• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
آقا سلام
دادا من سال پیش دو سری ازت عطر خریدم!‌بعد اونا که تموم شده از جاهای دیگه حضوری خریدم! هیچ کدوم عینه ماله شما نبود! این آخری رو که گذاشتم تو سرویس بهداشتی جای بوگیر!!!! قیمتشم از شما گرون تر حساب کرد حتی!! :mad::mad:

الان دیگه بی خیال اون زمان ارسال شدم بازم میخوام از خودت بخرم

قیمت زینو و وود راکی مونتین رو میفرمایید؟
سپاس!

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
فرزین جان بسته ما هم رسید.
ممنون
یه نگرانی از بابت بسته بندی داشتی که فقط تا 30درصد درست بود که اونم فدای سرت.
واقعا از سمپلهایی که گذاشتی ممنونم از بعضیاش خیلی لذت بردم. مثل ارتیسان و پوشن. که البته ارتیسان نسخه باوقارتر و چرم تره توسکان لدره و چرمشو من از توسکان بیشتر دوست دارم چون توی توسکان اومدن بوی چرمو دستکاری کردن و با افزودن رایحه های دیگه لذت چرمشو پایین اوردن اما این چرمش خالصتره و بیشتر مورد علاقه منه.

اما واقعا نمیدونم راجع به این کمپانی ناسوماتو چی بگم. با این تعداد عطر کمی که تولید کرده اما هرکدومشون از اون یکی خاص تر و خوشبوتر. من تا حالا 4تاشو امتحان کردم. فقط از چاینا وایتش زیاد خوشم نیومد. هندوگرس که این سری گذاشتی بویی شبیه به لالیک و حالت قلیانی داره اما وقتی میمونه حالت دودیش کم میشه و رایحه اش دلنشینتر میشه. بلک افغانش که معرکه س اما این ابسنت رو هرچی درموردش بگم کم گفتم. یعنی اگه بگم دوست دارم باهاش دوش بگیرم و 5 دقیقه بعد دوباره باهاش دوش بگیرم و ... گزاف نگفتم. تعدادی از عطرها هستن که هرکسی تو عمرش اونو تجربه نکرده باشه نصف عمرش البته از نظر من برفناست. یکی از اونها ابسنت هست. این رو مینویسم که هرعطردوست و عطبازی که این نوشته رو میبینه حتما یکبار این عطر رو امتحان کنه. نظر شما چیه فرزین.

درپایان از اینکه زگنای مورد علاقه منو که هرچی داشتی به صورت اشانتیون گذاشته بودی واقعا ممنونم. فکر کنم چیزی حدود 40گرم یا شایدم بیشتر بود که واقعا منو سیراب کرد!

imohem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داداش توسکان لدر عطر مورد علاقه منه.در مورد ارتیسان که گفته بودید (ارتیسان نسخه باوقارتر و چرم تره توسکان لدره و چرمشو من از توسکان بیشتر دوست دارم).
آیا تا این حد؟؟؟o_O:)
میشه بیشتر ازش برام بگی.:general105:
همینطور ابسنت رو ؟
البته اگه زحمتی نیس.:general601:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
آقا سلام
دادا من سال پیش دو سری ازت عطر خریدم!‌بعد اونا که تموم شده از جاهای دیگه حضوری خریدم! هیچ کدوم عینه ماله شما نبود! این آخری رو که گذاشتم تو سرویس بهداشتی جای بوگیر!!!! قیمتشم از شما گرون تر حساب کرد حتی!! :mad::mad:

الان دیگه بی خیال اون زمان ارسال شدم بازم میخوام از خودت بخرم

قیمت زینو و وود راکی مونتین رو میفرمایید؟
سپاس!

سلام
وقتتون بخیر
بله وود راکی یه کار فوق العاده خوبیه تو سبک خودش که اسانس با کیفیتش رو هر جایی نمیشه پیدا کرد واقعا
موجودی ما هم ازین اسانس با این کیفیت تقریبا به 0 رسیده
ینو هم مدتیه از طرف شرکت دیویدوف رایحش دستخوش تغییراتی شده که شرکت ما هم همین تغییرات رو تو اسانس اعمال کرده
نمیدونم ازین رایحه ی جدیدش خوشتون میاد یا نه هرچند خوشت نیومد هم رایگان تعویض میکنیم واستون :)
ایشالا امروز سفارشتون ارسال میشه و برای فردا میرسه خدمتتون
سپاس از لظفتون

psamipour

Registered User
لایک‌ها
2
فرزین جان سلام

بسته منم رسید مثل همیشه عالی بود.
تستره که حرف نداشت.
سمپل ها هم فعلا آرتیسان رو امتحان کردم خیلی خوب بود.

