• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[فروش] لپ تاپ Dell inspiron 1525 (بدون DVD) قیمت پایین مناسب برای کارهای روزمره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوستان بزرگ و گرامی لطفا اعصاب خودتون رو خورد نکنید
اتفاق خاصی نیافتاده
بنده هم این لپ تاپ رو می خواستم و شاید به قیمت فوری حتی می خریدمش با هارد یا بی هارد ولی قسمت شما شد دوست عزیز
در مورد توضیحاتی که داده شد من حرفهای اقای پرویز رو منطقی تر می بینم چون منم ازشون خواستم لپ تاپ رو گفتن فقط داخل تاپیک
البته اگر نمی خواستند با هارد بفروشند گزاشتن قیمت فروش فوری باهارد یک اشتباه بود
با بحث هیچ چی حل نمیشه.
شما هم اگر از خریدت ناراضی هستی می تونی دوباره لپ تاپ رو مزایده کنی و ن قول می دم بالاترم بفروشیش
با تشکر
من از لپتاپ ناراضی نیستم.ولی از فروشنده به دلیل خیلی از کاراشون ناراضیم.
اتفاقا حرف ایشون اصلا منطقی نیست.
من ۳بار بهشون پیام دادم و تو مرحله خرید بودم که ایشون شمارشو نمیداد و آخرین بار زمانی که گفت تو تاپیک بگین من بلافاصله رفتم توتاپیک هم گفتم.ولی باز ایشون جواب منو نداد.من هرکاری که باید انجام میدادم رو بهش عمل کردم ولی ایشون خیر.
اوه اوه چه خبره ...........

دوستي كه اين لپ تاپو خريدي و من به نفع شما انصراف دادم 2/3 روز پيش بهتون گفتم اگه دوست دارين من اين لپ تاپو ازتون بر ميدارم . حتي بالاتر از خريد شما . ولي شما جواب دادين كه از خريدتون رازي هستين و گفتين ميخام بفروشم به دوستم يا اينكه ازش استفاده كنم .

الان هم دارم جلو همه ميگم بالاتر از قيمت خريد شما يعني 350 حاضرم ازتون بر دارم ...

داداشی من فقط گفتم فعلا میخوامش.
آدم خیلی وقتا مجبوره یه چیزو نگه داره..چون برای کسی خریدم از اولش.
بعدم شما ببر هر مغازه ای میخوای ببین چند روش قیمت میزاره.بگو فقط هارد نداره.۲۵۰ قیمت میده.تازه نگو اصلا دی وی دی رایترش خرابه کلا و زیرشم عوض شده و شکستگی بقل لولاش و جای دیگه هست.
درضمن منم پولش برام مهم نیست. مهم اینه که همه سر قول و حرفشون باشن.
ممنون از دوستان ، ولی من یه لحظه هم به فکر سواستفاده نبودم ، بله باید همون اول میگفتم که هارد رو نمی فروشم که این بی نظمی پیش نمی اومد.
در ضمن عزیز شما برای امتیاز بازارچه چند بار پیغام دادی که بنده ترتیبش رو دادم ، من هم به نظرم حقم هست که امتیاز رو بگیرم .

بله اگر اول گفته بودین منم تکلیفم معلوم میشد.
درضمن امتیاز اعتماد شما به من هست که پول رو کامل و به موفع براتون بفرستم و امتیاز بهم بدین.که انجام دادم.
امتیازی هم که من یه شما میدم یعنی از خریدم .قیمت. وشما راضی بودم یا خیر.
با این همه شما که سر هیچ موردی توی این معامله کوتاه نیومدی و خواسته خریدار برات مهم نبود.
برای اینکه حسن نیتمو برای بار چندم نشون بدم بهتون امتیاز دادم.

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
من از لپتاپ ناراضی نیستم.ولی از فروشنده به دلیل خیلی از کاراشون ناراضیم.
اتفاقا حرف ایشون اصلا منطقی نیست.
من ۳بار بهشون پیام دادم و تو مرحله خرید بودم که ایشون شمارشو نمیداد و آخرین بار زمانی که گفت تو تاپیک بگین من بلافاصله رفتم توتاپیک هم گفتم.ولی باز ایشون جواب منو نداد.من هرکاری که باید انجام میدادم رو بهش عمل کردم ولی ایشون خیر.

داداشی من فقط گفتم فعلا میخوامش.
آدم خیلی وقتا مجبوره یه چیزو نگه داره..چون برای کسی خریدم از اولش.
بعدم شما ببر هر مغازه ای میخوای ببین چند روش قیمت میزاره.بگو فقط هارد نداره.۲۵۰ قیمت میده.تازه نگو اصلا دی وی دی رایترش خرابه کلا و زیرشم عوض شده و شکستگی بقل لولاش و جای دیگه هست.
درضمن منم پولش برام مهم نیست. مهم اینه که همه سر قول و حرفشون باشن.

بله اگر اول گفته بودین منم تکلیفم معلوم میشد.
درضمن امتیاز اعتماد شما به من هست که پول رو کامل و به موفع براتون بفرستم و امتیاز بهم بدین.که انجام دادم.
امتیازی هم که من یه شما میدم یعنی از خریدم .قیمت. وشما راضی بودم یا خیر.
با این همه شما که سر هیچ موردی توی این معامله کوتاه نیومدی و خواسته خریدار برات مهم نبود.
برای اینکه حسن نیتمو برای بار چندم نشون بدم بهتون امتیاز دادم.
من واقعا نمی دونم شما چطور فکر می کنید !!
خب شما فکر کردی مغازه دار میاد به قیمت واقعی بخره !! من گوشی 900 تومنی بردم میگه 500 میخرم !!! حالا فکر می کنید این لپ تاپ رو چقدر میخرن چقدر میفروشن !!؟
در ضمن شما خودت همه این موارد رو قبول داشتید.
تو کدوم مورد کوتا نیومدم ؟؟؟ شما 390 پیشنهاد دادی که 60 تومن اختلاف فروش فوری رو بر داریم میشه 330 که من گفتم 323 پشت تلفن هم که گفتم 310 دیگه !!
در ضمن اینو که دیدید : http://forum.persiantools.com/t336576.html
مال 4 روز پیشه ، هارد 160 رو دادن 65 ،مال من 120 بود به نظرتون چند می شد؟؟
من قولم برام خیلی مهمه ، همه کسایی که میشناسن میدونن ؛ در ضمن بنده شغلم جدا از تمامی این مسائل هست ، پس تو فروم بودن برای پول درآوردن نیست یه نوع علاقه هست ، پس قول خودم رو باری همچین چیزایی خراب نمی کنم.

سپاس

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من واقعا نمی دونم شما چطور فکر می کنید !!
خب شما فکر کردی مغازه دار میاد به قیمت واقعی بخره !! من گوشی 900 تومنی بردم میگه 500 میخرم !!! حالا فکر می کنید این لپ تاپ رو چقدر میخرن چقدر میفروشن !!؟
در ضمن شما خودت همه این موارد رو قبول داشتید.
تو کدوم مورد کوتا نیومدم ؟؟؟ شما 390 پیشنهاد دادی که 60 تومن اختلاف فروش فوری رو بر داریم میشه 330 که من گفتم 323 پشت تلفن هم که گفتم 310 دیگه !!
در ضمن اینو که دیدید : http://forum.persiantools.com/t336576.html
مال 4 روز پیشه ، هارد 160 رو دادن 65 ،مال من 120 بود به نظرتون چند می شد؟؟
من قولم برام خیلی مهمه ، همه کسایی که میشناسن میدونن ؛ در ضمن بنده شغلم جدا از تمامی این مسائل هست ، پس تو فروم بودن برای پول درآوردن نیست یه نوع علاقه هست ، پس قول خودم رو باری همچین چیزایی خراب نمی کنم.

سپاس

من درست فکر میکنم.این شمایی که از هیچی اطلاع نداری و فکر میکنی درست میگی.
گفتم مغازه دار بدون این که اون موارد که هر کدومشو حداقل 50 کم میکنه بدونه 250 میخره.وقتی اونارو فهمید 200 هم قیمت نداد.!!
شمایی که انقدر الان قیافه حق بجانب گرفتی.من خودم در جریان فروش هاردشون بودم.خودشونم گفتن 75 به مغازه دار فروختن!!که شما تازه میگی بیرحمن! خود استارترش به من پی ام داد گفت 75 فروختم.چیزی که نمیدونی رو نیا بگو.!
هرکی میخونه مدیونه اگر بحرفم شک داشته باشه خودش نره بپرسه.
من کدوم موارد روقبول داشتم؟

