• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

inspire

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
120
از فرزین جان ادکلن اورجینال و 3 عدد اسانس گرفتم
دوست خیلی محترم و با شخصیتی هستن و با حوصله راهنمایی کردن.
رسیدن دستم راجع بهشون میگم.
بازم ممنون

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
از فرزین جان ادکلن اورجینال و 3 عدد اسانس گرفتم
دوست خیلی محترم و با شخصیتی هستن و با حوصله راهنمایی کردن.
رسیدن دستم راجع بهشون میگم.
بازم ممنون

بله تایید میشه علی جان
سفارش 50 گرم نرولی پورتوفینو
50 گرم از کار اختصاصیمون
50 گرم لنوین
1 عدد ادکلن اورجینال پلمپ فلاور بمب ثبت شد و فردا ارسال میشه خدمتتون
انشاالله برای چهار شنبه برسه و از کیفیت راضی باشید

چون هزینه و حجم سفارشتون بالا بوده بعد از تست کار ها، در صورت عدم رضایت از کیفیت پس گرفته میشه سفارشاتتون .

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
سلام فرزین جان
چند نمونه از بهترین اسانس های خنک من جمله کرید اونتوس رو میتونید ارسال کنید؟ هزینه؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام فرزین جان
چند نمونه از بهترین اسانس های خنک من جمله کرید اونتوس رو میتونید ارسال کنید؟ هزینه؟

سلام
بله چرا که نه !؟
چند تا کار میخوایید ؟ تو چه حجمی ؟
هرطور امر کنید من در خدمتم

Alexiss

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
بله چرا که نه !؟
چند تا کار میخوایید ؟ تو چه حجمی ؟
هرطور امر کنید من در خدمتم
مرسی
یه 7-8 مورد از بهترین کارهاتون (گرم هم بود مشکلی نداره) فعلا در حد تستر (یه میل دو میل هر چقدر کمتر بهتر:))
بعد ایشالا برا حجم بالا مزاحمتون میشم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
این هم کد رهگیری دوستان عزیز که سفارششون دیروز و پریروز ثبت شده بود
جناب فردید ، دوست عزیز کد رهگیری شما خدمتتون :
80127066611445297152

علی جان اینم کد رهگیری شماست که هم اسانس ها هم ادکلن اصلی فلاور بمب با اشانتیون هاتون رو شامل میشه :
80127065711445296043

و اینم رهگیری مرسوله ی سعید عزیز خدمتشون :
80127000011445296290

انشاالله مبارک دوستان باشه و بعد از رسیدن و تست کردن از نظراتشون تو این تاپیک بهره مند شیم

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
اقا فرزین از عزیزان و دوستان قدیمی ما هستن که فقط خودمو خودشو خدا میدونه تو این دو سه سال چقد اذیتش کردم :D
همیشه شرمنده لطف و محبت فرزین عزیز شدم و امیدوارم خدا این غیرتو بهم بده که بتونم گوشه ای از اون محبتا رو جبران کنم
جنسها و کارهاش که به جرات میگم تو ایران تکه
شخص فرزین هم بسیار دوست داشتنی و مورد اعتماد و بامعرفته
بسوزه پدر قسط وام که دست و بال مارو تو خریدهای مجدد از فرزین عزیز بسته :p

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
مرسی
یه 7-8 مورد از بهترین کارهاتون (گرم هم بود مشکلی نداره) فعلا در حد تستر (یه میل دو میل هر چقدر کمتر بهتر:))
بعد ایشالا برا حجم بالا مزاحمتون میشم

بله حتما
شما از طریق پیام خصوصی زحمتش رو بکش بگو رایحه یا عطر های مورد پسندت تا به حال چیا بودن من بهترین ها رو تو همون رایحه ها خدمتت معرفی و اگر مورد پسند بود ارسال میکنم

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام بله با استفاده از گریداونتووس لذت یک بوی مطبوع و اسپورت را خواهید برد ماکه لذت بردیم