کارت حرف نداره آقا ;)

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
داداش توسکان لدر عطر مورد علاقه منه.در مورد ارتیسان که گفته بودید (ارتیسان نسخه باوقارتر و چرم تره توسکان لدره و چرمشو من از توسکان بیشتر دوست دارم).
همینطور ابسنت رو ؟
ممنون از توجهتون به صحبتهای بنده.
راستش توسکانو اومدن با زعفرونو چیزای دیگه ترکیب کردن که در کنار رایحه چرم (که از نظر من چرم خالص هم نیست!) رایحه ای به گوش میرسه که باعث میشه من نتونم مدام از این عطر استفاده کنم. چون من رایحه تک خطی و خالص چرم رو خیلی دوست دارم. ارتیسان در این زمینه نظرمو بیشتر جلب کرد. اضاقاتش نسبت به توسکان بهتره.
البته اقای فرزین هم میتونه خودش بیاد توضیح بده که به چه صورت هست.
ابسنت هم باید بگم واقعا دوست دارم باهاش دوش بگیرم ولی نمیتونم توصیفش کنم. ایکاش خود فرزین در موردش توضیح بده

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
فرزین جان بسته ما هم رسید.
ممنون
یه نگرانی از بابت بسته بندی داشتی که فقط تا 30درصد درست بود که اونم فدای سرت.
واقعا از سمپلهایی که گذاشتی ممنونم از بعضیاش خیلی لذت بردم. مثل ارتیسان و پوشن. که البته ارتیسان نسخه باوقارتر و چرم تره توسکان لدره و چرمشو من از توسکان بیشتر دوست دارم چون توی توسکان اومدن بوی چرمو دستکاری کردن و با افزودن رایحه های دیگه لذت چرمشو پایین اوردن اما این چرمش خالصتره و بیشتر مورد علاقه منه.

اما واقعا نمیدونم راجع به این کمپانی ناسوماتو چی بگم. با این تعداد عطر کمی که تولید کرده اما هرکدومشون از اون یکی خاص تر و خوشبوتر. من تا حالا 4تاشو امتحان کردم. فقط از چاینا وایتش زیاد خوشم نیومد. هندوگرس که این سری گذاشتی بویی شبیه به لالیک و حالت قلیانی داره اما وقتی میمونه حالت دودیش کم میشه و رایحه اش دلنشینتر میشه. بلک افغانش که معرکه س اما این ابسنت رو هرچی درموردش بگم کم گفتم. یعنی اگه بگم دوست دارم باهاش دوش بگیرم و 5 دقیقه بعد دوباره باهاش دوش بگیرم و ... گزاف نگفتم. تعدادی از عطرها هستن که هرکسی تو عمرش اونو تجربه نکرده باشه نصف عمرش البته از نظر من برفناست. یکی از اونها ابسنت هست. این رو مینویسم که هرعطردوست و عطبازی که این نوشته رو میبینه حتما یکبار این عطر رو امتحان کنه. نظر شما چیه فرزین.

درپایان از اینکه زگنای مورد علاقه منو که هرچی داشتی به صورت اشانتیون گذاشته بودی واقعا ممنونم. فکر کنم چیزی حدود 40گرم یا شایدم بیشتر بود که واقعا منو سیراب کرد!

سلام ابولفضل جان
بالاخره بعد از اون همه تاخیر سفارشتون رسید دستتون خدارو شکر
مبارکت باشه واقعا و امیدوارم در بهترین زمان ها و بهترین شرایط ممکن ازشون استفاده کنی
بابت سمپل ها اولا که وظیفه بود
بعدش هم این که شرمنده یه سری از سمپل هایی که مد نظرت بود مثه کارای امواج رو نذاشتم واست به دلیل اتمام موجودیمون
البته هر وقت موجود بشند حتما با خبرت میکنم ازون کار ها

در مورد ارتیسان عرض کنم که این کار جدید هست و اسانسش رو بعید میدونم بتونی جایی پیداش کنی
این که برات رایحه ی چرمش جذاب تره فکر کنم به خاطر استفاده از هندوانه و لیمو در ترکیبات این عطر باشه
وجود این موارد شاید باعث شده رایحه ی لطیف تری از چرم به مشامت برسه هرچند خوده من عاشق اون رایحه ی چرم قوی و دودیه و کمی تاریک توسکان هستم و البته توسکان استفادش تو این گرمای هوای فعلی واقعا سخت هست .

