• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لب تاپ دل 1564 در حد اک.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
چون شما به عنوان یه شاهد امدی و نظر میدی
من قسم می خورم به هر چی که شما می خوای من همینجوری لپ تاپ رو گرفتم
ولی شما که می گی باز نشده بیا و قسم بخور همه پیچهاش رو دیدی و همه پیچ هاش سر جاش بوده و جای آچار روش نبوده و اگرم پیچ ها رو ندیدی نمی تونی بیای اینجا و از دوستت طرفداری کنی و بگی پیچ ها باز شده.
من تا حالا 100 تا معامله اینجا داشتم و مشکلی نبوده حالا امدم در عرض یک ساعت اینو دربش رو باز کردم و چکارش کردم؟ (این داستان شما به درد فیلم جنایی می خوره یا مامور 007) و اینم که تو ترمینال انجام دادند هم خیلی خنده داره.:D

شما شاید نخوای پس بگیری جنسی رو که انداختی رو ولی اینجا قانون داره دوست عزیز
من به هیچ عنوان حرف شما رو دیگه قبول ندارم و حتما نفر سومی باید باشه برای حل این مشکل

اخه موضوع اینجاست که اگر به تعمیر کار نشون بدم و بگن درب لپ تاپ باز شده ایشون پس می گیرن؟ جعبه چی میشه؟

اینم عکس از کارتون و سرویس تگ بروی کارتون که برای 5110 هست
مشاهده پیوست 232884

دوست عزیز من حرف شمارو قبول ندارمو مطمنم اگه باز هم شده خودت بازش کردی ... من سالم فرستادم...حتی اگه 100 نفر دیگه هم بعده اینکه دست شما رسیده بگن باز شده من قبول ندارم . چون بازنشده فرستادم . اگه باز شده 100 % خودت بازش کردی .... اصلا حرف شما درست باز شده من موقعی فروش به شما نگفتم باز نشده یا اینکه تو تاپیک هم اعلام نکردم .نمی دونم شما به چه دلیل پشیمون شدی و می خوای واسه ی چیزی که خودت درست کردی پسش بدی . با این وضع من عمرا پس نمیگیرم

ختم

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من حرف شمارو قبول ندارمو مطمنم اگه باز هم شده خودت بازش کردی ... من سالم فرستادم...حتی اگه 100 نفر دیگه هم بعده اینکه دست شما رسیده بگن باز شده من قبول ندارم . چون بازنشده فرستادم . اگه باز شده 100 % خودت بازش کردی .... اصلا حرف شما درست باز شده من موقعی فروش به شما نگفتم باز نشده یا اینکه تو تاپیک هم اعلام نکردم .نمی دونم شما به چه دلیل پشیمون شدی و می خوای واسه ی چیزی که خودت درست کردی پسش بدی . با این وضع من عمرا پس نمیگیرم

ختم
در مورد جعبه چه نظری داری؟:D

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جعبه همونی هست که از اول روش بوده من اطلاع زیادی از لب تاپ ندارم
نمی دونم مال خودشه یا نه . ولی همونی هستش که روز اول باهاش بود

خدا رو شکر نگفتی جعبه رو هم من عوض کردم :D با این حساب نتیجه می گیریم جعبه مال این لپ تاپ نیست
دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
خدا رو شکر نگفتی جعبه رو هم من عوض کردم :D با این حساب نتیجه می گیریم جعبه مال این لپ تاپ نیست
دوستان دیگه هم نظر بدن لطفا
دوست عزیز داری چرتو پرت می گی . مهم لب تاپه که سالم فرستادم. و حالا می گی پیچاش اچار خورده . حالا انتظار داری واسه ی جعبه بیام لب تاپی که معلوم نیست باهاش چکار کردی رو پس بگیرم . مارو نخوندن داداش .....