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
انشاءالله سفارشهام فردا که رسید دستم ،نتیجه تست نمونه ها رو به اطلاع عزیزان خواهم رساند / میدونم که فرزین عزیز چیزی کم نمیگذاره و کارهاش تاپ تاپ و لوکس و خوب هستند مثل همیشه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اقا فرزین از عزیزان و دوستان قدیمی ما هستن که فقط خودمو خودشو خدا میدونه تو این دو سه سال چقد اذیتش کردم :D
همیشه شرمنده لطف و محبت فرزین عزیز شدم و امیدوارم خدا این غیرتو بهم بده که بتونم گوشه ای از اون محبتا رو جبران کنم
جنسها و کارهاش که به جرات میگم تو ایران تکه
شخص فرزین هم بسیار دوست داشتنی و مورد اعتماد و بامعرفته
بسوزه پدر قسط وام که دست و بال مارو تو خریدهای مجدد از فرزین عزیز بسته :p

امین جان چوب کاری میفرمایید
من تا حالا انجام وظیفه کردم و بس
اتفاقا این من بودم که این اواخر خیلی منباب زحمت شما شدم
ایشالا فرصت جبرانش برام پیش بیاد

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
انشاءالله سفارشهام فردا که رسید دستم ،نتیجه تست نمونه ها رو به اطلاع عزیزان خواهم رساند / میدونم که فرزین عزیز چیزی کم نمیگذاره و کارهاش تاپ تاپ و لوکس و خوب هستند مثل همیشه

خواهش میکنم جناب فردید عزیز
انشاالله فردا برسه خدمتتون و نتیجه ی کار هارو اینجا بازگو کنید

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام امروز چهارشنبه سفارشات بنده رسید دربسته بندی که دقت به کاررفته جهت سالم رسیدن سفارش را ،درآن بوضوع میتوان دید ؛ خیلی جالب بود جناب میرزایی بلک افغانو هم کنارسایر سفارشات بعنوان اشانتیون گذاشته بودند :سه سفارش اصلی راکه توسکان لدر وگریداونتووس و ایتالین سایپرس بود فعلا تست نکردم وگذاشتم آخرکار ودلیل دارم برای اینکار ؛ توباکووانیلا عطری برای سن بالای 30سال بسیارخوب و بلک ارکید هم درردیف عطرهای دوست داشتنی است واما اشانتیون مخصوص ... فرزین عزیز کاری شیک جذاب به مشام من خنک وتیز بابویی تقریبا عمیق

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام امروز چهارشنبه سفارشات بنده رسید دربسته بندی که دقت به کاررفته جهت سالم رسیدن سفارش را ،درآن بوضوع میتوان دید ؛ خیلی جالب بود جناب میرزایی بلک افغانو هم کنارسایر سفارشات بعنوان اشانتیون گذاشته بودند :سه سفارش اصلی راکه توسکان لدر وگریداونتووس و ایتالین سایپرس بود فعلا تست نکردم وگذاشتم آخرکار ودلیل دارم برای اینکار ؛ توباکووانیلا عطری برای سن بالای 30سال بسیارخوب و بلک ارکید هم درردیف عطرهای دوست داشتنی است واما اشانتیون مخصوص ... فرزین عزیز کاری شیک جذاب به مشام من خنک وتیز بابویی تقریبا عمیق

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
بلک افغانو خیلی قویست امامن باهش مشکل دارم ترشی روخوب درعمق بوش حس کردم بویی جوهری داردمثل رنگ جوهری خودش اماخوب فهمیدم همه پسند نخواهد بود ؛بولگاری را خیلی نزدیک به بلودشانل دیدم شایددرردیف بویایی بشودگفت بلودشانل ملایم شده بوی بولگاری میدهد

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سایر کارها فعلا درحدنگاه بود ترجیحا گذاشتم زمان سپری شد و سیر بویایی هریک کامل شود تاببینم چه میشود؟

