• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ دل 1564 در حد اک.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز وقتی شما نمی تونی اعتماد کنی من چه جوری اعتماد کنم که شما کاری با لب تاپ نکردی در صورتی که مطمن هم بودم که باز هم نشده یوده .
داری رو ی ادم شریف اسم کلاه بردار میزاری ما رو هم کلاه بردار می خونی اونوقت می خوای بگم عزیزم؟؟؟
باشه مشکلی نیست با وجود این که می دونم باز نشده بوده ولی حالا می گی باز شده . به خاطر جعبه که اینم می دونم بهونس پسش می گیرم . ولی باید 48 ساعت تست بشه . یک شخص با سابقه که بتونه این مسولیت رو قبول کنه . و لب تاپ رو 48 ساعت تست کنه و اگر سالم بود اون موقع بگه تا من پولو به حسابشون بدم .و لب تاپ رو واسه من بفرستن ...
اقا پیمان خوبه قرار بدیم ؟
پول رو شما بریزید به حساب ایشون
من لپ تاپ رو برای شما ارسال می کنم
شما تست کن اگر اوکی بود پول رو ایشون بریزن به حساب بنده
باشه؟
ولی خدا وکیلی بهانه نیست. چشمم ترسیده
اگر قبول دارید با جناب پیمان من هماهنگ کنم. البته اگر قبول کنند

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
خوبه که کم کم داره موضوع حل میشه.
اگه خطهاش زیاد نباشه شاید خودم برا یکی خریدمش از اقا محمد .

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
اقا پیمان خوبه قرار بدیم ؟
پول رو شما بریزید به حساب ایشون
من لپ تاپ رو برای شما ارسال می کنم
شما تست کن اگر اوکی بود پول رو ایشون بریزن به حساب بنده
باشه؟
ولی خدا وکیلی بهانه نیست. چشمم ترسیده
اگر قبول دارید با جناب پیمان من هماهنگ کنم. البته اگر قبول کنند

دوست عزیز شما بفرست واسه یه کاربر با سابقه تا48 تستش کنه . بعد که ایشون تایید کرد سالم هستش . من پولو به حسابشون میدم تا واسه من ارسال کنن . و پولو به شما برگشت بدن .
ولی بایید کسی باشه که مورد تایید هر دو طرف باشه ...
راه حل دوم که به نظر من ساده تر هستش . شما لب تاب رو تاپیک کنو 2 روز به مزایده بزار هرچی زیر 950 فروختی من بقیشو بهت میدم . که ماجرا خاتمه بیابه

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
دوست عزیز شما بفرست واسه یه کاربر با سابقه تا48 تستش کنه . بعد که ایشون تایید کرد سالم هستش . من پولو به حسابشون میدم تا واسه من ارسال کنن . و پولو به شما برگشت بدن .
ولی بایید کسی باشه که مورد تایید هر دو طرف باشه ...
راه حل دوم که به نظر من ساده تر هستش . شما لب تاب رو تاپیک کنو 2 روز به مزایده بزار هرچی زیر 950 فروختی من بقیشو بهت میدم . که ماجرا خاتمه بیابه

خدا رو شکر انگار داره مشکل حل میشه .

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
خدا رو شکر انگار داره مشکل حل میشه .
بله داداش این وسط فقط منم که دارم ضرر می کنم . اون طرف میگه به هیچ عنوان لب تاپی رو که باز شده رو پس نمیگیره .
الانم هرچی ضررش بشه باید از جیب خودم بدم . ولی مهم نیست اینجوری شد دیگه .الانم فقط به خاطر جعبش دارم پس می گیرم و گرنه به هیچ عنوان پس نمی گرفتم . در مورد جعبه هم اطلاعی ندارم . دوستان اگه کسی هست که می تونه تشخیص بده جعبه مال خودش هست یا نه بگه لطفا.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
خوبه که کم کم داره موضوع حل میشه.
اگه خطهاش زیاد نباشه شاید خودم برا یکی خریدمش از اقا محمد .

قابلتو نداره سجاد جاناون روزی که من فرستادم خطاش فقط زیر نور افاب دیده می شد و در حالت عادی به هیچ عنوان معلوم نبود .
ولی حالا نمیدونم چه جوری اسکاج خورده!!!!

