• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298

سلام

اسانس ها چند میلن ؟
قیمت 212 س و جیوانچی میخواستم

ممنون

212 گرافیتی و زنانه رسید .
خواستید خبر بدید

بنده نیز پخ دادم
بوی سلطان و بوگارت چه سبکی ست ؟

جواب دادم عزیز

این اسانس ها PERFUME هستند که ماندگاریش طولانی هست میفرمایید ؟

تمام این اسانس ها از شرکت های معروف هستند و چون هیچ ناخالصی نداره ماندگاریش زیاده .

معمولا بعضی همکارا افزودنی هایی مثل فیکساتور به اسانس اضافه میکنند تا حجم محصول بالاتر بره
البته برای اسپری شدن بعضی از اسانس ها این عمل الازمی هست تا رقیق بشه اون اسانس و البته این فیکساتور که به نوعی در ادکلن ها هم استفاده میشه خط بو و شفافیت بو رو هم بالا میبره
ولی من تو هیچ کدوم از اسانس ها این کارو انجام ندادم مگه به خواست مشتری .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستانی که نمیدونن چه اسانسی مورد علاقشونه - سن خودشون و منطقه اب و هوایی و اسانس ها و یا سبک مورد علاقشون رو پیام خصوصی کنند راهنمایی خواهد شد .

Last edited:

basshunter

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
اقا حضوری هم میشه خدمت رسید ؟

avands

Registered User
لایک‌ها
115
ایشون به شدت تایید میشن:)

hbmss

Registered User
لایک‌ها
183
میشه در مورد بوگارت و سنتی یکم توضیح بدید؟
(در مورد بوشون )
من به اندازه یه عطر جیبی کوچیک ازش میخوام که همراهم باشه (اسپری نباشه بهتره)
برام pm کنید ممنون میشم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
اقا حضوری هم میشه خدمت رسید ؟

سلام
بله حضوری هم درخدمتم

ایشون به شدت تایید میشن:)

ممنون اوان جان لطف داری شما :) :*

میشه در مورد بوگارت و سنتی یکم توضیح بدید؟
(در مورد بوشون )
من به اندازه یه عطر جیبی کوچیک ازش میخوام که همراهم باشه (اسپری نباشه بهتره)
برام pm کنید ممنون میشم

خط بوی این اسانس ها فوق العاده زیاد هستند .
پراکندگی زیادی دارن و بوی ثانویه ی مطبوع .
موندگاریشون هم یکی از یکی بیشتره :)
جزو عطر های تیز و تا حدی تلخ محسوب میشند و برای خانوم ها توصیه نمیشه .
و اینکه ظرف هایی داریم که راحت تو جیب جا شه و شکل فندک هست ( تو عکس ها 3 مدلشون با ظرفیت های مختلف گذاشته شده )
اینکه بنذه میگم ظرف اسپری به هیچ وجه دلیل بازاری و کاسبی نداره
اینه که اولا لباس رو لک نمیکنند استفاده ی اسانس با این ظرف ها
بعد این که موندگاری اسانس رو بالا میبرند
و اینکه بوی واقعی اسانس رو حس خواهید کرد برخلاف استفاده ی اسانس با ظرف های ریلی ( غلطکی )
ولی باز هم اگه مایل به استفاده از ظرف های غلطکی باشید من در خدمتم .

سلطان 100% اصله؟
قیمت سلطان و بوگارت
ممنون

Last edited:

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
اقا میشه درمورد بوی لاگوست سبز یه توضیح بدید؟من یکی واسم یه اسپری اسانس اورده بود یه بوی شیرین و فرح بخشی داشت خیلی انرژیک بود و موندگاری در حد 3 روز داشت از طرف پرسیدم چیه اسمش گفت لاگوسته سبزه ولی میگفت تقلبی و بی کیفیتش تو بازار زیاده که نه این بو رو میدن دقیق نه موندگاری بالایی دارن

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اسپری 5 تا 10 میل با کیفیت چی دارید؟؟
آیا اسپری پلاستیکی جنس خوب هم دارید؟؟برای حجم های پایین بین 5 تا 10 میل.؟؟؟

سلام
تمامیه ظروف اسپری از بهترین مارک موجود در بازار هستند و پمپ های اون ها تقریبا تمام اسانس ها رو میتونن کاملا پودر کنن . ( مگر اسانس های بسیار روغنی مثل کاپتان بلک , البته واسه اسپری شدن این اسانس ها هم راه کار وجود داره )
بله برای ظرفیت 8 و 12 میل ظرف های بسیار قوی داریم که قابل رقابت با ظروف اسپانیایی حجم بالا هستند .
هر اسانسی هم بخوایید میتونیم تو این ظروف براتون بریزیم و مطمئن باشید کیفیتش واقعا بالا هست .

سلام
اقا میشه درمورد بوی لاگوست سبز یه توضیح بدید؟من یکی واسم یه اسپری اسانس اورده بود یه بوی شیرین و فرح بخشی داشت خیلی انرژیک بود و موندگاری در حد 3 روز داشت از طرف پرسیدم چیه اسمش گفت لاگوسته سبزه ولی میگفت تقلبی و بی کیفیتش تو بازار زیاده که نه این بو رو میدن دقیق نه موندگاری بالایی دارن

سلام
یکی از بهترین اسانس های با قیمت مناسب همین لاگوست سبز هست که البته به اسم های متفاوتی تو بازار داره دست به دست میچرخه
والا 1 ساله اسانس های بی کیفیت بازار رو پر کرده و همین هم باعث شده چون قیمت اسانس های بی کیفیت که معمولا هم تولید داخل هستن کم هست به قولی دست زیاد شه تو کار ما
بوی واقعا انرژیکی داره و خیلی هم فانتزی و مناسب جوون هاست
موندگاری هم همون طور که شما گفتین بسیار بالاست و خط بوی عالی داره
اینی که من دارم اسانس فرانسوی هست و مطمئن باشید از بهترین اسانس های موجوده
حدود 10 میل هم بیشتر برام نمونده ( یه زمانی اسانس مورد استفاده ی خودم بود , حدود 2 سال پیش )

آلپاچینو

Registered User
لایک‌ها
1
بفرمایید

این ها هم ظرف اسپری اسانس هستند که خالی هستند و توش اسانس ریخته میشه

تنوع ظروف زیاده . اگه طرح و سبک خاصی مد نظرتونه و یا برای اقا و خانوم بودنش مد نظره بگید راهنمایی میکنم .

آقا 10 میل
سلطان تو اون شیشه سمت چپی عکس اول چند میشه. پخ بده لطفا

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
آقا 10 میل
سلطان تو اون شیشه سمت چپی عکس اول چند میشه. پخ بده لطفا

سلام
اون شیشه از پرفروش ترین کار هامون بوده
جعبه ی دکمه ای با طراحیه خیلی خوش رنگ و زیبایی هم داره
تو اون حدود 15 میل اسانس جا میشه و کمتر نمیشه ریخت تو این ظرف ها .
قیمت هم براتون پیام خصوصی میکنم هرچند قابل دار نیست اصلا

با ضمانته بهترین مرغوبیته استیله دور ظرف هم میدم خدمتت این کار رو (( استیل های معمولی بعد از چند بار باز و بسته شدن ظرف و یا ریخته شده اسانس تو ظرف از شیشه جدا میشند اما این اینطور نیست )

Last edited:

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
داداش ایتا درصد پارفینشون چه قدره؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
داداش ایتا درصد پارفینشون چه قدره؟

سلام
اگه منظورتون روغنه که در حدود 22 % هستند
البته به نوع و کیفیت و شرکت سازنده بستگی داره و برای همه ی اسانس ها این مورد صدق نمیکنه
:)

اطلاعات کامل رو میتونید تو این سایت ببینید :
www.luzi.ch

jupiter07

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
اسانس هایی مثل آکوا جیو، تق هرمس یا کوکو شانل چقدر شبیه بوی ادکلنشون هستند؟ یکیم اینکه بوی نزدیک به black xs شرکت pacco rabane کدوم یک از اسانس هارو پیشنهاد میکنین؟
ممنون

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
اسانس هایی مثل آکوا جیو، تق هرمس یا کوکو شانل چقدر شبیه بوی ادکلنشون هستند؟ یکیم اینکه بوی نزدیک به black xs شرکت pacco rabane کدوم یک از اسانس هارو پیشنهاد میکنین؟
ممنون
سلام
اگه ادکلنشون اصل باشن اسانس ها کاملا مشابه اون ها هستند
این اسانس ها ماده ی اولیه و خامه ادکلن هستند پس ادکلن ها هستند که از روی این ها ساخته میشند نه این ها از ادکلن

raban همون ادکلن که گل رز داره رو میگید ؟ مشکی یا سرخش ؟ و یا اینکه اون ادکلن طلاییش وان میلیون رو میگید ؟
راستیتش اگه اون عکس گل داره رو میگید زیاد بوی اون تو مشامم نیست الان که بخوام راهنماییتون کنم ولی تا حدی به بو های گرم و شیرین مثله سینما میخوره . بازم میگم دقیقا نمیتونم بگم مشابه کدوم اسانس هست الان ولی بوی گرمی داره و البته شیرین ( طرح مشکی منظورمه )

jupiter07

Registered User
لایک‌ها
9
سوالم بیشتر به این خاطر بود که فرمول اسانس ها اختصاصی هست واسه هر برند و کار سختیه مشابه سازی وگرنه قصد جسارت نداشتم. بله همون مشکی که عکس گل داره و بوی مرموز و شبیه لیمو داره.
بازم ممنون که به سوالام پاسخ دادین

بالا