تازه خوبه شما گفتی رضایت مشتری واست مهمه.اگه نبود چی می شد!!!
این هاردو هم یه بار میگی 120 یه بار میگی 160.تو کانفیگ خودش 160 هست.
نمیدونم کجای این مطلب دشواره که شما متوجه نمیشی.من 390 پیشنهاد دادم باهارد اونم وقتی مشتری 370 تومنی داشتی.20 تومن بالاتر پیشنهاد دادم تا بجای ایشون به من بفروشی که جوابمم ندادی.حالا وقتی پیشنهاد 310 تومنی شما پریده و ایشون از شما نمیخره کی میخواست ازت 310 بخره؟ شما بخاطر من که کمش نکردی.به من فروختی چون بالاترین پیشنهادت من بودم.فقط و فقط همین!!!
من اگر 340 باهارد هم پیشنهاد میدادم بازم بیشترین پیشنهادت میشد چون بیشترین پیشنهاد بعد ادموند عزیز که انصراف دادن من بودم!!یعنی من میرم جای ایشون چون پیشنهاد ایشون دیگه وجود نداره.
بعدم الان من یه چیزی یادم افتاد.وقتی باهاتون صحبت میکردم شما گفتی من قیمت هارد رو که نزاشتم 60 زدم بدون هارد انقدر!!!
خب پس نتیجه گیری =
1- پیشنهاد 390 تومنی من اگر برقرار هم میبود درست نبود چون اون رو باهارد گفتمش!!.شمام که قیمتت 310 بدون هارد بوده و به قیمت هارد کاری نداشتی!!قیمتش این بوده!!;)
2-اگرم احتساب قیمتت به هارد ربط داشته وتازه بخوایم 390 من که اعتبارشو وقتی مشتری قبلی انصراف داد از دست میده روهم بخوایم حساب کنیم و قیمت هارد که زیر 85.90 نیست رو در بیاریم باز شما 390-90=300 بوده قیمت لپتاپ.اگر 370 باشه منهای 90 میشه 280تومن!!
یعنی اگر شما قیمتا رو بخاطر هارد کم و زیاد کرده باشی (که گفتی ربطی بهم نداشته.)پس باید حداقل 80-90 واسه هارد کم کنی
اگرهم قیمت هرکدوم یه چیزه و ربطی بهم ندارن پس شما هیچ تخفیفی ندادی و منم بالاترین پیشنهاد رو دادم
این هم جایی که شما 2جور حرف زدی.و قول قرارت رو زیر پا گذاشتی.
البته موردای دیگه مثل جواب ندادنتون.قضیه پست که شما گفتی حدود 7 تومنه اصرار کردی 15 بریزم بقیشو برگردونی.رفتی و کل پول رو خرج پست کردی و جامن برای پول خودم تصمیم گرفتی.شماره ندادنت اونم وقتی آدم میخواد معامله کنه.یا دی وی دی که یه بار گفتی بدون دی وی دی یه بار گفتی خرابه و درست کردنش کاری نداره.. به قوت خودشون باقین.
من گیر این 20 تومن 30 تومنا نیستم.حرف و شرط و قول و قرار آدما و اخلاق معامله داشتن برام مهمه.که از اولش هرچی شما گفتیو قبول کردم ولی شما...
از مدیر عزیزهم درخواست دارم خودشون پیگیری کنن.تمام چیزایی که گفتم موجوده اسنادش.

Last edited:

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
من درست فکر میکنم.این شمایی که از هیچی اطلاع نداری و فکر میکنی درست میگی.
گفتم مغازه دار بدون این که اون موارد که هر کدومشو حداقل 50 کم میکنه بدونه 250 میخره.وقتی اونارو فهمید 200 هم قیمت نداد.!!
اولا درست صحبت کنید تو تمام این صحبت ها من یه بار هم به شما بی احترامی نکردم
این که مغازه دار چی میگه به من ربطی نداره ، شما این رو خواستی و تا موقع خرید هیچ مشکلی نداشتی ، خوبه پشت تلفن هم ده بار گفتم فکراتون رو بکنید بعدا واریز کنید.
الان هم که گفتید از لپ تاپ ناراضی نیستی ؟؟این لپ تاپ خیلی سالم تر از اون چیزی هست که بابتش هزینه کردید

شمایی که انقدر الان قیافه حق بجانب گرفتی.من خودم در جریان فروش هاردشون بودم.خودشونم گفتن 75 به مغازه دار فروختن!!که شما تازه میگی بیرحمن! خود استارترش به من پی ام داد گفت 75 فروختم.چیزی که نمیدونی رو نیا بگو.!
هرکی میخونه مدیونه اگر بحرفم شک داشته باشه خودش نره بپرسه.
خب 75 بوده باشه ، 120 میشه حدودا نهایتش 70 دیگه.

من کدوم موارد روقبول داشتم؟
تازه خوبه شما گفتی رضایت مشتری واست مهمه.اگه نبود چی می شد!!!
یعنی شما خرید کردی قبول نداشتی !!! پس چرا خرید کردی ؟؟ شما میخواستی مفت بخری حتما

این هاردو هم یه بار میگی 120 یه بار میگی 160.تو کانفیگ خودش 160 هست.
کانفیگ خودش بیخود کرده ، لطف کنید رو جعبه اش رو بخونید ، سرویس تگ رو هم ببرید تو سایت دل نگاه کنید ، در ضمن هم هارد الان موجوده و هم تو عکس هایی که گذاشتم از my computer وشخصه هارد 120 بوده.

