اول اینکه همه اون لیزرایی که زده 200 میلی 150شون میلی و 100 میلی رو داشتم به اندازه ای که فکرشم نمیتونید بکنید.لیزر پوینتر سبز با برد 7 کیلومتر | فروش laser pointer sabz
داداش اینجا که 500 میلی وات رو گذاشته 48000 تومن فرقش با مال شما که 100 رو قیمت پایه 50000 گذاشتین چیه
فروشگاه اصلی لیزر های سبز رنگ - فروش اینترنتی لیزر های سبز رنگ با برد 7 کیلومتر و لیزر های حرارتی (اورجینال) : فروشگاه اصلی لیزر های سبز رنگ
200 هم 38500 تومن
خرید لیزر سبز 1000 میلی وات حرارتی | فروشگاه اینترنتی
1000 واقعی با کلید ایمنی 89000
همشون دروغ نوشته روشون همه فیک و چینی هستن مثل همین لیزر های من هستند هیچ فرقی ندارن . قدرت ها شونم یکیه .
لیزر اخری که زده 1000 میلی وات از همه جالب تر دروغ گفته چون هرچقدر قدرت خروجی بیشتر میشه رنگ نور لیزر تغییر میکنه ولی اون لیزر سبزه
من خودم صدها لیزر مختلف رو دیدم همه مثل هم هستند
اینی که سبزه من گذاشتم مثل همون لیزر پوینتر های 48 تومانیه همشونم از دم 50 میلی هستند روشون چرت زده اصلا باور نکنید ( لیزر 200 میل رو بغل 50 میل بزار ببین اصلا فرقی دارن )
فقط اینی که من دارم میسوزونه حرارتو انتقال میده و اینکه میتونید نورشو فوکوس یا مخروطی کنید .
اون لیزر 2000 میلی وات من رنگش بنفشه سه سوت شلوار طرفو از چند متری میسوزونه . این سبزا باید نزدیکتر و مدت طولانی تری واستین تازه اونجوری نمیسوزونه .
خلاصه برادر من اصلا باور نکن روشون چی زده همشون یکین هیچ فرقی ندارن