• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

hamed_hedayat

Registered User
لایک‌ها
64
من از اقا فریبرز اسانس بلک افغانو و اسانس تام فورد توسکان گرفتم اولا تو بسته بندی افتضاح که پست خونه رو بو ورداشته بود و تمام اسپری ها نم پس می دادن دوما تمام اسپری ها خصوصا بلک افغانو بشدت رو لباس لکه می اندازن و چرب هستن و معلومه شدیدا ناخالص هستن و منو یاد عطر های دم بست مشهد خودمون انداختن سوما ماندگاری در حد صفر ب جون بچم دو ساعت پیش زدم رفتم عروسی چهارتاپاف بلک افغانو زدم اولش بو زیاد داشت الان هیج اصلا راضی نیستم

Last edited by a moderator:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
من از اقا فریبرز اسانس بلک افغانو و اسانس تام فورد توسکان گرفتم اولا تو بسته بندی افتضاح که پست خونه رو بو ورداشته بود و تمام اسپری ها نم پس می دادن دوما تمام اسپری ها خصوصا بلک افغانو بشدت رو لباس لکه می اندازن و چرب هستن و معلومه شدیدا ناخالص هستن و منو یاد عطر های دم بست مشهد خودمون انداختن سوما ماندگاری در حد صفر ب جون بچم دو ساعت پیش زدم رفتم عروسی چهارتاپاف بلک افغانو زدم اولش بو زیاد داشت الان هیج اصلا راضی نیستم

سلام
وقت بخیر
کاش همون روزی که بسته رسید دستتون پیام میدادید نه بعد از حدود 10 روز :)

در مورد 2 کاری اظهار نظر کردید که علاوه بر این که استفاده ی شخصی دارم هیچ دوستی از خرید اسانس این 2 کار در پخش بو و ماندگاری ناراضی نبوده تا به حال
چه در فروش اینترنتی چه در فروش حضوری

*این که میگید بسته بندی خوبی نداشته :
خب بنده نمیتونم تمام کار ها رو کادو کنم به دوستان تحویل بدم
نهایتا اینه که در پاکت های مغازه بزارم لیبل بزنم و بزارم تو پاکت پستی
اون خیسی هم نشتی نیست بلکه عرق کردنه ظروف شیشه ای هست و کاملا طبیعی هست این موضوع و از حجم اسانس شما هیچ کم نمیشه درین حالت

*این که میگید لک میکنه و پمپ نمیشه :
دوست عزیز تمامی سفارشات قبل از ارسال تست میشند اگر اسپری خوب پمپاژ نکنه ظرف تعویض میشه
سفارش شما رو شخصا تست کردم و سالم بوده و به احتمالا زیاد شما بد اسپری میکنید که پودر نمیشه اسانس ( بابت بلک افغان عرض میکنم )

*این که میگید اسانس رو ریختید رو دستتون و کمی چرب بوده :
خب توقع داشتید چه شکلی باشه ؟
الان این شیوه شده ازمایش بر روی اسانس و معیار خالصی و ناخالصی !!!!!
میدونید اصلا اسانس تهیه شده از چه چیز هایی هست که انتظار دارید چرب نباشه ؟
با این حال اسانس اگر چرب نباشه هم باز یه سری دوستان هستند بیان بگن اسانسش همش اب بوده و چرب نیست و ...
به هر حال بنده پیشنهاد میدم هر جایی صلاح میدونید ببرید ازمایش کنید کار رو
اگر 1 % و 1 قطره ناخالص بود بنده هر ضرر و زیان و امری باشه به گردن میگریم

تمامی کار هامون رو 100% خالص و تضمینی میدیم به دوستان و کاملا هم به این مورد مطمئن هستیم

بابت ماندگاری امکان نداره به هیچ وجه برای من مورد قوبل نیست که میگید 3 ساعت روی لباس ماندگاری داره

با اجازتون برای اثبات نوشته هاتون 2 تا کار میکنیم :
1:
شما اسانس ها رو بفرست برای یک واسطه مثلا مدیر بازارچه یا کسی که هر 2 قبولش داشته باشیم
ایشون کار ها رو تست کنه اگر حرف شما درست بود و تایید کرد بلک افغان 3 ساعت روی لباس ماندگاری داره بنده اسانس ها رو میزارم پیشتون باشه 2 برابر مبلغی هم که واریز کردید پس میدم

2:
بابت اینکه میگید اسپری نمیشه چون ناخالص هست :
شما اون بلک افغان رو بفرست برای بنده
وقتی رسید با دوربین فیلم میگرم که بسته رو دارم باز میکنم همون اسانس رو در حالی که دوربین داره ضبط میکنه و در حال فیلم گرفتن هست نشون میدم بهتون که کار کاملا اسپری میشه و صحبتی که درین باره فرمودید خلاف واقعیت هست
باز با این حال هم اگه اسپری نشد من 2 برابر مبلغتون رو برمیگردونم

دوستان دیگه ای هم که این 2 کار رو خرید داشتند مسلما میتونند بیان نظرشون رو بگند
شاید واقعا حق با شما باشه !!!!

به هر حال شما هم هر صحبتی دارید من درخدمتم برای عملیاتی کردنشون
سپاس

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
فرزین جان عطرها رسید ، کار ها واقعا خوب بودن مخصوصا Homme Intense که عالی بود ، دستت درد نکنه دادا ، بابت اون دوتا عطر اشانتیونهم که دیگه نمیدونم چی بگم ، ما رو شرمنده کردی ...

take

Registered User
لایک‌ها
100
عزیز احتمالا در توهم کامل به سر میبرید
فرزین عزیز به قول شما فریبرز کاملا کارهوشون مورد تایید هست همون اسانسی که شما میفرمایید برای بنده هم ارسال کردن طبق فرمایش ایشون اون خیسی که ملاحظه میکنید رو ئاکت برای همون عرق کردنه
عزیز اصلا اون اسانس رو احتیاج نیست به لباس بزنی من خودم یک کوچولو میزنم رو انگشتم میمالش زیر لاله گوش یک کوچولو هم میزنم رو مچ دستم رو نبض محل کارم هم دانشگاه هست روزی نیست دختر و پسر و همکار از در اتاقم رد نشن بیان بگن اقا ادکلنت چیه

bambinodoro

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دادا . اسانس 100 میل لالیک انکر نویر (مشکی) چند در میاد ؟

دادا من تا حالا غیر از لالیک چیزی استفاده نکردم . اگه بخوای یه عطر مرئونه خیلی خوشبو با موندگاری عالی و پخش بو توپ چی پیشنهاد میکنی ؟

take

Registered User
لایک‌ها
100
پیشنهاد به فرزین عزیزم
یک فیلم تهیه کنید از نحوه اسپری کردن اسانسها تا همه استفاده کنند

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
پیشنهاد به فرزین عزیزم
یک فیلم تهیه کنید از نحوه اسپری کردن اسانسها تا همه استفاده کنند

سلام توحید جان
به قول همون دوستمون که میگفتند بلک افغان چون ناخالص هست اسپری نمیشه !!! و عرض کردم شما درست پمپ نمیکنید تا اسپری شه فرمودند :
اسپری کردن ساختمون ساختن نیست !
بنده هم عرض کردم بله ساختمان ساختن نیست اما همون هم بلدیت نیاز داره
ما فیلم که هیچ حضورا هم بیاییم به هر شخص توضیح بدیم و جلوی خودشون هم همون اسانسی که میکند درست اسپری نمیشه رو اسپری کنیم که کاملا اسانس پودر شده خارج شه باز دوستانی هستند که بگند نه نمیشه و خرابه و شما کلک زدی و یه حقه ای تو کار هست و ... :)
بعضی دوستان فکر میکنند اگر پمپ رو اروم فشار بدن از ظرف اسانس کمتری خارج میشه و براشون به صرفه تر هست :)) نمیدونن همین کار باعث میشه علاوه بر خارج شدن اسانس بیشتری از ظرف اون اسانس به صورت خطی بیاد بیرون و لک کنه لباس رو
خیلی از دوستان تماس میگرن بعد از دریافت سفارششون همین رو میگند که اسانس خطی هست و پودر نمیشه وقتی بهشون توضیح میدم چطور اسپری کنید میگند بله الان درست شده :)
به هر حال بنده سال گذشته تو همین تاپیک چندین پست گذاشتم برای بهتر استفاده کردن اسانس و اسپری کردنشون
چیکده ای از مطالب رو هم تو پست اول همین تاپیک گذاشتم تا شاید پاسخ برای پرسشه بعضی از دوستان باشه
به هر حال باز هم بنده همه جوره ( اس ام اس - تماس - پست در تاپیک - پیام خصوصی - وایبر - یاهو و ... ) برای راهنمایی و پاسخ به تمام دوستان در خدمتم
اما در کل بعضی دوستان کلا پیله میکنند به این جور مسائل بنا به قصد و نیت دیگه ای , وگرنه اصلا مشکلشون این چیزا نیست .

Last edited:

ATABAK68

Registered User
لایک‌ها
10
blank.gif
سلام خسته نباشید اسانس اینارو میخواستم قیمتشون رو بر حسب گرم(سی سی) میتونید برام پخ کنید
Polo Green

blank.gif
Aqua Ph Toniq
[URL='http://www.liliume.com/modules/oledrion/product.php?product_id=22']Bleu De Chanel[/URL]
blank.gif
Hugo Man
ممنون

pedram sharif

Registered User
لایک‌ها
391
درود
امروز بسته بنده هم رسید.15 گرم اسانس هیپنتیک دیور که برا خواهرم هدیه خریدم و از بوی اون واقعا سورپرایز شد، هر بار که منو میبینه میخنده می گه واقعا سوپرایز شدم خیلی عالیه و کلی تشکر میکنه
منم اینجا از فرزین عزیز به خاطر پیشنهاد خوبشون تشکر می کنم و نشون دادن که خبره این کار هستن

خودم هم از دیدن اشانتیون ها سورپرایز شدم، به قول فرزین عزیز، فک کنم خود اشانتیون ها حدود 30 تومنی بشه!
باز هم خرید خواهم داشت و متشکرم ازشون.این تنها کاریه که از دستم برمیاد که برای تشکر ازشون انجام بدم

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
منم امروز از ایشون خریدمو انجام دادم. خدایی بدون هیچ اغراقی این اقا فرزین عزیز خیلی گله.اصلا ادم از صحبت کردن باهاش لذت میبره.ممنون از راهنماییات اقا فرزین.خیرشو ببینی

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام دوست من...
اقا من چند وقت پیش از شهرستان یدونه دیزل گرفتم اسانس بود البته که دقیقا بوی ادکلن دیزل زیپی یا گونی ای رو میداد...
هرچی تهران گشتم جایی نداشت شما داریدش؟؟؟
بعد شاخ ترین رایحه اسانس ها که طرف مقابل رو کاملا جذب میکنه و بیشترین مشتری رو داره از نظر خودتون چیه؟
یه قیمت هم بدید و این که اگر تهرانید حضوری برسیم خدمدتون خرید کنیم قیمتارم لطفا بگید...
ممنون

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام دوست من...
اقا من چند وقت پیش از شهرستان یدونه دیزل گرفتم اسانس بود البته که دقیقا بوی ادکلن دیزل زیپی یا گونی ای رو میداد...
هرچی تهران گشتم جایی نداشت شما داریدش؟؟؟
بعد شاخ ترین رایحه اسانس ها که طرف مقابل رو کاملا جذب میکنه و بیشترین مشتری رو داره از نظر خودتون چیه؟
یه قیمت هم بدید و این که اگر تهرانید حضوری برسیم خدمدتون خرید کنیم قیمتارم لطفا بگید...
ممنون

سلام
وقت بخیر
مدل فیوم مد نظرتونه ؟ بله عزیز تمامی مدل های فیول فور لایف موجود هست
برای پاسخ به پرسش دوم باید عرض کنم که کاملا سلیقه ای هست اما با این حال هم راهنمایی های لازم در پیام خصوصی انجام شد
باز هم پرسشی باشه در خدمتم
سپاس

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
سلام
این نیویورک مردانه
ساخت کجاست؟
این نیویورک میشه بگین گرمه یا سرده
میخوام ببینم اگه همون عطریه که قبلا داشتم که بگیرم...

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
این نیویورک مردانه
ساخت کجاست؟
این نیویورک میشه بگین گرمه یا سرده
میخوام ببینم اگه همون عطریه که قبلا داشتم که بگیرم...
سلام
محصول شرکت کارولینا هررا هست عزیز
رایحه ی سرد و کمی تلخ داره
از :
خس خس
بخار اب
گریپ فروت
ترنج
زنجبیل و ادویه جات تهیه شده
تقریبا هر اسانس معروفی که بخوایید موجوده با تضمین کیفیت
پرسشی باشه در خدمتم
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود
امروز بسته بنده هم رسید.15 گرم اسانس هیپنتیک دیور که برا خواهرم هدیه خریدم و از بوی اون واقعا سورپرایز شد، هر بار که منو میبینه میخنده می گه واقعا سوپرایز شدم خیلی عالیه و کلی تشکر میکنه
منم اینجا از فرزین عزیز به خاطر پیشنهاد خوبشون تشکر می کنم و نشون دادن که خبره این کار هستن

خودم هم از دیدن اشانتیون ها سورپرایز شدم، به قول فرزین عزیز، فک کنم خود اشانتیون ها حدود 30 تومنی بشه!
باز هم خرید خواهم داشت و متشکرم ازشون.این تنها کاریه که از دستم برمیاد که برای تشکر ازشون انجام بدم

سلام
وقت بخیر
خواهش میکنم عزیز کاری نکردم
وطیفه بوده
مبارکتون باشه .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
منم امروز از ایشون خریدمو انجام دادم. خدایی بدون هیچ اغراقی این اقا فرزین عزیز خیلی گله.اصلا ادم از صحبت کردن باهاش لذت میبره.ممنون از راهنماییات اقا فرزین.خیرشو ببینی

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام
خواهش میکنم عزیز نظر لطفتونه
مبارکتون باشه .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
فرزین جان عطرها رسید ، کار ها واقعا خوب بودن مخصوصا Homme Intense که عالی بود ، دستت درد نکنه دادا ، بابت اون دوتا عطر اشانتیونهم که دیگه نمیدونم چی بگم ، ما رو شرمنده کردی ...
سلام اقا نوید گل
لطف داری شما عزیز
کمی و کاستی بوده هم پوزش میخوام ازتون
مبارکت باشه داداش

بالا