• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود
از آقا فرزین عزیز اسانس اونتوس و هرود خریداری شد
امروز زحمت ارسالش رو میکشن
باتشکر از این عزیز

خواهش میکنم امین جان
ارسال میشه خدمتت انشاالله راضی باشید

killer47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .من میخوام حضوری بیامو تهرانم هستم .میشه ادرستو بدی ؟در ضمن تضمینی برای اصل بودن و خوب بودن اسانس ها چیه؟ این اسانس ها رو داری ؟
1_» Lancome » Tresor Midnight Rose
2_Gucci » Guilty Intense
3-Versace » Yellow Diamond
4-Versace » Bright Crystal Limited Editional

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
دوست عزیز ادکلنی که ماندگاری خوبی داشته باشه و گرم و شیرین باشه چی داری؟
نهایت تا 100 تومن

pouria.bfr

Registered User
لایک‌ها
24
سلام ادکلنconcordiaدارید اگه دارید قیمتشو برام پ خ کنید
ممنونم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اسانس ها ی جدید :

زگنا ارمانگیلدو

ورسوز اچ ای زی

لاوی بل استلا لانکوم

هیپنوتیک پویزن

وری ایرستیبل

پرمیر جور

فیور فور لایف

چوپارت

دیور هوم اینتنس

کریستال لایر

وود مستیکو

ناو مرد

ناو زن

و . . .

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
دوست عزیز سفارش بنده که پنج شنبه قرار بود ارسال کنید رو فرستادید ؟
مقصد اهواز ...

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
عطرهای منم رسید ، کیفیتشون واقعا خوبه ، دستت طلا داش فرزین .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود
از آقا فرزین عزیز اسانس اونتوس و هرود خریداری شد
امروز زحمت ارسالش رو میکشن
باتشکر از این عزیز

خواهش میکنم امین جان
ارسال شد خدمتتون و کد رهگیری هم اس ام اس شد
مبارک باشه عزیز

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام من اسانس یا ادکلن بلک اورکید تام فورد وکوکو شنل رو میخوام یا یه چیزی تو این مایه ها،با رد بو و ماندگاری بالا و بو واسم خیلی مهمه و لطف کنید فیمت بدیدو یه چیز دیگه این بلک افغان میشه بوش رو توصیف کنید من تاحالا بو نکردم :( مرسی دوست عزیز

سلام
وقت بخیر
تمام کار ها در تمام کیفیت ها و دسته بندی های عطر موجود هستند
راهنمایی های لازم از طریق پیام خصوصی انجام شد
پرسشی باشه در خدمتم باز هم
سپاس

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان توصیه میکنم از داش فرزین خرید نکنید که بدبخت میشید!!
چون یکبار که ازشون خرید کنید، معتاد میشید و دوست دارید مدام ازشون خرید کنید:D
6 مین سفارش من(30 میل توسکان لیدر) هم داده شد
نخرید آقا نخرید:p

DaaVooD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
هفت اسانس 6 میل + 2 اسانس 6 میل هدیه جمعن 200 تومن خرید داشتم از ایشون.
الان کل اتاقو بو برداشته. بوی دستام با شستنم نمیره...

با آرزوی موفقیت.

naeem_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلاممن از ایشون خرید داشتم اقا فرزین بسیار گل و با حوصله و صبورند و وقتی اسانس خریداری شده رو واسم فرستادند مطابق به سلیقه ی من نبود که ایشون تعویض کردند ولی دوتا گله داشتم 1- اقا فرزین من دوبار در پیام خصوصی و در اس ام اس هم تاکید کردم که فیکساتور حتما روش بزارید واسه بلک افغان چون خطی در می اید(البته میدونم بخاطر کیفیتشه) الان من باید چیکار کنم نمیشه ازش استفاده کرد؟2-من سه اسانس واستون فرستادم اونتوس تقریبا نصف بندانگشت مصرف کرده بودم و سلطان که اصلا هیچی از بوی خوشم نیومد و کریید گرین هم دو پف ولی امروز که بسته به دستم رسید بلو شانل که حدود یک بند انگشت و شانل اسپرت و گوچی دقیق نصف انگشت کم بود(مطابق انگشت من ) دلیل اینکارتون نمیدونم چی بوده اگه مسئله تفاوت قیمت بوده که من در پیام خصوصی این مسئله گفتم و گفتم حاضرم اختلاف قیمت ها بپردازم از این کارتون خیلی ناراحت شدم شما اگه میگفتین هزینه پست پای شماست بازم من حرفی نداشتم ولی اینکارتون بدور از انصاف بود

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلاممن از ایشون خرید داشتم اقا فرزین بسیار گل و با حوصله و صبورند و وقتی اسانس خریداری شده رو واسم فرستادند مطابق به سلیقه ی من نبود که ایشون تعویض کردند ولی دوتا گله داشتم 1- اقا فرزین من دوبار در پیام خصوصی و در اس ام اس هم تاکید کردم که فیکساتور حتما روش بزارید واسه بلک افغان چون خطی در می اید(البته میدونم بخاطر کیفیتشه) الان من باید چیکار کنم نمیشه ازش استفاده کرد؟2-من سه اسانس واستون فرستادم اونتوس تقریبا نصف بندانگشت مصرف کرده بودم و سلطان که اصلا هیچی از بوی خوشم نیومد و کریید گرین هم دو پف ولی امروز که بسته به دستم رسید بلو شانل که حدود یک بند انگشت و شانل اسپرت و گوچی دقیق نصف انگشت کم بود(مطابق انگشت من ) دلیل اینکارتون نمیدونم چی بوده اگه مسئله تفاوت قیمت بوده که من در پیام خصوصی این مسئله گفتم و گفتم حاضرم اختلاف قیمت ها بپردازم از این کارتون خیلی ناراحت شدم شما اگه میگفتین هزینه پست پای شماست بازم من حرفی نداشتم ولی اینکارتون بدور از انصاف بود

سلام
وقت بخیر
دوست عزیز بنده به هیچ وجه سر 2 قطره 3 قطره نمیام خودم رو کوچیک کنم و بخوام با بند انگشت تخمین و اندازه گیری کنم که میفرمایید در این حجم و اندازه کم و با این اندازه خالی بوده
حتی وقتی برگشت دادید اون اسانس ها رو با اینکه ازشون تقریبا خالی شده بود ( حالا به هر میزان ) اصلا بهتون گفتم که چرا کم هست و چرا نگفتید استفاده شده و یا اینکه مبلغی باید برای این مصرف پرداخت کنید و ازین قبیل پیام ها ؟؟؟
مسلما در حد شخصیت و شعور خوده من نیست بخوام همچین کار کنم و شخصیت خودم رو زیر سوال ببرم
فیکساتور هم عرض کرده بودم که ما اصلا تو شعبه هامون چیزی به اسم فیکساتور نداریم
حتی تستر های کاغذی ای که بیرون از مغازه پخش میکنیم هم با فیکساتور مخلوط نمیکنیم چه برسه در اسانس ها
اگر حجم اسانس ها کم هست در حالی که ظرف اسانس رو ایستاده میزارید تنها دلیلی که میتونه داشته باشه ریخته شدن در راه هست وگرنه به شخصه همیشه انقدر پر میکنم ظروف رو که موقع بستن اسپری اسانس از ظرف بیرون میریزه
اگر هنگام بر عکس کردن ظرف میبینید ته ظرف خالی هست که خب اون بحثش جدا هست و مقدارس اسانس در اون حالت وارد حجم زیریه اسپری میشه که اصلا دست ما نیست و نمیتونید هیچ جوره اون قسمت رو پر کنیم
به هر حال اگر کم هست به هر مقدار که خودتون فکر میکنید بفرمایید به صورت رایگان مجددا ارسال شه خدمتتون
حال چه با استفاده از بند انگشت و چه با استفاده از میزان حجم بر اساس سی سی و گرم بفرمایید چند گرم - اسانس - بند انگشت , کم بوده که بنده مجددا ارسال کنم خدمتتون
پوزش میخوام ازین بابت ولی خیالتون راحت سره چند قطره هیچ وقت خودمون رو بد و به قولی گرسنه نشون نمیدیم به خصوص در سفارشات مشتری های اینترنتی
در خدمتم عزیز

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوستان توصیه میکنم از داش فرزین خرید نکنید که بدبخت میشید!!
چون یکبار که ازشون خرید کنید، معتاد میشید و دوست دارید مدام ازشون خرید کنید:D
6 مین سفارش من(30 میل توسکان لیدر) هم داده شد
نخرید آقا نخرید:p

سلام
خوبی شما ؟
نظر لطفته عزیز
رضایت شما کافیه برای بنده
انشاالله کیفیت کارهامون همیشه براتون رضایت بخش باشه
به هر حال ممنون بابت نظر لطفتون
سپاس

take

Registered User
لایک‌ها
100
حال فرزین جون چطوره اقا اوضاع و احوال میزونه؟
خودتو اماده کن که میخوام سفارش بدم فرزین داره تموم میشه

hazoo

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
وقت بخیر
دوست عزیز بنده به هیچ وجه سر 2 قطره 3 قطره نمیام خودم رو کوچیک کنم و بخوام با بند انگشت تخمین و اندازه گیری کنم که میفرمایید در این حجم و اندازه کم و با این اندازه خالی بوده
حتی وقتی برگشت دادید اون اسانس ها رو با اینکه ازشون تقریبا خالی شده بود ( حالا به هر میزان ) اصلا بهتون گفتم که چرا کم هست و چرا نگفتید استفاده شده و یا اینکه مبلغی باید برای این مصرف پرداخت کنید و ازین قبیل پیام ها ؟؟؟
مسلما در حد شخصیت و شعور خوده من نیست بخوام همچین کار کنم و شخصیت خودم رو زیر سوال ببرم
فیکساتور هم عرض کرده بودم که ما اصلا تو شعبه هامون چیزی به اسم فیکساتور نداریم
حتی تستر های کاغذی ای که بیرون از مغازه پخش میکنیم هم با فیکساتور مخلوط نمیکنیم چه برسه در اسانس ها
اگر حجم اسانس ها کم هست در حالی که ظرف اسانس رو ایستاده میزارید تنها دلیلی که میتونه داشته باشه ریخته شدن در راه هست وگرنه به شخصه همیشه انقدر پر میکنم ظروف رو که موقع بستن اسپری اسانس از ظرف بیرون میریزه
اگر هنگام بر عکس کردن ظرف میبینید ته ظرف خالی هست که خب اون بحثش جدا هست و مقدارس اسانس در اون حالت وارد حجم زیریه اسپری میشه که اصلا دست ما نیست و نمیتونید هیچ جوره اون قسمت رو پر کنیم
به هر حال اگر کم هست به هر مقدار که خودتون فکر میکنید بفرمایید به صورت رایگان مجددا ارسال شه خدمتتون
حال چه با استفاده از بند انگشت و چه با استفاده از میزان حجم بر اساس سی سی و گرم بفرمایید چند گرم - اسانس - بند انگشت , کم بوده که بنده مجددا ارسال کنم خدمتتون
پوزش میخوام ازین بابت ولی خیالتون راحت سره چند قطره هیچ وقت خودمون رو بد و به قولی گرسنه نشون نمیدیم به خصوص در سفارشات مشتری های اینترنتی
در خدمتم عزیز

با سلام. اقا من تاحالا حدود یه 700 تومنی از اقا فرزین خرید کردم و هر دفعه راضی تر از سری قبل،و مطمئنم حاضره ضرر کنه ولی خریدارو راضی نگه داره، پپس همچین کاری ازشون بعیده واسه یه میل دو میل اسانس.در زمینه کم بودن اسانس هم کاملا حق با ایشونه.شما اصلا خودت ظرف رو خالی کن و با خر چیزی خواستی پرش کن، وقتی شیشه رو برعکس بگیری یه مقدار خالیه ولی هنوز همون 15 میل داخل شیشه است.

بالا