jaCsaf
Registered User
- نوشتهها
- 2,371
- لایکها
- 298
سلام. آقا من یک تام فورد بلک اورکید لوزی دستم رسید به قیمت یک چهارم قیمتی که شما می دین با پخش بو و دوام فوق العاده عالی. من فقط یک بار روی لباسم اسپری کردم و چند ساعت بعد لباس رو گذاشتم روی مبل. خود لباس حدود 3 روز و مبل حدود 1 هفته بوی بلک اورکید میداد! این در حالیه که بلک اورکیدی که از شما خریدم رو وقتی می زنم در 5 سانتی متری خودشم پخش بو نداره و ساعتی بعد حتی در محل اسپری شده هم بوش قابل حس نیست.
سلام
دوست عزیز شما از من برای بلک اورکید پرفیوم خریدید نه اسانس ( عرض کردید بوی تند شده رو دوست ندارید و من خدمتتون پرفیوم فرستادم و مسلما میدونید اکثر محتوی پرفیوم ماده ادکلن و الکل و فیکساتور و .... هست پس مسلما اون موندگاری رو نداره به هیچ وجه )
بار ها این موضوع بهتون تو پیام خصوصی توضیح داده شد و بعد از 2 ماه میایید اینجور پست میدید ؟ واقعا دستتون درد نکنه
این در حالی هست که چون ناراضی از پرفیوم بودید من ازتون مجددا یک سفارش جدید گرفتم و اون رو کاملا به رایگان براتون ارسال کردم تا شاید جبران شه حالا بعد از 2 ماه میایید مجددا اینطور صحبت میکنید
فقط عرض کنم حداقل تو 60 تا فروش اخرم تنها کسی که از اسانس ها ناراضی بودند شما بودید و بس
این رو هم عرض کنم من عطر های لوزی که شما تو عطر و ادکلن فروشی ها عرضه میشه رو عرضه نمیکنم که بخواد قیمتی با اون ها مقایسه بشه
ما همونطوز که عرض شده بود حدود 3 سال هست در حال تولید و طی نمودن پروسه ی گرفتن مجوز از وزارت بهداشت برای تولید ادکلن با نام و نشان تجاری خودمون هستیم که موفق به این مهم هم شدیم و به زودی در سراسر کشور پخش خواهد شد .
بنده اون ماده ی خام ادکلن ها رو عرضه میکنم نه این اسانس هایی که داده میشه در عطر فروشی ها
فقط این رو هم به عرض برسونم که هزینه ی اون ماده انقدر بالاست که ما هر سری برای خرید نهایت سفارشمون 250 میل هست در حالی که فکر کنم 4 لیتر اون ظروف لوزی از نظر قیمتی با این 250 میل برابری کنه
باز هم امری بود در پیام خصوصی در خدمتم رامشاد جان
سپاس
سلام
من از ایشون عطر خریدم و کاملا راضی بودم ... ممنون دوست عزیز
سلام
مبارکتون باشه دوست عزیز
برای سفارش ادکلن ها هم من منتظر بودم تا قیمت ها مجددا بیاد پایین تا قیمت رو عرض کنم خدمتتون که پایین نیومده دوباره برگشت به قیمت قبل به هر حال پیام دادم خدمتتون
سپاس