• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام. آقا من یک تام فورد بلک اورکید لوزی دستم رسید به قیمت یک چهارم قیمتی که شما می دین با پخش بو و دوام فوق العاده عالی. من فقط یک بار روی لباسم اسپری کردم و چند ساعت بعد لباس رو گذاشتم روی مبل. خود لباس حدود 3 روز و مبل حدود 1 هفته بوی بلک اورکید میداد! این در حالیه که بلک اورکیدی که از شما خریدم رو وقتی می زنم در 5 سانتی متری خودشم پخش بو نداره و ساعتی بعد حتی در محل اسپری شده هم بوش قابل حس نیست.

سلام
دوست عزیز شما از من برای بلک اورکید پرفیوم خریدید نه اسانس ( عرض کردید بوی تند شده رو دوست ندارید و من خدمتتون پرفیوم فرستادم و مسلما میدونید اکثر محتوی پرفیوم ماده ادکلن و الکل و فیکساتور و .... هست پس مسلما اون موندگاری رو نداره به هیچ وجه )
بار ها این موضوع بهتون تو پیام خصوصی توضیح داده شد و بعد از 2 ماه میایید اینجور پست میدید ؟ واقعا دستتون درد نکنه
این در حالی هست که چون ناراضی از پرفیوم بودید من ازتون مجددا یک سفارش جدید گرفتم و اون رو کاملا به رایگان براتون ارسال کردم تا شاید جبران شه حالا بعد از 2 ماه میایید مجددا اینطور صحبت میکنید
فقط عرض کنم حداقل تو 60 تا فروش اخرم تنها کسی که از اسانس ها ناراضی بودند شما بودید و بس
این رو هم عرض کنم من عطر های لوزی که شما تو عطر و ادکلن فروشی ها عرضه میشه رو عرضه نمیکنم که بخواد قیمتی با اون ها مقایسه بشه
ما همونطوز که عرض شده بود حدود 3 سال هست در حال تولید و طی نمودن پروسه ی گرفتن مجوز از وزارت بهداشت برای تولید ادکلن با نام و نشان تجاری خودمون هستیم که موفق به این مهم هم شدیم و به زودی در سراسر کشور پخش خواهد شد .
بنده اون ماده ی خام ادکلن ها رو عرضه میکنم نه این اسانس هایی که داده میشه در عطر فروشی ها
فقط این رو هم به عرض برسونم که هزینه ی اون ماده انقدر بالاست که ما هر سری برای خرید نهایت سفارشمون 250 میل هست در حالی که فکر کنم 4 لیتر اون ظروف لوزی از نظر قیمتی با این 250 میل برابری کنه
باز هم امری بود در پیام خصوصی در خدمتم رامشاد جان
سپاس

سلام

من از ایشون عطر خریدم و کاملا راضی بودم ... ممنون دوست عزیز

سلام
مبارکتون باشه دوست عزیز
برای سفارش ادکلن ها هم من منتظر بودم تا قیمت ها مجددا بیاد پایین تا قیمت رو عرض کنم خدمتتون که پایین نیومده دوباره برگشت به قیمت قبل به هر حال پیام دادم خدمتتون
سپاس :)

ronin1360

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز
آلوره هوم اسپرت موجود داری ؟ قیمتا چطوریه ؟
دانهیل دیزایر بلو چی ؟
تو این مایه ها چیا پیشنهاد میدی ؟

SE7EN_7

Registered User
لایک‌ها
11
بنده از ايشون سه تا اسانس ادكلن گرفتم ..اولا اينكه ايشون كاملا خوش برخورد هستند و متعهد ..و اينكه به كارشون و رضايت خريدار اهميت ميدن..مثلا چون فهميدند من كلا ادكلن باز هستم به اصطلاح فرمودند كه ممكنه m7 با رايحه اي كه ميخوايد به علت توليدهاي متفاوت يكي نباشه و بهتره نگيريد..در صورتي كه توي توي مغازه رو در رو كه ميريد خريد كنيد كلي تقلا ميكنند كه جنسشون رو بهت بندازند..كلا من از اين دو همكاري كه در اين فروم فعاليت عطر ميكنند كاملا راضي هستم و در موارد بعدي چشم بسته ازشون خريد ميكنم..
اسانس هائي كه من گرفتم (به جز ام 7) يعني اكستريم و گري وتيور كاملا مشابه ادكلنهاشون هستند با ماندگاري بالا و كيفيت عالي..اما توصيه من اين هست كه هنگام خريد از ايشون بخواين كه الكل و فيكساتور به اسانس ها اضافه كنند ..چون به علت غلظت و شدت بو ممكنه سردرد بگيريد..با اضافه كردن فيكساتور و الكل اسانس ها خيلي طبيعي تر ميشند و با توجه به قيمت ادكلن هاي مربوطه كاملا به صرفه هستند..من بازم از ايشون تشكر ميكنم.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سلام
شما عطر بلک افگانو هم دارید؟

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
سلام داداشم چطوری؟
داداش من یه بار تامی اسپورت تست کردم بوی خنککککک و شیکی داشت تو همین مایه ها چیز خب داری؟ فارنهایت معمولی هم تست کردم بوی منهدم کننده ای میداد کنم دخی ها میمردن! فارنهایت ابسولوت نسبت بهش چ فرقی کرده ؟ قیمت ۱۵ میل از هر کدوم هم واسم بنویس بعلاوه نحوه خرید.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام دوست عزیز
آلوره هوم اسپرت موجود داری ؟ قیمتا چطوریه ؟
دانهیل دیزایر بلو چی ؟
تو این مایه ها چیا پیشنهاد میدی ؟

سلام
خوبی عزیز ؟
سفارشتون فردا ارسال میشه خدمتتون
سپاس از اعتماد و خرید مجددتون از من :)

سلام
شما عطر بلک افگانو هم دارید؟

سلام
بله عزیز موجود دارم
پیام خصوصی و پیام بازدید کنندتون بستست
میتونید از طریق اس ام اس با شمارم که در پست بالای صفحه هست در ارتباط باشید
سپاس

سلام داداشم چطوری؟
داداش من یه بار تامی اسپورت تست کردم بوی خنککککک و شیکی داشت تو همین مایه ها چیز خب داری؟ فارنهایت معمولی هم تست کردم بوی منهدم کننده ای میداد کنم دخی ها میمردن! فارنهایت ابسولوت نسبت بهش چ فرقی کرده ؟ قیمت ۱۵ میل از هر کدوم هم واسم بنویس بعلاوه نحوه خرید.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

سلام
حال شما :) ؟
توضیحات رو در حد اطلاعاتم سعی کردم روان و ساده خدمتتون ارسال کنم عزیز
سوالی باشه باز هم در خدمتم

بنده از ايشون سه تا اسانس ادكلن گرفتم ..اولا اينكه ايشون كاملا خوش برخورد هستند و متعهد ..و اينكه به كارشون و رضايت خريدار اهميت ميدن..مثلا چون فهميدند من كلا ادكلن باز هستم به اصطلاح فرمودند كه ممكنه m7 با رايحه اي كه ميخوايد به علت توليدهاي متفاوت يكي نباشه و بهتره نگيريد..در صورتي كه توي توي مغازه رو در رو كه ميريد خريد كنيد كلي تقلا ميكنند كه جنسشون رو بهت بندازند..كلا من از اين دو همكاري كه در اين فروم فعاليت عطر ميكنند كاملا راضي هستم و در موارد بعدي چشم بسته ازشون خريد ميكنم..
اسانس هائي كه من گرفتم (به جز ام 7) يعني اكستريم و گري وتيور كاملا مشابه ادكلنهاشون هستند با ماندگاري بالا و كيفيت عالي..اما توصيه من اين هست كه هنگام خريد از ايشون بخواين كه الكل و فيكساتور به اسانس ها اضافه كنند ..چون به علت غلظت و شدت بو ممكنه سردرد بگيريد..با اضافه كردن فيكساتور و الكل اسانس ها خيلي طبيعي تر ميشند و با توجه به قيمت ادكلن هاي مربوطه كاملا به صرفه هستند..من بازم از ايشون تشكر ميكنم.

خواهش میکنم دوست عزیزم
شما واقعا لطف داری
چون فروش اینترنتی هست و اصولا کار ما هم کاملا سلیقه ای هست من سعی میکنم تا میشه دوستان رو راهنمایی کنم و البته اینکه اگه حس کنم کاری ممکنه در هر جایی و هر شرکتی سبکش متفاوت باشه نفروشم که باعث سو تفاهم نشه
برای الکل و فیکساتور والا من به هیچ وجه نمیریزم تو کار ها به خصوص برای کار های فروش اینترنتی
برای فروش در شعباتمون اگر مشتری امر کنه اجرا میشه به هر حال پخش بو رو خیلی بالاتر میبره اما از موندگاری کم میکنه فیکساتور معمولا البته برای بعضی اسانس ها اضافه کردنش ممکنه کلا کیفیت رو تحت شعاع قرار بده و برای بعضی اسانس ها کاملا به نظرم اضافه کردنش واجب هست
به هر حال ممنونم ازتون بابت این اعتماد و اظهار لطفتون
موفق باشید :)

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سلام
بله عزیز موجود دارم
پیام خصوصی و پیام بازدید کنندتون بستست
میتونید از طریق اس ام اس با شمارم که در پست بالای صفحه هست در ارتباط باشید
سپاس

ممنون؛ من الان پیان خصوصی باز کردم
هرچی هم گشتم شماره تماس شما را پیدا نکردم
لطف می کنید بهم پیام بدهید و شرایط خرید بگویید

eXamPLay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سفارش من رسید، خیلی هم عالی و البته خوش قول ...
ا

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41

ببخشید بابت دخالت، ولی شماره اشون پست اول بود:

09382313804

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
ببخشید بابت دخالت، ولی شماره اشون پست اول بود:

09382313804

ممنونم دوست خوبم لطف کردی وظیفه ی من بود که باید به اون دوستمون خودم عرض میکردم
سپاس به هر حال :)

بله عزیز پرسش هاتون پاسخ داده شد
سپاس

سلام

سفارش من رسید، خیلی هم عالی و البته خوش قول ...
ا

خواهش میکنم دوست خوبم
مبارکتون باشه :)

ramshad

Registered User
لایک‌ها
18
آقا نوشته ی من چرا حذف شده؟ من نوشتم که مطلقا پرفیوم نخواسته بودم و آقا فرزین بدون اطلاع و رضایت من یک گرم اسانس ریخته بقیه اش فیکساتور! سانسور چرا؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
خوشبختانه این سری از کلاس های اموزشی و همایش شرکت لوزی هم این بار با کیفیتی کمی و کیفی بسیار بالا در هتل ابان تهران انجام و به پایان رسید و این بار هم تجارب بسیاری کسب کردیم
جالب اینجاست که امسال بسیاری از همکاران سابق ما به این همایش دعوت نشده بودند و دلیل اصلی این هم اینه که متاسفانه همکار ها بعد از مدتی لوزی کار کردن ظروف خالی لوزی رو میگرند و درونش اسانس های اسپانیایی یا فرانسوی و ترکی میریزند و دارند به اسم و قیمت لوزی کارهایی رو ارائه میدهند که کیفیت بسیار پایین تری دارند .
تعداد بسیار زیادی هم اسانس های جدید رو قول دریافت گرفتیم که به زودی به دستمون خواهد رسید .

Last edited:

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
بسته من رسید. خیلی ممنون همه چی عالی بود

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
:D دادا عطر خفا مفا قیمت مناسب چی داری

داداشم پاسخت رو ارسال کردم :)
قیمتی هم که البته قابلت رونداره از اولین دوستای پرشین تولزیم هستی شما

بسته من رسید. خیلی ممنون همه چی عالی بود

سلام
خواهش میکنم
مبارکتون باشه دوست خوبم .

