من هم از خرید انصراف میدم
ممنون که اطلاع دادید
موفق باشید
من هم از خرید انصراف میدم
سلام پخ دادم
داداش شماره تماس بده من كرج يا تهرانم 09125257304 اينباكست پره
قیمت آخر با هارد رو بفرمایید لدفن !
شما ساکن کجا هستی؟
ضمن اینکه هر جوری حساب کنی (سری های a,b,c,d)رمش باید 2 باشه یا 3 نمی دونم برای شما چرا 1 هستش.سی پی یوشم باید بالای 1.6 می بود(کدوم سری هستش برای شما؟)
هاردش چنده؟
گرافیکش 64 مگ هستش؟
من پیشنهادم 275 با هارد هستش
در ضمن هرکی 330 پیشنهاد داده این جا هم بگه....
اگه با آقای khosravi_noavar معاملتون نشد
290 با هارد
من هستم
البته به شرط تست 24 ساعت پس از دریافت
هزینه ارسال رو هم میدم
صرفاً جهت اطلاع و آپ
![]()
به قيمت فروش فوري مال من . اينو گفتم كه خيال شما و همه رفقارو راحت كنم ...
ولي يكي دو تا مورد داره كه همين جا از اقا پروز سوال ميكنم چون به شخصه اهل پ خ بازي و لايي كشيدن نيستم ...
مورد اول اينكه تو عنوان تاپيك خورده بدونه DVD ولي شما صحبت از دي وي دي ميكنيد كه به خريدار ميدين و فقط درش خرابه ؟ داستان چيه ؟؟؟
مورد بعدي 60% باتريش سالمه من نميفهم يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بايد بگي چند ساعت يا چند دقيق شارژ نگه ميداره ؟؟؟؟
مورد بعدي اينكه شما يه جا صحبت از هارد 160 كردين بعد شد 120 بعدم كه گفتين به احتمال زياد بدونه هارد ميفروشم . اينم روشن كنيد داستانش چيه ؟؟؟
مورد بعدي شما تهران تشريف دارين ؟؟؟ شرايط فروش براي بنده به چه شكله ؟؟؟
مورد بعدي كه باز برام سوال بود من تو وب سايت اين لپ تاپ كه رفتم خورده بود با هارد 250 . رم 2 گيگ ولي اينجا داستان فرق ميكنه . چيه داستانش ؟؟؟
ممنون ميشم توضيح بدين ...
اگه توضيحات اقا پرويز قانع كننده باشه لپ تاپ مال من و ختم تاپيك ...
با تشكر ...
دی وی دی رایتر موجوده فقط درش باز نمیشه که مشکل احتمالا رفع میشه با تعمیر؛به خریدار داده میشه عکس هم خواستید میزارم
این لپ تاپ تیر 87 خرید شده و تا آبان به صورت معمولی کار کرده بعدش به مدت 4 سال کلا ده ساعت روسن نشده پس امکان داشت باتری مشکل داشته باشه، امروز بعد از 90 درصد شارژ با وای فای روشن و نور میانگین حدود1.5 ساعت روشن بود
اون 60درصد رو از یه روش که حجم آخرین شارژ فول رو نسبت به حجم کل باتری میده بدست آوردم
هارد 120 هست یادم نمیاد 160 گفته باشم
هارد رو نمی خوام بفروشم چون میخوامش به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم
تهران نیستم،شرایط فروش!! منظورتون دقیقا چیه؟؟
اینکه چی تو سایت هست نمی دونم ولی مطمینا کانفیگهای متفاوتی هست
سرویس تگ رو میدم که پیداش کنیم دسته جمعی
این لپتاپ بعد از حادثه شاسی زیرش رو عوض کردم که به قیمت 70 اون موقع خریدم و خودم جایگزیت کردم پس باز شده؛شاسی قدیمی موجوده میفرستم برای خریدار
من ترجیح میدم بدون هارد بفروشم
در ضمن یه دی وی دی رایتر برای فروش تو بازارچه بود که تقریبا همین مدلیه
کل زندگیم رو گفتم ؛جناب ادموند سوالی هست بازمدر خدمتم
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
به قيمت فروش فوري مال من . اينو گفتم كه خيال شما و همه رفقارو راحت كنم ...
