با سلام خدمت دوستان عزیز P.T
بنده در تاپیک زیر
فروش لب تاپ دل 1564 در حد اک که توسط جناب
mo-mk زده شده بود یک لپ تاپ خریدم که به نوشته خود ایشون لپ تاپ در حد آک باید می بود.
من این لپ تاپ رو روز پنج شنبه (90/8/11) خریدارم کردم و همونروز پول (950 هزار تومان) رو به حسابشون واریز کردم اینم رسیدش از بانک ملی:
ایشون قرار شد لپ تاپ رو با مسئولیت بنده با اتوبوس بفرستند که زودتر دست بنده برسه. پنج شنبه نشد و جمعه لپ تاپ ارسال شد و قرار شد شنبه به دست بنده برسه.
بنده امروز (90/8/13) در ساعت 12 رفتم و لپ تاپ رو گرفتم از تعاونی 16 ترمینال جنوب و اگر لازم باشه میتونم برم از تاریخ امضام در ترمینال .
خلاصه گرفتم و بهشون زنگ زدم و گفتم لپ تاپ دریافت شد.
مشکل 1)بعد از اینکه به منزل رسیدم و درب جعبه رو باز کردم دیدم انگار با اسکاج روی لپ تاپ کشیده شده و خیلی خیلی خط و خش داره.
بهشون اس ام اس دادم گفتم مطمئن هستید این لپ تاپ دست یک خانوم بوده و خیلی خط خطی هست گفتند من دروغ نمی گم.
حساب کنید یه لپ تاپ خط خطیو و بسیار کثیف رو ایشون تو تاپیکشون زده بودند در حد آکبند
با خودم گفتم کارکردش حتما کم بوده و شاید زیر دست و پای بچه بوده خط خطی شده. عیبی نداره. من جنس دست دوم خریدم و نباید انتظار جنس اکبند رو داشته باشم (البته واقعا وضعیت ظاهری لپ تاپ خیلی داغون بود)
مشکل 2) طبق عادتم وقتی چیزی رو میخرم نگاه می کنم دربش باز نشده باشه. پشت لپ تاپ رو نگاه کردم و جای پیچ هاش رو
تمام پیچ های جای آچار روشون بود. انگار 20 باری باز و بسته شده بودند. یکی از پیچ هاشم مفقود بود و خالی بود جاش
اس ام اس دادم و جریانو گفتم(یک ساعت از تحویل لپ تاپ نگذشته بود). ایشون پاسخ دادند من مطمئنم باز نشده . گفتم یکی از پیچ هاش نیست گفتند حتما شل شده افتاده
بهشون گفتم لطفا پس بگیرید لپ تاپ رو به بنده مبلغ رو برگردونید که اول گفتند نمیشه.
بعد گفتند لپ تاپ رو بفرست بدستم برسه اگر مثل قبلش بود مبلغ رو بهتون بر می گردونم که بنده گفتم نفر سوم قرار بدیم این وسط که از اقای شعبانی (اتلو) نام بردم که ایشون گفتند خودم فقط و به هیچ وجه نفر سوم رو قبول نکردند و بنده گفتم با این شرایط پیچها اگر من برگردونمش پولمو پس میدید که ایشون گفتند خیر.
اصلا از کجا معلوم خودت درب این لپ تاپ رو باز کردی
گفتم تو پرشین تولز مطرح می کنم که ایشون گفتند باشه.
مشکل سوم) وقتی اینها رو دیدم به کل قضیه مشکوک شدم و رفتم سراغ سرویس تگ تا توی دل ببینم این لپ تاپ چجوریاست اصلا و مشخصاتشو در بیارم. که به یک نکته جالب تر پی بردم
دیدم سرویس تگ روی لپ تاپ با جعبه نمی خونه. واسه جعبه 217GLP1 مربوط به لپ تاپ Inspiron N5110 و روی لپ تاپ CFYYYL1 مربوط به لپ تاپ Inspiron 1564 هست و جعبه لپ تاپ هم حتی واسه خود لپ تاپ نیست
اگر بخواید می تونم عکس بزارم و فیلم از جعبه که خودشونم روش شماره تماس بنده رو نوشته بودند
راستی یه سوراخیم بغل لپ تاپ هست که نمی دونم چیه ولی اونم مشکوک میزنه
حالا قضاوت با شما دوستان لطفا مشکل ما رو حل کنید خدا خیرتون بده.
راستی دوستان من یکی از کاربرهای با سابقه این فروم هستم که بدلیل خرید تجهیزات ما*هوا*ره ای به مدت یک ماه محروم از فعالیت شدم . اگر خواستید لینک ای دیمم میدم خدمتتون