نمیدونم کجای این مطلب دشواره که شما متوجه نمیشی.من 390 پیشنهاد دادم باهارد اونم وقتی مشتری 370 تومنی داشتی.20 تومن بالاتر پیشنهاد دادم تا بجای ایشون به من بفروشی که جوابمم ندادی.
جواب شما رو ندادم !!! شما ساعت 12:30 پست گذاشتی که من دیگه نت رو قط کردم که بخوابم ، بیکار نیستم که صبح ساعت 10 ز خواب پا شم،باید 7.5 سر کار باشم ، من صبح همه پیغام های بعدی رو دیدم
باز این هم چیزی رو عوض نمی کرد چون ادموند فروش فوری خواسته بود ، شما خیلی لازم داشتی فروش فوری می گفتی

حالا وقتی پیشنهاد 310 تومنی شما پریده و ایشون از شما نمیخره کی میخواست ازت 310 بخره؟ شما بخاطر من که کمش نکردی.به من فروختی چون بالاترین پیشنهادت من بودم.فقط و فقط همین!!!
من اگر 340 باهارد هم پیشنهاد میدادم بازم بیشترین پیشنهادت میشد چون بیشترین پیشنهاد بعد ادموند عزیز که انصراف دادن من بودم!!یعنی من میرم جای ایشون چون پیشنهاد ایشون دیگه وجود نداره.
ب
بیشتر از این هم پیشنهاد داشت ، ولی گفتم فقط تاپیک ، می بینید که حق با این دوستان بوده نه شما که حتا یه قیمت رو هم پیشنهاد ندادی و فقط میخواستی شماره بگیری که چونه بزنی
در ضمن اگه ادموند نمی خواست و شما هم فروش فوری بر نمی داشتی مگه دیوانه بودم که بازم بدم به شما ؟؟!؟
از دوستان هم عذر میخوام که Pm اشون رو اینجا گذاشم
12.png
13.png

بعدم الان من یه چیزی یادم افتاد.وقتی باهاتون صحبت میکردم شما گفتی من قیمت هارد رو که نزاشتم 60 زدم بدون هارد انقدر!!!
آفرین من همین رو می گم دیگه ؛ من گفتم بدون هارد اینقدر میفروشم. شما هم گفتی هارد برای خودت :
14.png
این هم جایی که شما 2جور حرف زدی.و قول قرارت رو زیر پا گذاشتی.
واقعا که !!!!
قضیه پست که شما گفتی حدود 7 تومنه اصرار کردی 15 بریزم بقیشو برگردونی.رفتی و کل پول رو خرج پست کردی و جامن برای پول خودم تصمیم گرفتی.
من گفتم 7 تومنه !!! ؟؟
اگر 7 تومن بود چرا 15 فرستادی ؟!! من اصرار کردم !!! من فقط یه بار گفتم شما هم گفتی "برمیگردونی بقیه اش رو" گفتم "بله"
من برای شما حساب کردم که برای 4 کیلو هزینه پیشتاز میشه 12700 ، شما گفتی دوستام 10 تومن تحویل گرفتن لپ تاپ رو ، منم گفتم این دورتره و هزینه بسته بندی هم اضافه میشه شما 15 بفرست محض احتیاط
شما بودی که عجله داشتی زود برسه ، من رفتم پست گفتن 18 میشه اول بعدش گفتن 15 ، شما دیر جواب دادی به sms ام ،من دیدم 15 میشه که خودتون فرستادی ، پس مشکلی نبود.یعنی شما تا 15 رو قبول داشتی.

شماره ندادنت اونم وقتی آدم میخواد معامله کنه.
به چند نفر شماره میدادم ؟؟؟ که یه ساعت از جلسه بیام بیرون با شما چونه بزنم !!! به هیچ کس حتا الان هم شماره نمیدم موقع فروش تا او تاپیک قطعی نشه
یا دی وی دی که یه بار گفتی بدون دی وی دی یه بار گفتی خرابه و درست کردنش کاری نداره.. به قوت خودشون باقین.
اگه دی وی دی سالم میدادم که دیگه 310 نمی دادم میزاشتم 350 ، خوبه اولش گفتم dvd خرابه ، عکس بدون dvd گذاشتم ، فقط اومدم یه دلسوزی کردم که dvd رو بدم که خریدار بتونه درست کنه شاید بدردش خورد