ولي يكي دو تا مورد داره كه همين جا از اقا پروز سوال ميكنم چون به شخصه اهل پ خ بازي و لايي كشيدن نيستم ...
مورد اول اينكه تو عنوان تاپيك خورده بدونه DVD ولي شما صحبت از دي وي دي ميكنيد كه به خريدار ميدين و فقط درش خرابه ؟ داستان چيه ؟؟؟
مورد بعدي 60% باتريش سالمه من نميفهم يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟ شما بايد بگي چند ساعت يا چند دقيق شارژ نگه ميداره ؟؟؟؟
مورد بعدي اينكه شما يه جا صحبت از هارد 160 كردين بعد شد 120 بعدم كه گفتين به احتمال زياد بدونه هارد ميفروشم . اينم روشن كنيد داستانش چيه ؟؟؟
مورد بعدي شما تهران تشريف دارين ؟؟؟ شرايط فروش براي بنده به چه شكله ؟؟؟
مورد بعدي كه باز برام سوال بود من تو وب سايت اين لپ تاپ كه رفتم خورده بود با هارد 250 . رم 2 گيگ ولي اينجا داستان فرق ميكنه . چيه داستانش ؟؟؟
ممنون ميشم توضيح بدين ...
اگه توضيحات اقا پرويز قانع كننده باشه لپ تاپ مال من و ختم تاپيك ...
با تشكر ...
سلام داداشی؟
خوبی؟
راستش من قبلتون با آقا پرویز صحبت کردم.وبهشون هم گفتم خریدم قطعی هستش. البته شمام سروری.منم واقعا بهش نیاز دارم وقولشو دادم و واسه ی فروش نمیخوام بخرمش.
مشکل هم سر قیمتش نیست.قیمت فروش فوری بهشون تقدیم میکنم.
امروز پولش روهم گرفتم وبه پرویزجان هم گفتم شمارتون رو بدین واسه قرار آخر و نحوه گرفتنش.
شماره حسابشون رو هم بدن بلافاصله براشون میریزم.
ممنون ازهمگی.خصوصا آقا پرویز
:lol: نه ديگه نشد رفيق ...
شما جاي داداش مني ولي تو پ خ هماهنگ كردن و زير آبي رفتن قابل قبول نيست ...
حالا باز بستگي به اقا پرويز داره . من وسط تاپيك اعلام كردم كه به فروش فوري خريدارم ...
داداشی خب من چندبار بهشون پ.خ دادم.
توی تاپیک نگفتم چون عادت دارم اطلاعات رومیگیرم تصمیم میگیرم بعد تو تاپیک فقط اعلام میکنم خریدارم یانه.
درضمن مزایده که نبوده همینجا اعلام کنم.درصورتی زیرآبی میشه که توی مزایده باشه و فروشنده بگه انقدر پیشنهاد دارم هرچند اولو آخرش حق با صاحب جنس هست.
توی شرایطی که پرویز جان گفتن هم تو پست اول نگفتن پیشنهاد فقط توی تاپیک.وتا دیدم نوشتن تو صفحه سوم که اینجا پیشنهاد بدیم اومدم اینجا مطرح کنم که نوشتتون رودیدم.
درآخر داداش من واقعا به کسی قولشو دادم وبهش نیاز دارم.بالاخره آقا پرویز هم باهام صحبت کردن و از خریدار بودنم اطلاع دارن.شما هم دستتون تو کار هست ایشالا موردای بهتر هم جور میشه.
ممنونم
.
من به احترام اين دوستمون انصراف ميدم ...
اين دومين خريد من در عرض 24 ساعت هستش كه بخاطر رفقا انصراف ميدم ...
از اقا پرويز هم خاهش ميكنم لپ تاپو به اين دوستمون بدن . گويا كارشون واقعاً گيره و قضيه ناموسيه ...
با تشكر از همه عزيزان ...