در مورد شرکت ناسوموتو هم واقعا تمام عطر های که من ازین برند تست کردم که حدود 7 تا کار بوده , واقعا هر کدومشون مخصوص یک حال و یک فضا و یک احساس مجزا هستند به نظرم
برای تولید ابسنت این شرکت در حدود 8000 ماده ی مختلف گیاهی رو تست کرده تا به این رایحه برسه و البته با این سفارشی که برای شما از ابسنت گذاشتم موجودیمون تموم شد ازین کار
برای شخص من و روحیه ی من واقعا این عطر دلبری میکنه به نوعی ولی خب خیلی ها این سبک کار ها رو اصلا نمیپسندند دقیقا مثه رایحه ی بلک افغانو
یعنی یا رومیه روم یا زنگیه زنگ
یا واقعا عاشق این رایحه میشی یا اصلا دوس نداری طرفش بری

و در مورد زگنا هم خواهش میکنم عزیزم
خیلی وقت بود برات گذاشته بودم کنار و مجال ارسال نبود
فکر کنم در حدود 60 گرم بود اون حجمی که ارسال کردم خدمتت , مبارکت باشه

امیدوارم کار ها تونسته باشند نظرت رو جلب کنن

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
ممنونم واقعا بابت همه چیز.
درسته ناسوماتو طوریه که یا یه نفر عاشق کاراش میشه یا اصلا ازش خوشش نمیاد بلک افغانش دقیقا همینطوره حتی هیندوگرس هم اینطوریه البته ابسنت به نظر من چیز دیگه ایه و احساس من اینه که کمتر کسی بتونه از این عطر بدش بیاد.
زگنا هم از اون عطرای مورد علاقمه. بعد از اینکه تو بازار گشتم یه ورژن بنام اکستریم ازش پیدا کردم که تا حدی شبیه همین کار بود ولی خوب این بهتره.
من دوست دارم از تموم کارات سمپل داشته باشم حالا دیگه برنامه ریزیش با خودت دیگه.
اینکارها تقریبا همشون کارایی بودن که قبلا سمپل ازت گرفته بودم و اینارو انتخاب کرده بودم همشون مثل لاگوست بنفش که ندیدم جایی این اسانسو داشته باشن و ایکاش دگیم رو هم دوباره بیاری.

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
آقای فرزین حال شما؟
آقا مثل اینکه سرتوون شلوغه و ما رو ازیاد بردید؟!
هنوز منتظر جوابیم
ازاین سه تا کار جای اشتباه قبلی ،تووی خصوصی درخواست زدیم اما جوابی نیوومد ،لطفا موجودی رو که قراربود چک کنید ،بررسی کنید وجواب ما رو هم بدهید
دیور هوم اینتنس
ابسنت
جاسمین نویرالکسیر ( از بولگاری. )
اگر کیفیت این سه مورد تأیید بود از هر نظر ( رایحه ، پخش ، موندگاری ، و گرید )
عوض توسکان لدر قبل ، جایگزین کنید و ارسال کنید
منتظر جوابیم Fardid

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
آقای فرزین حال شما؟
آقا مثل اینکه سرتوون شلوغه و ما رو ازیاد بردید؟!
هنوز منتظر جوابیم
ازاین سه تا کار جای اشتباه قبلی ،تووی خصوصی درخواست زدیم اما جوابی نیوومد ،لطفا موجودی رو که قراربود چک کنید ،بررسی کنید وجواب ما رو هم بدهید
دیور هوم اینتنس
ابسنت
جاسمین نویرالکسیر ( از بولگاری. )
اگر کیفیت این سه مورد تأیید بود از هر نظر ( رایحه ، پخش ، موندگاری ، و گرید )
عوض توسکان لدر قبل ، جایگزین کنید و ارسال کنید
منتظر جوابیم Fardid

سلام فردید جان
بله پنجشنبه ها یکمی سرمون شولوغه شرمنده
دیور هوم اینتنس موجوده هر مقدار بخوایید
ابسنت رو با سفارشی که اقا ابولفضل دادن تموم کردیم در حال حاضر
اونتوس داریم ولی اونی که سری قبل براتون ارسال کردیم نیست
جاسمین نویر دارم ولی نمیدونم کیفیتش باب میل باشه یا نه ( بهترین کیفیتی که باید باشه نیست , جنسامون تموم شده و حدود 1 ماهه منتظریم برسه به همین خاطر خیلی کسری داریم تو موجودیمون این ماه )
بازم هر طور امر کنید در خدمتم

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
هی وود راکی مانتین کرم رنگ و رالف لورن گرید اعلاء از هر نظر دارید؟

مخدومی مهندس

Registered User
لایک‌ها
485
جناب فرزین دیورهوم اینتنس رو چطور؟ کیفیتش تاپ هست وگرید بالاست یا نه؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
همینطور ابسنت رو ؟

سلام
هم بنده هم ابولفضل جان تو 2 تا پست سعی کردیم به صورت عامیانه پاسخگوی سوال شما باشیم
اگر باز هم پرسشی دارید بفرمایید بیشتر شرح داده بشه
سپاس

بالا