• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

عباس37

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام اقای میرزایی,تشکر بابت ارسال ب موقع,روی اونتوس یکی A و یکی T نوشتید?و اسم شرکت هاشون را بفرمایید.قیمت سیلور هم بفرمایید,باز هم تشکر از سروس دهی خوبتون

Last edited by a moderator:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام اقای میرزایی,تشکر بابت ارسال ب موقع,روی اونتوس یکی A و یکی T نوشتید?و اسم شرکت هاشون را بفرمایید.قیمت سیلور هم بفرمایید,باز هم تشکر از سروس دهی خوبتون

سلام
وقت بخیر
مبارکتون باشه عزیز
گرید تاپ که به اختصار T نوشته شده بود جزء برترین کیفیت های تولید اسانس در دنیا هست که کمتر شرکتی اون رو تولید میکنه به حجم محدود و بسیار هم در کشور نایاب هستند این دسته از اسانس ها ( به شرط راستگویی فروشنده البته )
شفافیت این دسته از اسانس ها بسیار بالاست و میزان تصفیه ای که میشند بار ها بیشتر از دیگر گرید هاست به همین خاطر قیمت بالاتری دارند
قیمت اسانس سیلور هم به همون صورت قیمت هایی که براتون ارسال کرده بودم هست
امری باشه در خدمتتون هستم
سپاس

عباس37

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خواهش,تشکر از پاسخ,بله دقیقا همینطوره,کیفیت Tواقعا عالی هست,ایشالا در اینده نزدیک سفارش میدم,موفق باشید

mehranradmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام فرزین جان سفارش منم رسید عالی و بینظیر
مرسی عزیز

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
خواهش,تشکر از پاسخ,بله دقیقا همینطوره,کیفیت Tواقعا عالی هست,ایشالا در اینده نزدیک سفارش میدم,موفق باشید

خواهش میکنم عباس جان
نظر لطفته
هر امری باشه من در خدمتت هستم
موفق باشی عزیز

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزایی ازمجموعه حس خوب ؛ حسن اخلاق و متانت دررفتار و انصاف در مشاوره و روانشناسی روحیات مشتری و صبر و حوصله در راهنمایی را بوضوح احساس کردم /ایشان 6 سمپل از کارهای خوب رارایگان برای بنده به آدرس استان کردستان ارسال کردند و اما سمپل ها [اسکان لدر - گرید اونتوس - پورتوفینیو - بلوشانل - اکستریم - ایتالین سایپرس ] بود / کیفیت کارها بسیارمناسب ارزیابی شد و اگر بخواهم ارزیابی تست خود رااعلام کنم وانصاف کامل رارعایت کنم باید بگویم به ترتیب 1-توسکان لدر عالی عالی عالی 2-گرید اونتووس عالی عالی 3-ایتالین سایپرس عالی 4- اکستریم خوب خوب خوب 5- پورتوفینیو خوب خوب 6- بلوشانل خوب / خانواده ام از بوی عطرها فقط همین رابگویم کافیست که گفتند بوی عطرها فضای خانه را آغشته کرده مخصوصا اسکان لدر / بوی گرید اونتوس و اسکان لدر را خیلی عاشقانه ساخته اند انگار کمپانیها دیگر بفکر پول فقط نیستند

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزایی (فرزین ) ازمجموعه حس خوب ؛ حسن اخلاق و متانت دررفتار و انصاف در مشاوره و روانشناسی روحیات مشتری و صبر و حوصله در راهنمایی را بوضوح احساس کردم /ایشان 6 سمپل از کارهای خوب رارایگان برای بنده به آدرس استان کردستان ارسال کردند و اما سمپل ها [اسکان لدر - گرید اونتوس - پورتوفینیو - بلوشانل - اکستریم - ایتالین سایپرس ] بود / کیفیت کارها بسیارمناسب ارزیابی شد و اگر بخواهم ارزیابی تست خود رااعلام کنم وانصاف کامل رارعایت کنم باید بگویم به ترتیب 1-توسکان لدر عالی عالی عالی 2-گرید اونتووس عالی عالی 3-ایتالین سایپرس عالی 4- اکستریم خوب خوب خوب 5- پورتوفینیو خوب خوب 6- بلوشانل خوب / خانواده ام از بوی عطرها فقط همین رابگویم کافیست که گفتند بوی عطرها فضای خانه را آغشته کرده مخصوصا اسکان لدر / بوی گرید اونتوس و اسکان لدر را خیلی عاشقانه ساخته اند انگار کمپانیها دیگر بفکر پول فقط نیستند

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
لطافت و عشق و زیبایی را درپرده های نت کارها میتوان حس کرد وحس خوب رادر کارهایی که جناب میرزایی برای بنده فرستادند به خوبی توامان میتوان درک کرد و واقعا بجاست که بگویم گالری حس خوب اسم بامسمایی است که برازنده کارهایشان است توسکان لدر چرمی زعفرانی و گرید اونتوس ایشان فعلا بنده وخانواده ام را گرفتار کرده

