• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مانیتور LCD سونی HS95P

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
139
..........................

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
140 خریدارم 29 ساله از تهران.

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
هیچی دیگه زدی تو خال
مبارکت باشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
خوب مزایده تموم میشه
بالاترین قیمت برای جناب ios هست و فردا مانیتور تقدیمشون میشه بعد از هماهنگی
مبارکتون باشه
از دوست عزیز جناب دلفین هم کمال تشکر رو دارم که تاپیک بنده رو مورد توجه قرار دادند و کاش جای یک مانیتور 2 تا داشتم و یکی رو هم تقدیم ایشون می کردم

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
به هرو دونفر تبریک میگم موفق باشید

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
فدات عزیز
نه دیگه بی ادبیه
هر زمان خواستی بفروشی یه ندا بده

نه عزیز دلم بی ادبی چیه شما هم مثل داداش من من یدونه همین مدل تی وی دارشو دارم اینقدر راضی بودم گفتم اینم بگیرم داشته باشم اگر خواستی این هم مال شماست بدون تعارف من کلا سونی بازم از هر دیوایسشم دارم کاری به نیاز داشتنم هم ندارم میخرم. اگه واقعا لازم داشتی بگو وگرنه که من دارم هماهنگ میکنم تو پ خ.

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
پس پخ دادم بهت
ممنون

کهکشان5

Registered User
لایک‌ها
30
مبارک دوستان باشه

حالا اگه بعد از 100 سال دوستان نخواستند من همچنان مشتری هستم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مانیتور به جناب ios عزیز تقدیم شد
و از ایشان بابت مهمان نوازی هم تشکر می کنم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
مانیتور به جناب ios عزیز تقدیم شد
و از ایشان بابت مهمان نوازی هم تشکر می کنم

تایید میشه و از معامله با ایشون کاملا خرسندم و ممنون از ایشون بابت شخصیت بسیار اخلاقی و متواضع.
مانیتور رو خود ایشون هم دیدن اصلا احتیاجی نداشتم ولی عشق سونی هستم دیگه کاریش نمیشه کرد/// سرویس بهداشتی محل کارم رو هم سونی گرفتم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
تایید میشه و از معامله با ایشون کاملا خرسندم و ممنون از ایشون بابت شخصیت بسیار اخلاقی و متواضع.
مانیتور رو خود ایشون هم دیدن اصلا احتیاجی نداشتم ولی عشق سونی هستم دیگه کاریش نمیشه کرد/// سرویس بهداشتی محل کارم رو هم سونی گرفتم.

ممنون از شما علی جان
باید بگم خود که کلا من کسی رو ندیدم که سونی بخره و ناراضی باشه اما بجاش تا دلتون بخواد آدم ناراضی از خرید محصولات بی کیفیت lg , جدیدا سامسونگ , ...
خودم چند سال پیش یک تلویزیون سونی قدیمی 2092 داشتم ( اولین سری تلویزیون رنگی ) که از انباری اومدم جابجاش کنم( به عنوان عتیقه نگه داشتم ) از پله ها افتاد پایین و یک 10 12 تا پله ای رو پایین رفت که کلا گفتم پکید ( اونطوری که افتاد آدم می افتاد دست و پاش میشکست ) ... اما زدمش به برق دیدم داره درست کار می کنه و فقط بدنش یکم شکسته :D:D:D
و کلا من چون خودم رشته تحصیلیم برق بوده و عللاقه هم داشتم خیلی تجربه راجب به وسایل الکتریکی پیدا کردم
باور کنید هنوز که هنوزه موتور پردازش تصویر سونی ( همون engine ) رو هیچ شرکتی نمیتونه تولید کنه مخصوصا از نظر طول عمر
و از قدیم هم گفتن هر گرونی دلیلی داره
به هرحال اگر همه مثل شما علی جان فکر می کردن شرکت های سامسونگ و الجی به خودشون اجازه نمیدادن که الان بیان تو خود ایران جنس مونتاژ کنن یا حتی برخی قطعات رو بی کیفیت تولید کنن و بعد به اسم کره ای به ایرانی های از همه جا بی خبر بندازن و کلی هم جیب هاشون رو پر کنن و خریدار هام 2 سال بعد باز مجبور به خرید مجدد بشن

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون از شما علی جان
باید بگم خود که کلا من کسی رو ندیدم که سونی بخره و ناراضی باشه اما بجاش تا دلتون بخواد آدم ناراضی از خرید محصولات بی کیفیت lg , جدیدا سامسونگ , ...
خودم چند سال پیش یک تلویزیون سونی قدیمی 2092 داشتم ( اولین سری تلویزیون رنگی ) که از انباری اومدم جابجاش کنم( به عنوان عتیقه نگه داشتم ) از پله ها افتاد پایین و یک 10 12 تا پله ای رو پایین رفت که کلا گفتم پکید ( اونطوری که افتاد آدم می افتاد دست و پاش میشکست ) ... اما زدمش به برق دیدم داره درست کار می کنه و فقط بدنش یکم شکسته :D:D:D
و کلا من چون خودم رشته تحصیلیم برق بوده و عللاقه هم داشتم خیلی تجربه راجب به وسایل الکتریکی پیدا کردم
باور کنید هنوز که هنوزه موتور پردازش تصویر سونی ( همون engine ) رو هیچ شرکتی نمیتونه تولید کنه مخصوصا از نظر طول عمر
و از قدیم هم گفتن هر گرونی دلیلی داره
به هرحال اگر همه مثل شما علی جان فکر می کردن شرکت های سامسونگ و الجی به خودشون اجازه نمیدادن که الان بیان تو خود ایران جنس مونتاژ کنن یا حتی برخی قطعات رو بی کیفیت تولید کنن و بعد به اسم کره ای به ایرانی های از همه جا بی خبر بندازن و کلی هم جیب هاشون رو پر کنن و خریدار هام 2 سال بعد باز مجبور به خرید مجدد بشن

ممنون از نوشته های خوب و جامعتون.

دو شرکت هستند تو این زمینه ها که ارزش بقا دارند apple & sony اینو بدون تعصب میگم و کاملا از روی تجربه و تحقیق عرض کردم.

بالا