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
فقط درحد یک اصل کلی برای خودم گریداونتووس غلیظ را تابستان ،هیچگاه ازخودم جدانکنم خیلی نازه خیلی ناز کاش پولش بود تستر120 میلش رامیخریدم ؛ ودیگر اینکه در جلسات رسمی و اداری توسکان لدر راببوسم و بانوازش لباس نخی خودرابه بوی آن مزین کنم واینکه کاش تمام منزل ووسایل ولباسم بویی مثل توسکان لدرداشت حس اطمینان رادراینکار بوضوح درک میکنم ؛درمجلس سنگین وشلوغ مانند هرمجلس شاد یا حزین ؛میتوانم به بوی ایتالین سایپرس اعتمادکنم که بهترین گزینه برای خوب جلوه کردن است

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اگرمطالبم راخیلی احساسی میبینید جای تعجب ندارد چراکه من باعطر زندگی میکنم و به عطر شخصیت میدهم وآنرا خالی ازاحساس و حرف ،نمیدانم فرزین عزیز تشکر وامااگر منتظر نظرات من درمورد سه شاهکار اصلی توسکان لدر و گریداونتووس و ایتالین سایپرس ارسالی هستید باید بگویم زمان باید بدهید تا دقیق دقیق این سه کاررا ارزیابی کنم که درچه سطح کیفی هستند تااینکه مبادا اغراق کرده باشم باتشکر

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام ر سه تست مجزا توباکووانیلا و بلک ارکید و اختصاصی فرزین عزیز اینگونه پاسخ داد ؛ شیرینی وگرمی توباکووانیلا نسبت آنچه که درموردادکلنش خوانده اید ،تعدیل شده و بخوبی همراهی تنباکو و وانیل را میتوان دراین اسانس تجربه کرد ازجهت پخش بو توباکووانیلا خیلی قوی نیست و ماندگاری دریک سطح را نهایتادر رنج زمانی 6 ساعت و بوی ملایم شده را تا12 ساعت ولی ضعیف دارد ؛بلک ارکیدهم درزمینه پخش بوواماندگاری درهمین مقیاس است اماجالب است که بوی ارکیده راخانمها زودتر متوجه میشوندوگرایش به این بو رامیتوان بصورت هردوجنس دانست بطورکلی در فصلهای سردفکرکنم جواب خوب تری این دواسانس بدهند ؛اما کاراختصاصی.... بویی اسپرت و خنک وبسیارتیز دارد بیشتر مرکباتی وجنگلی است پخش بو خوب اما بارنج زمانی کم دارد و ماندگاری ثابت دریک سطح بویایی 3 ساعته و ماندگاری تعدیل شده بو بیش از 8 ساعت است البته اینکار رابسیارزیباترازکول واتر و سری مونت میدانم ؛تقریبا همه پسند است

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درمورد سه کاردیگر تست بنده اینگونه بوده تااین ساعت البته تست مادرسه شخص مجزا بوده است : ورساچ بسیارشیک و زنانه و ماندگاری بیش از4 ساعت دریک سطح بو و بولگاری بابویی خس دار کاری اسپرت ومناسب مردان بابویی مداوم وپخش بویی نسبتا خوب درحدود ماندگاری 6 ساعت بطورمتوسط است بولگاری راخیلی بیشتراز ورسارچه میپسندم والبته بهتراز آیریش ؛چراکه آیریش خیلی ضعیفتراز ورساچه و بولگاری ظاهرشد
بویی سبزینه دار و چرمدار والبته شیرین و نسبتا بصورت ملایم خنک است نمیدانم اماشایدبشودگفت کاریست برای مردان ؛ردیف بویایی میانی دارد باماندگاری حدودا دریک سطح بویایی تعدیل شده تامدت 5 ساعت ؛میشودگفت عامه پسنداست والبته ماندگاری بابوی ملایم شده بیش از 6 ساعت رافعلا تجربه کرده ایم

بالا