سلاممن از ایشون خرید داشتم اقا فرزین بسیار گل و با حوصله و صبورند و وقتی اسانس خریداری شده رو واسم فرستادند مطابق به سلیقه ی من نبود که ایشون تعویض کردند ولی دوتا گله داشتم 1- اقا فرزین من دوبار در پیام خصوصی و در اس ام اس هم تاکید کردم که فیکساتور حتما روش بزارید واسه بلک افغان چون خطی در می اید(البته میدونم بخاطر کیفیتشه) الان من باید چیکار کنم نمیشه ازش استفاده کرد؟2-من سه اسانس واستون فرستادم اونتوس تقریبا نصف بندانگشت مصرف کرده بودم و سلطان که اصلا هیچی از بوی خوشم نیومد و کریید گرین هم دو پف ولی امروز که بسته به دستم رسید بلو شانل که حدود یک بند انگشت و شانل اسپرت و گوچی دقیق نصف انگشت کم بود(مطابق انگشت من ) دلیل اینکارتون نمیدونم چی بوده اگه مسئله تفاوت قیمت بوده که من در پیام خصوصی این مسئله گفتم و گفتم حاضرم اختلاف قیمت ها بپردازم از این کارتون خیلی ناراحت شدم شما اگه میگفتین هزینه پست پای شماست بازم من حرفی نداشتم ولی اینکارتون بدور از انصاف بود
سلام
وقت بخیر
دوست عزیز بنده به هیچ وجه سر 2 قطره 3 قطره نمیام خودم رو کوچیک کنم و بخوام با بند انگشت تخمین و اندازه گیری کنم که میفرمایید در این حجم و اندازه کم و با این اندازه خالی بوده
حتی وقتی برگشت دادید اون اسانس ها رو با اینکه ازشون تقریبا خالی شده بود ( حالا به هر میزان ) اصلا بهتون گفتم که چرا کم هست و چرا نگفتید استفاده شده و یا اینکه مبلغی باید برای این مصرف پرداخت کنید و ازین قبیل پیام ها ؟؟؟
مسلما در حد شخصیت و شعور خوده من نیست بخوام همچین کار کنم و شخصیت خودم رو زیر سوال ببرم
فیکساتور هم عرض کرده بودم که ما اصلا تو شعبه هامون چیزی به اسم فیکساتور نداریم
حتی تستر های کاغذی ای که بیرون از مغازه پخش میکنیم هم با فیکساتور مخلوط نمیکنیم چه برسه در اسانس ها
اگر حجم اسانس ها کم هست در حالی که ظرف اسانس رو ایستاده میزارید تنها دلیلی که میتونه داشته باشه ریخته شدن در راه هست وگرنه به شخصه همیشه انقدر پر میکنم ظروف رو که موقع بستن اسپری اسانس از ظرف بیرون میریزه
اگر هنگام بر عکس کردن ظرف میبینید ته ظرف خالی هست که خب اون بحثش جدا هست و مقدارس اسانس در اون حالت وارد حجم زیریه اسپری میشه که اصلا دست ما نیست و نمیتونید هیچ جوره اون قسمت رو پر کنیم
به هر حال اگر کم هست به هر مقدار که خودتون فکر میکنید بفرمایید به صورت رایگان مجددا ارسال شه خدمتتون
حال چه با استفاده از بند انگشت و چه با استفاده از میزان حجم بر اساس سی سی و گرم بفرمایید چند گرم - اسانس - بند انگشت , کم بوده که بنده مجددا ارسال کنم خدمتتون
پوزش میخوام ازین بابت ولی خیالتون راحت سره چند قطره هیچ وقت خودمون رو بد و به قولی گرسنه نشون نمیدیم به خصوص در سفارشات مشتری های اینترنتی
در خدمتم عزیز