• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

amir.h.akbari

Registered User
لایک‌ها
61
سلام . قیمت گرمی اسانس اصل و خالص اسانس های زیر رو میفرمایید ؟
ایتالین سایپرس تام فورد
توسکان لدر
تام فورد نویر
اینترلود امواج
گری وتیور
+
قیمت فیکساتور و ظرف شیشه ای رو هم بفرمایید لطفا

hamed_hedayat

Registered User
لایک‌ها
64
اسانس فوق العاده ی هندو گراس - Hindu Grass رو میخوام گرمی چند؟ پخ کنید لطفا

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اسانس فوق العاده ی هندو گراس - Hindu Grass رو میخوام گرمی چند؟ پخ کنید لطفا
به اقا حامد گل از دوستان قدیمی و دوست داشتنی
خوبی رفیق ؟
عزیزم شما امر کن هر مقدار و اندازه ای بخوایید میفرستم خدمتت
2 تا کار جدید ناسوموتو هم اوردیم البته که کسی و جایی ندارن

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
در یکی از تاپیکها به صحبت من در مورد ارتیسان بلک اشاره شده و گفته شده که من اینو با توسکان لدر مقایسه کردم و گفتم بهتره! بعد هم گفته که با چند نفر دیگه اینو تست کردنو هیچکدوم رایحه چرمو نگرفتن!! و بعد هم گفته که کارش هم سوئیسیه!
صحبتی که بنده کردم این بود:
البته ارتیسان نسخه باوقارتر و چرم تره توسکان لدره و چرمشو من از توسکان بیشتر دوست دارم چون توی توسکان اومدن بوی چرمو دستکاری کردن و با افزودن رایحه های دیگه لذت چرمشو پایین اوردن اما این چرمش خالصتره و بیشتر مورد علاقه منه.
این صحبت ناقص بنده رو اقا فرزین با نظرات کامل و دقیقشون هم تکمیل کردن و هم بر چرم بودن ارتیسان صحه گذاشتن:
در مورد ارتیسان عرض کنم که این کار جدید هست و اسانسش رو بعید میدونم بتونی جایی پیداش کنی
این که برات رایحه ی چرمش جذاب تره فکر کنم به خاطر استفاده از هندوانه و لیمو در ترکیبات این عطر باشه
وجود این موارد شاید باعث شده رایحه ی لطیف تری از چرم به مشامت برسه هرچند خوده من عاشق اون رایحه ی چرم قوی و دودیه و کمی تاریک توسکان هستم و البته توسکان استفادش تو این گرمای هوای فعلی واقعا سخت هست .
واقعا برام عجیب و غیر منتظره بود چون چرم ارتیسان اونقدر واضحه که ادمای تازه کاری مثل من هم اونو تشخیص میدن بعد چطور اینو با چند نفر دیگه که حتما همه هم خبره اینکارن تست کردنو چرمو نگرفتن!!
جهت اطلاع لینک سایت فرگرنتیکا رو میذارم که در اونجا وجود چرم در بیس نوت ارتیسان کاملا واضحه و رای دهندگان هم اونو به طور واضحی تشخیص دادن:
http://www.fragrantica.com/perfume/John-Varvatos/Artisan-Black-8339.html
جالبتر اینکه ادعا شده بود که از دانه های تونکا در این عطر استفاده شده. من نه تا حالا دانه تونکا دیدم نه اینکه میدونم بوش چطوریه ولی در همین لینک بالا کاملا مشخصه که از دانه تونکا در ساخت این عطر استفاده نشده! من اگه تو قوه تشخیص ایشون تشکیک نکنم پس حتما میگم که کاری که دست ایشون هست ارتیسان بلک و حتی ارتیسان هم نیست!
در ضمن بدلیل استفاده از مرکباتی مثل نارنگی و پرتقال خونی و همچنین هندوانه بیشتر یه کار خنک محسوب میشه نه گرم! بازم میگم ایشون عطر دیگه ای رو بو کرده نه ارتیسان بلک رو!

