• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
یه سری از دوستانی که سنشون هنوز به 2 دهه نرسیده و تا دیروز تو کار خرید و فروش سگ و گربه و موش بودند تو پرشین تولز , جدیدا فکر کردند اینجا نقل و نبات پخش میکنند و اومدند تو کار فروش عطر , و از همون شروع کارشون هم از هر طریقی مشغول به تخریب اعم از مشتری دزدی , تخریب در پیام خصوصی , تهمت های نا به جا در تاپیک هاشون و .... سایر دوستانی هستند که تو این کار بوده و هستند .
پیشنهاد میکنم این دوستان اول 2 هفته وقت بزارند تشخیص عطر و اسانس و پرفیوم رو حالیشون شه , بعد اسم 4 تا عطر و نوع رایحشون رو یاد بگیرند بعد بیان حرف مفت و اضافه تو تاپیک و پیام خصوصی هاشون بزنند .
فقط در یک جمله بهشون میتونم بگم :
باشد که رستگار شوید .
:)

KoenigTiger

Registered User
لایک‌ها
217
واقعا لیست-تون کامل-تر از هرجای دیگه-س
من گیج شدم الآن اینا اوریجینال نیستن و اسانس های سویسی هستن یعنی و بخوایم شما پرفیوم-شون رو با همون توصیفات بالا که فرمودین یعنی موندگاری و پخش فوق العاده عرضه میکنین؟
داویدوف کول واتر
اکوا جیو
مونت بلانک استار واکر
بلو د شانل
100 میل پرفیوم-شون هرکدوم چقدر میشه(سویسی)؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
واقعا لیست-تون کامل-تر از هرجای دیگه-س
من گیج شدم الآن اینا اوریجینال نیستن و اسانس های سویسی هستن یعنی و بخوایم شما پرفیوم-شون رو با همون توصیفات بالا که فرمودین یعنی موندگاری و پخش فوق العاده عرضه میکنین؟
داویدوف کول واتر
اکوا جیو
مونت بلانک استار واکر
بلو د شانل
100 میل پرفیوم-شون هرکدوم چقدر میشه(سویسی)؟

سلام
ما نمایندگی از بعضی از شرکت های سوییسی رو داریم و مجموعمون گلچینی هست از چندین شرکت سوءیسی
این که میفرمایید پرفیوم یا اورجینال ... متوجه نمیشم منظورتون رو
کار های ما همشون با شماره رجیستر هستند که قوطی هاشون رو میتونید استعلام کنید البته در صورت خرید 1 کیلو به بالا
یعنی این کار ها اسانس هستند و دیگه اورجینال و اینا موارد ندارند
اسانس و کیفیتش به اورجینال این چیزا بر نمیگرده و به نوع و شرکت تولید کنندش مربوط میشه وگرنه اسمه اورجینال و اصلی و ... فقط یک صحبت تبلیغاتی است و بس
این که میفرمایید پرفیوم هم ... پرفیوم به این نمیگند که اسانس رو با فیکساتور قاطی کنید و اسم بزارید روش و بگید بهش پرفیوم :))
همکارای ما که اطلاعات و دسترسی ندارند از خودشون در میارند که اسانس اگه با فیکساتور مخلوط شه میشه پرفیوم :))
پرفیوم هایی که ما اراءه میکنیم همشون وارداتی هستند و تولید شده ی شرکت های مختلفی هستند و با حجم های استاندارد تولید و توزیع میشند
کاری نیست که ما حجمش رو تعیین کنیم یا درصدش رو کم زیاد
پرفیوم ها مربوط به شرکت سوییس یا فرانسه و ... نمیشند
پرفیوم های هر شرکتی مربوط میشند به خوده اون شرکت مثلا پرفیوم بلو شانل توسط خوده شرکت شانل تولید میشه
پرسشی باشه در خدمتم
پاسخ در پیام خصوصی ارسال شد

KoenigTiger

Registered User
لایک‌ها
217
کیفیت - خالص بودن - ماندگاری - پخش بو و 100% مشابه ادکلن اصلی بودن تمامی اسانس های مجموعه ی ما تضمین میشند به طور کامل
بعضی از اسانس های موجود در مجموعه تا 2 ماه به بالا هم ماندگاری دارند با پخش بوی حدود 3 تا 7 روز

پرفیوم اصلی از ادکلن تام فورد نویر مردانه و تام فورد بلک اورکید , کریید اونتوس , کریید گریین , دیور هوم اینتنس , تام فورد توباکو , تام فورد توسکان لدر و ....با کیفیت و پخش بوی بسیار عالی در حجم های 50 , 100 و 200 میلی موجود است .

کیفیت این کار ها همان کیفیت ادکلن اورجینال این برند ها هستند ، با قیمتی بسیار مقرون بصرفه و کیفیتی تضمینی و البته تضمین این که جز شعبات خودمون در کشور کسی از همکار های این پرفیوم ها را موجود نداشته باشند .

اکثر کار های ادکلن های مارک با بالاترین کیفیت ممکن به لیست اضافه شد .
لیست زیر نمونه ای از این اسانس ها هستند , هر موردی که در لیست نبود رو میتونید جویا بشید موجودی رو .
100 % از لیست اسانس ها تهیه شده از شرکت هایی سوئیسی هستند .

تمامی کار ها کاملا مشابه بوی اصلی ادکلن اورجینال اون کار هستند و در اکثر موارد ماندگاری و پخش بوی بسیار بالاتری از ادکلن اورجینال رو دارند .
100 % تضمین میشه که بدون حتی قطره ای مواد ناخالص و فیکساتور هستند .
سوالم در مورد این قسمتایی هست که بزرگ و سبز و بولد و ایتالیک کردم
چندجا نوشتین مشابه اصلی، پس اینها خود اصلی که نیستن، درست. باا این شرایط که فرمودین پخش و ماندگاری و بو شبیه ادکلن اصلی هست و با قیمتی مقرون به صرفه اون چندتا ادکلنی که اسم بردم بالاتر نمونه ی سوئیسی-شون چند درمیاد در حجم 100 میلی لیتر.
بسته بندی و شکل و شمایل ادکلنها هم دقیق مثل اصلی هاست یا تفاوتی داره؟

سپاسگزارم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سوالم در مورد این قسمتایی هست که بزرگ و سبز و بولد و ایتالیک کردم
چندجا نوشتین مشابه اصلی، پس اینها خود اصلی که نیستن، درست. باا این شرایط که فرمودین پخش و ماندگاری و بو شبیه ادکلن اصلی هست و با قیمتی مقرون به صرفه اون چندتا ادکلنی که اسم بردم بالاتر نمونه ی سوئیسی-شون چند درمیاد در حجم 100 میلی لیتر.
بسته بندی و شکل و شمایل ادکلنها هم دقیق مثل اصلی هاست یا تفاوتی داره؟

سپاسگزارم
دقیقا همان ادکلن اصلی هستند در رایحه و ماندگاری در ظروفی متفاوتی با ادکلن اصلی
قیمتی هم تقریبا در حجم مشابه با ادکلن اصلی نصف در میاد تقریبا

hamsohbat

Registered User
لایک‌ها
22
به عنوان تست برای اولین خرید 3 گرم بلو شنل و 3 گرم وان میلیون خرید شد که زحمت کشیدن 3 گرم هم وان میلیون اضافه ارسال میکنن برام .

karim-1979

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
قیمت تام فورد وایت پچولی چنده و چند میلی است؟چقدر فیکساتور مخلوطش میکنین؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
قیمت تام فورد وایت پچولی چنده و چند میلی است؟چقدر فیکساتور مخلوطش میکنین؟

سلام
شما هر حجمی بخوایید موجوده
ما توکارامون نه فیکساتور میریزیم نه توصیه میکنیم استفاده بشه از این ماده در اسانس
پیام ارسال شد خدمتتون
سپاس

nimazarei

Registered User
لایک‌ها
26

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
منم سفارشم دستم رسید.از خریدم بسیار راضی هستم.همه چیز عالی.بابت اشانتیون ها هم که دیگه خجالت دادی ما رو..مرسی داداش فرزین

KS_Eternity

Registered User
لایک‌ها
7
سفارش من هم رسید.مثل همیشه خوب و عالی. این با فرزین جان اشانتیون بارون کردی! ممنون از همه چی.

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
تمامی کارهای تام فورد
3 کار از کرید
یه دیور - هوم اینتنس خریداری شد

بسیار عالی :)

edward71

Registered User
لایک‌ها
63
درود

عزیز ادکلن Dirty English دارید ؟

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
جناب میرزایی کمپانی Amouage چجوریاس محصولاتش ؟ دارید ازشون ؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
جناب میرزایی کمپانی Amouage چجوریاس محصولاتش ؟ دارید ازشون ؟
سلام
کارای کلا شکیل و خاصی تولید میکنه این یرند
البته نوع رایحه هاش چون سنگین هست شاید گاهی حس عربی بودن رو به طرف القا کنه
کار های واقعا شیک در بسته بندی و تولید شیشه انجام داده این شرکت و فوق العاده هم کار هاش ماندگار با خط بوی عالی هست
ادکلن های اصلی پلمپ همشون رو موجود دارم
تستر هم از بعضی کاراش دارم
2 نوع اسانسش هم موجود دارم
در کل ادکلن هاش به نظرم خیلی گرون هستند به خصوص در مقایسه با برند هایی چون تام فورد ارزش خریدشون زیاد نیست از نظرم
در خدمتم پرسشی باشه

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
سلام
این مدل ها در حد 15 میل میخوام. هزینه را بفرمایید
Bleu De Chanel
Creed » Aventus
1 MILLION

hamed_hedayat

Registered User
لایک‌ها
64
اقا من معذرت خواهی میکنم عطرای اقا فریبرز رو بعد جند روز مقایسه از نظر شدت رایحه و موندگاری تک دیدم و به همه هم معرفی کردم ادم شهامت معذرت خواهی داشته باشه بهتره تا کم نیاره قبول کردی معذرت مارو پخ کن حاجی

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
کارای کلا شکیل و خاصی تولید میکنه این یرند
البته نوع رایحه هاش چون سنگین هست شاید گاهی حس عربی بودن رو به طرف القا کنه
کار های واقعا شیک در بسته بندی و تولید شیشه انجام داده این شرکت و فوق العاده هم کار هاش ماندگار با خط بوی عالی هست
ادکلن های اصلی پلمپ همشون رو موجود دارم
تستر هم از بعضی کاراش دارم
2 نوع اسانسش هم موجود دارم
در کل ادکلن هاش به نظرم خیلی گرون هستند به خصوص در مقایسه با برند هایی چون تام فورد ارزش خریدشون زیاد نیست از نظرم
در خدمتم پرسشی باشه

درسته خیلی گرون هستند
شرکتش هم عربیه اصلا انگار چون روی آرم شرکتشون کلمات عربی دیده میشه
ممنون

بالا