The Destroyer
Registered User
- نوشتهها
- 5,815
- لایکها
- 1,620
چون شما به عنوان یه شاهد امدی و نظر میدی
من قسم می خورم به هر چی که شما می خوای من همینجوری لپ تاپ رو گرفتم
ولی شما که می گی باز نشده بیا و قسم بخور همه پیچهاش رو دیدی و همه پیچ هاش سر جاش بوده و جای آچار روش نبوده و اگرم پیچ ها رو ندیدی نمی تونی بیای اینجا و از دوستت طرفداری کنی و بگی پیچ ها باز شده.
من تا حالا 100 تا معامله اینجا داشتم و مشکلی نبوده حالا امدم در عرض یک ساعت اینو دربش رو باز کردم و چکارش کردم؟ (این داستان شما به درد فیلم جنایی می خوره یا مامور 007) و اینم که تو ترمینال انجام دادند هم خیلی خنده داره.
شما شاید نخوای پس بگیری جنسی رو که انداختی رو ولی اینجا قانون داره دوست عزیز
من به هیچ عنوان حرف شما رو دیگه قبول ندارم و حتما نفر سومی باید باشه برای حل این مشکل
اخه موضوع اینجاست که اگر به تعمیر کار نشون بدم و بگن درب لپ تاپ باز شده ایشون پس می گیرن؟ جعبه چی میشه؟
اینم عکس از کارتون و سرویس تگ بروی کارتون که برای 5110 هست
مشاهده پیوست 232884
دوست عزیز من حرف شمارو قبول ندارمو مطمنم اگه باز هم شده خودت بازش کردی ... من سالم فرستادم...حتی اگه 100 نفر دیگه هم بعده اینکه دست شما رسیده بگن باز شده من قبول ندارم . چون بازنشده فرستادم . اگه باز شده 100 % خودت بازش کردی .... اصلا حرف شما درست باز شده من موقعی فروش به شما نگفتم باز نشده یا اینکه تو تاپیک هم اعلام نکردم .نمی دونم شما به چه دلیل پشیمون شدی و می خوای واسه ی چیزی که خودت درست کردی پسش بدی . با این وضع من عمرا پس نمیگیرم
ختم