این لینک سایت عطرافشان. لطفا به نظرات ارائه شده در این لینک نسبت به ارتیسان بلک توجه کنید که هم خنک بودنش و هم چرم بودنش رو کاملا تایید میکنه:
http://www.atrafshan.ir/view/1135/Artisan

اقا فرزین نظر شما چیه؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
در یکی از تاپیکها به صحبت من در مورد ارتیسان بلک اشاره شده و گفته شده که من اینو با توسکان لدر مقایسه کردم و گفتم بهتره! بعد هم گفته که با چند نفر دیگه اینو تست کردنو هیچکدوم رایحه چرمو نگرفتن!! و بعد هم گفته که کارش هم سوئیسیه!
صحبتی که بنده کردم این بود:

این صحبت ناقص بنده رو اقا فرزین با نظرات کامل و دقیقشون هم تکمیل کردن و هم بر چرم بودن ارتیسان صحه گذاشتن:

واقعا برام عجیب و غیر منتظره بود چون چرم ارتیسان اونقدر واضحه که ادمای تازه کاری مثل من هم اونو تشخیص میدن بعد چطور اینو با چند نفر دیگه که حتما همه هم خبره اینکارن تست کردنو چرمو نگرفتن!!
جهت اطلاع لینک سایت فرگرنتیکا رو میذارم که در اونجا وجود چرم در بیس نوت ارتیسان کاملا واضحه و رای دهندگان هم اونو به طور واضحی تشخیص دادن:
http://www.fragrantica.com/perfume/John-Varvatos/Artisan-Black-8339.html
جالبتر اینکه ادعا شده بود که از دانه های تونکا در این عطر استفاده شده. من نه تا حالا دانه تونکا دیدم نه اینکه میدونم بوش چطوریه ولی در همین لینک بالا کاملا مشخصه که از دانه تونکا در ساخت این عطر استفاده نشده! من اگه تو قوه تشخیص ایشون تشکیک نکنم پس حتما میگم که کاری که دست ایشون هست ارتیسان بلک و حتی ارتیسان هم نیست!
در ضمن بدلیل استفاده از مرکباتی مثل نارنگی و پرتقال خونی و همچنین هندوانه بیشتر یه کار خنک محسوب میشه نه گرم! بازم میگم ایشون عطر دیگه ای رو بو کرده نه ارتیسان بلک رو!

این لینک سایت عطرافشان. لطفا به نظرات ارائه شده در این لینک نسبت به ارتیسان بلک توجه کنید که هم خنک بودنش و هم چرم بودنش رو کاملا تایید میکنه:
http://www.atrafshan.ir/view/1135/Artisan

اقا فرزین نظر شما چیه؟

سلام ابولفضل جان
ارتیسان رو گفتند بوی چرم نمیده ؟
و این که چندین نفر با هم تست کردن و همه گفتن بوی چرم نمیده ؟
عجب
و واقعا عجب
والا ارتیسان رو به قول شما کسی که اصلا عطر شناس نباشه و فقط یکمی قدرت تشخیص و تفکیک رایحه هارو داشته باشه و بوی میوه و گل رو از بوی سیگار و دود تشخیص بده... متوجه میشه راحت بوی سرشاری از چرم و لیمو و هندوانه رو در ارتیسان بلک
اینجوری که پیش میره انگاری بعضی جاها دیگه شده لانه ی جاسوسی :))
ازین جا اسانس میگیرن یا قیمت و یا لیست موجودی میگیرن بعد تفسیرات رو میرن دور میز میشینن و هرکی هم بیشتر زیراب زنیش خوب باشه رییس جلسه میشه
چی بگم والا
اگه کسی چیزی از اسانس و عطر سر در بیاره با مراجعه به همون لینک هایی که شما دادی دیگه خیلی باید متوجه بشه مواد تشکیل دهنده ی این عطر رو

به نظر من و تقریبا همه ی مشتری های شعباتمون ارتیسان یه بوی لطیف و تمیز از چرم هست
یه بوی سبک و لایت که حتی خانوم ها که معمولا از روایح چرمی و دودی خیلی خوششون نمیاد رو تونسته با استفاده ازون لطافت لیمو و پرتقال و هندوانه راحت جذب کنه
به هر حال بازم معقوله ی اسانس و رایحه و تشخیص روایح بسیار سلیقه ای هست ولی خب بعضی اوقات این صحبت ها و سلیقه ها خیلی حداقل از نظر منه فروشنده عجیب میاد .
و این رو هم عرض کنم در حال حاضر ارتیسان بلک رو با تضمین میدم تو کشور جایی جز شعبات خودمون ندارند ( مگر تولید شرکت های فرانسوی یا ایتالیایی ... باشه که من شخصا اون کیفیت هایی که از این شرکت ها تو ایران میاد رو اسانس قابل استفاده برای انسان نمیدونم )

insanehollow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز. من اسانس دو تا عطر رو می خواستم. یکی این عطر
a275b8b650c983c822db811003f3c66d.jpg

حتما همین باشه.. یه نسخه داره که شبیه همینه شیشش اما به مشکی میزنه رنگش نه زردنارنجی. بوها و نوت ها کامل متفاوته.

یکی دیگه هم نسخه ی نارنجی D&G the one
fe46cfe63db00a227c2ceaa9cbe4ffb1.jpg

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
دوستان فعلا یه سری از کار های جدیدی که برامون رسیده رو معرفی میکنم به اختصار و در فرصت مناسب اطلاعات کامل و خوبی رو به صورت مجزا از هر کار رو در خدمتتون میزارم
این کار ها تماما تاپ گریید هستند
100% خالص
100% طبیعی
ماندگاری و پخش بو و کیفیت کاملا تضمینی
از نظر خاص بودن هم مطمئن باشید اکثر این کار هارو فعلا در هیچ جایی جز شعبات خودمون نمیتونید هم پیدا کنید
بریم سر اصل مطلب
داغ ترین کار و بی نظیر ترین کاری که در حال حاضر میتونیم تقدیمتون کنیم از برند معتبر و عجیبه ناسوموتو ( نازوماتو ) هست

DORU

Nasomatto-Duro.jpg

BLAMAGE

BLAMAGE.jpg
بعد از این 2 عطر بی نظیر هم کارای خاص از کمپانی قدرتمند مارلی رو تقدیمتون میکنیم :

DARCY

GALLOWAY

مجددا پگاسوس , اوجان و هابدان از پرفیوم د مارلی که موجودیمون تمام شده بود رو هم به مجموعه اضافه کردیم
یه سری کار جدید دیگه هم هست که به مرور معرفی میکنم و لیستشون رو همین جا میزارم
پرسشی باشه در خدمتم

nokas

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. این چند تا کار بالا رو کجا میشه تست کرد برادر؟

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
درود
سفارش سوم هم امروز رسید !
مثل همیشه همه چیز استاندارد !
فرزین جان ممنون !
+
فرزین جان برای فصل سرما بغیر از کارای فوق العاده تام فورد چه عطرایی داری ؟
گرم و چوبی ! یا معتدل تلخ ! پخشش هم خوب باشه !
یاعلیـ

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود
سفارش سوم هم امروز رسید !
مثل همیشه همه چیز استاندارد !
فرزین جان ممنون !
+
فرزین جان برای فصل سرما بغیر از کارای فوق العاده تام فورد چه عطرایی داری ؟
گرم و چوبی ! یا معتدل تلخ ! پخشش هم خوب باشه !
یاعلیـ

سلام رضا جان
مبارکت باشه عزیزم

بالاخره تموم جنسامون بعد از حدود 5 ماه رسیده
این چند روز رو درگیر مرتب کردن و تقسیم بندی اسانس ها برای شعبه ها هستیم
1-2 روز دیگه یاد اوری کنی یه لیست خوب از سبک مورد علاقت میدم بهت
مرسی

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
خب دوستان ما یکمی سرمون خلوت تر شده میریم سراغ رایحه ها و عطر های جدید و مختصر توضیحاتی ازشون
اول از همه کاری که خودم خیلی مشتاقش شدم :