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابلتو نداره سجاد جاناون روزی که من فرستادم خطاش فقط زیر نور افاب دیده می شد و در حالت عادی به هیچ عنوان معلوم نبود .
داداش منم باهاش فوتبال بازی نکردم که
مطمئن باشید الانم همونجوری هست
شما تاپیکشو بزن لطفا من برای خریدار ارسال می کنم؟ خودت بفروشی من راحت ترم
اون دوستتون که پس نمی گیره باهاش در مورد جعبه حرفی نزدید؟ اون داره سرتون کلاه میزاره. مطمئن باشید
تاپیکشو لطف کن همین الان بزن
اگر شما اینو قبول نداری پول رو بدید به نفر سوم تا من لپ تاپ رو برای خود شما بفرستم. به نظرم این خیلی منطقی تره
بازم هر چی دوستان بگن

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
داداش منم باهاش فوتبال بازی نکردم که
مطمئن باشید الانم همونجوری هست
شما تاپیکشو بزن لطفا من برای خریدار ارسال می کنم؟ خودت بفروشی من راحت ترم
اون دوستتون که پس نمی گیره باهاش در مورد جعبه حرفی نزدید؟ اون داره سرتون کلاه میزاره. مطمئن باشید
تاپیکشو لطف کن همین الان بزن
اگر شما اینو قبول نداری پول رو بدید به نفر سوم تا من لپ تاپ رو برای خود شما بفرستم. به نظرم این خیلی منطقی تره
بازم هر چی دوستان بگن
داداش اون طرف ادمی نیست که بخواد سره منو کلاه بزاره . خیلی بیشتر از این حرفا به گردن من حق داره . که حالا به خوام همچین فکری دربارش بکنم . و به حرفاش 100% اعتماد دارم.. درمورد جعبه هم گفتم گفت از همون اول همین روش بوده . من شخصیت اون طرفو جوری نمیبینم که بخوام باهاش بحث کنم .
تاپیکشو خودت بزن لطفا و همه چیزو تو تاپیک مشخص کن بعد از 2 روز هر چقدر فروختی بقیشو من میدم به حسابت تا این قضیه تموم شه .
نمی خوام که بعد این مشکلی پیش بیاد و دردسر بکشم . اگر نفر سومی هم قرار شد که باشه باید من پولو به حسابشون بدم شما لب تاپرو بفرستی واسشون ایشون 48 ساعت تستش کنه .بعد لب تاپرو واسه من و پولو واسه شما بفرسته که بعد این دیگه مشکلی پیش نیاد

Last edited:

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اون طرف ادمی نیست که بخواد سره منو کلاه بزاره . خیلی بیشتر از این حرفا به گردن من حق داره . که حالا به خوام همچین فکری دربارش بکنم . و به حرفاش 100% اعتماد دارم.. درمورد جعبه هم گفتم گفت از همون اول همین روش بوده . من شخصیت اون طرفو جوری نمیبینم که بخوام باهاش بحث کنم .
تاپیکشو خودت بزن لطفا و همه چیزو تو تاپیک مشخص کن بعد از 2 روز هر چقدر فروختی بقیشو من میدم به حسابت تا این قضیه تموم شه .
نمی خوام که بعد این مشکلی پیش بیاد و دردسر بکشم . اگر نفر سومی هم قرار شد که باشه باید من پولو به حسابشون بدم شما لب تاپرو بفرستی واسشون ایشون 48 ساعت تستش کنه .بعد لب تاپرو واسه من و پولو واسه شما بفرسته که بعد این دیگه مشکلی پیش نیاد

در مورد دوستی که لپ تاپ رو ازش گرفتید همین که بهتون در مورد جعبه لپ تاپ دروغ میگه باید بهش شک کنید دوست عزیز. این معامله که یه جوری ختم به خیر میشه ولی شما در دوستیت با ایشون تجدید نظر کن.
اخه لپ تاپ رو من چقدر بفروشم؟ شما صاحب لپ تاپ هستی نه بنده. :eek: شما فکر کن لپ تاپ دست شماست و هیچ مشکلی نداره و بزارش برای فروش . من قول می دم صحیح وسالم دست خریدار بدمش که شما هم خیالت راحت باشه

شما لطف کن تاپیکشو بزن تحویل دادنش با من. من سالم و بدون مشکل تحویل نفر سوم می دهم.
اگرم نمی خوام بنده بدمش دست یکی از دوستانی که تهران تشریف دارن و شما هم بدید پول رو بهمون شخص تا مشکلی پیش نیاد
کسی از دوستان هست اینجا این لطف رو به ما بکنه و زحمت تست این لپ تاپ رو بکشه؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
در مورد دوستی که لپ تاپ رو ازش گرفتید همین که بهتون در مورد جعبه لپ تاپ دروغ میگه باید بهش شک کنید دوست عزیز. این معامله که یه جوری ختم به خیر میشه ولی شما در دوستیت با ایشون تجدید نظر کن.
اخه لپ تاپ رو من چقدر بفروشم؟ شما صاحب لپ تاپ هستی نه بنده. :eek:

شما لطف کن تاپیکشو بزن تحویل دادنش با من. من سالم و بدون مشکل تحویل نفر سوم می دهم.
داداش من لب تاپ رو به شما فروختم . الان شما باید تاپیکش کنی که دستته و به صورت مزایده هرچی فروش رفت من مااتفاوتش رو تقدیمتون می کنم .
درباره ی اون دوستمم خواهش دیگه هیچی نگو .

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42

ممنون.
شما بزرگواری دادا محمد.
تاپشکشو بزنین ببینم قیمت به کجا میرسه من قیمت میدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا