محیط بزرگتر این تفاوت مشهود تره، سری جدید که آلومنیوم هست بنظرم راضی کننده تر باشه ، بعد اون هم میخوام 20 وات رو توی قاب 13 وات جا بدم و یه برند led دیگه استفاده کنم .

firoozgol

Registered User
لایک‌ها
16
با تشكر ، لامپ 20 وات منم رسيد البته سفارش من لامپ آفتابي بود ولي مهتابي فرستادن ، ضمن اينكه بدليل زاويه تابش لامپ ، هر چه از زير لامپ اون ور تر ميري مقدار روشنايي كمتر ميشه ولي هيچ صدايي از لامپ نشنيدم و تيپ جالبي داره
من قبلا" در اين فضا لامپ 200 وات رشته اي استفاده ميكردم و روشنايي خوبي داشت ولي براي رسيدن به اون روشنايي بايد حداقل از 2 تا لامپ 20 وات استفاده كنم

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
با تشكر ، لامپ 20 وات منم رسيد البته سفارش من لامپ آفتابي بود ولي مهتابي فرستادن ، ضمن اينكه بدليل زاويه تابش لامپ ، هر چه از زير لامپ اون ور تر ميري مقدار روشنايي كمتر ميشه ولي هيچ صدايي از لامپ نشنيدم و تيپ جالبي داره
من قبلا" در اين فضا لامپ 200 وات رشته اي استفاده ميكردم و روشنايي خوبي داشت ولي براي رسيدن به اون روشنايي بايد حداقل از 2 تا لامپ 20 وات استفاده كنم
ممنون که نظرتون رو گفتید . در مورد آفتابی راستش با نور آفتابی پارس شهاب مقایسه کردم و سعی کردم مثل اون دربیاد ، لامپ 200 وات حدود 2000 لومن نور داره که 360 درجه پخش میشه اما این لامپ ها حدود 1700 لومن هست که با زاویه حدود 160 درجه پخش میشه و مقدار زیادی از نور در واقع هدر میره ، قصد دارم یه لامپ 21 وات با 102 عدد led درست کنم اما در سایز قاب 13 وات که حدود 2300 لومن هم نور داره ! و همون قیمت 20 وات الان هستش . روی لامپ های ذرتی که زاویه تابش 360 درجه دارن هم دارم کار میکنم که اگه بشه با هزینه کم تولید کرد دیگه نقصی ندارن

Last edited:

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
سلام برادر
اقا کدوم اینا اندازه لامپ رشته ای ۱۰۰ وات نور میده و قیمتش روی ۱۰ عدد چند میشه
دیگه اینکه جایی که من استفاده میکنم گرد و خاک زیاده و فن فکر نکنم ۲روز هم دوام بیاره مدلی که با همون هیتسینک کارش راه بیوفته و نسوزه داری
قیمت هم یجوری بده که واسه من بصرفه ۱۰ تا لامپ رشته ای کارگاه رو باز کنم و اینا رو ببندم چون هزینه برقش واسم مهم نیست فقط چون سوخت و سوز رشته ای ها بالاست میخوام از اینا بخرم وگرنه هزینه برق توی بقیه دذستگاه ها گم هست

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
سلام برادر
اقا کدوم اینا اندازه لامپ رشته ای ۱۰۰ وات نور میده و قیمتش روی ۱۰ عدد چند میشه
دیگه اینکه جایی که من استفاده میکنم گرد و خاک زیاده و فن فکر نکنم ۲روز هم دوام بیاره مدلی که با همون هیتسینک کارش راه بیوفته و نسوزه داری
قیمت هم یجوری بده که واسه من بصرفه ۱۰ تا لامپ رشته ای کارگاه رو باز کنم و اینا رو ببندم چون هزینه برقش واسم مهم نیست فقط چون سوخت و سوز رشته ای ها بالاست میخوام از اینا بخرم وگرنه هزینه برق توی بقیه دذستگاه ها گم هست
سلام دوست عزیز
از اونجا که محیط استفاده کارگاه هست پس بهتره کلا دور اینا رو خط بکشیم و از مدل بدنه آلومینوم استفاده کنیم که تا 10 روز دیگه آماده میشن . نمیدونم لامپ 100 وات شما چند لومن نور میده اما اکثرا حدود 1000 لومن نور میدن ولی این مدل جدید از 54 led استفاده میکنه و حداقل 1200 لومن نور واقعی میده ، توان مصرفیشون هم 12 وات هست . میانگین عمرشون هم 30 هزار ساعته ، قیمت تکی 17000 ، واسه 10 تا دونه 15000 میتونم حساب کنم. دقت کنید تهران لامپ با همچین مشخصاتی ولی بدنه پلاستیکی و یه لایه آلومینیوم که باعث میشه led تا 90 درجه ! داغ بشه حدود 20 تومن به بالا هستش . اما دمای این مدل که گفتم کمتر 65 درجست.