NASOMATTO BLAMAGE
IMAG1799_500.jpg
ادکلن این کار سال 2014 ساخته شده
رایحه ای دور از افغانو نداره و درعین حال البته خیلی متفاوت هست با اون
کمی رایحه ی این کار چوبی شاید باشه در تاپ نت و در کل رایحش بسیار عجیب و ناشناخته هست براتون هرچند هرچه بیشتر که میگذره بسیار دلنشین تر میشه
شاید منو کمی یاده رایحه ی اکوا دی پارما و یکی 2 تا از کارای امواج انداخته باشه در لحظه ی اوله استفاده ازین کار ولی بازم بسیار خاص تر ازون هاست و بسیار هم دوست داشتنی میشه هرچه زمان بهش بدید
ماندگاریش در حدود 1 هفته هست و پخش بو حداقل 48 ساعت .
پرسش بیشتری باشه در خدمتم

کار های جدید دیگه رو هم به مرور معرفی میکنم خدمتتون

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اولین سفارش از اسانس های نایاب و بی نظیر doru و blamage ارسال شد خدمت اقای سمیع پور عزیز
جز اولین کسانی هستند که این کار هارو استفاده خواهند کرد.
انشاالله بعد از تست نتیجش رو تو همین تاپیک از زبان خودشون میشنویم
به همراه این 2 اسانس فوق العاده , ادکلن مورد نظرشون به همراه 100 گرم اسانس ارتیسان بلک و چند سمپل هم ارسال شده خدمتشون

psamipour

Registered User
لایک‌ها
2
اولین سفارش از اسانس های نایاب و بی نظیر doru و blamage ارسال شد خدمت اقای سمیع پور عزیز
جز اولین کسانی هستند که این کار هارو استفاده خواهند کرد.
انشاالله بعد از تست نتیجش رو تو همین تاپیک از زبان خودشون میشنویم
به همراه این 2 اسانس فوق العاده , ادکلن مورد نظرشون به همراه 100 گرم اسانس ارتیسان بلک و چند سمپل هم ارسال شده خدمتشون

ممنون فرزین جان. شما همیشه لطف داری نسبت به من.
در اولین فرصت وقتی که رسیدن تست می کنم.
میدونم که مثل همیشه از خریدم راضی خواهم بود ;)
کارای قبلی که خریدم سلیقه خودت بود همیشه تعریف میشه ازشون :general406:

nargess.a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.خسته نباشید .ببخشید دیور ادکت و هم دارید.اگه موجوده قیمتشو لطف کنید.ممنون می شم

shivabglr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سفارش به دستم رسید و مثل همیشه عالی و درجه یک,
با وجود کارهای با کیفیت ایشون خریدن عطر تو شیشه و جعبه دیگه کار عاقلانه ای به نظر نمی رسه, چون این اسانس ها دقیقا بوی عطر اصلی رو می دن (در تمامی مراحل ابتدا, میانی و پایان) با این تفاوت که بعضا از خود عطر هم ماندگارتر و با پخش بیشتری هستند, ضمن این الکل و فیکسیتور های شیمیایی هم ندارند.

همین اخیرا از یه جای معتبر یه اسانس تهیه کردم که با کیفیت و دقیقا بوی عطر رو داره, اما باید بگم که متاسفانه مدتی بعد از تماس روی پوست حساسیت و قرمزی ایجاد می کنه. همه ی این چیزها دلیل این هست که نزدیکه 2 ساله که مشتری این فروشنده ی محترم هستم از یه شهر دیگه. سفارش ها رو خیلی دقیق و با پیگیری مداوم ارسال می کنن. حتی یه بار که من به ایشون یه سفارش دادم یادم رفت و به جاش عطر دیگه ای خریدم, ایشون با وجود مشتری های دیگه و این که شاید سرشون شلوغ باشه به فکر سفارش سمپل من بودن و خیلی از کارهای پرفروش رو واسه مشتری های اینترنتی شون هم نگه می دارن.

چه خوب که هم چین نمایندگی معتبری در ایران داریم

با سپاس فراوان

بالا