• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
کاری مثل آکوا جیوجیو آرمانی اینترلوده از برند آمواژ رو خیلی تعریف میکنند اما به خودم اجازه نمیدم این کار رو غیر از فرزین عزیز از جایی دیگه بگیرم مثل سایر کارها ؛اما قبلا جناب میرزای (فرزین عزیر ) گفتند که اسانسش رو ندارند کاش میشد موجود کنند و سمپلش رو بفرستند

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دوست داشتم که لاگوست سبز فرزین عزیز رو امتحان کنم امامتاسفانه در سمپل های ارسالی نبود / هالوین و بوگارت رو تاحالا تست نکردم و نمیدونم تووی چه سبک کارهایی است گرم وشیرین ؛یا تلخ وخنک و یابالعکس

سلام جناب فردید عزیز
خوب تو خاطرم نیست که فرموده باشید از لاگوست سبز و هالووین و بوگارت براتون تست بزارم وگرنه همشون موجود بودند و حتما انجام وظیفه میشد .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کاری مثل آکوا جیوجیو آرمانی اینترلوده از برند آمواژ رو خیلی تعریف میکنند اما به خودم اجازه نمیدم این کار رو غیر از فرزین عزیز از جایی دیگه بگیرم مثل سایر کارها ؛اما قبلا جناب میرزای (فرزین عزیر ) گفتند که اسانسش رو ندارند کاش میشد موجود کنند و سمپلش رو بفرستند

امواژ رو متاسفانه تموم کردیم اما تو لیست سفارش هست و هر موقع برسه حتما خبرش رو میدم خدمتتون

اکوا دی جیو رو موجود داریم در حال حاضر

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام جناب میرزایی لطف شما تاکنون بسیارشامل حال ماشده است بدون هیچ تعارف و تملق / نه منظور بنده از سه نمونه هالوین و بوگارت و لاگوست سبز ؛ درسفارش قبل فقط لاگوست سبز بود که البته بجای آن لجند فرستاده شده بود ؛ که آن هم یقینا از روی فراموشی بوده و نه چیز دیگری / شماتنها شخصی هستید که درخرید اینترنتی بدون هیچ شناختی ازقبل ، نسبت به شما اعتماد دوصدچندان داشتم و البته هم باارسال کارهای تاپ ؛این اعتماد و راحتی خیال بسیار افزون تر از قبل شد ؛ راستی نمونه سمپل آیریش را خانواده و دخترم نازنین زهرا بسیار پسندیدند خدا به عمر و جسم و روحتان سلامتی و صحت و برکت دهد

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
باسلام جناب میرزایی لطف شما تاکنون بسیارشامل حال ماشده است بدون هیچ تعارف و تملق / نه منظور بنده از سه نمونه هالوین و بوگارت و لاگوست سبز ؛ درسفارش قبل فقط لاگوست سبز بود که البته بجای آن لجند فرستاده شده بود ؛ که آن هم یقینا از روی فراموشی بوده و نه چیز دیگری / شماتنها شخصی هستید که درخرید اینترنتی بدون هیچ شناختی ازقبل ، نسبت به شما اعتماد دوصدچندان داشتم و البته هم باارسال کارهای تاپ ؛این اعتماد و راحتی خیال بسیار افزون تر از قبل شد ؛ راستی نمونه سمپل آیریش را خانواده و دخترم نازنین زهرا بسیار پسندیدند خدا به عمر و جسم و روحتان سلامتی و صحت و برکت دهد

سلام مجدد جناب فردید عزیز
به احتمال خیلی زیاد از روی فراموشی بوده چون تمام این کار های رو موجود داریم و دلیلی برای ارسال نکردن سمپل هم وجود نداره به خصوص برای دوستی چون شما
انشاالله برای سفارش بعدی خدمتتون این 2 کار رو هم لحاظ میکنم
ارزوی موفقیت برای شما و خانوادتون دارم
باز هم پوزش بابت این سهل انگاری
موفق باشید

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام اگر کاری مثل گریداونتووس را واقعا کاری اسپرت و مخصوص سخت پسندها برای فصول گرم سال ندانیم به نوعی بی انصافیست ، چقدر روی این عطر دقت و هنر به کار رفته فقط خدا میداند ؛ البته درزمینه ماندگاری توقع بیش از 6 ساعت با یک رنج بو ازاین عطر را فقط در تستر آن باید داشت ؛ در مسافرتها که بیشتر در معرض تعرق هستید مخصوصا در وسیله نقلیه ، توصیه میکنم بااطمینان اینکار را بهمراه داشته باشید ؛ نمونه تاپ اینکار رو فکر نکنم از شخصی غیر جناب میرزایی(فرزین) بتوانید تهیه کنید