من گیر این 20 تومن 30 تومنا نیستم.حرف و شرط و قول و قرار آدما و اخلاق معامله داشتن برام مهمه.که از اولش هرچی شما گفتیو قبول کردم ولی شما...
بله طیق گفته خودتون گیر 15 تومن هستید که چند بار هم پست تلفن گفتید که یه 10-15 تومن برگردونم یا هارد رو بدم بهتون.
شغل من و شخصیتم خیلی بالاتر از اینه که شمایی که نه میشناسی و نه دید من رو بخوای خرابش کنی ،

از مدیر عزیزهم درخواست دارم خودشون پیگیری کنن.تمام چیزایی که گفتم موجوده اسنادش.
بله لطفا پیگیری کنید.

ممنون

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
اولا درست صحبت کنید تو تمام این صحبت ها من یه بار هم به شما بی احترامی نکردم
این که مغازه دار چی میگه به من ربطی نداره ، شما این رو خواستی و تا موقع خرید هیچ مشکلی نداشتی ، خوبه پشت تلفن هم ده بار گفتم فکراتون رو بکنید بعدا واریز کنید.
الان هم که گفتید از لپ تاپ ناراضی نیستی ؟؟این لپ تاپ خیلی سالم تر از اون چیزی هست که بابتش هزینه کردید
خود شما اون حرف رو زدی و شروع کردی.من انقدر سابقه دارم و با آدمای جور واجور معامله کردم که خیلیا منو بشناسن و بدونن حق با من هست یانه.
بعدم خود شما نبودی پفتی مغازه دار فلانه بنمانه.؟؟؟
حالا میگی حرف مغازه دار به من ربطی نداره.
من اصلا به قیمت لپتاپ کاری ندارم.به حرفا و قول و قرار ها ی شما کار دارم.معامله کردن جوریه که هردوطرف راضی باشن و یکم به خاطر همدیگه بیان جلو.نه اینکه مثل شما توی تمام موردا فقط به نفع و سود خودتون فکر کنید نه رضایت خریدار.دقیقا برعکس چیزیکه به من گفتید.
خب 75 بوده باشه ، 120 میشه حدودا نهایتش 70 دیگه.
دوست عزیز 75 به مغازه دار فروختن یعنی مغازه دار زیر 90 به من نمیده!!!
یعنی شما خرید کردی قبول نداشتی !!! پس چرا خرید کردی ؟؟ شما میخواستی مفت بخری حتما
دیگه هرکی میاد تو تاپیک از پست ها میفهمه من میخواستم مفت بخرم یا شما میخواستی گرون بفروشی !!.. فکر کنم شما منتظر بودی یکی بیاد ازت 1 میلیون بخره.!!!!
شما پیشنهاد 390 تومنی خودم باهارد و قبل از انصراف دوستمون رو داری به رخ میکشی انگار که یه مشتری 390 تومنی داشتی.
جالبه بعد منم بودم که میخواستم مفت بخرم!!!پیداست.
جواب شما رو ندادم !!! شما ساعت 12:30 پست گذاشتی که من دیگه نت رو قط کردم که بخوابم ، بیکار نیستم که صبح ساعت 10 ز خواب پا شم،باید 7.5 سر کار باشم ، من صبح همه پیغام های بعدی رو دیدم
باز این هم چیزی رو عوض نمی کرد چون ادموند فروش فوری خواسته بود ، شما خیلی لازم داشتی فروش فوری می گفتی
کل این جمله ای که گفتید دروغ محض بود.همون شبی که داشتید با ادموند جان معامله میکردید عصرش من بهتون پیام داده بودم وجوابم رو نداده بودید. اومده بودید فروش فوری و قیمت پایه معلوم کرده بودید.
شما خودتم بعدا گفتی اشکال از من بوده که قیمت پایه رو زود نزاشتم.بعد حالا اومدی میگی لازم داشتی فروش فوری میخواستی!!!.حتی یه عذر خواهی کوچیک هم بخاطر شماره ندادنت یا بعد از اون جواب ندادن پی ام نکردی.ایناس که شخصیت آدمو نشون میده.

