سالم هستن فقط چون مدت زيادى استفاده نشده تست هم نشده به علت نداشتن شارژر مخصوص براى تست وشارژ. براى همين احتمالا عرض کردم.شماره ام رو ميزارم نياز شد در خدمتم.البته يکى ازدوستان فروم هم خواستن اگر امروز خبر آزش نشد من در خدمتم.جناب این ماشین یکی از باطری هاش خرابه یا ها سه تاش خرابه ؟
قیمت باطرییا رو کم میکنی از قیمتت ؟
من خریدارم نقدا فوری اگه هزینشو تقبل کنی
عزيز؟ داستان چرانوشتى؟جناب امید مگه ماشین شارژؤش نیس ؟
الان بدون شارژره پس باس براس شارژرم تهیه بشه ؟ و در ضمن احتمال داره 2% باطریشم خراب باشه ؟
این ک خرجش خیلی میشه اینجوری .. یه شارژر معمولی مسخره ک باید باطری هارو در بیاری بزاری توش تا شارژ بشن 85 تومنه .. اصلیش ارزون ترینش ک ایرانی هست 190 تومنه
سه سری هم باطری داره ک
باطری رسیور ماشین فابریک سویج 4200 میلی امپر هست ک اگه کمتر از 3400 بزاری بعد 7 ساعت شارژ 18 دقیقه بیشتر جواب نمیده ک دیگه از 150 تومن پایین تر نیس بل کل
باطری کنترل قلمی باشه 30 به بالا لیتیوم باشه از 80 به بالا
باطری استارت هم از 80 به بالا قیمتشونه ارزون ترینشه
بادی ماشین هم ک ترک داره شکستگی داره 50 تومن
این جوری ک خیلی میشه داداش 400 تومن باطری و شار میخاد 50 تومنم بادیش شکسته 450 با 1 تومن خودش میشه 1.450
الان همین جا یکی مثل ماشین شما هست رنک ابی مشکی . همه چی سالم لاستیک و باطری بادی.. چراغ هم نصب کرده ..لوازم جانبی هم داره و 2 لیتر سوخت ک کلا 7 تا باک کار کرده
داره 1.200 میده
منخودم کارم ار سی هست . بالا خره باس برامون صرف کنه ازشما برداریم تا حدودی .
شما فرمودین هزینشو کنار میاین پس لطف کن امتحان کن دقیقا چی ازش خرابه و بفرما چطوری کنار میاین من ازتون بر میدارم
[email protected]ایمیل بدید براتون بفرستم.
همه چیش خوبه .من گواهینامه ندارمبا سوزوکی 250 میزنی
این دوستمون هیچ حرفی غیر از قوانین نزده.وقتی استارتر عزیز شما یه چیزی گذاشتی خودتم نمیدونی چی به چیه چیش خرابه چرا جبهه میگیرین؟؟ مگه قراره همه بز خر باشن بخوان بزنن تو سر مال؟البته جناب من متوجه نشدم چه چیزی جای سوال داره ؟ مگه همین جا نباید در مورد کالا ها بحث و تبادل نظر بشه ؟؟
اگه دقت بفرمای میبینید من تازه عضو این جا شدم . اصالتا بنده اهل ایسام هستم و با قوانین این جا اشنایی کامل ندارم . نمیدونستم اینجا نباید تبادل نظر کرد در مورد کالا توی تایپیک البته بخاطر حرف شما رفتم و قوانینو مطالعه کردم اون جام ندیدم چیزی . پس نتیجه میگیریم . این امر یه عرف بین اعضای انجمنه ک تبادل نظر نکنن . و شما نمیتونی از من ب خاطر ندونستن عرف اینجا ناراحت باشی .
در مورد انصافم من فقط حرفای شما رو تکمیل کردم درسته قیمت اکبند ین ماشین الان 1.980 هست ولی خودتون میدونید ک چقدر افت قیمت کار کردشه
و میتونید چک کنید قیمتایی دادم برا باطری ها همه خدا شاهد قیمت خرید خودم ب صورت عمدست هیچ جا ارزون تر از این قیمت من نیست اگه پیدا کردین ار زونتر بنده همین جا از شما رسما عضر خاهی میکنم
در مورد بادی ماشینم 250 تومن قیمتشه . که من گفتم 50 تومن بخاطر شکستگیش (هزینه تعمیرشه نه تعویض ) پس ببین داداش قصد تو سر مال زدن یا بی انصافی یا تو کار مردم موش دوندن نیستش اگه بود الان خودتون متوجه میشدید من قصدم فقط خرید بوده و متوجه تمام جوانب شدن
با این حال بازم من از شما همین جا عضر خاهی میکنم نمیدونستم اینجا نباید سوال پرسید یا کلا چیز دیگه ای گفت!!!!!!!!
با این حال شما اگر تمایل ب فروش سریع دارید و قصد معامله دارید بنده خریدار کالاتونم قیمت بفرماین با هم توافق داشته باشیم برای هر دو مون صرف داشته باشه من ازتون بر میدارمش
قوانین رو پس مطالعه نکردی. کارشناسی کردن . کسی خواسته بوده؟ دوم اینکه سوال با تو سر مال زدن کامل فرق داره.هرکس دوست داشت یه مقایسه بکنه متوجه میشه نیاز به جبهه هم نبوده . سوم قیمت باطری ها وقیمت نو الان ماشین رو گذاشته از کدوم منبعی؟ این قیمت های من در اوردی رو؟بادی ماشین ترک کوچیک داره که بچه هایی که ماشین می خرن وبازی میکنن ممیدونن طبیعی هستش .من نوشتم شکسته یا خرابه که نظر میده بادی اینقدر قیمتشه یا میگن اجتیاج داره؟بادی سالمه دوست عزیز پس این حرف ها منظور دار نیست چرا پیغام خصوصی اصلا ندادن؟ چهارم بفهم که نوشتم کجا وچه موردی امکان داره خراب بشه بعد بگید نمیدونم .تمام تایپیک رو می خوندی وزود قضاوت نمیکردی متوجه میشدی.این دوستمون هیچ حرفی غیر از قوانین نزده.وقتی استارتر عزیز شما یه چیزی گذاشتی خودتم نمیدونی چی به چیه چیش خرابه چرا جبهه میگیرین؟؟ مگه قراره همه بز خر باشن بخوان بزنن تو سر مال؟
Sent from my C6903 using Tapatalk