• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
عاشق چرم و زعفران و دودوتنباکو وچوب جنگلی هستم و ایشان درلیستشان توباکووانیلا رو گفتند بگیرم تست کنم ونظر دهم ؛ فعلا خریدی نداشته ام ازاین محصول فرزان عزیز ؛امااگر درمیان سمپلهای ارسالی بود یقینا نظرم رادرموردش میگفتم چون شنیده ام دربرنداصلی ادکلنی شیرینی اش برای بعضی دلچسب نیست و بعضی بیشتردنبال افزودن فیکساتور به عطرش هستند که صدالبته بنده مخالفم ؛تغییر مسیر بویایی دریک عطر اشتباه فاحش است که هنر سازنده عطر به مقصد نمیرسد ؛بگذارید عطر مسیر خودش رابدون هیچ دخالتی ،طی کند وبعد نتیجه بگیرید ؛ عطر ترکیبی یعنی دستکاری درنظام تولیدی و مقصودی یک برند و عدم ارضاء مصرف کننده از ترکیبات چندگونه باهم /تاجایی که بنده اطلاع پیداکردم حضورفیکساتور ویا هرمحلل دیگری غیرعطر درعطاری ها خلاف قانون اصناف است و گالری حس خوب نیز اعلام کرده باضمانت خلوص و بدون هیچ درصد فیکساتور ،جنس رابه مشتری میدهد/عطر کوچه بازاری خریدکردن عواقب پوستی و روحی ومزاجی دارد /یکبارآزمایشش به خیلی خریدهای متفرقه صدالبته می ارزد

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دربعضی انجمنها وتایپیکها میبینیم ومیخوانیم که مثلا اگر بدن راچرب کنید و عطر رابربدن چرب استفاده کنید ؛ عطر ماندگاری بالایی دارد ! اینو نمیدونم کجای دلمون باید بگذاریم ؟ کدام آزمایشگاه و کدام موسسه پژوهشی این را استخراج کرده ،بنده که دربررسیها جایی ندیدم که تاییدیه براین مطلب از مراجع ذی صلاح براین امر باشد /فقط یک نکته بزرگواران عطری که جهت بروز و ظهور خود نیاز به متمم شیمیایی و غیره داشته باشد عطر نیست ؛ بله فقط بسته به جنس لباس و نحوه پاشش عطر آنهم بصورت پودری میتواند تاثیربسزایی برپخش وخط بو داشته باشد اما استفاده عطر بر چربی دیگه نمیدونم چه داستانیه ؟

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
عطر گیاهی و عطر مرکبات و غیره وغیره ساختش فقط جهت تلطیف ارواح و خلقیات وتفکرات است ؛عمق نگرش رازیباجلوه میدهد ؛بنده معتقدم یک عطر خوب بابوی مناسب مزاج خلقتی ؛میتواند تفکرات منفی گرایانه را تعدیل کند و فعالیتهای ذهنی رابه مسیری نو هدایت کند

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اگرعطراینقدر قدرت داره که غریزه جنسی راتحریک کند پس سایرقابلیتهارادارد /مدتی بود یک عطر ترکیبی بهم داده بودند مخلوط کاپیتان بلاک وکالکشن ؛ مزاج بنده صفراوی باغلبه سودا بود ؛شبها خوابم میامد امانمیتوانستم بخوابم ؛گرسنه بودم اما میلی به خوردن غذانداشتم و... شمافکرمیکنیدعلت چه بود؟ فقط یک راهنمایی :بروید سبک و طبح ورایحه این دو عطر راریشه یابی کنید میفهمید که علت مشکلات من دراین مدت چه بوده / این است که میگویم ابتدا مزاج شناس باشید وبعد عطرشناس وبعد سبک مناسب خودرابه بهترین نوع انتخاب کنید

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یادش بخیر13 سال پیش عطری مثل هپی کلینیگ وغیره توی بازارزیادبود وهرشخصی به خودش میمالید /عطری بود به اسم سان فلاور البته اصل (گل آفتابگردان ) شخصی بهم هدیه داد دیگه اصلشو جایی ندیدم وخیلی جستجوکردم و گیرم نیامد /خیلی دوستش داشتم هروقت مصرف میکردم حس عرفانی بهم دست میداد لذت میبردم /سوال : فکرمیکنید علتش چه بود؟بروید نگاهی کنید به منابع البته اگر هنوز دستکاری نکرده باشند متوجه میشوید علتش چه بوده؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
ممنونم جناب فردید عزیز بابت توضیحات بسیار زیباتون
بعضی صحبت هایی که میفرمایید دقیقا ریشه ی پزشکی دارند که سعی میکنم اگر لازم دونستم و فرصت رو مناسب دیدگ اون هارو برای کاربران این تاپیک به صورت گسترده تر باز کنم تا خریداران فقط صرف مصرف کننده نباشند و با اطلاع و اگاهی دست به انتخاب بزنند
هرچند این دسته از مشتری ها بسیار کم هستند و متاسفانه اکثر خریداران اول به قیمت توجه دارند و بعد در کار ما به اشانتیون و هدایا و بعد کیفیت و مضر بودن یا نبودن و درصد خلوص رو ملاک قرار میدند و البته مشکل ریشه ای در جامعه ی ما داره این موضوع در تمام اصناف
انشاالله طی صحبت هایی که شد بتونیم حضورا خدمت برسیم و جهت راه اندازی یک شعبه در شهر شما ، همکاری ای متفاوت تر از یک خریدار و فروشنده داشته باشیم

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ممنونم جناب فردید عزیز بابت توضیحات بسیار زیباتون
بعضی صحبت هایی که میفرمایید دقیقا ریشه ی پزشکی دارند که سعی میکنم اگر لازم دونستم و فرصت رو مناسب دیدگ اون هارو برای کاربران این تاپیک به صورت گسترده تر باز کنم تا خریداران فقط صرف مصرف کننده نباشند و با اطلاع و اگاهی دست به انتخاب بزنند
هرچند این دسته از مشتری ها بسیار کم هستند و متاسفانه اکثر خریداران اول به قیمت توجه دارند و بعد در کار ما به اشانتیون و هدایا و بعد کیفیت و مضر بودن یا نبودن و درصد خلوص رو ملاک قرار میدند و البته مشکل ریشه ای در جامعه ی ما داره این موضوع در تمام اصناف
انشاالله طی صحبت هایی که شد بتونیم حضورا خدمت برسیم و جهت راه اندازی یک شعبه در شهر شما ، همکاری ای متفاوت تر از یک خریدار و فروشنده داشته باشیم /// انشاءالله

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
عاشق بوی گرید اونتوس فرزین عزیز هستم خیلی بوی باکلاسی داره ؛ کاش تستر این کار در حجم 20 گرم بود و ارزونتر میشد تهیه اش کرد ؛ عجب دلرباست این رایحه / شرکت گران قیمتی مثل گرید ،اگر این کارش شاهکار نبود باید تعجب میکردیم اما چه خوب معجونی رقم زده سازنده اش ؛ دستتوون درد نکنه جناب میرزایی که مدهوش کردی بااین کارزیبا بنده رو تشکر وسپاس

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
چنان حوصله ای داره این فروشنده که بماند 15 روز باهاش چت کردیم و ور رفتیم ،آخ نگفت ؛من که شرمنده صبر و حوصلشون شدم ؛ جنس خوب دست مردم دادن و وجدان داشتن ،باعث میشه که دعای مردم پشت سرانسان باشه و نعمتی مثل صبر و حوصله درانسان تقویت بشه ؛روح و جسمتوون سالم برادربزرگوار

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یدونه کار توپ جدید معرفی کرده که هنوز خز نشده ؛ ویژه خودشونه *** بااجازه فرزین عزیز [ اقا با اجازه اسم اینو ویرایش کردم :) ببخشید ] اسم این کار معرفی شده است ؛ فقط عزیزان لطفا اسمشو تووی تایپیکهای دیگه نیارن ، بگذارین دست تووش نبرند ؛ خز نشود فقط اصل بماند واصل بماند

Last edited by a moderator:

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
7 تاسمپل دیگه قراره برامون بفرستند تست میکنم نظر میدم 4 تاشم مناسب فصل پیش رو (خرداد تا مهر )است

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
7 تاسمپل دیگه قراره برامون بفرستند تست میکنم نظر میدم 4 تاشم مناسب فصل پیش رو (خرداد تا مهر )است

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
جسارتا جناب میرزایی خیلی مزاحم شدم لطفا لیست سمپل های سفارشی رو ثبت کنید کنار سه سفارش اصلی بفرستید جهت تست 1-تام فورد توباکو وانیلا 2-ا*** 3-تام فورد بلک ارکید 4-پشن ایکس اس 5- *** 6- **** 7-گریین آیریش

___اقا با اجازت اینجا هم اسم 3 تا اسانس رو پاک کردم

Last edited by a moderator:

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
این 4 تای آخر مناسب فصل گرما است

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
این هم رسید مرسوله ی جناب فردید عزیز خدمت چشم تنگ ها و توهمی های تاپیک دست فروش عزیزمون .

فایل های ضمیمه

• 20150517_wdcaws101230.jpg
    20150517_wdcaws101230.jpg
    39.4 KB · نمایش ها: 23

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دومین سفارش جناب اقای فردید عزیز شامل 40 گرم توسکان لدر تام فورد تصفیه شده از برترین گرید جهانی + 10 گرم کریید اونتوس از بالاترین کیفیت خام + 10 گرم تام فورد ایتالین ساپریس از بالاترین کیفیت خام + 7 اسانس 3 گرمی جهت تست به صورت رایگان + 15 گرم توسکان لدر از بالاترین کیفیت به صورت رایگان ثبت شد و امروز جهت بسته بندی به اداره ی پست منطقه تحویل داده شد
برای چهارشنبه انشاالله برسه خدمتشون و مجددا از نظرات خردمندانه و به جای ایشان بهره ببریم
اشناالله کیفیت کار ها هم براشون رضایت بخش باشه
منتظر تست کار های جدیدشون هستیم

در صورت عدم رضایت از کار های ارسالی مبلغ واریزی ایشان برگشت داده خواهد شد و اسانس ها هم خدمتشان به عنوان هدیه باقی میماند .

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اولین سفارش دوست عزیزمون کاربر saeid.kh شامل 100 گرم از کریید اونتوس ثبت و به پست منطقه جهت بسته بندی تحویل داده شد .
انشاالله برای روز سشنبه سفارش اقا سعید عزیز برسه خدمتشون .

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
باسلام جناب میرزایی بزرگوار؛ تشکرازلطفتوون ؛خداوند به عمر و روح و تن و زندگی شما و خانواده مکرمه ،برکت ارزانی کند /// وقتی جنس باکیفیت تاپ و خالص ،بدون هیچ ناخالصی والکل ،بابالاترین پخش بو و ماندگاری و اورجینال ، دست ملت میدهید یقینا خداوند بازار خریدوفروشتان راگرم نگه میدارد ،همچنان که تابحال اینگونه بوده ؛انجمنی بااین همه تایپیک و حجم خرید ، نشان از اعتماد و باور مشتری نسبت به شما فروشنده خوش اخلاق وصبور است تشکر بابت لطفتوون

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان ازجناب میرزایی سوء استفاده کردیم و 2عدد سمپل ناب بولگاری من و ورساچه بادمجونی ، جهت تست درکنار 7 سمپل دیگه ای که قراره برامون بفرستند ، مطالبه کردیم /// بدون شک نظرم رابعد ازتست بصورت کامل ،درانجمن خواهم گذاشت *** ندیده به ایشان و کارهایشان اعتماد داریم***

فردید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
به یکی ازفروشنده های مثلا باکلاس سطح شهر ؛ ازکیفیت کارهای گالری حس خوب فرزین عزیز گفتم ، چون این فروشنده ازشغل بنده اطلاع دارد ، سریعا و باحالت نگرانی ،موضع گرفت و گفت فلانی خرید اینترنتی و.... نه نه نکن ؛ چون 8 ساله مشتری همیشگی اش بودم و براش مشتری ازدوست وآشناو همکار و... میفرستادم ؛میترسید بازارش خراب شود و من تبلیغ کار شخص دیگری کنم شروع به شرط بندی و غیره کرد / باور میکنید اسانس میگفت گرمی ... ( فقط یطوری بگویم مفت مفت ) میدم بهت ؟ آخه میدونه فهمیدم محل تامین اسانس متفرقه هاش که کیفیتی ندارن ازکجاست ؛ [ فقط میخواهم بهش بگویم اگربه این تایپیک سرزدی ومطلبم رو دیدی ؛ گرمی1000 نه2000 نه 3000 تومان بکش بالای جنست اما حلال وار به ملت عطرخالص بده ] ملت دعا به جانت میکنند وتبلیغ کارمیکنند برات /// شمافکرمیکنی این انجمن چرااینهمه تایپیک داره*************** چند ستاره ست ؟

بالا