بیشتر از این هم پیشنهاد داشت ، ولی گفتم فقط تاپیک ، می بینید که حق با این دوستان بوده نه شما که حتا یه قیمت رو هم پیشنهاد ندادی و فقط میخواستی شماره بگیری که چونه بزنی
در ضمن اگه ادموند نمی خواست و شما هم فروش فوری بر نمی داشتی مگه دیوانه بودم که بازم بدم به شما ؟؟!؟
از دوستان هم عذر میخوام که Pm اشون رو اینجا گذاشم
مشاهده پیوست 269157
مشاهده پیوست 269158
شما بعد کلی پی ام که من دادم تازه گفتی بیا توی تاپیک پیشنهاد بده!!! کل حرف منم همینه.والا من که مشکلی نداشتم با پیشنهاد تو تاپیک.تا گفتی من اومدم توتاپیک دیدم ادموند نوشته مال من بعدم داشتی باهاش صحبت میکردی و اون زد خریداری شد.توهمون زمان هم دقیقا من 2-3تا پی ام به شما دادم.بازم چون خیالت راحت بود به ایشون میفروشی حداقل رسم ادب و اخلاق رو بجا نیاوردی و جواب منم ندادی.شما معلوم نیست چه فکری پیش خودت کردی که به خودت اجازه میدی باهرکس هرجور دلت خواست رفتار کنی یا روی هوا نگه داری ویه عده آدمو الاف خودت کنی.معلومه که حق بادوستان بوده.به من شما نباید میدادی.هرکس زودتر خواسته و بافروش فوری مشکلی نداره باید به همون میدادی.که غیر از منم کسی نبود.نمیخواد شما معنی کنی.
من اگه 15 هم زیر فروش فوری میگفتم و ادموند هم نمیخواست به من میدادی چون بالاترین پیشنهادت بودم.ما 2نفر پیشنهاد بالا دادیم چون نیاز داشتیم.دلیل این نمیشه که جنس شما انقدر می ارزه!!!
آفرین من همین رو می گم دیگه ؛ من گفتم بدون هارد اینقدر میفروشم. شما هم گفتی هارد برای خودت :
مشاهده پیوست 269159

واقعا که !!!!
خب چی واقعا که؟؟
چه ربطی داشت؟؟
توی پست قبلم دقیقا حرفاتو معنی کردم و گذاشتم تا همه ببینن!
اصلا متوجه نمیشم برای چی اینو آوردی اینجا؟شمامیخوای بگی حرفت درسته؟!
خب خودم گفتم اگر اینقدر لازمش داری برش دار.اینم حسن نیت من رو میرسونه که جوابش روالان دارم میبینم!!
من گفتم 7 تومنه !!! ؟؟
اگر 7 تومن بود چرا 15 فرستادی ؟!! من اصرار کردم !!! من فقط یه بار گفتم شما هم گفتی "برمیگردونی بقیه اش رو" گفتم "بله"
من برای شما حساب کردم که برای 4 کیلو هزینه پیشتاز میشه 12700 ، شما گفتی دوستام 10 تومن تحویل گرفتن لپ تاپ رو ، منم گفتم این دورتره و هزینه بسته بندی هم اضافه میشه شما 15 بفرست محض احتیاط
شما بودی که عجله داشتی زود برسه ، من رفتم پست گفتن 18 میشه اول بعدش گفتن 15 ، شما دیر جواب دادی به sms ام ،من دیدم 15 میشه که خودتون فرستادی ، پس مشکلی نبود.یعنی شما تا 15 رو قبول داشتی.
شما گفتی نزدیک 7 میشه حدودا.
گفتی 15 بفرست منم نفهمیدم چرا 15 میخوای دیدم اصرار کردی 2 3 بار گفتم زشته به احترامت 15 ریختم واست.شمام که خوب امانت داری کردی و جواب رفتارم رو دادی.کسی که میخواد اینجوری تصمیم بگیره لاقل میاد نصف پست رو خودش بعهده میگیره.
من فقط قیمت و شرایط پست رو ازت پرسیدم همین.و الا خودت هم از اول گفتی یه هزینه باربری 3 تومانی اضافه میشه.

به چند نفر شماره میدادم ؟؟؟ که یه ساعت از جلسه بیام بیرون با شما چونه بزنم !!! به هیچ کس حتا الان هم شماره نمیدم موقع فروش تا او تاپیک قطعی نشه

