داداش نفروشش حیفه!
یه XL دارم 3 ساله کم استفاده میکنم ازش هروقت فکر فروش به سرم میزنه عصبی میشم
نمیتونم ازش دل بکنم
ضمنا 3 دندست
جهت اطلاع دوستان این ماشین خوبیه برای شروع,سوختش نیترو هست,و خیر داخل اتاق اگر 1 دقیقه روشن باشه دودش خفه میکنه ادم رو,صداش هم خیلی زیاده,از ماشین واقعی بیشتره صداش,خیلی حال میده,من FG هم دارم بنزین ماشین میخوره بهش,اون دیگه از این هم خفن تره,برا محیط های باز طراحی شده,موتور و شاسی خوبی هم داره,البته هرکی میخره یک مقدار باید وارد باشه به مسائل ارسی,ماشین و قیمت این دوستمون هم واقعا خوبه,و فکر کنم ماشین رو فقط تو اسفالت استفاده کردن که تمیز موندهداداش این سوختش رو باید از کجا تهیه کرد ؟؟
یعد این دود میکنه دیگه ؟
تو خونه میشه استفاده کرد ؟
دروددوستان:قيم ت رو داخل صفحه اول زدم
سلام دوست من موجوده هنوز ایکس ال تون.اولین فرصت میزارم عکس های دیگه
دوست عزیز با هندل روشن میشه یا با استارت ؟ماشین کنترلی سوختی حرفه ای savagexl
کشور سازنده usa
حجم موتور 5.9cc
نوع گیربکس 2 دنده اتوماتیک
نوع رادیو کنترل 2.4 ghz
برد رادیویی 400 متر
سرعت 90klm
ماشین با سوخت نیترو کار میکنه .قیمت نو ماشین حدود 2500 هست .که من قیمت رو 1100 پایه میزارم .دوستان می تونن سرچ کنن واطلاعاتی نیاز شد بگیرن. ماشین مدت هاست گوشه خونه مونده واستارت نخورده.امکان داره باطری خالی کرده باشه ویا نیاز به باطری داشته باشه. که دوستانی که حرفه ای هستن نیاز شد برا تست در خدمتم وکنار میام هزینه اش رو. جعبه ومتعلقاتش روش هست . توضیح تکمیلی زیاد داره که ترجیح میدم دوستان نیاز شد بپرسن تا اعلام کنم . در خدمتم .
برام پیش نیومده .اما دوستان میگن میره .اگر ماشین از محدوده برد کنترل خارج بشه چه اتفاقی میوفته؟ به راهش ادامه میده یا توقف میکنه؟