Chainsaw1994
Registered User
میشه قیمت 10 میل رو واسه من پخ کنیسبکی گرم و کمی تیز داره
یه بوی خاص هست .
واسه اقایون مناسبه و البته مناسبه این فصل
میشه قیمت 10 میل رو واسه من پخ کنیسبکی گرم و کمی تیز داره
یه بوی خاص هست .
واسه اقایون مناسبه و البته مناسبه این فصل
میشه قیمت 10 میل رو واسه من پخ کنی
سلام لطفا چند از ادکلنهای خوش بو مردانه که واقعا بوی عالی و همچنین ماندگاری و پخش بوی عالی داشته باشد رو برا من پیغام کنید برا نامزدم میخواستم ممنون
دوستان این بوگارت هایی که منده رو سریع بخرید واقعا" بوش عالیه ........من لباسم هم شستم 2 روز هم ازش گذشته اما هنوز بوش هست ......
مردانه با بوی تلخ چی دارید ؟! قیمت ؟ ادکلن
دوستان پیشنهاد های دوستمون واقعا" عالی هستن ازشون راهنمایی بخواید بهترین کار رو براتون با مشخصاتی که میخواید براتون معرفی میکنن ...
دوستان پیشنهاد های دوستمون واقعا" عالی هستن ازشون راهنمایی بخواید بهترین کار رو براتون با مشخصاتی که میخواید براتون معرفی میکنن ...
اسانس من هم امروز رسید کامل و عالی
از استارتر عزیز (البته اسمشون را نمیگم شاید راضی نباشن) خیلی تشکر میکنم یک بابت اخلاق خوب و پشتیبانی که دارند 2 اسانسهای فوق العاده
از ایشون اسانس سلطان را گرفتم که هر چی از بوش بگم کم گفتم البته مردونه خز نکنید
ایشون برام اشانتیون هم فرستادن که اون هم عالیه
البته منتظر بوگارت هم هستم که هر وقت موجود داشتید بهم خبر بدید
در اخر توصیه به همه پسرهای تاپیک اقا اگر میخواید دافیا رو دیونه خودتون کنید اسانس گرفتن از استارتر را اکیدا توصیه میکنم
سلام . وقت بخیر
من امروز تاپیک شما رو دیدم و فقط بخاطر اینکه بتونم پیام بدم عضو سایت شدم . چه خوب میشد اگه شماره تلفن هم از خودتون قرار میدادید دوست عزیز . من با این تعریفهایی که شما کردید,بوگارت یا سلطان میخوام . منتها میخواستم ببینم قیمت هاتون به چه صورته؟ 10 میل رو بفرمایید لطفا
چرا تایپیک هنوز مهم نشده ؟
این بخش هم از بازارچه برای فعال بودن سریع تایپیک میره صحفه های بعد.............
با سلام
ایزی میاکی
دانهیل برون
کارتیر
اپن
سلطان
پیشنهاد بنده :
ایزی میاکی
سلطان
قیمت هارو نمیگی ؟
بعد میگم اینا از همین گرمی هاس که میمالی به خودت :دی ؟!؟!؟
کاش اسم انگلیسیشونم میدادی تا سرچ کنم ببینم بوشون شبیه اون ادکلنی که داشتم هست یا نه :دی