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
کاری به باقی ماجرا ندارم،ولی نبود جعبه واسه لپ تاپ چیز کوچیکی نیست اصولاً، یه چیزایی تو مایه های گوشی،اگر نباشه فردی که جعبه رو داره میتونه ببره آگاهی و ادعای دزدی کنه (گرچه 99% موارد اتفاق خاصی رخ نمیده :دی )
ولی اگر استارتر فرموده بودن جعبه اش هست،مطمئناً منظور جعبه خود دستگاه بوده (با توجه به سریال) و اگر اینجور نفرستادن،حق با خریداره که معترض باشه و میتونه جنس رو پس بفرسته
ببخشید البته بنده نظر میدم،نخواستید بگید پاکش کنم
باز هم میگم،در باقی موارد مثل پیچ و خط و خش نظر نمیدم،چون نمیشه تعیین کرد تا وقتی دستگاه رو از نزدیک ندیدی (درسته مسئولیت باربری رو ایشون پذیرفتن،ولی تو جعبه خط و خش نمیگیره دستگاه)

mego

Registered User
لایک‌ها
255
کاری به باقی ماجرا ندارم،ولی نبود جعبه واسه لپ تاپ چیز کوچیکی نیست اصولاً، یه چیزایی تو مایه های گوشی،اگر نباشه فردی که جعبه رو داره میتونه ببره آگاهی و ادعای دزدی کنه (گرچه 99% موارد اتفاق خاصی رخ نمیده :دی )
ولی اگر استارتر فرموده بودن جعبه اش هست،مطمئناً منظور جعبه خود دستگاه بوده (با توجه به سریال) و اگر اینجور نفرستادن،حق با خریداره که معترض باشه و میتونه جنس رو پس بفرسته
باز هم میگم،در باقی موارد مثل پیچ و خط و خش نظر نمیدم،چون نمیشه تعیین کرد تا وقتی دستگاه رو از نزدیک ندیدی (درسته مسئولیت باربری رو ایشون پذیرفتن،ولی تو جعبه خط و خش نمیگیره دستگاه)

داداش اهمیت جعبه گوشی و لپتاپ اصلا قابل مقایسه نیست.اکثر لپتاپ های دست دوم الان جعبه ندارن.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
من واقعا همون جعبه ای که از اول روش بوده رو باهاش فرستادم. دلیلی نداره جعبه ی یک لب تاپدیگه رو بفرستم . و می تونم قسم بخورم لب تاپ باز نشده. بوده
و حالا هم این دوستمون میگه باز شده و من نمی تونم اینجوری پسش بگیرم

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز داری چرتو پرت می گی . مهم لب تاپه که سالم فرستادم. و حالا می گی پیچاش اچار خورده . حالا انتظار داری واسه ی جعبه بیام لب تاپی که معلوم نیست باهاش چکار کردی رو پس بگیرم . مارو نخوندن داداش .....

با توجه به اینکه شما تا همین الانم می گفتید جعبه مال خود دستگاه هست ولی ثابت شد برای دستگاه دیگه ای هست من چجوری حرف شما رو باور کنم که دستگاه تعمیر نشده؟
شما حتی نمی دونید جعبش مال این دستگاه نبوده می خواید اطمینان بدید به بنده که تعمیر نشده؟
من در عرض یکساعت چیکار می تونستم بکنم لپ تاپ رو؟ واقعا حرفتون به نظر خودتون خنده دار نیست؟

داداش اهمیت جعبه گوشی و لپتاپ اصلا قابل مقایسه نیست.اکثر لپتاپ های دست دوم الان جعبه ندارن.

دوست عزیز جعبه ندارند به خریدار گفته میشه جعبه نداره و مسئولیت نداشتن جعبه رو خریدار می پذیره

به نظرتون این درست که اینجوری دستگاه رد و بدل بشه؟

بخاطر دوستی که با یک ادم دارید انصاف رو زیر پا نگذارید

من واقعا همون جعبه ای که از اول روش بوده رو باهاش فرستادم. دلیلی نداره جعبه ی یک لب تاپدیگه رو بفرستم . و می تونم قسم بخورم لب تاپ باز نشده. بوده
اگر حاضرید قسم بخورید لپ تاپ باز نشده بوده که دیگه همه چی حله
منم قسم می خورم دست بنده باز نشده و لپ تاپ کلا باز نشده و می تونید با خیال راحت پسش بگیرید (چون نه دست من و نه دست شما لپ تاپ باز نشده)

خط و خش بخوره تو سر لپ تاپ مهم نیست ولی اینکه پیچ هاش نیست نور علا نور دیگه
واقعا معنی لپ تاپ در حد آک هم فهمیدیم

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
این موضوع رو نمیشه همینطوری حل کرد.
نظر منم اینه که یکی از بچه های با سابقه کارشناسی کنه و یه نظری بده.
حالا یا همون تهران یا بیرجند.
اینجوری نمیشه حقو به کسی داد چون هر 2 دوست با سابقه هستن.

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این موضوع رو نمیشه همینطوری حل کرد.
نظر منم اینه که یکی از بچه های با سابقه کارشناسی کنه و یه نظری بده.
حالا یا همون تهران یا بیرجند.
اینجوری نمیشه حقو به کسی داد چون هر 2 دوست با سابقه هستن.
من از ساعت اول همین موضوع رو گفتم ولی ایشون قبول نمی کنن.
من جناب شعبانی رو پیشنهاد دادم که همگی میشناسن اینجا ولی ایشون می گن پس نمی گیرمش به هیچ وجه.
ولی من این موضوع رو پیگیری می کنم باید ایشون یا پس بگیره یا محروم از فعالیت بشه و بن بشن

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
قسم خوردن کار سهلى نيست دوستان اگه قسم ميخوريد بدونين خيلى بيشتر از اين ماديات به مشکل و دردسر برميخوريد با قسم غلط
قسم خوردن يعنى خدا رو قاضى قرار داديد
بزارين يکى از افراد باسابقه يا مديران قضاوت کنن

eefe

Registered User
لایک‌ها
284

بنده که عرض کردم،در اون مورد نظر نمیدم،چون اطلاعات کافی ندارم
ولی در مورد جعبه ،به خریدار مربوط نیست شما چطور از فرد قبلی تحویل گرفتید،شما باید جعبه خود دستگاه رو میدادید به ایشون،در این مورد به نظرم حق با خریدار هست

از هر دو طرف خواهش میکنم توهینی به هم نکنن و جو رو متشنج نکنن.ماشالله عاقلیم و بالغ، میشه منطقی و منصفانه حلش کرد. پول ارزش برهم زدن آرامش و خورد کردن اعصاب رو نداره دوستان

zhak

Registered User
لایک‌ها
5

والا تا جایی که ما دیدم 95 درصدشون جعبه داشتن حتی اگر واسه 5 یا 6سال پیش بوده بنده عرایض کاربرeefe رو کاملا قبول دارم.

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
من از ساعت اول همین موضوع رو گفتم ولی ایشون قبول نمی کنن.
من جناب شعبانی رو پیشنهاد دادم که همگی میشناسن اینجا ولی ایشون می گن پس نمی گیرمش به هیچ وجه.
ولی من این موضوع رو پیگیری می کنم باید ایشون یا پس بگیره یا محروم از فعالیت بشه و بن بشن

من نمیدونم چرا هر کسی که به نفع من شهادت میده شما قبول نداری !!! همونطوری که شما حرفای طرف منو قبول نداری منم حرفای شما رو قبول ندارم
از اونجایی که میدونم از خریدش پشیمون شدی داری این بهونه ها رو جور میکنی
من همین لپتاپو داشتم که کارتنشم همین بوده و به شما تقدیم شده
من هیچ بهونه ای رو از جانب جنابعالی قبول نمیکنم من سالم فرستادم

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا هر کسی که به نفع من شهادت میده شما قبول نداری !!! همونطوری که شما حرفای طرف منو قبول نداری منم حرفای شما رو قبول ندارم
از اونجایی که میدونم از خریدش پشیمون شدی داری این بهونه ها رو جور میکنی
من همین لپتاپو داشتم که کارتنشم همین بوده و به شما تقدیم شده
من هیچ بهونه ای رو از جانب جنابعالی قبول نمیکنم من سالم فرستادم
با این وضعیت بله پشیمون شدم. اگر مشکلی نداشت مطمئن باشید راضی راضی بودم
هر کس منظور شما کی هست؟ من گفتم قسم بخورن که نخوردند تازه ایشون 4 شنبه دیدند و شما لپ تاپ رو جمعه ارسال کردید و 2 روزی این وسط وقت بوده
همون طرفی که شما می گید به نفعتون شهادت داده بیاد قضاوت کلی کنه شما قبول دارید؟ هر چی گفت قبول می کنید؟
وقتی جعبه تعویض شده و شما قبول نمی کنید من چی بگم بهتون؟
مطمئن باشید انقدر پیگیری می کنم تا بن بشید

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
با این وضعیت بله پشیمون شدم. اگر مشکلی نداشت مطمئن باشید راضی راضی بودم
هر کس منظور شما کی هست؟ من گفتم قسم بخورن که نخوردند تازه ایشون 4 شنبه دیدند و شما لپ تاپ رو جمعه ارسال کردید و 2 روزی این وسط وقت بوده
همون طرفی که شما می گید به نفعتون شهادت داده بیاد قضاوت کلی کنه شما قبول دارید؟ هر چی گفت قبول می کنید؟
وقتی جعبه تعویض شده و شما قبول نمی کنید من چی بگم بهتون؟
مطمئن باشید انقدر پیگیری می کنم تا بن بشید
تو که هیچ حالیت نیست هر کاری دوست داری بکن و دریغ نکن
آفرین

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو که هیچ حالیت نیست هر کاری دوست داری بکن و دریغ نکن
آفرین

من به شما هیچ بی احترامی نکردم ولی شما این سومین باری هست که بی احترامی می کنید

شما بگید لپ تاپ از اول دست خودتون بوده؟ (از روز اکبندی؟) اگر نه دست کسه دیگه ای بوده چجوری انقدر با اطمینان حرف میزنید؟

چطور نمی بینید جعبش تعویض شده؟ (یا نمی خواهید ببینید) اگر جعبش تعویض شده ممکنه تعمیر هم شده باشه و شما خبر نداشته باشید

مطمئن باشید تلافی این پولی که خوردید 100 برابرش خرج دوا و درمان میشه و یک ریالیش هم به خیر و خوشی مصرف نمیشه چون بنده زحمت کشیدم و اون پول رو در اوردم

با سلام خدمت دوستان عزیز P.T
بنده در تاپیک زیر فروش لب تاپ دل 1564 در حد اک که توسط جناب mo-mk زده شده بود یک لپ تاپ خریدم که به نوشته خود ایشون لپ تاپ در حد آک باید می بود.
من این لپ تاپ رو روز پنج شنبه (90/8/11) خریدارم کردم و همونروز پول (950 هزار تومان) رو به حسابشون واریز کردم اینم رسیدش از بانک ملی:
attachment.php

ایشون قرار شد لپ تاپ رو با مسئولیت بنده با اتوبوس بفرستند که زودتر دست بنده برسه. پنج شنبه نشد و جمعه لپ تاپ ارسال شد و قرار شد شنبه به دست بنده برسه.
بنده امروز (90/8/13) در ساعت 12 رفتم و لپ تاپ رو گرفتم از تعاونی 16 ترمینال جنوب و اگر لازم باشه میتونم برم از تاریخ امضام در ترمینال .
خلاصه گرفتم و بهشون زنگ زدم و گفتم لپ تاپ دریافت شد.
مشکل 1)بعد از اینکه به منزل رسیدم و درب جعبه رو باز کردم دیدم انگار با اسکاج روی لپ تاپ کشیده شده و خیلی خیلی خط و خش داره.
mellowsmiley.gif

بهشون اس ام اس دادم گفتم مطمئن هستید این لپ تاپ دست یک خانوم بوده و خیلی خط خطی هست گفتند من دروغ نمی گم.
حساب کنید یه لپ تاپ خط خطیو و بسیار کثیف رو ایشون تو تاپیکشون زده بودند در حد آکبند
blinksmiley.gif

با خودم گفتم کارکردش حتما کم بوده و شاید زیر دست و پای بچه بوده خط خطی شده. عیبی نداره. من جنس دست دوم خریدم و نباید انتظار جنس اکبند رو داشته باشم (البته واقعا وضعیت ظاهری لپ تاپ خیلی داغون بود)
مشکل 2) طبق عادتم وقتی چیزی رو میخرم نگاه می کنم دربش باز نشده باشه. پشت لپ تاپ رو نگاه کردم و جای پیچ هاش رو
blinksmiley.gif

تمام پیچ های جای آچار روشون بود. انگار 20 باری باز و بسته شده بودند. یکی از پیچ هاشم مفقود بود و خالی بود جاش
wacsmiley.gif