اگه دی وی دی سالم میدادم که دیگه 310 نمی دادم میزاشتم 350 ، خوبه اولش گفتم dvd خرابه ، عکس بدون dvd گذاشتم ، فقط اومدم یه دلسوزی کردم که dvd رو بدم که خریدار بتونه درست کنه شاید بدردش خورد
معلومه!!! کسی که میخواد جنسشو بفروشه باید وقت بزاره..!! مردم که بیکار نیستن شما از لاشون انتخاب کنی یا به هر سازت برقصن که..
دقیقا در مورد هارد هم چون حساب کردیش 60 تومان اختلافشو گذاشتی که امروز میگی ربطی بهم نداشته و خواستم قیمت بدون هارد رو انقدر بدم.
دیروز هم گفتی قیمتش همون 60 هست اینم تاپیک و درست کم کردم.
پریروز هم گفتی قیمت بدون هارد انقدره.
روزی هم که معامله کردیم تلفنی گفتی هاردش 60 می ارزه که کم کردم ازش.
یعنی هرجا شما به نفعته بخاطر هارد شده 310 و هرجا به نفعت نیست قیمت بدون هارد اون بوده.
من اگر قرار بود قرض بگیرم و پول بدم پای حرفم میموندم
بله طیق گفته خودتون گیر 15 تومن هستید که چند بار هم پست تلفن گفتید که یه 10-15 تومن برگردونم یا هارد رو بدم بهتون.
شغل من و شخصیتم خیلی بالاتر از اینه که شمایی که نه میشناسی و نه دید من رو بخوای خرابش کنی ،
من از اولش گیر قیمت نبودم.و چون لازمش داشتم تا 400 هم پیشنهاد ها میرفت بالا میدادم.الان هم اصلا اینا رو نگفتم که مثلا 10 تومن پول ازتون بگیرم.اون پول باشه واسه ی رفع بلا.
نمیخواستم از اول توی تاپیک بگم.خود شما گفتی بیا توی تاپیک مطرح کن که الانم به ضرر خودت شد.فکر کنم شما خیلی علاقه دارید به بحث و جدال.ولی من دیگه وقتش رو ندارم..
درضمن..شخصیت شما رو فقط اعمال و رفتارتون نشون میده نه چیزایی که خود آدم میگه!!!
بله لطفا پیگیری کنید.
مدیران خودشون کارشون رو بلد هستن.پیگیری هم لازم باشه باید درمورد حرف ها وو قول های شما باشه.درضمن فقط من از شما شاکی ام.!!

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
من دیگه حرفی ندارم !!!
فقط می دونم هیچ خطایی نکردم و مطمین شدم که شما از روی عمد اینطوری برخورد میکنید نه ناخواسته و به دلیل سو تفاهم.
فکر کنم هر فرد منطقی و منصفی این دو صفحه رو بخونه میتونه تشخیص بده.
فقط خواهشا به مدیران اطلاع بدین
من اصلا اهل کل کل نیستم ، ولی شما اینطور برخورد کردی
راستی یه ریال از این پول جیب من نرفته ، پس مطمئن باشید سودی برام نداشته.
ممنون.

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من دیگه حرفی ندارم !!!
فقط می دونم هیچ خطایی نکردم و مطمین شدم که شما از روی عمد اینطوری برخورد میکنید نه ناخواسته و به دلیل سو تفاهم.
فکر کنم هر فرد منطقی و منصفی این دو صفحه رو بخونه میتونه تشخیص بده.
فقط خواهشا به مدیران اطلاع بدین
من اصلا اهل کل کل نیستم ، ولی شما اینطور برخورد کردی
راستی یه ریال از این پول جیب من نرفته ، پس مطمئن باشید سودی برام نداشته.
ممنون.

من که از اولشم حرفی نداشتم.
هی گفتم خودمون باحرف حلش کنیم شما چندبار گفتی تو تاپیک مطرح کنید.
منم که همون دیروز برای این که قضیه رو تموم کنم وبهتون نشون بدم اهل بحث و جدال نیستم امتیازتون رو دادم!!.شما بودی که دوباره قضیه رو کش دادی و تاپیک فروش هارد رو پاوردی وسط و به اشتباه قیمتشو دیده بودی.و این حرفا رو زدی.
نظر منم همینه... واقعا هر فردی که کلاه خودش رو قاضی کنه و نوشته هارو بخونه میتونه حقیقت رو واقعا بفهمه.
این برخورد هم از ابتداش و شروعش باخود شما بود تا آخرش.
درضمن به من ربطی نداره مال شما بوده یا خیر.مال هرکس که بوده شما طرف معامله ی من بودی سود و ضررش هم فقط به شخص شما مربوط میشه.

ختم تاپیک...
لطفا مدیران رسیدگی کنن.
ازدوستانی هم که شاهد بودن عذر میخوام...

سپاس

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
من که از اولشم حرفی نداشتم.
هی گفتم خودمون باحرف حلش کنیم شما چندبار گفتی تو تاپیک مطرح کنید.
منم که همون دیروز برای این که قضیه رو تموم کنم وبهتون نشون بدم اهل بحث و جدال نیستم امتیازتون رو دادم!!.شما بودی که دوباره قضیه رو کش دادی و تاپیک فروش هارد رو پاوردی وسط و به اشتباه قیمتشو دیده بودی.و این حرفا رو زدی.
نظر منم همینه... واقعا هر فردی که کلاه خودش رو قاضی کنه و نوشته هارو بخونه میتونه حقیقت رو واقعا بفهمه.
این برخورد هم از ابتداش و شروعش باخود شما بود تا آخرش.
درضمن به من ربطی نداره مال شما بوده یا خیر.مال هرکس که بوده شما طرف معامله ی من بودی سود و ضررش هم فقط به شخص شما مربوط میشه.

