خواهش میکنم دوست عزیز ، شما یه عکس از اون سوکت بزار ، شاید بشه روی بدنه همینا هم نصب کردممنون بایت توضیحتون ، سوکتی بیشتر مد نظرمه
منظور از سوکتی همون هالوژنی هستخواهش میکنم دوست عزیز ، شما یه عکس از اون سوکت بزار ، شاید بشه روی بدنه همینا هم نصب کرد
هالوژنی چند وات مد نظرتونه ؟ چند لومن نور داشته باشهمنظور از سوکتی همون هالوژنی هست
سلام دوست عزیز. 20 وات دو مدل دارم ، یکی قاب بزرگ (20 وات) و یکی قاب کوچیک (19 وات)، هر دو یه تعداد led دارن اما قاب کوچیک حباب شفاف تری داره ، میشه گفت قاب بزرگه برابر 30 وات کم مصرف ایرانیه و قاب کوچیکه اندازه 33 وات کم مصرف ، البته 30 و 33 وات کم مصرف که نداریم اما 20 وات ها معادل همینا میشن. مدل جدید که تقریبا 70 روز دیگه ساخته میشه چون زاویه 360 داره و نور 20 واتش معادل 36 وات کم مصرفه . البته این مدل 360 درجه تو وات های دیگه هم قراره تولید بشه 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40سلام . جناب اگر بخواهیم نورشون رو با نور لامپ کم مصرف ایرانی اصل مقایسه کنیم . 20 واتاش . معادله یه لامپ کم مصرف چند وات نور میده
360 درجه بودن که نور رو زیاد نمی کنه چطور میگید نورش بیشتره؟ وقتی نور فقط بیاد پایین نیر بیشتری بهمون می رسه تا اینکه کلیش صرف روشن کردن سقف بشه.سلام دوست عزیز. 20 وات دو مدل دارم ، یکی قاب بزرگ (20 وات) و یکی قاب کوچیک (19 وات)، هر دو یه تعداد led دارن اما قاب کوچیک حباب شفاف تری داره ، میشه گفت قاب بزرگه برابر 30 وات کم مصرف ایرانیه و قاب کوچیکه اندازه 33 وات کم مصرف ، البته 30 و 33 وات کم مصرف که نداریم اما 20 وات ها معادل همینا میشن. مدل جدید که تقریبا 70 روز دیگه ساخته میشه چون زاویه 360 داره و نور 20 واتش معادل 36 وات کم مصرفه . البته این مدل 360 درجه تو وات های دیگه هم قراره تولید بشه 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40
360 درجه بودن لامپ که میزان لومن تولیدی رو زیاد نمیکنه اما باعث میشه نور بطور یکنواخت در همه جهات پخش بشه ، برای همین نسبت به مدل 160 درجه خودش محیط بیشتری رو روشن میکنه . واسه اتاق 12 متری که فقط یه لامپ میخوره (وسط) بنظرم بهتره از 20 وات 360 استفاده بشه ، اما اگه 2 تا لامپ میخوره ، دوتا 13 وات انتخاب بهتریه360 درجه بودن که نور رو زیاد نمی کنه چطور میگید نورش بیشتره؟ وقتی نور فقط بیاد پایین نیر بیشتری بهمون می رسه تا اینکه کلیش صرف روشن کردن سقف بشه.
من لامپ های 160 درجه رو ترجیح میدم و فکر می کنم خیلی بیشتر اتاق رو روشن می کنه. حتی تا دو برابر
سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز
لامپ های 30 وات نرسید؟
سلام دوست عزیزسلام
وقت به خیر
دوست عزیز من متوجه نشدم شما تولید می کنی یا وارد می کنی؟
الان بیشترین لومن رو کدوما دارن با چه قیمتی؟ می خوام فن نداشته باشه خنک کننده به شکلی دیگه داشته باشه بهتره
اطلاعات حساب رو هم برام پی ام کن و مبلغ های نهایی که باید واریز بشه
قیمت 20 واتش که 105 تا led داره حدود 22 تومن خواهد بودپس منتظر می مونم حدود قیمت جدید ها رو الان می تونی بگی؟
در ضمن من یه مشکل جدی با لامپهای ال ای دی دارم که نورش چشم رو اذیت می کنه و تند هست ولی داخل حباب های مات که می ذارم از میزان نورش خیلی کم میشه داخل حباب شیشه ای هم که می ذارم نورش کم نمیشه ولی هنوز چشم رو می زنه پیشنهادت برای این مشکل چی هست؟
از این مدل جدید بری نشد؟سلام دوست عزیز
حدود 60 تا 70 روز دیگه ، که توی رنج 12 تا 40 وات تولید میشن . اگه عید چینی ها نبود الان آماده بودن
مشاهده پیوست 759507
سوار بر کشتی تو راهناز این مدل جدید بری نشد؟