• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دادا سلام...

من رو به این تاپیک ارجاع دادی...

پست اول رو خوندم ولی از قیمت چیزی ننوشته بودی یا من سر در نیاوردم!

من الان گیج شدم...

بابت هر میل چقدر باید بپردازم؟

باید از بین اون لیست انتخاب کنم و میزان میلش رو هم بگم؟ خب هر میل چند؟

بعد دادا لیستت گیج کننده س! همه برند ها رو قاطی پاتی زدی تنگ هم :دی بعضیاش رو اصلا نمیدونه آدم برای چه برندیه...نمیشه هم پرسید...یکی دو تا نیست! کاش هر برندی رو مدل هاشو جدا می نوشتی بتونیم توی سایت های ادکلن سرچ کنیم! مثلا من از کجا بدونم تامی هات چیه! اصلا برنده...مدلی از یه برند هست! ...

مرسی!

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دادا سلام...

من رو به این تاپیک ارجاع دادی...

پست اول رو خوندم ولی از قیمت چیزی ننوشته بودی یا من سر در نیاوردم!

من الان گیج شدم...

بابت هر میل چقدر باید بپردازم؟

باید از بین اون لیست انتخاب کنم و میزان میلش رو هم بگم؟ خب هر میل چند؟

بعد دادا لیستت گیج کننده س! همه برند ها رو قاطی پاتی زدی تنگ هم :دی بعضیاش رو اصلا نمیدونه آدم برای چه برندیه...نمیشه هم پرسید...یکی دو تا نیست! کاش هر برندی رو مدل هاشو جدا می نوشتی بتونیم توی سایت های ادکلن سرچ کنیم! مثلا من از کجا بدونم تامی هات چیه! اصلا برنده...مدلی از یه برند هست! ...

مرسی!

سلام
اول از همه که قیمتی ناقابل هستند همشون
قیمت ها زده نمیشه چون علاوه بر نوسانات ممکنه هر چند مدت شرکت تخفیفاتی بده رو هر اسانس و سخته که همش بیاییم محاسبه و اپدیت کنیم اینجا
یکی 2 تا کارم نیست تعداد زیاده یخورده اذیت کنندست
قیمت ها هم متفاوت هست مثلا قیمت هر میل هات با هر میل ساروج متفاوت هست
برای شرکت ها هم اکثرا برند و معروف هستند و کسی که ادکلن باز باشه معمولا مدونه استیل از شرکت لوپز هست و مثلا تامی هات از برند تامی و ورساچه نویر از برند ورساچ و سینما سکسی از برند لانکوم :)
البته حق دارید اگه بشه این رو کنار هر اسانس میزنم که از کدوم برند هست
بله شما نوع اسانس رو انتخاب کنید و حجم درخواستی رو بگید قیمت عرض میشه خدمتتون
از 12 میل تا 5 لیتر به بالا میتونید سفارش بدید :)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
212 sey**y قهوه ای

رالف لوران 2

دیور هوم ایتنس

دیور هومم

دی اند جی وان مردانه

کارتیر پاشا

دانهیل قرمز

بلک ایکس xs

مثلا همشون 15 میل چند؟

در ضمن من سلیقه م بوی گرم و شیرین و تقریبا ملایم..سک**سی ..در مایه های وان میلیون و بلک ارکید و 212 قهوه ای هست و بوی تند یا جنگلی و گیاه خوشم نمیاد

از اینایی که انتخاب کردم اگه فکر میکنید چیزی در سلیقه من نیست لطفا بگید حذف کنم...اگرم پیشنهادی دارید بگید...کلا بو هایی میخوام مخصوص مهمانی و پارتی های غیر رسمی و محافل دوستانه و بعضا رمانتیک!! که جنس مخالف پسند هم باشه! اگه چیزی پیشنهاد میدید خوشحال میشم چون بقیه رو نمیشناختم انچنان...مخصوصا شناختی از بو های تلخ ندارم.....یه تق هرمس دارم که از بوش خوشم نمیاد ولی نمیدونم چرا همه دوسش دارن!!

در ضمن یه بوی خنک در مایه های هپی کیلینیک میخوام...یعنی بوی گیاه و آبزی نده! مثلا مثل باربری لندن و کول واتر نباشه!

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
212 sey**y قهوه ای

رالف لوران 2

دیور هوم ایتنس

دیور هومم

دی اند جی وان مردانه

کارتیر پاشا

دانهیل قرمز

بلک ایکس xs

مثلا همشون 15 میل چند؟

در ضمن من سلیقه م بوی گرم و شیرین و تقریبا ملایم..سک**سی ..در مایه های وان میلیون و بلک ارکید و 212 قهوه ای هست و بوی تند یا جنگلی و گیاه خوشم نمیاد

از اینایی که انتخاب کردم اگه فکر میکنید چیزی در سلیقه من نیست لطفا بگید حذف کنم...اگرم پیشنهادی دارید بگید...کلا بو هایی میخوام مخصوص مهمانی و پارتی های غیر رسمی و محافل دوستانه و بعضا رمانتیک!! که جنس مخالف پسند هم باشه! اگه چیزی پیشنهاد میدید خوشحال میشم چون بقیه رو نمیشناختم انچنان...مخصوصا شناختی از بو های تلخ ندارم.....یه تق هرمس دارم که از بوش خوشم نمیاد ولی نمیدونم چرا همه دوسش دارن!!

در ضمن یه بوی خنک در مایه های هپی کیلینیک میخوام...یعنی بوی گیاه و آبزی نده! مثلا مثل باربری لندن و کول واتر نباشه!

پاسخ ارسال شد خدمتتون
سپاس

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
سلام بسته من هم امروز رسید با تشکر از استارتر عزیز.

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1
سفارشتون فردا خدمتتون ارسال میشه
سپاس

سلام حال شما خوبه
بسته من هنوز نرسیده
میگم در صورت امکان میشه کد رهگیری رو ارسال کنید
اخه من بد شانسم تا الان 2 بار لوازم از جایی خریدم پست اشتباهی شهر دیگه برده

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام حال شما خوبه
بسته من هنوز نرسیده
میگم در صورت امکان میشه کد رهگیری رو ارسال کنید
اخه من بد شانسم تا الان 2 بار لوازم از جایی خریدم پست اشتباهی شهر دیگه برده

ارسال شد خدمتتون .

ramintab

Registered User
لایک‌ها
12
اسانس ادکلن هایAromatics Elixir کلینیک و CREED AVENTUS و مونت بلانک و یک عدد ست لیدی میلیون اصل از آقا فرزین باحوصله خریداری شد

mypurse

Registered User
لایک‌ها
1
CREED AVENTUS
اینو دارید؟

Shahrokh_200490

Registered User
لایک‌ها
4
سلام..
پستاي ديگران رو خوندم خيلي به وجد اومدم... ظاهرا همه از خريد راضي بودن.. خلاصه منم بايد راضي باشم :دي

ادكلن ديور اينتس خيلي خوب و خاصه .. دوسش دارم.. ولي مناسب اين فصل نيست !! ديور هوم رو بو نكردم .. خوبه بنظرتون؟؟
من بوگارت هم استفاده ميكردم.. ولي 10 نفر خوششون ميومد.. 3..4 نفر اعلان انزجار ميكردن !!!!!!
خلاصه ميسپرم به خودت ..

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
سلام دوست عزیز میشه قیمت 30 میل و 100 میل
اکلت لانوین رو بدید
و در ضمن
اکلت انواع گوناگون که نداره؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دوست عزیز جسارتا از اون اسانس ها ندارین که برای خوشبو کردن محیط استفاده میشه ؟ اوناییکه روی ظرف مخصوص میریزن و شمع وارمر زیرش میزارن

from Lg

دوست عزیز جسارتا از اون اسانس ها ندارین که برای خوشبو کردن محیط استفاده میشه ؟ اوناییکه روی ظرف مخصوص میریزن و شمع وارمر زیرش میزارن

from Lg

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کدوم شهرین ؟؟

سلام
پیام دادم خدمتتون

اسانس ادکلن هایAromatics Elixir کلینیک و CREED AVENTUS و مونت بلانک و یک عدد ست لیدی میلیون اصل از آقا فرزین باحوصله خریداری شد

خواهش میکنم
مبارکتون باشه

CREED AVENTUS
اینو دارید؟

بله عزیز موجوده

لطفا قیمت بدین:

23 - ONE MILLION
20 - EBCRE NOIRE LALIQUE

30 میل
ممنون...

سلام
انجام شد .

سلام..
پستاي ديگران رو خوندم خيلي به وجد اومدم... ظاهرا همه از خريد راضي بودن.. خلاصه منم بايد راضي باشم :دي

ادكلن ديور اينتس خيلي خوب و خاصه .. دوسش دارم.. ولي مناسب اين فصل نيست !! ديور هوم رو بو نكردم .. خوبه بنظرتون؟؟
من بوگارت هم استفاده ميكردم.. ولي 10 نفر خوششون ميومد.. 3..4 نفر اعلان انزجار ميكردن !!!!!!
خلاصه ميسپرم به خودت ..

سلام
خواهش میکنم , نظر لطف دوستان هست
البته همه هم راضی نبودن :) تو حدود 200 تا فروشی که از بهمن ماه داشتم 2 نفر ناراضی بودن :)
براتون پیام خصوصی کردم
سپاس

سلام دوست عزیز میشه قیمت 30 میل و 100 میل
اکلت لانوین رو بدید
و در ضمن
اکلت انواع گوناگون که نداره؟

سلام
یه مورد جدیدا برامون از اکلت رسیده
موندگاری و بوی خوبی هم داره و تو همون سبک ادکلن اصلی شرکت هست کمی ترش تر
کار اماراتی هست 65 ت هم قیمشته برای 100 میل ادکلنش اصل هست با موندگاری بسیار مناسب ولی خب اصل امارات

پیام دادم خدمتتون
سپاس

from Lg

from Lg

سلام
ندارم متاسفانه :(

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از جناب JacSaf دو عدد اسانس تهیه کردم. هر دو بسیار با کیفیت و عالی هستند.دستشون درد نکنه.

mypurse

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
سان ست هیت میخواستم
موجود دارید

Karimisystem

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. آقا من یک تام فورد بلک اورکید لوزی دستم رسید به قیمت یک چهارم قیمتی که شما می دین با پخش بو و دوام فوق العاده عالی. من فقط یک بار روی لباسم اسپری کردم و چند ساعت بعد لباس رو گذاشتم روی مبل. خود لباس حدود 3 روز و مبل حدود 1 هفته بوی بلک اورکید میداد! این در حالیه که بلک اورکیدی که از شما خریدم رو وقتی می زنم در 5 سانتی متری خودشم پخش بو نداره و ساعتی بعد حتی در محل اسپری شده هم بوش قابل حس نیست.

داشتم تاپیکو مرور میکردم چشمم خورد به این پست، واقعا بعضی وقتا ما بی انصاف میشیم
البته خود جناب میرزایی توضیحاتیو فرمودن ولی دور از انصاف که تجربه خریدن بلک ارکیدو از جناب میرزایی اینجا نگم
من حدود 45 روز پیش اسانس بلک ارکیدو به همراه چندتا اسانس و ادکلن دیگه از جناب میرزایی خریدم
اسانس بلک ارکیدو برای یکی از دوستام سفارش دادم، همون روز که سفارشا به دستم رسید بلک ارکیدو رو یکی از تی شرتام تست کرد فقط یه پاف به تی شرتم زدم، تا 20 روز به شدت بوش حس میشد، چون تی شرت روی چوب لباسی آویزون بود لباسایی که کنار اون تی شرت بودن بوی بلک ارکیدو گرفته بودن، امروز که این پستو دیدم رفتم دوباره تیشرتمو بو کردم هنوز بعد از حدود 40 - 50 روز بو کاملا حس میشه:blink:
درسته من اصلا از بوی بلک ارکید خوشم نمیاد و همون روز اسانسو تحویل دوستم دادم ولی به هیچ وجه در اصل بودنش شک نکردم، واقعا فوق العادست که هنوزم بعد از 45 روز موندگاریشو حفظ کرده.
البته بماند که به خاطر بوی بلک ارکید دیگه اون تیشرتو نپوشیدم:D

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
بی زحمت اسانس های خنک رو برام پ خ کنید

ویرایش

سلام
10 عدد اسانس از دوست خوبمون خریداری شد و ایشون خیلی با من راه اومدن
همه به انتخاب خودشون بود و ایشالا به دستم که رسید نتیجشو میگم
هر چند میدونم که راضی خواهم بود