سلام اقای میرزایی,تشکر بابت ارسال ب موقع,روی اونتوس یکی A و یکی T نوشتید?و اسم شرکت هاشون را بفرمایید.قیمت سیلور هم بفرمایید,باز هم تشکر از سروس دهی خوبتون
خواهش,تشکر از پاسخ,بله دقیقا همینطوره,کیفیت Tواقعا عالی هست,ایشالا در اینده نزدیک سفارش میدم,موفق باشید
باسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزاییخواهش میکنم عباس جان
نظر لطفته
هر امری باشه من در خدمتت هستم
موفق باشی عزیز
باسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزایی (فرزین ) ازمجموعه حس خوب ؛ حسن اخلاق و متانت دررفتار و انصاف در مشاوره و روانشناسی روحیات مشتری و صبر و حوصله در راهنمایی را بوضوح احساس کردم /ایشان 6 سمپل از کارهای خوب رارایگان برای بنده به آدرس استان کردستان ارسال کردند و اما سمپل ها [اسکان لدر - گرید اونتوس - پورتوفینیو - بلوشانل - اکستریم - ایتالین سایپرس ] بود / کیفیت کارها بسیارمناسب ارزیابی شد و اگر بخواهم ارزیابی تست خود رااعلام کنم وانصاف کامل رارعایت کنم باید بگویم به ترتیب 1-توسکان لدر عالی عالی عالی 2-گرید اونتووس عالی عالی 3-ایتالین سایپرس عالی 4- اکستریم خوب خوب خوب 5- پورتوفینیو خوب خوب 6- بلوشانل خوب / خانواده ام از بوی عطرها فقط همین رابگویم کافیست که گفتند بوی عطرها فضای خانه را آغشته کرده مخصوصا اسکان لدر / بوی گرید اونتوس و اسکان لدر را خیلی عاشقانه ساخته اند انگار کمپانیها دیگر بفکر پول فقط نیستند
با سلام خدمت جناب فردید عزیزباسلام بنده هم بعنوان اولین آشنایی باجناب میرزایی (فرزین ) ازمجموعه حس خوب ؛ حسن اخلاق و متانت دررفتار و انصاف در مشاوره و روانشناسی روحیات مشتری و صبر و حوصله در راهنمایی را بوضوح احساس کردم /ایشان 6 سمپل از کارهای خوب رارایگان برای بنده به آدرس استان کردستان ارسال کردند و اما سمپل ها [اسکان لدر - گرید اونتوس - پورتوفینیو - بلوشانل - اکستریم - ایتالین سایپرس ] بود / کیفیت کارها بسیارمناسب ارزیابی شد و اگر بخواهم ارزیابی تست خود رااعلام کنم وانصاف کامل رارعایت کنم باید بگویم به ترتیب 1-توسکان لدر عالی عالی عالی 2-گرید اونتووس عالی عالی 3-ایتالین سایپرس عالی 4- اکستریم خوب خوب خوب 5- پورتوفینیو خوب خوب 6- بلوشانل خوب / خانواده ام از بوی عطرها فقط همین رابگویم کافیست که گفتند بوی عطرها فضای خانه را آغشته کرده مخصوصا اسکان لدر / بوی گرید اونتوس و اسکان لدر را خیلی عاشقانه ساخته اند انگار کمپانیها دیگر بفکر پول فقط نیستند و روحیات راهم لحاظ میکنند و این دو مدل اولی با توزیع جنس خوب آنهم از گالری حس خوب و خاصتا جناب میرزایی (فرزین) عشق و آرامش و لطافت پرده های نت ابتدایی و میانی و پایانی را برای خریدار رقم زده / بنظر بنده جنس خوب فروشنده خوب خریدار خوب همه وهمه باهم خوب گره میخورد