• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لیزر قدرتمند و سوزان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
اول اینکه همه اون لیزرایی که زده 200 میلی 150شون میلی و 100 میلی رو داشتم به اندازه ای که فکرشم نمیتونید بکنید.
همشون دروغ نوشته روشون همه فیک و چینی هستن مثل همین لیزر های من هستند هیچ فرقی ندارن . قدرت ها شونم یکیه .
لیزر اخری که زده 1000 میلی وات از همه جالب تر دروغ گفته چون هرچقدر قدرت خروجی بیشتر میشه رنگ نور لیزر تغییر میکنه ولی اون لیزر سبزه
من خودم صدها لیزر مختلف رو دیدم همه مثل هم هستند
اینی که سبزه من گذاشتم مثل همون لیزر پوینتر های 48 تومانیه همشونم از دم 50 میلی هستند روشون چرت زده اصلا باور نکنید ( لیزر 200 میل رو بغل 50 میل بزار ببین اصلا فرقی دارن )
فقط اینی که من دارم میسوزونه حرارتو انتقال میده و اینکه میتونید نورشو فوکوس یا مخروطی کنید .
اون لیزر 2000 میلی وات من رنگش بنفشه سه سوت شلوار طرفو از چند متری میسوزونه . این سبزا باید نزدیکتر و مدت طولانی تری واستین تازه اونجوری نمیسوزونه .
خلاصه برادر من اصلا باور نکن روشون چی زده همشون یکین هیچ فرقی ندارن

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
حاجی میشه از اون 2000 میلی واته ی عکس بزاری

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
داداش یه 2 گیگاوات نداری میخوام کره ماه رو باهاش سوراخ کنم :lol: از 2 واته عکس بزار ببینیم روحمون تازه بشه

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
ای اقا تاپیک زدیم لیزر سبز بفروشیم همه حالا گیر دادن به اون یکی
اقا فروش فوری 70 تومان + 5 تومان پول پست سفارشی میشود 75 تومان با پول پست

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
موچوده

بالااااااااا

Last edited:

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
برای دوستمون علی ارسال شد

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
برای دوستمون علی ارسال شد

بسیار ممنون هستم از دوست عزیزم.لیزر خیلی سریع و عالی به دستم رسید
خدمت دوستان بگم که نسبت به اینکه 100 میلی است ولی قدرتمند است.باید خدمتتون بگم من تونستم باهاش کبریتم آتیش بزنم!!(با تمرکز)
به راحتی و از فاصله ی تقریبا 40 سانت!.البته اجسام سیاه و تیره خیلی خوب و زود آتیش میگیرند.مثلا کاغذ سیاه.

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10
خدمت دوستان بگم که نسبت به اینکه 100 میلی است ولی قدرتمند است.باید خدمتتون بگم من تونستم باهاش کبریتم آتیش بزنم!!(با تمرکز)
به راحتی و از فاصله ی تقریبا 40 سانت!.البته اجسام سیاه و تیره خیلی خوب و زود آتیش میگیرند.مثلا کاغذ سیاه.

اقا لطفا مراقب چشمات باش
حتما از عينكي چيزي استفاده كن، فقط چند دهم ثانيه كافيه كه خدايي نكرده دچار مشكل بشي

Sent from my iPad using Tapatalk

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
اقا لطفا مراقب چشمات باش
حتما از عينكي چيزي استفاده كن، فقط چند دهم ثانيه كافيه كه خدايي نكرده دچار مشكل بشي

Sent from my iPad using Tapatalk

ممنونم.بله.حتما.به طور مستقیم نگاه نمیکنم

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
من خودم رو کبریت امتحان کردم ولی اتیش نگرفت یا لیزر خودم کم جون بوده یا کبریتمون با پدر و مادر :)
خلاصه خواستی نگاه کنی فرض کن شب تو جاده ای و ماشینا از روبه رو با نور بالا میان سمتت . از گوشه چشمت سمت راست جادرو نگاه کن : )))))))))

حالا اینا که چیزی نیست لیزر بنفشرو ببینید که سلطانیه در برابر اینا .... من شب که میندازم تو اسمون از انور تهران میبینن . یه سری دوستم دید گفت فکر کردم پروژکتوره انداختن . اونو تا میندازی رو مردم در جا اتیش گرفته : ))))))

balanar

Registered User
لایک‌ها
163
داداش دوربین ندارم واقعیت ولی سعی میکنم بزارم ( ایفونه مصیبتیه کابلشو گم کردم :( )
اقا یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم از نور این لیزر سبزا که میبینی هم قویتره هم بردش بیشتر خیالت از این بابت راحت باشه

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
داداش اینا خطم میندازن؟
من یدونه از این 500 میل وات رو دارم وقتی باتری خوب توش میندازم از خطش کفم میبره.
مال شما چطوریه؟
راستی مهم تر از همه اون باتری آبیه چند میلی آمپر هست؟

yoosefheidari

Registered User
لایک‌ها
42
داداش دوربین ندارم واقعیت ولی سعی میکنم بزارم ( ایفونه مصیبتیه کابلشو گم کردم :( )
اقا یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم از نور این لیزر سبزا که میبینی هم قویتره هم بردش بیشتر خیالت از این بابت راحت باشه
دمت گرم.عکس بزاری که خیلی عالی میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا