behrad22
Registered User
شما core i5 با اون قیمت بگیرید بهترهخوب واقعا طرف قیمتش عالیه واسه لپ تاپتون ولی یه وقتی اگه امکانش هست من 1700 خریدارم (اینقد بیشتر ندارم و البته قانون 30% رو رو هم بکار بستم )
شما core i5 با اون قیمت بگیرید بهترهخوب واقعا طرف قیمتش عالیه واسه لپ تاپتون ولی یه وقتی اگه امکانش هست من 1700 خریدارم (اینقد بیشتر ندارم و البته قانون 30% رو رو هم بکار بستم )
آره با 1700 یه Core i5 نو میتونم بخرم با گارانتی و 100 درصد بهتره .شما core i5 با اون قیمت بگیرید بهتره
عزیز گارانتی های ایران به 20 تومنم نمیارزه هر وقت مشکل خوردی دهنتو سرویس میکنن آخرش هم ده جای دیگش هم عیب میافته.آره با 1700 یه Core i5 نو میتونم بخرم با گارانتی و 100 درصد بهتره .
حرف شما متین ولی منظورم بیشتر اصالت و نو بودن جنس بود ، ولی چرا جنس نو چون بسیاری از فروشندگان راست راست رو نمیگن دوستی دو سه روز پیش یک مورد رو برای فروش گذاشته بود و ادعای کم کار بودن لپ تاپش رو تو پ خ و تاپیک میکرد میگف آک در حد یه هفته ، یه لحظه پروفایلش رو چک کردم تو یه جا واسه مقایسه لپ تاپ ها گفته بود من الان 4 ماهه دارم به واسطه کارم روزی 16 ساعت از لپ تاپم کار میکشم آخ نگفته (معنی آک و کم کار بودن رو همونجا فهمیدم )عزیز گارانتی های ایران به 20 تومنم نمیارزه هر وقت مشکل خوردی دهنتو سرویس میکنن آخرش هم ده جای دیگش هم عیب میافته.
تو ایران اصلا چیزی به نام گارانتی نه تعریف شده نه ارزش داره.
ویندوز که هرچی خودتون ریختید هست و اورجینال نیس...مشخصات لپ هم تو صفحه اول هستشسلام ببخشيد ويندوزش چيه توي software نوشته freedos يعني خودمان ويندوز بايد بخريم يا چي؟؟ من زياد با hp اشنا نيستمو هرچي گشتم اين مدلو فقط سايت hp اومد بايد چيو جستجو كنم يه مقدار review بياد؟؟؟
مشخصات دقیقش رو برام ازسال کنید ببینم چجورهسلام . با این لپتاپ معاوضه میکنید ؟ بسیار تمیز با جعبه . باتریش هم استفاده نشده تاحالا . ورژن I3 .
http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/laptop/3379947/acer-aspire-v3-571-review/
موجوده...کامل همه چی موجوده...دوست عزیز وجوده هنوز؟
متعلقاتش کامله ؟ ( جعبه و ... ) یه سوال دیگه اطلاع دارین چند تا جای رم داره؟ 2 تا یا 4 تا؟
لطفا قیمت آخر و شرایط فروش رو برام ارسال کنین. ممنون
سلام بر لنگبه عزیز...سلام بر یه شش تایی عقده ایی
قیت اخر چند؟
بپخ
نمیدونم اینا به چه ایدی رنگ ابی میخرن
درود بر دوسنه عزیزم...درود استقلالی عزیز و گل
ایشالله همیشه پاینده باشی
دنبال لپ تاب بودم از این خوشم اومد،اگر نگه ش داشتی و احیانا به 1.7 رسید خبر بده میخامش