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
ممنون که نظرتون رو گفتید . در مورد آفتابی راستش با نور آفتابی پارس شهاب مقایسه کردم و سعی کردم مثل اون دربیاد ، لامپ 200 وات حدود 2000 لومن نور داره که 360 درجه پخش میشه اما این لامپ ها حدود 1700 لومن هست که با زاویه حدود 160 درجه پخش میشه و مقدار زیادی از نور در واقع هدر میره ، قصد دارم یه لامپ 21 وات با 102 عدد led درست کنم اما در سایز قاب 13 وات که حدود 2300 لومن هم نور داره ! و همون قیمت 20 وات الان هستش . روی لامپ های ذرتی که زاویه تابش 360 درجه دارن هم دارم کار میکنم که اگه بشه با هزینه کم تولید کرد دیگه نقصی ندارن
لامپ های سری جدید 21 وات کی آماده میشن؟ منتظرم :)
زیادی داغ نمیشن؟
در ضمن، نفهمیدم چرا نور هدر میشه!

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
لامپ های سری جدید 21 وات کی آماده میشن؟ منتظرم :)
زیادی داغ نمیشن؟
در ضمن، نفهمیدم چرا نور هدر میشه!
سلام دوست عزیز.
دارم سعی میکنم اگه بشه بدنه آلومینوم با فرم زاویه پخش 360 درجه پیدا کنم که واسه ساخت وات بالا از اون استفاده کنم ،اگه پیدا بشه حدود 50 روز طول میکشه ، اگه نه با همین قاب پلاستیکی ولی سایز 13 وات اون 21 وات ها رو تولید میکنم، چون توی اون هم فن استفاده میشه داغ نمیشه. این مدل حدود 30 روز طول میکشه
اما بحث هدر رفتن نور ، چراغ قوه های پلیس رو دیده باشین با یه لنز نو رو تو یه زاویه تابش خاص محدود میکنن که باعث میشه برد نور بیشتر بشه ، همین حالتم برای لامپ هایی که led هاش رو یه pcb که به سمت پایین هست پیش میاد ، شما زیر لامپ نور خیلی خوبی داری اما هر چقدر دور میشی نور یهو کم میشه ، در واقع اون پرتو هایی که باید اون زوایا دیگه رو پر کنن همه به سمت پایین میرن و الباقی ماجرا :D
اما از این عیب میشه به نفع هلدرهای تو کار استفاده کرد که وقتی لامپ کم مصرف نصب میکنی تقریبا نصب لامپ میره تو سقف ! اما با نصب لامپ حبابی آلومینیوم جدید فقط اون قسمت حباب بیرون میمونه و بدنه اصلا دیده نمیشه

dieselpower

Registered User
لایک‌ها
238
سلام دوست عزیز
از اونجا که محیط استفاده کارگاه هست پس بهتره کلا دور اینا رو خط بکشیم و از مدل بدنه آلومینوم استفاده کنیم که تا 10 روز دیگه آماده میشن . نمیدونم لامپ 100 وات شما چند لومن نور میده اما اکثرا حدود 1000 لومن نور میدن ولی این مدل جدید از 54 led استفاده میکنه و حداقل 1200 لومن نور واقعی میده ، توان مصرفیشون هم 12 وات هست . میانگین عمرشون هم 30 هزار ساعته ، قیمت تکی 17000 ، واسه 10 تا دونه 15000 میتونم حساب کنم. دقت کنید تهران لامپ با همچین مشخصاتی ولی بدنه پلاستیکی و یه لایه آلومینیوم که باعث میشه led تا 90 درجه ! داغ بشه حدود 20 تومن به بالا هستش . اما دمای این مدل که گفتم کمتر 65 درجست.
داداش پس وقتی اماده شد پیام بده مذاکره کنیم،ممنون

fafaly

Registered User
لایک‌ها
159
سرپیچ e27 هست؟
شما کدوم شهر هستید؟

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
داداش پس وقتی اماده شد پیام بده مذاکره کنیم،ممنون
مدل های آلومینیومی رسید ، فقط هزینه حمل بیشتر از اون چیزی شد که تخمین زده بودم ، صفحه اول مشخصاتش رو نوشتم

سرپیچ e27 هست؟
شما کدوم شهر هستید؟
بله همگی e27 هستن ،
خوزستان-ماهشهر

Last edited:

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
سلام دوست عزیز . . .
پر نورترینشون کدومه که نورش 6000 یا 6500 باشه ؟
میزان نوردهی اون مدل تقریبا با لامپ چند وات رشته ای برابری میکنه ؟

بالا