karim-1979
کاربر تازه وارد
اسانس تق هرمس رو هر میل چقدر حساب میکنید.
من از اقا فریبرز اسانس بلک افغانو و اسانس تام فورد توسکان گرفتم اولا تو بسته بندی افتضاح که پست خونه رو بو ورداشته بود و تمام اسپری ها نم پس می دادن دوما تمام اسپری ها خصوصا بلک افغانو بشدت رو لباس لکه می اندازن و چرب هستن و معلومه شدیدا ناخالص هستن و منو یاد عطر های دم بست مشهد خودمون انداختن سوما ماندگاری در حد صفر ب جون بچم دو ساعت پیش زدم رفتم عروسی چهارتاپاف بلک افغانو زدم اولش بو زیاد داشت الان هیج اصلا راضی نیستم
پیشنهاد به فرزین عزیزم
یک فیلم تهیه کنید از نحوه اسپری کردن اسانسها تا همه استفاده کنند
سلام دوست من...
اقا من چند وقت پیش از شهرستان یدونه دیزل گرفتم اسانس بود البته که دقیقا بوی ادکلن دیزل زیپی یا گونی ای رو میداد...
هرچی تهران گشتم جایی نداشت شما داریدش؟؟؟
بعد شاخ ترین رایحه اسانس ها که طرف مقابل رو کاملا جذب میکنه و بیشترین مشتری رو داره از نظر خودتون چیه؟
یه قیمت هم بدید و این که اگر تهرانید حضوری برسیم خدمدتون خرید کنیم قیمتارم لطفا بگید...
ممنون
سلامسلام
این نیویورک مردانه
ساخت کجاست؟
این نیویورک میشه بگین گرمه یا سرده
میخوام ببینم اگه همون عطریه که قبلا داشتم که بگیرم...
درود
امروز بسته بنده هم رسید.15 گرم اسانس هیپنتیک دیور که برا خواهرم هدیه خریدم و از بوی اون واقعا سورپرایز شد، هر بار که منو میبینه میخنده می گه واقعا سوپرایز شدم خیلی عالیه و کلی تشکر میکنه
منم اینجا از فرزین عزیز به خاطر پیشنهاد خوبشون تشکر می کنم و نشون دادن که خبره این کار هستن
خودم هم از دیدن اشانتیون ها سورپرایز شدم، به قول فرزین عزیز، فک کنم خود اشانتیون ها حدود 30 تومنی بشه!
باز هم خرید خواهم داشت و متشکرم ازشون.این تنها کاریه که از دستم برمیاد که برای تشکر ازشون انجام بدم
سلام
سلام
منم امروز از ایشون خریدمو انجام دادم. خدایی بدون هیچ اغراقی این اقا فرزین عزیز خیلی گله.اصلا ادم از صحبت کردن باهاش لذت میبره.ممنون از راهنماییات اقا فرزین.خیرشو ببینی
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام اقا نوید گلفرزین جان عطرها رسید ، کار ها واقعا خوب بودن مخصوصا Homme Intense که عالی بود ، دستت درد نکنه دادا ، بابت اون دوتا عطر اشانتیونهم که دیگه نمیدونم چی بگم ، ما رو شرمنده کردی ...