• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<<<<<< فروش لامپ های LED 13.5 ,17, 20 وات با کیفیت بالا >>>>>>>

s.30amak

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون بایت توضیحتون ، سوکتی بیشتر مد نظرمه

s.30amak

Registered User
لایک‌ها
8
خواهش میکنم دوست عزیز ، شما یه عکس از اون سوکت بزار ، شاید بشه روی بدنه همینا هم نصب کرد
منظور از سوکتی همون هالوژنی هست
402431-1_1_2.jpg

sinos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
207
سلام . جناب اگر بخواهیم نورشون رو با نور لامپ کم مصرف ایرانی اصل مقایسه کنیم . 20 واتاش . معادله یه لامپ کم مصرف چند وات نور میده

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
سلام . جناب اگر بخواهیم نورشون رو با نور لامپ کم مصرف ایرانی اصل مقایسه کنیم . 20 واتاش . معادله یه لامپ کم مصرف چند وات نور میده
سلام دوست عزیز. 20 وات دو مدل دارم ، یکی قاب بزرگ (20 وات) و یکی قاب کوچیک (19 وات)، هر دو یه تعداد led دارن اما قاب کوچیک حباب شفاف تری داره ، میشه گفت قاب بزرگه برابر 30 وات کم مصرف ایرانیه و قاب کوچیکه اندازه 33 وات کم مصرف ، البته 30 و 33 وات کم مصرف که نداریم اما 20 وات ها معادل همینا میشن. مدل جدید که تقریبا 70 روز دیگه ساخته میشه چون زاویه 360 داره و نور 20 واتش معادل 36 وات کم مصرفه . البته این مدل 360 درجه تو وات های دیگه هم قراره تولید بشه 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام دوست عزیز. 20 وات دو مدل دارم ، یکی قاب بزرگ (20 وات) و یکی قاب کوچیک (19 وات)، هر دو یه تعداد led دارن اما قاب کوچیک حباب شفاف تری داره ، میشه گفت قاب بزرگه برابر 30 وات کم مصرف ایرانیه و قاب کوچیکه اندازه 33 وات کم مصرف ، البته 30 و 33 وات کم مصرف که نداریم اما 20 وات ها معادل همینا میشن. مدل جدید که تقریبا 70 روز دیگه ساخته میشه چون زاویه 360 داره و نور 20 واتش معادل 36 وات کم مصرفه . البته این مدل 360 درجه تو وات های دیگه هم قراره تولید بشه 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40
360 درجه بودن که نور رو زیاد نمی کنه چطور میگید نورش بیشتره؟ وقتی نور فقط بیاد پایین نیر بیشتری بهمون می رسه تا اینکه کلیش صرف روشن کردن سقف بشه.
من لامپ های 160 درجه رو ترجیح میدم و فکر می کنم خیلی بیشتر اتاق رو روشن می کنه. حتی تا دو برابر

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
360 درجه بودن که نور رو زیاد نمی کنه چطور میگید نورش بیشتره؟ وقتی نور فقط بیاد پایین نیر بیشتری بهمون می رسه تا اینکه کلیش صرف روشن کردن سقف بشه.
من لامپ های 160 درجه رو ترجیح میدم و فکر می کنم خیلی بیشتر اتاق رو روشن می کنه. حتی تا دو برابر
360 درجه بودن لامپ که میزان لومن تولیدی رو زیاد نمیکنه اما باعث میشه نور بطور یکنواخت در همه جهات پخش بشه ، برای همین نسبت به مدل 160 درجه خودش محیط بیشتری رو روشن میکنه . واسه اتاق 12 متری که فقط یه لامپ میخوره (وسط) بنظرم بهتره از 20 وات 360 استفاده بشه ، اما اگه 2 تا لامپ میخوره ، دوتا 13 وات انتخاب بهتریه

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوست عزیز
لامپ های 30 وات نرسید؟
سلام دوست عزیز
متاسفانه یه سری مشکلات فنی داشتن ،اول اینکه اون هیت سینک قبلی جوابگوی 78 تا led نیم وات نبود و دما بیشتر 70 میشد ، یه مدل دیگه هیت سینک گذاشتم و دما روی 55 موند . دنبال یه منبع هستم بتونم تعداد از اون هیت سینک ها رو تهیه کنم. دومین مشکل هم مربوط به درایور بود که جا دادن 2 تا درایور که هر کدوم نیمی از led ها رو تغذیه کنن ، زیاد ایده جالبی نبود ، واسه همین درایور وات بالا رو طراحی کردم که قراره بزودی تولید بشن، یه درایور 45 وات (سایز 4.5 در 2 سانت ) و یکی هم 27 وات (سایز 3.5 در 1.8 سانت )

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7
سلام لامپ های جدید تون کی معرفی میشه

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
Last edited:

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
وقت به خیر
دوست عزیز من متوجه نشدم شما تولید می کنی یا وارد می کنی؟
الان بیشترین لومن رو کدوما دارن با چه قیمتی؟ می خوام فن نداشته باشه خنک کننده به شکلی دیگه داشته باشه بهتره
اطلاعات حساب رو هم برام پی ام کن و مبلغ های نهایی که باید واریز بشه

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
وقت به خیر
دوست عزیز من متوجه نشدم شما تولید می کنی یا وارد می کنی؟
الان بیشترین لومن رو کدوما دارن با چه قیمتی؟ می خوام فن نداشته باشه خنک کننده به شکلی دیگه داشته باشه بهتره
اطلاعات حساب رو هم برام پی ام کن و مبلغ های نهایی که باید واریز بشه
سلام دوست عزیز
ما مواد خام رو از کارخونه های مختلف جمع آوری میکنیم و میفرستیم ایران و اینجا مونتاژ میکنیم. pcb و درایور ها رو طبق طرحی که بهشون میدیم تولید میکنند.
بیشترین لومن رو 19 وات پلاستیکی داره (فن دار) غیر فن دار هم فعلا 2 مدل هست که از بدنه آلومینیوم به فرم لامپ های رشته ای قدیمی استفاده میکنن (13 و 11 وات )
این عکسی هم که پست قبلیم گذاشتم مدل جدیده که فروردین آمادست و نورش از کل اینا بیشتره

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
پس منتظر می مونم حدود قیمت جدید ها رو الان می تونی بگی؟
در ضمن من یه مشکل جدی با لامپهای ال ای دی دارم که نورش چشم رو اذیت می کنه و تند هست ولی داخل حباب های مات که می ذارم از میزان نورش خیلی کم میشه داخل حباب شیشه ای هم که می ذارم نورش کم نمیشه ولی هنوز چشم رو می زنه پیشنهادت برای این مشکل چی هست؟

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
پس منتظر می مونم حدود قیمت جدید ها رو الان می تونی بگی؟
در ضمن من یه مشکل جدی با لامپهای ال ای دی دارم که نورش چشم رو اذیت می کنه و تند هست ولی داخل حباب های مات که می ذارم از میزان نورش خیلی کم میشه داخل حباب شیشه ای هم که می ذارم نورش کم نمیشه ولی هنوز چشم رو می زنه پیشنهادت برای این مشکل چی هست؟
قیمت 20 واتش که 105 تا led داره حدود 22 تومن خواهد بود
اون مشکل اذیت شدن چشم بخاطر ذات led هست و فکر نکنم فعلنا راه حلی واسش پیدا بشه . بهرحال هر چیزی یه سری نواقص هم داره . مصرف کمتر عمر بیشتر عوارض کمتر در برابر اذیت شدن چشم

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز
میخام یه پنل برای نورپردازی تصویربرداری درست کنم(برای نورپردازی در محیط داخل و خارج که نور حداقل دو متر پرتاب بشه)
پیشنهادتون چی هست؟

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
من برای آکواریوم میخوام .
رنگ ابی نداری ؟

بالا