KS_Eternity

Registered User
لایک‌ها
7
امروز حدود ساعت 11 صبح سه مدل اسانسی که دوستمون زحمت کشیدند به دستم رسید.
اتفاقا زمان باز کردن بسته چند تن از دوستان اینجا بودند و جهت تست درب اسپری را باز کردند و بو کردند و همگی به اتفاق از بوی تند و تیز اسانسها ابراز ناخوشایندی کردند!
یکی از دوستان وان میلیون را که به صورت رولی بود روی گردنش کشید و یکی دیگر از دوستان داشت درب کوکو شنل را باز میکرد که به علت تکان خوردن در جابجایی کمی داخل درب اسپری شده بود و به دستش و گوشه آستینش کشیده شد.خودم هم کمی از اسانس هرمس استفاده کردم.به نظر هر سه ما یک رایحه داشتیم و فقط تند و تیز.
همان زمان دوستان رفتند اما نکته جالب اتفاقات بعدی بود یعنی حدود ساعت 2 و سه ساعت بعد :

دوستی که وان میلیون زده بود بامن ساعت 2 تماس گرفت و با عجله پرسید این چه عطری بود؟! گفت کل ماشینش را بو برداشته و به محض ورود به بانکی یکی از اپراتورهای آشنا ازش پرسیده با وان میلیون دوش گرفتی اومدی!جالب اینجاست که این دوست گفت در ماشین هم که دو بار پیاده و سوار شده بوی عطر غالب بود و گفت همین الان میام برای گرفتن بقیش که چون متاسفانه برای دوست دیگری من این را از آقا فرزین گرفتم باید صبر کنه تا من زحمت یک عدد دیگر به آقا فرزین بدم.

دوستی که سهوا کوکو شنل مشکی به دست و آستینش پاشیده شده بود در تماسی به من میگه به محض ورود به دفتر منشی شرکتش و خانمی دیگر چپ چپ نگاهش کردند و هر دو جداگانه از او پرسیدند که چرا بوی عطر زنانه میدهد!به من زنگ زده و با نثار لعنت به من میگه تو یک ساعت گذشته 2 با دستش را با آب و صابون شسته اما چند دقیقه بعد بوی عطر بر بوی صابون غالب میشود و در صورتی که احیانا از سوی همسرش بازخواست بشه به بنده حواله خواهد کرد! (البته این هم یکی از عواقب فضولی بیموقع است!)

بنده هم با اینکه خودم صبح از ادکلن Zara Bleu اسپری کردم با دو فیس کوچک از اسانس هرمس (که کاملا همان رایحه مد نظرم بود و فرزین جان فقط با یک راهنمایی مبنی بر علاقه ام به رایحه هالستون این را پیشنهاد دادند) در حال حاظر این رایحه هرمس غالب است.و بسیار مطبوع.

این نوشته حکم تبلیغی ندارد.این اولین خرید من است و از تعداد پستهای من و سال عضویتم مشخصه که زیاد اهل پست گذاشتن نیستم.اما هیجان این رایحه ها و ماجرای اتفاق افتاده مرا به وجد آورده است :)

سپاس از فرزین جان خوش سلیقه و معتمد و غذرخواهی از دوستان بابت حرافی.

سپاس و درود

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
سلامت چند رایحه خنک با موندگاری بالا معرفی میکنین 12 میل باشه و قیمت رئ برام بی زحمت پ خ کنید

hazoo

Registered User
لایک‌ها
13
سلام لطفا اسانسهاي موجود تام فورد و قيمت تمام شده{برای اسانس(15میل) وپرفیوم} براي شهرستان(یزد) رو پي ام كنيد. ممنون
البته من از بوی شیرین خوشم میاد(عاشق D&G the one ) هستم.تو مایه های این ادکلن هم پیشنهادی اگه دارید منو راهنمایی کنید. ممنون

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلامت چند رایحه خنک با موندگاری بالا معرفی میکنین 12 میل باشه و قیمت رئ برام بی زحمت پ خ کنید

سلام
پیام ارسال شد خدمتتون .

سلام لطفا اسانسهاي موجود تام فورد و قيمت تمام شده{برای اسانس(15میل) وپرفیوم} براي شهرستان(یزد) رو پي ام كنيد. ممنون
البته من از بوی شیرین خوشم میاد(عاشق D&G the one ) هستم.تو مایه های این ادکلن هم پیشنهادی اگه دارید منو راهنمایی کنید. ممنون

سلام
پرفیوم های سری جدید متاسفانه کیفیت خوبی ندارند به همین دلیل نمیفروشمشون به خصوص به صورت اینترنتی
مابقی رو خدمتتون پیام کردم
سپاس

امروز حدود ساعت 11 صبح سه مدل اسانسی که دوستمون زحمت کشیدند به دستم رسید.
اتفاقا زمان باز کردن بسته چند تن از دوستان اینجا بودند و جهت تست درب اسپری را باز کردند و بو کردند و همگی به اتفاق از بوی تند و تیز اسانسها ابراز ناخوشایندی کردند!
یکی از دوستان وان میلیون را که به صورت رولی بود روی گردنش کشید و یکی دیگر از دوستان داشت درب کوکو شنل را باز میکرد که به علت تکان خوردن در جابجایی کمی داخل درب اسپری شده بود و به دستش و گوشه آستینش کشیده شد.خودم هم کمی از اسانس هرمس استفاده کردم.به نظر هر سه ما یک رایحه داشتیم و فقط تند و تیز.
همان زمان دوستان رفتند اما نکته جالب اتفاقات بعدی بود یعنی حدود ساعت 2 و سه ساعت بعد :

دوستی که وان میلیون زده بود بامن ساعت 2 تماس گرفت و با عجله پرسید این چه عطری بود؟! گفت کل ماشینش را بو برداشته و به محض ورود به بانکی یکی از اپراتورهای آشنا ازش پرسیده با وان میلیون دوش گرفتی اومدی!جالب اینجاست که این دوست گفت در ماشین هم که دو بار پیاده و سوار شده بوی عطر غالب بود و گفت همین الان میام برای گرفتن بقیش که چون متاسفانه برای دوست دیگری من این را از آقا فرزین گرفتم باید صبر کنه تا من زحمت یک عدد دیگر به آقا فرزین بدم.

دوستی که سهوا کوکو شنل مشکی به دست و آستینش پاشیده شده بود در تماسی به من میگه به محض ورود به دفتر منشی شرکتش و خانمی دیگر چپ چپ نگاهش کردند و هر دو جداگانه از او پرسیدند که چرا بوی عطر زنانه میدهد!به من زنگ زده و با نثار لعنت به من میگه تو یک ساعت گذشته 2 با دستش را با آب و صابون شسته اما چند دقیقه بعد بوی عطر بر بوی صابون غالب میشود و در صورتی که احیانا از سوی همسرش بازخواست بشه به بنده حواله خواهد کرد! (البته این هم یکی از عواقب فضولی بیموقع است!)

بنده هم با اینکه خودم صبح از ادکلن Zara Bleu اسپری کردم با دو فیس کوچک از اسانس هرمس (که کاملا همان رایحه مد نظرم بود و فرزین جان فقط با یک راهنمایی مبنی بر علاقه ام به رایحه هالستون این را پیشنهاد دادند) در حال حاظر این رایحه هرمس غالب است.و بسیار مطبوع.

این نوشته حکم تبلیغی ندارد.این اولین خرید من است و از تعداد پستهای من و سال عضویتم مشخصه که زیاد اهل پست گذاشتن نیستم.اما هیجان این رایحه ها و ماجرای اتفاق افتاده مرا به وجد آورده است :)

سپاس از فرزین جان خوش سلیقه و معتمد و غذرخواهی از دوستان بابت حرافی.

سپاس و درود

سلام
از پست زیباتون نهایت تشکر رو دارم
همین که شما راضی بودید و دوستان و اشانایان هم از فکر اون بوی اولیه ی تیز در اومدند خوشحال کننده هست
چون خالص هستند ممکنه در ابتدای مصرف کمی تند به نظر برسه و فرق اسانس و ادکلن هم در همینه
ادکلن به دلیل وجود الکل و ... در همون ابتدا و بوی اولیه بوی اصلی به مشام میرسه
اما اسانسی با کیفیت و خالص هست که بوی ثانویه ی اون خوب باشه
به هر حال باز هم سپاس از لطف و بزرگواری شما
موفق باشید

Last edited:
بالا