ختم تاپیک...
لطفا مدیران رسیدگی کنن.
ازدوستانی هم که شاهد بودن عذر میخوام...

سپاس
هر چند من مطمینم اشتباهی نکردم و کارم درست بوده ولی اگر پپشنهادی برای رفع مشکل دارید بفرمایید

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دقیق تر همین جا بگید

زاه حلم این بود که ۶۰ تومن براتون بریزم شما هاردو برام بفرستی یا اگه میگی هارد ۶۰ تومن می ارزه ۶۰ بهت میدم یه هارد برام بخر یا فرقشو برام واریز کنید چون اونجور که گفتین نبود.
که الان دیگه نمیخوام حرفی درموردش بزنم...

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
زاه حلم این بود که ۶۰ تومن براتون بریزم شما هاردو برام بفرستی یا اگه میگی هارد ۶۰ تومن می ارزه ۶۰ بهت میدم یه هارد برام بخر یا فرقشو برام واریز کنید چون اونجور که گفتین نبود.
که الان دیگه نمیخوام حرفی درموردش بزنم...

من هر چی با خودم کلنجار میرم نمی تونم راضی بشم که کوتاهی یا تقصیری از سمت من بوده باشه !!!!
هارد رو لازم دارم و ارسالش هم منطقی نیست با این هزینه جدید پست
هر چند برام قابل توجیه نیست ولی چون شما گفتی برای یک نفری هست که مشکل مالی داره و برای نشان دادن حسن نیتم و این که شبهه ایی نباشه، شما قیمت هارد دست دوم 120 رو بگیر ، از همین بچه های سایت باشه که قابل اعتماد برای طرفین ، اگر منطقی باشه مشکلی نیست
در ضمن من از جیب خودم دارم هزینه می کنم

هر چند که دیگه نمی تونم به شما اعتماد کنم

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
هارد 120 استوک لپ تاپی فی بازارش حدودی 65-70 هست !!

ضمن اینکه با توجه به نفوذ هارد 750 با قیمت مناسب قیمت هارد هایی زیر 320 رو به پایین یا فروش نسبتا ضعیف دارند !!

پ.ن : پستم جهت شفاف سازی بوده !!

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من هر چی با خودم کلنجار میرم نمی تونم راضی بشم که کوتاهی یا تقصیری از سمت من بوده باشه !!!!
هارد رو لازم دارم و ارسالش هم منطقی نیست با این هزینه جدید پست
هر چند برام قابل توجیه نیست ولی چون شما گفتی برای یک نفری هست که مشکل مالی داره و برای نشان دادن حسن نیتم و این که شبهه ایی نباشه، شما قیمت هارد دست دوم 120 رو بگیر ، از همین بچه های سایت باشه که قابل اعتماد برای طرفین ، اگر منطقی باشه مشکلی نیست
در ضمن من از جیب خودم دارم هزینه می کنم

هر چند که دیگه نمی تونم به شما اعتماد کنم
راستش من هرچی کوتاه میام شما بیشتر میای جلو.
شما قبلن نیت و حسن و .. رو نشون دادی.
اگرم این وسط کسی باشه که بخواد اعتماد نداشته باشه اون منم که از شما خرید کردم و پول واستون ریختم.که البته از اعتمادم هم ضرر کردم.
شما اصلا نیازی به اعتماد کردن نداشتی و نداری.!
نیازی به قیمت گرفتن نیست.همون یه بار که قیمت گرفتین کافیه.دوباره سراونم باید کلی مکافات داشته باشیم.
اون هرچقدر مابقیشم من دیگه نمیخوام.
به درد الان نمیخوره دیگه....!
هارد 120 استوک لپ تاپی فی بازارش حدودی 65-70 هست !!

ضمن اینکه با توجه به نفوذ هارد 750 با قیمت مناسب قیمت هارد هایی زیر 320 رو به پایین یا فروش نسبتا ضعیف دارند !!

پ.ن : پستم جهت شفاف سازی بوده !!

داداش هارد 160 لپتاپی مغازه دار 100 تا 120 قیمت میده!!
تازه نه یه عده گرون فروش.همشون اینجورن!!!
محض اطلاع.
اگه اینجور که شما میگی باشه یعنی تو پی تی از مغازه دار هم گرونتر میفروشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا