• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[فروش] لپ تاپ Dell inspiron 1525 (بدون DVD) قیمت پایین مناسب برای کارهای روزمره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56
سلام پخ دادم

داداش شماره تماس بده من كرج يا تهرانم 09125257304 اينباكست پره

Last edited:

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
سلام پخ دادم

عزیزم اینباکس شماست که پر شده :D

دوستان لطفا پیشنهاداتون رو همین جا بدید
در ضمن هزینه با خریدار هست و هر چند برام رفتن تا باربری سخته ولی از طریق باربری ارسال میشه که هزینه اش کم بشه.
ممنون

hoomanx0x0x

Registered User
لایک‌ها
56

من خالي كردم منتظرم

منتظرم

Last edited:

beniumaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت آخر با هارد رو بفرمایید لدفن !

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
قیمت آخر با هارد رو بفرمایید لدفن !

قیمت آخر ، همون قیمت پیشنهادیه
با هارد فعلا 330 بوده

قیمت فروش فوری
=========
بدون هارد : 310

با هارد : 370

امروز عکس های دقیقتر از صفحه نمایش و کارکرد باتری میزارم.

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
شما ساکن کجا هستی؟
ضمن اینکه هر جوری حساب کنی (سری های a,b,c,d)رمش باید 2 باشه یا 3 نمی دونم برای شما چرا 1 هستش.سی پی یوشم باید بالای 1.6 می بود(کدوم سری هستش برای شما؟)
هاردش چنده؟
گرافیکش 64 مگ هستش؟
من پیشنهادم 275 با هارد هستش
در ضمن هرکی 330 پیشنهاد داده این جا هم بگه....

Last edited:

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
هر کسی سوالی داره همینجا بپرسه یه سوال ده بار جواب دادم !! ، یه بار اینجا بپرسید که بقیه هم ببینن
به pm ها جواب داده نمیشه پس پیشنهادات رو همینجا بدید

شما ساکن کجا هستی؟
ضمن اینکه هر جوری حساب کنی (سری های a,b,c,d)رمش باید 2 باشه یا 3 نمی دونم برای شما چرا 1 هستش.سی پی یوشم باید بالای 1.6 می بود(کدوم سری هستش برای شما؟)
هاردش چنده؟
گرافیکش 64 مگ هستش؟
من پیشنهادم 275 با هارد هستش
در ضمن هرکی 330 پیشنهاد داده این جا هم بگه....

اینکه چرا رمش اینطوریه نمی دونم
هارد 120 که چون خودم لازم دارم ترجیح میدم نفروشم

جناب khosravi_noavar تو پ.خ 330 پیشنهاد دادن می تونید ازشون بپرسید که مطمئن بشید ، من شفاف حرفم رو میزنم چون معامله باید شفاف باشه
بالاتر هم پیشنهاد دادن تا 340
فقط پیشنهادات مطرح شده در تاپیک رو در نظر میگیرم پس دوستانی که تو پ.خ پیغام میدن اینجا هم پیغام بدن
برای چندمین بار عرض می کنم که بنده تا معامله با خریدار قطعی نشه شماره نمیزارم پس هر چی میخواید رک و راست اینجا بگید خلاص

امروز باتری رو تست کردم ، باتری سالمه ولی شاید در 60 درصد سلامتی باشه اگه برنامه ای سزاغ دارید بگید که تست بگیرم ، من با استفاده از دستور powercfg -energy مقدار رو بدست آوردم تقریبا 62 درصد میشد.

در ضمن به قیمت توافقی نهایی مبلغ 3000 بابت ارسال به باربری اضافه میشه.

ممنون

beniumaro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه با آقای khosravi_noavar معاملتون نشد
290 با هارد
من هستم
البته به شرط تست 24 ساعت پس از دریافت
هزینه ارسال رو هم میدم

صرفاً جهت اطلاع و آپ
:)

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
به قيمت فروش فوري مال من . اينو گفتم كه خيال شما و همه رفقارو راحت كنم ...

ولي يكي دو تا مورد داره كه همين جا از اقا پروز سوال ميكنم چون به شخصه اهل پ خ بازي و لايي كشيدن نيستم ...

مورد اول اينكه تو عنوان تاپيك خورده بدونه DVD ولي شما صحبت از دي وي دي ميكنيد كه به خريدار ميدين و فقط درش خرابه ؟ داستان چيه ؟؟؟

مورد بعدي 60% باتريش سالمه من نميفهم يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بايد بگي چند ساعت يا چند دقيق شارژ نگه ميداره ؟؟؟؟

مورد بعدي اينكه شما يه جا صحبت از هارد 160 كردين بعد شد 120 بعدم كه گفتين به احتمال زياد بدونه هارد ميفروشم . اينم روشن كنيد داستانش چيه ؟؟؟

مورد بعدي شما تهران تشريف دارين ؟؟؟ شرايط فروش براي بنده به چه شكله ؟؟؟

مورد بعدي كه باز برام سوال بود من تو وب سايت اين لپ تاپ كه رفتم خورده بود با هارد 250 . رم 2 گيگ ولي اينجا داستان فرق ميكنه . چيه داستانش ؟؟؟

ممنون ميشم توضيح بدين ...

اگه توضيحات اقا پرويز قانع كننده باشه لپ تاپ مال من و ختم تاپيك ...

با تشكر ...

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18

ولي يكي دو تا مورد داره كه همين جا از اقا پروز سوال ميكنم چون به شخصه اهل پ خ بازي و لايي كشيدن نيستم ...

مورد اول اينكه تو عنوان تاپيك خورده بدونه DVD ولي شما صحبت از دي وي دي ميكنيد كه به خريدار ميدين و فقط درش خرابه ؟ داستان چيه ؟؟؟

مورد بعدي 60% باتريش سالمه من نميفهم يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بايد بگي چند ساعت يا چند دقيق شارژ نگه ميداره ؟؟؟؟

مورد بعدي اينكه شما يه جا صحبت از هارد 160 كردين بعد شد 120 بعدم كه گفتين به احتمال زياد بدونه هارد ميفروشم . اينم روشن كنيد داستانش چيه ؟؟؟

مورد بعدي كه باز برام سوال بود من تو وب سايت اين لپ تاپ كه رفتم خورده بود با هارد 250 . رم 2 گيگ ولي اينجا داستان فرق ميكنه . چيه داستانش ؟؟؟

با تشكر ...

دی وی دی رایتر موجوده فقط درش باز نمیشه که مشکل احتمالا رفع میشه با تعمیر؛به خریدار داده میشه عکس هم خواستید میزارم

این لپ تاپ تیر 87 خرید شده و تا آبان به صورت معمولی کار کرده بعدش به مدت 4 سال کلا ده ساعت روسن نشده پس امکان داشت باتری مشکل داشته باشه، امروز بعد از 90 درصد شارژ با وای فای روشن و نور میانگین حدود1.5 ساعت روشن بود
اون 60درصد رو از یه روش که حجم آخرین شارژ فول رو نسبت به حجم کل باتری میده بدست آوردم

هارد 120 هست یادم نمیاد 160 گفته باشم
هارد رو نمی خوام بفروشم چون میخوامش به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم

تهران نیستم،شرایط فروش!! منظورتون دقیقا چیه؟؟
اینکه چی تو سایت هست نمی دونم ولی مطمینا کانفیگهای متفاوتی هست
سرویس تگ رو میدم که پیداش کنیم دسته جمعی

این لپتاپ بعد از حادثه شاسی زیرش رو عوض کردم که به قیمت 70 اون موقع خریدم و خودم جایگزیت کردم پس باز شده؛شاسی قدیمی موجوده میفرستم برای خریدار

من ترجیح میدم بدون هارد بفروشم
در ضمن یه دی وی دی رایتر برای فروش تو بازارچه بود که تقریبا همین مدلیه

کل زندگیم رو گفتم ؛جناب ادموند سوالی هست بازم :cool: در خدمتم
Sent from my LT26i using Tapatalk 2

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دی وی دی رایتر موجوده فقط درش باز نمیشه که مشکل احتمالا رفع میشه با تعمیر؛به خریدار داده میشه عکس هم خواستید میزارم

این لپ تاپ تیر 87 خرید شده و تا آبان به صورت معمولی کار کرده بعدش به مدت 4 سال کلا ده ساعت روسن نشده پس امکان داشت باتری مشکل داشته باشه، امروز بعد از 90 درصد شارژ با وای فای روشن و نور میانگین حدود1.5 ساعت روشن بود
اون 60درصد رو از یه روش که حجم آخرین شارژ فول رو نسبت به حجم کل باتری میده بدست آوردم

هارد 120 هست یادم نمیاد 160 گفته باشم
هارد رو نمی خوام بفروشم چون میخوامش به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم

تهران نیستم،شرایط فروش!! منظورتون دقیقا چیه؟؟
اینکه چی تو سایت هست نمی دونم ولی مطمینا کانفیگهای متفاوتی هست
سرویس تگ رو میدم که پیداش کنیم دسته جمعی

این لپتاپ بعد از حادثه شاسی زیرش رو عوض کردم که به قیمت 70 اون موقع خریدم و خودم جایگزیت کردم پس باز شده؛شاسی قدیمی موجوده میفرستم برای خریدار

من ترجیح میدم بدون هارد بفروشم
در ضمن یه دی وی دی رایتر برای فروش تو بازارچه بود که تقریبا همین مدلیه

کل زندگیم رو گفتم ؛جناب ادموند سوالی هست بازم :cool: در خدمتم
Sent from my LT26i using Tapatalk 2

خدمت آقا پرويز عزيز عارضم كه توضيحات كاملاً دشمن كش و كامل بود ... ولي بازم يه چند تا مورد ديگه برام سوال شد ...

شاسي زير لپ تاپ يعني چي ؟؟؟

شرايط فروش كه خدمتتون گفتم يعني به بنده اطمينان ميكنيد اول ارسال بعد واريز يا نه ؟؟؟

هاردشم اگه ندين مشكلي نداره . فقط اينكه داخل عكس جاي دي وي دي خاليه چرا ؟؟؟ خودتون بازش كردين ؟؟؟ از سلامت دي وي دي به جز مشكل در متمعاً هستين ؟؟؟

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23

با تشكر ...

سلام داداشی؟
خوبی؟
راستش من قبلتون با آقا پرویز صحبت کردم.وبهشون هم گفتم خریدم قطعی هستش. البته شمام سروری.منم واقعا بهش نیاز دارم وقولشو دادم و واسه ی فروش نمیخوام بخرمش.
مشکل هم سر قیمتش نیست.قیمت فروش فوری بهشون تقدیم میکنم.
امروز پولش روهم گرفتم وبه پرویزجان هم گفتم شمارتون رو بدین واسه قرار آخر و نحوه گرفتنش.
شماره حسابشون رو هم بدن بلافاصله براشون میریزم.

ممنون ازهمگی.خصوصا آقا پرویز

درضمن پرویز جان اگر هارد رو نیاز دارین مشکلی نیست هرجور شما راحتین.من یکی واسش تهیه میکنم.
فقط قیمت 160 یا 320 چنده ؟قیمت دارین؟
سپاس

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام داداشی؟
خوبی؟
راستش من قبلتون با آقا پرویز صحبت کردم.وبهشون هم گفتم خریدم قطعی هستش. البته شمام سروری.منم واقعا بهش نیاز دارم وقولشو دادم و واسه ی فروش نمیخوام بخرمش.
مشکل هم سر قیمتش نیست.قیمت فروش فوری بهشون تقدیم میکنم.
امروز پولش روهم گرفتم وبه پرویزجان هم گفتم شمارتون رو بدین واسه قرار آخر و نحوه گرفتنش.
شماره حسابشون رو هم بدن بلافاصله براشون میریزم.

ممنون ازهمگی.خصوصا آقا پرویز

:lol: نه ديگه نشد رفيق ...

شما جاي داداش مني ولي تو پ خ هماهنگ كردن و زير آبي رفتن قابل قبول نيست ...

حالا باز بستگي به اقا پرويز داره . من وسط تاپيك اعلام كردم كه به فروش فوري خريدارم ...

Last edited:

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
:lol: نه ديگه نشد رفيق ...

شما جاي داداش مني ولي تو پ خ هماهنگ كردن و زير آبي رفتن قابل قبول نيست ...

حالا باز بستگي به اقا پرويز داره . من وسط تاپيك اعلام كردم كه به فروش فوري خريدارم ...

داداشی خب من چندبار بهشون پ.خ دادم.
توی تاپیک نگفتم چون عادت دارم اطلاعات رومیگیرم تصمیم میگیرم بعد تو تاپیک فقط اعلام میکنم خریدارم یانه.
درضمن مزایده که نبوده همینجا اعلام کنم.درصورتی زیرآبی میشه که توی مزایده باشه و فروشنده بگه انقدر پیشنهاد دارم هرچند اولو آخرش حق با صاحب جنس هست.
توی شرایطی که پرویز جان گفتن هم تو پست اول نگفتن پیشنهاد فقط توی تاپیک.وتا دیدم نوشتن تو صفحه سوم که اینجا پیشنهاد بدیم اومدم اینجا مطرح کنم که نوشتتون رودیدم.
درآخر داداش من واقعا به کسی قولشو دادم وبهش نیاز دارم.بالاخره آقا پرویز هم باهام صحبت کردن و از خریدار بودنم اطلاع دارن.شما هم دستتون تو کار هست ایشالا موردای بهتر هم جور میشه.
ممنونم

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443

داداشی خب من چندبار بهشون پ.خ دادم.
توی تاپیک نگفتم چون عادت دارم اطلاعات رومیگیرم تصمیم میگیرم بعد تو تاپیک فقط اعلام میکنم خریدارم یانه.
درضمن مزایده که نبوده همینجا اعلام کنم.درصورتی زیرآبی میشه که توی مزایده باشه و فروشنده بگه انقدر پیشنهاد دارم هرچند اولو آخرش حق با صاحب جنس هست.
توی شرایطی که پرویز جان گفتن هم تو پست اول نگفتن پیشنهاد فقط توی تاپیک.وتا دیدم نوشتن تو صفحه سوم که اینجا پیشنهاد بدیم اومدم اینجا مطرح کنم که نوشتتون رودیدم.
درآخر داداش من واقعا به کسی قولشو دادم وبهش نیاز دارم.بالاخره آقا پرویز هم باهام صحبت کردن و از خریدار بودنم اطلاع دارن.شما هم دستتون تو کار هست ایشالا موردای بهتر هم جور میشه.
ممنونم

.

من به احترام اين دوستمون انصراف ميدم ...

اين دومين خريد من در عرض 24 ساعت هستش كه بخاطر رفقا انصراف ميدم ...

از اقا پرويز هم خاهش ميكنم لپ تاپو به اين دوستمون بدن . گويا كارشون واقعاً گيره و قضيه ناموسيه ...

با تشكر از همه عزيزان ...

Last edited:

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من به احترام اين دوستمون انصراف ميدم ...

اين دومين خريد من در عرض 24 ساعت هستش كه بخاطر رفقا انصراف ميدم ...

از اقا پرويز هم خاهش ميكنم لپ تاپو به اين دوستمون بدن . گويا كارشون واقعاً گيره و قضيه ناموسيه ...

با تشكر از همه عزيزان ...

داداش واقعا خیلی بامرامی.
ایشالا خیرشو ببینی.
دستت درد نکنه.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
مبارک خریدار باشه.

پ.ن: مخلص داش پرویز عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.