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
باسلام اگر کاری مثل گریداونتووس را واقعا کاری اسپرت و مخصوص سخت پسندها برای فصول گرم سال ندانیم به نوعی بی انصافیست ، چقدر روی این عطر دقت و هنر به کار رفته فقط خدا میداند ؛ البته درزمینه ماندگاری توقع بیش از 6 ساعت با یک رنج بو ازاین عطر را فقط در تستر آن باید داشت ؛ در مسافرتها که بیشتر در معرض تعرق هستید مخصوصا در وسیله نقلیه ، توصیه میکنم بااطمینان اینکار را بهمراه داشته باشید ؛ نمونه تاپ اینکار رو فکر نکنم از شخصی غیر جناب میرزایی(فرزین) بتوانید تهیه کنید

اونتوسی که شما گرفتید کیفیت بسیار بسیار بسیار خوبی داشت و به جرات میشه گفت با ادکلن اصلیش رایحش تا 99% مشابه بود و حتی ماندگاریش هم در نت های مختلفش مانند ادکلنش بوده
این کار رو قبل ازبن که شما سفارش بدید تا بفرستم خدمت به رفیق قدیمیمون اقا توحید خبرشو داده بودم که واسم رسیده و اگه میخواد همشو بفرستم واسش اما جوابی نداد و قسمت شما شد :)
متاسفانه در حال حاضر این کار رو تموم کردیم و تا مجدد برسه برامون شاید 2_3 ماهی زمان ببره که فصل استفاده ی اصلیه این عطر که تابستان باشه گذشته احتمالا

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام آقا قیمت آکوا دی جیو رو می خواستم.

کامران جان سفارشتون دیروز ارسال شد به همراه چند سمپل از اسانس هایی که درخواست کرده بودید .
انشاالله برای امروز تا ظهر میرسه خدمتتون

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام جناب فرزین این لطف شمابودکه شامل ماشدواونتووس رو برامون فرستادید لذتی وافر برامون داشته استفاده ازاین کار وسبک / منتظر کارهای شیک برند امواژ هستیم که اعلام موجودی شود. باتشکر

take

Registered User
لایک‌ها
100
اونتوسی که شما گرفتید کیفیت بسیار بسیار بسیار خوبی داشت و به جرات میشه گفت با ادکلن اصلیش رایحش تا 99% مشابه بود و حتی ماندگاریش هم در نت های مختلفش مانند ادکلنش بوده
این کار رو قبل ازبن که شما سفارش بدید تا بفرستم خدمت به رفیق قدیمیمون اقا توحید خبرشو داده بودم که واسم رسیده و اگه میخواد همشو بفرستم واسش اما جوابی نداد و قسمت شما شد :)
متاسفانه در حال حاضر این کار رو تموم کردیم و تا مجدد برسه برامون شاید 2_3 ماهی زمان ببره که فصل استفاده ی اصلیه این عطر که تابستان باشه گذشته احتمالا
مخلصم قسمت این دوست عزیزمون بوده ولی پیغامی نیومده فرزین جان منو بدون اسانس گذاشتی الان دارم ادکلن اکوا دی جیو میزنم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
مخلصم قسمت این دوست عزیزمون بوده ولی پیغامی نیومده فرزین جان منو بدون اسانس گذاشتی الان دارم ادکلن اکوا دی جیو میزنم

توحید جان وایبرتو چک کن عزیز
پیام داده بودم
خونده هم شده بود :)
کار زیاد اوردم داداش هماهنگ کن باهام بفرستم واست چون حجم این پارتمون کم هست تو حجم

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
جناب فرزین عزیزسلام بزرگوارهوای ما رو هم داشته باش وتووی کارهای جدید اگر کار تووی سبک توسکان لدر و گریداونتوس چیزی داشتی که قدرت پخش و ماندگاری بالا داشتند چند نمونه سمپل فوق العاده خاص و با کیفیت تاپ به هموون آدرس لطفا بفرستین بنده که هیچوقت از کارهاتوون احساس تکراری بودن رو نمیکنم مخصوصا کاری مثل توسکان لدر و گریداونتوس و ایتالین سایپرس

Last edited:

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
از برند امواژ اسانس مردانه که شیک و تاپ وعالی در بو و پخش و ماندگاری باشه اگه چیزی موجودی داشتید لطفا سمپلش رو هم کنار کارهای اشاره شده در بالا لطفا براموون بفرستین فرزین عزیز پرچمت افراشته باد. سپاس و درود

بالا