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزایی ازمجموعه حس خوب ؛ حسن اخلاق و متانت دررفتار و انصاف در مشاوره و روانشناسی روحیات مشتری و صبر و حوصله در راهنمایی را بوضوح احساس کردم /ایشان 6 سمپل از کارهای خوب رارایگان برای بنده به آدرس استان کردستان ارسال کردند و اما سمپل ها [اسکان لدر - گرید اونتوس - پورتوفینیو - بلوشانل - اکستریم - ایتالین سایپرس ] بود / کیفیت کارها بسیارمناسب ارزیابی شد و اگر بخواهم ارزیابی تست خود رااعلام کنم وانصاف کامل رارعایت کنم باید بگویم به ترتیب 1-توسکان لدر عالی عالی عالی 2-گرید اونتووس عالی عالی 3-ایتالین سایپرس عالی 4- اکستریم خوب خوب خوب 5- پورتوفینیو خوب خوب 6- بلوشانل خوب / خانواده ام از بوی عطرها فقط همین رابگویم کافیست که گفتند بوی عطرها فضای خانه را آغشته کرده مخصوصا اسکان لدر / بوی گرید اونتوس و اسکان لدر را خیلی عاشقانه ساخته اند انگار کمپانیها دیگر بفکر پول فقط نیستند و روحیات راهم لحاظ میکنند و این دو مدل اولی با توزیع جنس خوب آنهم از گالری حس خوب و خاصتا جناب میرزایی عشق و آرامش و لطافت پرده های نت ابتدایی و میانی و پایانی را برای خریدار رقم زده / بنظر بنده جنس خوب فروشنده خوب خریدار خوب همه وهمه باهم خوب گره میخورد

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ایشان قدرت مانور را در کارها بصورت خاص و ویژه به مشتری میدهند سپس روحیه شناسی میکنند مزاج که بدست آمد لیست پیشنهادی میدهند البته ناگفته نماند جتاب میرزایی بزرگوار ابتدا امکان تست نمونه بصورت سمپل را به مشتری آنهم در منزل خود مشتری به دلخواه میدهند که تاهرزمانی خودشان خواستند تصمیم بگیرند کدام کاررا میپسندند و به این بزرگوار اعلام کنند تا برایشان ازهمان عطر و باهمان کیفیت وبا هرمقدار که لازم داشتند ارسال کنند

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
درمورد کیفیتها ایشان ازابتدا 4 کیفیت را باقیمت هرکیفیت اعلام میکنند که خود نشانه آزادی عمل درتصمیم گیری مشتری را میرساند بعنوان مثال سمپل اسکان لدر ارسالی برای بنده که البته برای تست آنهم بصورت رولی به مقدار اندک بر بدن ،آزمایش شد ازساعت 2 بعدازظهر تاالان که ساعت 1:33 شب است همچنان نت پردازی دارد میکند و بوی آن چرم وزعفران و... هنوز از خانه بوضوح استشمام میشود

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
البته کیفیتش نمیدانم در کدام یک از این 4 دسته کیفیتی است؟اما مطلوب است و عالی (اگر اینکار جناب میرازیی کیفیت درجه 4 باشد که واقعاعالیست و وای به روزی که جنس کیفیتی اورجینال درجه 1 باشد ...فکرکنم باید دوش نفت گرفت که بوی عطر ازبین برود )چراکه من دستم به مقداری ازعطرهاآغشته شد بامایع شستم اماهنوز بوی عطرهارااحساس میکنم اینگار تن و لباسم بوگرفته

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
باسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزایی (فرزین ) ازمجموعه حس خوب ؛ حسن اخلاق و متانت دررفتار و انصاف در مشاوره و روانشناسی روحیات مشتری و صبر و حوصله در راهنمایی را بوضوح احساس کردم /ایشان 6 سمپل از کارهای خوب رارایگان برای بنده به آدرس استان کردستان ارسال کردند و اما سمپل ها [اسکان لدر - گرید اونتوس - پورتوفینیو - بلوشانل - اکستریم - ایتالین سایپرس ] بود / کیفیت کارها بسیارمناسب ارزیابی شد و اگر بخواهم ارزیابی تست خود رااعلام کنم وانصاف کامل رارعایت کنم باید بگویم به ترتیب 1-توسکان لدر عالی عالی عالی 2-گرید اونتووس عالی عالی 3-ایتالین سایپرس عالی 4- اکستریم خوب خوب خوب 5- پورتوفینیو خوب خوب 6- بلوشانل خوب / خانواده ام از بوی عطرها فقط همین رابگویم کافیست که گفتند بوی عطرها فضای خانه را آغشته کرده مخصوصا اسکان لدر / بوی گرید اونتوس و اسکان لدر را خیلی عاشقانه ساخته اند انگار کمپانیها دیگر بفکر پول فقط نیستند و روحیات راهم لحاظ میکنند و این دو مدل اولی با توزیع جنس خوب آنهم از گالری حس خوب و خاصتا جناب میرزایی (فرزین) عشق و آرامش و لطافت پرده های نت ابتدایی و میانی و پایانی را برای خریدار رقم زده / بنظر بنده جنس خوب فروشنده خوب خریدار خوب همه وهمه باهم خوب گره میخورد
با سلام خدمت جناب فردید عزیز
اشنایی با شما که مشخصا تجربه و شناخت خوبی در نت شناسی عطر و اشنایی با رایحه ها رو دارید بسیار برای بنده باعث افتخار بوده
این که اسانس هارو امتیاز بندی هم کردید تشکر میکنم ازتون هرچند اگر این سمپل هارو به صورت اسپری تست میگرفتید کاری مثل پورتوفینو حتما از نظر ماندگاری بین اول یا دوم جدول خودنمایی میکرد
و از نظر پخش بو هم همون طور که فرمودید توسکان لدر در جایگاه اول میتونست باشه که و البته ایتالین هم دست کمی از توسکان لدر نداره در این زمینه
انشاالله همکاری با شما مستمر باشه و در بازه ی زمانی مشخصی بتونیم بهترین کار های مجموعمون رو خدمتتون ارسال و از تجربیات ارزشمند شما استفاده ی بهینه ببریم

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
جناب فردید عزیز طی پیامی که از شما به بنده رسیده تاپیکی که فرموده بودید رو مشاهده کردم و پست ایشان را مطالعه کردم
به نظرم اون دوست عزیزمون در اون تاپیک از مشکلات افکاری و ذهنی رنج میبرند و توهمات بیش از حد دارند در این موضوع و البته سوابق ایشان گواه بر این آشفه بازی ذهنی است
انشاالله مدیر محترم پیگیر موضوع باشند و آی پی های من و شما رو بررسی کنند و در تاپیک من یا ایشان این موضوع را اعلام کنند تا رو سیاهی برای ذغال بماند و ذهن اشفته ی ایشان هم اشناالله به راه سلامت کشیده شود هرچند تنگ نظری ایشان به وضوح قابل رویت است و انتظاری غیر از این هم از دست فروشانه مترو و خیابان نمیرود .

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ایتالین سایپرس بوی لطیف وویژه ای دارد درتست ابتدایی والبته بصورت رولی و نه اسپری ،ایتالین سایپرس ازساعت 10:15 دیشب بریکی ازعزیزان که درمنزل بنده بودند البته به مقدارخیلی خیلی کم بربدنشان مالیده شد و الان که ساعت 18:30 جمعه است هنوز ایتالین سایپرس جناب میرزایی حرف برای گفتن بسیار داردچراکه بویش بسیاردلچسب ولطیف شده

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اکستریم و پورتوفینیو ایشان برای نت پردازی دریک مجلس باانواع بوها میتواند شخص مصرف کننده این دوعطر رامتمایز متمایز قراردهد و مشخصه خاصی برای مردان داشته باشد و حس لوکس بودن واسپرت بودن رابه خوبی القا کند

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
این هم عکس از لوکیشن شما در وایبر و البته برای روز یکشنبه عکس از رسید پستی مرسولتون که توسط اداره ی پست ارسال شده رو هم قراد میدم در تاپیک و اگر نیاز باشه تمام پیام های شما از حدود 15 روز پیش که اولین پیامتون رو دریافت کردم تا به این لحظه رو هم قرار خواهم داد تا برای دست فروش تاپیک همسایه که مواد شیمیایی رو با چرب زبانی به خورد ملت میده روسیاهی بمونه و بس
و البته 100% منتظر پاسخ مدیر محترم انجمن هم خواهیم بود در مورد آی پی ها و امید وارم ایشان هم پیگیر موضوع باشند تا مشخص شود این ما بین تف سر بالا از آن چه کسی است

فایل های ضمیمه

• Screenshots_2015-05-15-18-22-01.png
    Screenshots_2015-05-15-18-22-01.png
    239.7 KB · نمایش ها: 15
Last edited:

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اما بلود شانل ایشان را توصیه اکید میکنم اگربانوانی میخواهند درمقابل شریک زندگی خود ،قبضه افکار بدستشان باشد ؛حتمااستفاده کنند : درجمع زنان یک بوی فانتزی خنک و اسپرت بیشتر جلوه میکند و آن بوی خانمی است که لباس پنبه ای ویا نخی خود رابه یک پاف مختصراز بلو دشانل کرده باشد مخصوصا که اگر آن خانم مزاج غالبش صفراوی باشد

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اگر کاری راتست کنم و نظرم درموردش مناسب یانامناسب باشد ،باصراحت تمام اعلام میکنم و بصورت رک ؛ هرشخصی که تاالان توسکان لدر و گریداونتوس و ایتالین سایپرس رو یکبارهم امتحان نکرده ابتدا این سه عطر راازگالری حس خوب تهیه کند تامتوجه شود عطر یعنی چه ؟ دل کندن ازاین سه برایش بسیاربسیار سخت است ؛ کارهایی تاپ و باکیفیت دقیقا باهمان روایح

بالا