dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
بالاترین پیشنهاد تا الان ماله منه؟
بله دوست عزیز
بالاترین پیشنهاد تا الان ماله منه؟
هیچی دیگه زدی تو خال
مبارکت باشه
فدات عزیزنه داداش شما امر کنی میزنیم گاراژ ... شما امر کن ما بیخیال میشیم.
فدات عزیز
نه دیگه بی ادبیه
هر زمان خواستی بفروشی یه ندا بده
مانیتور به جناب ios عزیز تقدیم شد
و از ایشان بابت مهمان نوازی هم تشکر می کنم
تایید میشه و از معامله با ایشون کاملا خرسندم و ممنون از ایشون بابت شخصیت بسیار اخلاقی و متواضع.
مانیتور رو خود ایشون هم دیدن اصلا احتیاجی نداشتم ولی عشق سونی هستم دیگه کاریش نمیشه کرد/// سرویس بهداشتی محل کارم رو هم سونی گرفتم.
ممنون از شما علی جان
باید بگم خود که کلا من کسی رو ندیدم که سونی بخره و ناراضی باشه اما بجاش تا دلتون بخواد آدم ناراضی از خرید محصولات بی کیفیت lg , جدیدا سامسونگ , ...
خودم چند سال پیش یک تلویزیون سونی قدیمی 2092 داشتم ( اولین سری تلویزیون رنگی ) که از انباری اومدم جابجاش کنم( به عنوان عتیقه نگه داشتم ) از پله ها افتاد پایین و یک 10 12 تا پله ای رو پایین رفت که کلا گفتم پکید ( اونطوری که افتاد آدم می افتاد دست و پاش میشکست ) ... اما زدمش به برق دیدم داره درست کار می کنه و فقط بدنش یکم شکسته
و کلا من چون خودم رشته تحصیلیم برق بوده و عللاقه هم داشتم خیلی تجربه راجب به وسایل الکتریکی پیدا کردم
باور کنید هنوز که هنوزه موتور پردازش تصویر سونی ( همون engine ) رو هیچ شرکتی نمیتونه تولید کنه مخصوصا از نظر طول عمر
و از قدیم هم گفتن هر گرونی دلیلی داره
به هرحال اگر همه مثل شما علی جان فکر می کردن شرکت های سامسونگ و الجی به خودشون اجازه نمیدادن که الان بیان تو خود ایران جنس مونتاژ کنن یا حتی برخی قطعات رو بی کیفیت تولید کنن و بعد به اسم کره ای به ایرانی های از همه جا بی خبر بندازن و کلی هم جیب هاشون رو پر کنن و خریدار هام 2 سال بعد باز مجبور به خرید مجدد بشن