اس ام اس دادم و جریانو گفتم(یک ساعت از تحویل لپ تاپ نگذشته بود). ایشون پاسخ دادند من مطمئنم باز نشده . گفتم یکی از پیچ هاش نیست گفتند حتما شل شده افتاده
weirdsmiley.gif

بهشون گفتم لطفا پس بگیرید لپ تاپ رو به بنده مبلغ رو برگردونید که اول گفتند نمیشه.
بعد گفتند لپ تاپ رو بفرست بدستم برسه اگر مثل قبلش بود مبلغ رو بهتون بر می گردونم که بنده گفتم نفر سوم قرار بدیم این وسط که از اقای شعبانی (اتلو) نام بردم که ایشون گفتند خودم فقط و به هیچ وجه نفر سوم رو قبول نکردند و بنده گفتم با این شرایط پیچها اگر من برگردونمش پولمو پس میدید که ایشون گفتند خیر.
اصلا از کجا معلوم خودت درب این لپ تاپ رو باز کردی
biggrinsmiley.gif
گفتم تو پرشین تولز مطرح می کنم که ایشون گفتند باشه.

مشکل سوم) وقتی اینها رو دیدم به کل قضیه مشکوک شدم و رفتم سراغ سرویس تگ تا توی دل ببینم این لپ تاپ چجوریاست اصلا و مشخصاتشو در بیارم. که به یک نکته جالب تر پی بردم
دیدم سرویس تگ روی لپ تاپ با جعبه نمی خونه. واسه جعبه 217GLP1 مربوط به لپ تاپ Inspiron N5110 و روی لپ تاپ CFYYYL1 مربوط به لپ تاپ Inspiron 1564 هست و جعبه لپ تاپ هم حتی واسه خود لپ تاپ نیست
biggrinsmiley.gif
اگر بخواید می تونم عکس بزارم و فیلم از جعبه که خودشونم روش شماره تماس بنده رو نوشته بودند
راستی یه سوراخیم بغل لپ تاپ هست که نمی دونم چیه ولی اونم مشکوک میزنه
tonguesmiley.gif

attachment.php

حالا قضاوت با شما دوستان لطفا مشکل ما رو حل کنید خدا خیرتون بده.

راستی دوستان من یکی از کاربرهای با سابقه این فروم هستم که بدلیل خرید تجهیزات ما*هوا*ره ای به مدت یک ماه محروم از فعالیت شدم . اگر خواستید لینک ای دیمم میدم خدمتتون

Last edited:
I

indiaboy

Guest
دوستان من کاری به این قضیه و بحث مهندسیش ندارم چون اطلاعاتی ندارم. ولی خوب این وضع صحبت کردن نه تنها باعث حل مسئله نمی شه بلکه فقط باعث بدتر شدن قضیه و اعصاب خوردی طرف مقابلتون میشه. جمله هایی مثل: چرت نگو، چرت و پرت نگو، هرکاری دوست داری بکن، هیچ کاری نمی تونی بکنی و ... از این قبیله. پس لطف کنید منطقی بحث کنید. انشالا به نتیجه میرسه.

loook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من کاری به این قضیه و بحث مهندسیش ندارم چون اطلاعاتی ندارم. ولی خوب این وضع صحبت کردن نه تنها باعث حل مسئله نمی شه بلکه فقط باعث بدتر شدن قضیه و اعصاب خوردی طرف مقابلتون میشه. جمله هایی مثل: چرت نگو، چرت و پرت نگو، هرکاری دوست داری بکن، هیچ کاری نمی تونی بکنی و ... از این قبیله. پس لطف کنید منطقی بحث کنید. انشالا به نتیجه میرسه.
اخه وقتی هیچکس رو بعنوان قاضی قبول نمی کنی نمیشه به نتیجه رسید. ایشون قبول دارند جعبه ای که فرستادند مال خود لپ تاپ نیست ولی قبول نمی کنن اشتباهشون رو.
فقط و فقط حرف خودشون رو قبول دارند.
به نظرم ایشون مطمئنن لپ تاپ تعمیر شده که به هیچ عنوان قبول نمی کنن کسی قضاوت کنه این وسط
شما بگو من چیکار کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا