با سلام متاسفانه وقتی زیاد خرید میکنید دیگر اعتماد از بین میرود !!!! میگویم یعنی چه ! برای بار اول و دوم همه جنس خوب و با قیمت خوب بهت میدهند ولی پس از آن هر چه بخواهند میدهند و یا قیمتها را طوری گران میدهند که تعجب میکنید . چگونه به دوستان من 90 گرم توسکان لدر را با 30 گرم گیفت اونتوس 400 هزار میدهند و به خود من که بیش از چهار میلیون ازش طی یک ماه خرید کردم میگویند 30 گرم توسکان و 30 گرم هیرود و 30 گرم پگاسوس را با منت 800 هزار میدهم .! سئوال اینجاست همه برای رونق بهتر کارشان صداقت را اولین عامل میدانند ولی چرا این صداقت به راحتی فراموش میشود ایشان میگویند گرمی 6 هزار اسانسهایشان است به شرط کیفیت عالی مگه آن کسی که 3500 تومان گرمی به من اسانس داد هم همین را نگفته بود ؟ جالب است اصلا فرقی بین راحیه ماندگارای و پخش بو وجود نداشت .! میگویند عطر هیرود پلمپ 450 است وقتی ارسال میکنند فقط جعبه و عطر است یعنی سلفون ندارد ! واقعا چرا اینطور است ؟ خدا به همه جوانان فروشنده این صنعت انصاف بدهد من که راضی نیستم ولی امیدوارم ایشان بجای پاسخ و بحث و جدل کمی و فقط کمی جانب انصاف را رعایت کنند وگرنه تمام این اضافه پرداختها ارزشی برای بحث ندارد . علی یارتان .
سلام
جناب ابادیه شما از من 4 میلیون طی 1 ماه خرید کردید ؟
دوست عزیز کلا شما یک بار از بنده خرید کردید اون هم حدودا یک میلیون و 200 هزار ت بود مجموعا
اگر 4 میلیون هست لطفا همین جا عکس از مبلغ واریزی که به حساب من بوده رو بزارید بنده بی حرف پس و پیش 5 میلیون نقدا میریزم به حسابتون
جالبه این رفتارتون , فکر میکردم تحصیل کرده و با منطق هستید !!!
شما از من یک ادکلن هیرود گرفتید من قبل از ارسال عرض کردم خدمتتون سلفون نداره اما کار 1 پاف هم ازش استفاده نشده بود و جعبش هم جعبه ی خودش بود چون تو ویترین بوده سلفون نداشته هرچند کلا از روز اول هم بی سلفون رسیده ب.د دستمون مثل تمام کار های شرکت کریید که بی سلفون هستند
کار هم تمام و کمال اورجینال بود حتی خودتون گفتید تو شهرتون خیلی بالاتر از 450 که من به شما قیمت دادم قیمت کردید و وقتی به فروشنده گفتید 450 خریدید گفتند اصلی نیست و بنده عرض کردم اون کد روی شیشه رو در گوگل شاپ بزنید تا متوجه اصالت کالا بشید
و این که شماره ی اون فروشنده رو هم بدید بهم یا شماره من رو بدید بهشون تا ببینم دلیل این صحبتشون چی بوده که ندیده و تست نکرده رو هوا میگند اصلی نبوده !
حتی بهتون گفتم براتون 420 میزنم با ارسال رایگان خودتون گفتید نه تخفیف ندید اما اشانتیون بیشتری بزارید یادتون رفت حالا این ها رو !
شما اصلا از بنده اسانس گرفتید که الان دارید اسانسی که از دوست دیگه گرفتید رو با کاری که بنده عرضه میکنم نقایسه میکنید ؟
شما پرفیوم گرفتی عزیز نه اسانس پس لطفا وقتی هنوز کاملا اطلاع ندارید کیفیتی که گرفتید چه بوده و چی هست اط نظر قیمت و کیفیت مقایسه ای نکنید
اتفاقا تو کار ما نمیشه یکی 2 بار اول کیفیت خوب داد برای جذب مشتری و بعدش کیفیت پایین عرضه کرد با این دلیل که طرف دیگه مشتری ثابت شده
اتفاقا چون مشتری اسانس و کار خوب رو تست کرده اگه کار 1 درجه هم افت پیدا کنه کیفیتش به راحتی متوجه میشه و بعدش باعث به قطع همکاری خواهد شد مسلما
بابت قیمت کار ها هم دوست عزیز احتمالا میدونید که کیفیت کار ها خیلی تفاوت داره تو کار ما !!! بله !!!
کاری با یک کیفیت داریم که 90 میل توسکان 50 هزار ت در بیاد و با یک کیفیت داریم همون 90 میل بیش از 500 هزار ت هم در بیاد عزیز
شما وقتی تخصصی در مورد چیزی اطلاع ندارید ممنون میشم پیش قضاوت و پیش داوری نفرمایید
بنده با این طرز فکر و رفتارتون کلا طرز فکرم در موردتون تغییر کرده متاسفانه
حتی من چند شب پیش پیام دادم با فلان کیفیت برام این کار ها رسیده گرمی 6 ت
ما اینجا الان بلک افغان داریم گرمی 1500 ت یک کیفیت داریم گرمی 2 هزار ت یک کیفیت داری گرمی 7500 ت یک کیفیت داریم گرمی 13 هزار ت و یک کیفیت داریم گرمی 25 هزار ت
شما وقتی نمیدونی چی هست و چی گفتم و چه کیفیتی هست به چه اجازه ای میایید تهمت و تخریب میکنید اقا ؟
به هر حال منتظرم اگر ادعا میکنید که شما دارید حرف حقیقت رو میزنید و ما درغگو و بی انصاف هستیم که حتما هستیم , لطفا همین الان عکس از فیش واریزی که میگید در مجموع 4 میلیون از من خرید کردید رو بزارید من بعد از این که شما این کار رو انجام دادید تاپیک رو کلا میبیندم و 5 میلیون هم همون لحظه میریزم به حسابتون
اگر ثابت کردید این رو من این کار ها رو انجام میدم
اگر نه با عرض شرمندگی ممنون میشم دیگه تو این تاپیک پستی از شما نبینم
سپاس