سفارش به دستم رسید و مثل همیشه عالی و درجه یک,
با وجود کارهای با کیفیت ایشون خریدن عطر تو شیشه و جعبه دیگه کار عاقلانه ای به نظر نمی رسه, چون این اسانس ها دقیقا بوی عطر اصلی رو می دن (در تمامی مراحل ابتدا, میانی و پایان) با این تفاوت که بعضا از خود عطر هم ماندگارتر و با پخش بیشتری هستند, ضمن این الکل و فیکسیتور های شیمیایی هم ندارند.
همین اخیرا از یه جای معتبر یه اسانس تهیه کردم که با کیفیت و دقیقا بوی عطر رو داره, اما باید بگم که متاسفانه مدتی بعد از تماس روی پوست حساسیت و قرمزی ایجاد می کنه. همه ی این چیزها دلیل این هست که نزدیکه 2 ساله که مشتری این فروشنده ی محترم هستم از یه شهر دیگه. سفارش ها رو خیلی دقیق و با پیگیری مداوم ارسال می کنن. حتی یه بار که من به ایشون یه سفارش دادم یادم رفت و به جاش عطر دیگه ای خریدم, ایشون با وجود مشتری های دیگه و این که شاید سرشون شلوغ باشه به فکر سفارش سمپل من بودن و خیلی از کارهای پرفروش رو واسه مشتری های اینترنتی شون هم نگه می دارن.
چه خوب که هم چین نمایندگی معتبری در ایران داریم
با سپاس فراوان
سلام خانم بیگلری
یکی از دلایلی که فروش اینترنتیمون رو ادامه دادیم تو این چند سال وجود مشتری هایی همچون شما هست
باعث افتخار هست که بتونیم نظر شما رو جلب کنیم
مشتری هایی همچون شما که قبلا عطر هارو به صورت اوریجینال و در بسته بندی تهیه میکردند به صورت حرفه ای اونقدر مشام و بینیشون خوب کار میکنه و نت های عطر هارو میشناسند که سخته فروش اسانس به صورت باز و به قولی فله ای بهشون
ما تو این تاپیک خوشبختانه یا متاسفانه بلدنیستیم بوق و کرنا کنیم و از کار های بی کیفیت غول بسازیم و دست مشتری بدیم .
تبلیغات ما وجود مشتری هایی همچون شما هستند که به خوبی نت های اسانس و عطر هارو میشناسند و همین که بعد از تست بتونیم مشتری هایی چون شما رو راضی نگه داریم با محصولاتمون بالاترین میزان رضایت رو از خودمون خواهیم داشت
همونطور که فرمودید ما در کار هامون به هیچ وجه ناخالصی و فیکساتور اضافه نمیکنیم چون کاملا اسانس هامون طبیعی هستند و شفاف و باید به صورت کاملا طبیعی و خالص هم استفاده بشند و دلیل گرونی بعضی کار هامون هم همین موضوع هست
اگر کسی در اسانسش فیکساتور میزنه یا توصیه میکنه به این کار به خاطر روغنی بودنه بیش از حد از کار های بی کیفیتی که میاره هست و با زدن فیکساتور میخواد سبک کنه کار رو و اون حالت سنگین رو تا حدی که میشه از بین ببره یا کم کنه که خب شما هم حتما از مضرات فوق العاده وحشتناک این فیکساتور ها اگاهی دارید
بابت پیگیری و ارسال به موقع هم که مسلما انجام دادن کاریه که به عهده دارم و تماما وظیفه هست
یه سری کار های جدید برام رسیده اگر فرصت کنم و شما هم یاد اوری کنید حتما ازشون سمپل براتون میفرستم که شما هم با این سری کار ها اشنایی بیشتری پیدا کنید هرچند که این ها کار هایی هست که شب عید برامون میرسه و تو این پارتمون موجود نداریم ازشون
به هر حال بازم متشکر ازتون بابت بیان نظرتون در تاپیک اون هم بعد از حدود 2 سال همکاری
موفق باشید